canım ben hamileleğimin başından beri hiç kusmadım çok şükür, bulantımda çok hafif hafif yemeklerden sonra oluyordu oda kalmadı nerdeyse :) hep homili gırtlak yediğim için enerjim tam valla :) ama bugün kolumu kaldırcak halim yok niyeyse
cnm cok sanslısın yerinde olmak isterdim ben ilk 2 ay her dk kustum günde en az 6-7 defa ve mideme hiçbişe girmeden son 2 haftadır azaldı ama sabahları yine cok kötüyüm otobüste rezil oluyorum her sabah :Ssende enerji verecek bişeyler yemeye calıs cnm salgın var sanırım dikkat et kendine
Kızlar çok hastayım boğazım çok ağrıyor başımda aynı öyle. Burnum tıkandı falan. Doktor fısfıs verdi sadece. Bide rapor verdi evde yatıyorum ama çok kötüyüm yaa ateşlenmesem bari. Buraya bi fikir verirseniz diye yazdım
meraba bende devlette yaptırdım ikiliyi muayene ücretinden başka bişey ödemedim almıyolar yanikızlar birşey soracağım;
ikili test için devlet hastanesine gideceğiz.bizden ücret talep edilecek mi? yoksa özelde mi geçerli bu uygulama?:44:
canım çok geçmiş olsun biraz fazla yüklenmişsin kendine dinlenmeye çalış ,allahım miniklerini korusun :26::26:selam arkadaşlar. çok üzgünüm,sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:
saol canım... yani doğum izniine kadar heyet raporu alıcam. bu sene okula gitmiycem artık. ben okul öncesi öğretmeniyim.öğrencilerim 4 yaşındameraba bende devlette yaptırdım ikiliyi muayene ücretinden başka bişey ödemedim almıyolar yani
canım çok geçmiş olsun biraz fazla yüklenmişsin kendine dinlenmeye çalış ,allahım miniklerini korusun :26::26:
iş hayatım bitti derken anlamadım :44::44:
Kızlar bebeklerinizi hissedebiliyormusunuz? ben bir haftadır sağ kasışımda şişlik ve pıtırdamalar hissediyorum hatta şimdi yazarken bile pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ve hep sağ tarafımda sizdede bu durum varmı?
Kızlar bebeklerinizi hissedebiliyormusunuz? ben bir haftadır sağ kasışımda şişlik ve pıtırdamalar hissediyorum hatta şimdi yazarken bile pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ve hep sağ tarafımda sizdede bu durum varmı?
kızlar bebeklerinizi hissedebiliyormusunuz? Ben bir haftadır sağ kasışımda şişlik ve pıtırdamalar hissediyorum hatta şimdi yazarken bile pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ve hep sağ tarafımda sizdede bu durum varmı?
cnm bende hissediyorum daha 12+3 ama yemeklerden sonra özellikle bşeyler oynuyo karnımda eşim gaz yada bağırsaklar hareteke geçiyodur desede ben inanmıyorumhatta dün eşim kulağını karnıma dayadı ve bişeyler duyduğunu kalp atışı gibi olduğunu vs söledi ama bilemiyorum artık
Erkek bebiş çabuk oynarmış ve hissedilirmiş derler
canım bende ve hatta eşim bile hissediyo pıt pıtları. dr a söyledim o hareketler bebeğin değil işaret parmağımız kadar kalınlaşan damarlarımızın pıt pıtıymış10-15 gün sonra hissedersin dedi. merak etme tekmelerden bıktığın günleride görücez diyor ama hiiiç sanmıyorum. zaten zor bulduk bebişleri biz tüpçü anneler
Çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider.
kızlar birşey soracağım;
ikili test için devlet hastanesine gideceğiz.bizden ücret talep edilecek mi? yoksa özelde mi geçerli bu uygulama?:44:
Merhaba mart anneleri benim gibi kıyafet sorunu yaşamaya başlayan var mı aranızda pantolonlarım eteklerim sıkmaya başladı bluzlerim gömleklerim dar gelir oldu, halbuki sadece 2 kilo aldım. Tesettürlüyüm ve kamuda çalışıyorum bulunduğum ilde doğunun ennnnn ücra köşesi yani hakkaridolayısıyla kıyafet bulmakta zorlanıyorum sizler napıyorsunuz? internette tesettüre uygun birşeyde göremedim nasıl giyinicez yahu
Ben de henüz başlamadım alışverişe.bir tane eteğim var yüksek bel beni o kurtarıyor.nerdeyse hergün giyiniyorum
Kızlar bu arada ben ikili test falan yaptırmadım doktorum ne ikili ne üçlü ne dörtlü testlerin kesin sonuç vermediğini soyledi zaten kesin sonuç verse bile herhangi bir müdehale istemeyeceğimden hamileliğimi zehir etmek istemedim. Allah hayırlısını versin diyorum. cinsiyetide henüz öğrenemedim çok merak ediyorum burdaki ultrason cihazı baya eski herhalde haftaya söylerler
Kızlar bu arada ben ikili test falan yaptırmadım doktorum ne ikili ne üçlü ne dörtlü testlerin kesin sonuç vermediğini soyledi zaten kesin sonuç verse bile herhangi bir müdehale istemeyeceğimden hamileliğimi zehir etmek istemedim. Allah hayırlısını versin diyorum. cinsiyetide henüz öğrenemedim çok merak ediyorum burdaki ultrason cihazı baya eski herhalde haftaya söylerler
Ben 2 il testimi başka bir hastanede yaptırmıştım.oradaki doktor sonucun çok iyi olduğunu söylemişti.sonuç kağıdını aldım , sadece 2 rakamsal değer yazıyordu.kendi doktorum sonucu görmek istediği için ona götürdüm.oda rakamsal değere göre yorum yapamayacağını , yorum kağıdını görmem gerekiyor dedi.yorum kağıdı için diğer hastaneyi aradım.ama kendi doktorum bunu söyleyince ben bir telaşlandım, korktum.ağlamaktan bir halim şimdi.iyi çıktığını biliyorum ama kendi doktorum görmem lazım deyince bende bir endişe.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?