2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benim bildiğim bir adres var, özelden mesaj atayım sana, bizim tesettürlü arkadaşlar sürekli ordan alıyorlar, çok ta memnun kalıyorlar, fiyatları da gayet makul

canım geçmiş olsun kendini yorma hatta evde bile iş yapma,iyi olmana ve bebişlerin de iyi olmasına sevindim Rabbim korusun inşallah,dediğin gibi zor bulduk biz ama sonu tatlı bitecek inşallah

çok saol canım.inşallah sonu tatlı olacak boyuna yatıyorum bakalım:18:

benim bildiğim bir adres var, özelden mesaj atayım sana, bizim tesettürlü arkadaşlar sürekli ordan alıyorlar, çok ta memnun kalıyorlar, fiyatları da gayet makul

Ben de aynı dertten müzdaribim. Her ne kadar büyük şehirde yaşasam da ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum. 12. haftamdayım şimdiden elbiseler nakavt.:18::18::18: Bana da özelden mesaj atar mısın arkadaşım.:44:

Merhaba ben de ismimi 2014 Mart Anneleri listesinde görmek istiyorum Ama özelden mesaj atma yetkim yokmuş. 27 yaşındayım, tahmini doğum tarihim 31 Mart 2014 ve ilk gebeliğim ama ikiz cinsiyetleri henüz belli değil. Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim eşimle bu ay ciddi ciddi bebiş yapsakmı diye konuştuk bir yanm çok erken diyor bir yanım öyle çok istiyorki kararsz olmak zor halbuki hamile kaldığımı öğrensem havalara uçarım belki de korkuyorum sizler nasl karar verdnz anne olmaya

Bende yaptirmadim doktorumda hak verdi bana .gayet rahatim bu sayede .ultarasonumuz iyi bizim onceki doktorum kalp atisi dinletemedi bi her gittigimde 5 saniyede olsa açıyor

Canim gecmis olsun dikkat et kendine.bende bugun sancilandim yattım hep.iki gun otursugum yerdenden de olsa biber salcasi cikardiannemler onlara yardim eettim.oturmaktan kalca kemigim cok agridi bugunde kasiklarimda sanci olunca korktum yatiyorum oyle

Kızlar ben parol içsem olur mu yaa kulak burun doktoru verdi ama ne bileyim korktum yinede bi yandan da daha kötüye gidiyorum

Parolu bana kadin dogum doktorum verdi agrin olursa kullan diye.cok mecbur olmadikca kullanma taraftari değilim.normalde de ilac icen biri degilim agri kesici kolay kolay icmem.ama senin cok asiriysa ic.kulaklarinda ne var canim.benim bir hafta oncesine kadar cinlama ve ses duymayip tikanma var gibiydi. Netten kusan hamilelerde oldugunu ogrenince doktora da gitmedim.ilac icemem diye.bir haftadir kusmam yok cok sukur .kulağımda duzeldi şükür

Kulak burun boğaz doktora diyecektim canım benim boğazım ağrıyor

çok gemş olsun, çok üzüldüm, çok yorma kendini bir daha, bırak olacağına varsın, ya da velilerden görevlendir, haaa izin de aldın sanırım, olsun bol bol da dinlenirsin, Allah bir daha böyle korku yaşatmasın

eh yuh artık o nasıl doktormuş be
çok şükür doktorumdan çok memnunum önceki randevuda ultrason odası çok kalabalıktı doktorumuzu bikaç kere çağırdık geldi gitti ama devlet doktoru olmasına rağmen hiç yüzünü eğmedi aksine hep güleryüzlü

yolculuk vs durumlarım vardı hiç içememiştim bebek susuz kalmış. bir haftadır günde 3litreye yakın içiyorum çok rahatladım. çok faydasını gördüm. cinsiyet tahmini yaptı ama emin olamadı. o kadar dedim emin değilseniz söylemeyin diye ama erkeğe benziyor dedi. ama hiç önemli değil sağlıklıymış bebeğim herşey yolunda çok şükür

canım aman dikkat et kendinde çook geçmiş olsun..Allah bi daha yaşatmasın böyle korkular..
bu arada benim de başım ağrımaya devam ediyor, dün minoset içtim mecburen, zonk zonk zonkluyoo Allahım hepimize şifa versin

kızlar bugün doktora gittik. bebeğim sağlıklıymış çok şükür doktor herşey yolunda dedi. cinsiyetini net göremedi bende kesinse söyleyin kesin değilse söylemeyin dediğim halde erkeğe benziyor dedi. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.

su içmeyi çok ciddiye almıyordum ama bir haftadır günde 3litreye yakın su içiyorum. çok faydasını gördüm kızlar ihmal etmeyin. gebelik öncesinde bile kronik kabızlık çeken biri olarak demir hapı bile kullandığım halde hergün tuvalete çıkabiliyorum çok şükür. aman ihmal etmeyin

15. hafta olmasına rağmen bulantılarım devam ediyor. doktora çok halsizim dedim olur hamilelikte dedi. ona yapacak birşey yok dedi yine vitamin vermedi :44: pazartesi okullar açılıyor nasıl yapacağım işimi bilmiyorum. emek isteyen bir iş öğretmenlik üstelik bu okulda yeniyim ve öğrencilerim yeni. çok efor sarfetmem lazım İnşallah vicdanım rahat bir şekilde yapabilirim işimi.

benden şimdilik bu kadar hepinizin hayırlı haberlerini duyarım inşallah

Allahim 1 haftadir istisnasiz her aksam bas agrim var yatip sabaha kadar dinlenmedikce de gecmiyor deli olucam folik asit ve progestan disinda baska bi ilac doktor verdigi halde kullanamiyorum agridan gozlerimden yas akiyor ama buzla falan gecistirmeye calisiyorum :'(

Slm kizlar hastalananlara gecmis olsun diyorum oncelikle. Ben de jaftaya saliya randevu aldim bakalim baska doktordan cinsiyet icin gösterirse benim bebisim...:) bu arada ben bebegin hareketlerini hissediyorum ama tarif edemem 3-4 gundur de yogun bir sekilde segirmelerim var karnimin alt tarafinda. Bugun de kokusuz ama yapiskan gibi akintim olmus. Arastirdim normalmis.

geçmiş olsun progestan baş ağrısı ypıyor olabilir. sessiz ve karanlık bir ortamda dinlenmeyi dene ışık vs seni rahatsız edebilir. bol bol su iç baş ağrısına çok iyi geliyor. denedim ondan biliyorum. birde üşütmemek koşuluyla ayaklarını soğuğa yakın suda beklet bunlar benim bildiğim doğal baş ağrısı gidericileri umarım faydasını görürsün. tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…