canım tarihi bir daha kontrol et büyük ihtimalle tarihi 2013 girdiğin için olmuyordur. yılı kontrol et
Merhaba mart anneleri benim gibi kıyafet sorunu yaşamaya başlayan var mı aranızda pantolonlarım eteklerim sıkmaya başladı bluzlerim gömleklerim dar gelir oldu, halbuki sadece 2 kilo aldım. Tesettürlüyüm ve kamuda çalışıyorum bulunduğum ilde doğunun ennnnn ücra köşesi yani hakkaridolayısıyla kıyafet bulmakta zorlanıyorum sizler napıyorsunuz? internette tesettüre uygun birşeyde göremedim nasıl giyinicez yahu
canım geçmiş olsun kendini yorma hatta evde bile iş yapma,iyi olmana ve bebişlerin de iyi olmasına sevindim Rabbim korusun inşallah,dediğin gibi zor bulduk biz ama sonu tatlı bitecek inşallah
çok saol canım.inşallah sonu tatlı olacakboyuna yatıyorum bakalım:18:
benim bildiğim bir adres var, özelden mesaj atayım sana, bizim tesettürlü arkadaşlar sürekli ordan alıyorlar, çok ta memnun kalıyorlar, fiyatları da gayet makul
Bende yaptirmadim doktorumda hak verdi bana .gayet rahatim bu sayede .ultarasonumuz iyi bizim onceki doktorum kalp atisi dinletemedi bi her gittigimde 5 saniyede olsa açıyorKızlar bu arada ben ikili test falan yaptırmadım doktorum ne ikili ne üçlü ne dörtlü testlerin kesin sonuç vermediğini soyledi zaten kesin sonuç verse bile herhangi bir müdehale istemeyeceğimden hamileliğimi zehir etmek istemedim. Allah hayırlısını versin diyorum. cinsiyetide henüz öğrenemedim çok merak ediyorum burdaki ultrason cihazı baya eski herhalde haftaya söylerler
selam arkadaşlar. çok üzgünüm,sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:
Kızlar ben parol içsem olur mu yaa kulak burun doktoru verdi ama ne bileyim korktum yinede bi yandan da daha kötüye gidiyorum
Parolu bana kadin dogum doktorum verdi agrin olursa kullan diye.cok mecbur olmadikca kullanma taraftari değilim.normalde de ilac icen biri degilim agri kesici kolay kolay icmem.ama senin cok asiriysa ic.kulaklarinda ne var canim.benim bir hafta oncesine kadar cinlama ve ses duymayip tikanma var gibiydi. Netten kusan hamilelerde oldugunu ogrenince doktora da gitmedim.ilac icemem diye.bir haftadir kusmam yok cok sukur .kulağımda duzeldi şükür
ben de ikili test için çok istekli değilim ama burdaki cihaz da eski dr.um da ilgilisiz .bebeğimle ilgili tek bir kelime '9 haftalık canlı gebelik demesi 'oldu o kadar.ne sorarsam cevap vermedi.ben de hazır randevu almışken gideyim dedim bebeğimi göreyim.
canım benimm yaa neden su içmiyorsun yoksa çok mu bulantın oluyor, bende fazla içemiyorum günde 3 bardağı geçmiyor malesef ama aşırı bulantılarım var ondan içemiyorum , hayırlı haberlerle gel canım cinsiyetini de öğrenirsin inşallah
selam arkadaşlar. çok üzgünüm,sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:
Allahim 1 haftadir istisnasiz her aksam bas agrim var yatip sabaha kadar dinlenmedikce de gecmiyor deli olucam folik asit ve progestan disinda baska bi ilac doktor verdigi halde kullanamiyorum agridan gozlerimden yas akiyor ama buzla falan gecistirmeye calisiyorum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?