Allahim 1 haftadir istisnasiz her aksam bas agrim var yatip sabaha kadar dinlenmedikce de gecmiyor deli olucam folik asit ve progestan disinda baska bi ilac doktor verdigi halde kullanamiyorum agridan gozlerimden yas akiyor ama buzla falan gecistirmeye calisiyorum :'(
çok teşekkür ederim. aynen izin aldım mecburen.çok gemş olsun, çok üzüldüm, çok yorma kendini bir daha, bırak olacağına varsın, ya da velilerden görevlendir, haaa izin de aldın sanırım, olsun bol bol da dinlenirsin, Allah bir daha böyle korku yaşatmasın
gözün aydın. hamilelikte su kaybı daha faza oluyomuş.yolculuk vs durumlarım vardı hiç içememiştim bebek susuz kalmış. bir haftadır günde 3litreye yakın içiyorum çok rahatladım. çok faydasını gördüm. cinsiyet tahmini yaptı ama emin olamadı. o kadar dedim emin değilseniz söylemeyin diye ama erkeğe benziyor dedi. ama hiç önemli değil sağlıklıymış bebeğim herşey yolunda çok şükür
saol tatlım. sanada geçmiş olsun. benimde fena baş ağrım ama minoset içiyorum çok ağrıdığındacanım aman dikkat et kendinde çook geçmiş olsun..Allah bi daha yaşatmasın böyle korkular..
bu arada benim de başım ağrımaya devam ediyor, dün minoset içtim mecburen, zonk zonk zonkluyooAllahım hepimize şifa versin
çok saol tatlım. allaha şükür yok.kuzum burda yakaladım seni şimdi nasılsın ağrın sancın falan var mı
Bende yaptirmadim doktorumda hak verdi bana .gayet rahatim bu sayede .ultarasonumuz iyi bizim onceki doktorum kalp atisi dinletemedi bi her gittigimde 5 saniyede olsa açıyor
.
Canim gecmis olsun dikkat et kendine.bende bugun sancilandim yattım hep.iki gun otursugum yerdenden de olsa biber salcasi cikardiannemler onlara yardim eettim.oturmaktan kalca kemigim cok agridi bugunde kasiklarimda sanci olunca korktum yatiyorum oyle
Ben özel de yaptırmıştım.muayene ücreti dışında 19 tl ödemiştim.
Ben aranıza yeni katıldım. Bir süredir tamamını olmasa da büyük bir kısmınıtakip etmeye çalıştım. Beklenen doğum tarihim 9 Mart. 27 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim. Doktorum geçen haftaki kontrolümde büyük ihtimalle bebeğimizin kız olduğunu söyledi. :) Beni de aranıza dahil ederseniz çok sevinirim.
Allahim 1 haftadir istisnasiz her aksam bas agrim var yatip sabaha kadar dinlenmedikce de gecmiyor deli olucam folik asit ve progestan disinda baska bi ilac doktor verdigi halde kullanamiyorum agridan gozlerimden yas akiyor ama buzla falan gecistirmeye calisiyorum :'(
hoşgeldin canım.biizm de tayin işi yeni oldu evi düzene soktuk çok şükür.sağolsunlar annemler hep yardımcı oldu ben kendimi yormadım... çok sıkıntılar çektim ama değdi çok şükür kendi yuvamdayım kocam ve bebişimlemerhaba arkadaşlar,uzun süredir internetim yoktu. evimizi taşıdık,yerleşmeye çalışıyoruz. ilk fırsatta yakın geçmişi okumaya başlayacağım. kendi bebişimin hamilelik takvimindeki resmini görünce şaşırdım valla en son fasulye gibiydi:)
dün gece çok kötü bir rüya gördüm (gündüz niyetine) bebeğimi kaybetmiştim hala etkisindeyim sabahtan beri hep dua ediyorum rabbim bana bağışlasın diye aslında düşük riskim felen yok ama sanırım ben çok kafaya takıyorum ya bişey olursa diye 3 yıl bekledim zor buldum çabuk kaybetmek istemiyorum sanırım ama böyle giderse kendime zararım dokunacak yarın doktora gidiyorum eğer bugün işe gelmeseydim bugun gidicektim biraz zihnimi boşaltmam lazım :)
Hoş Buldum... Rüyana üzüldüm .İki Hafta Önce ben de benzer bir rüya görmüştüm. İki gün etkisinden kurtulamadım. Olabildiğince bu tür kötü hikayeler okuma ya da dinleme lütfen. Ben bir iki yerde okuduğum için bilinç altıma yerleşmişti sanırım. :18:Bir de o kadar gerçek ki artık rüyalarım.Gördüklerimi sabah renkerinin detaylarına kadar hatırlıyorum artık. Hayal mi gerçek mi belli değil ... Bu daha da ürkütücü bir hale getiriyor.hoşgeldin canım :) aramızda çok az gün var ve bende yarın gidiyorum inş. bende senin gibi öğrenebilirin:)
evet sanırım internette okuduklarım beni etkiliyor kafaya takmamak dediğin gibi 2 rekat namazımı kılıım eve gidince neyse :)
gebe bayanlar söyleyin bakim gece uykunuz ve wc ile aranız nasıl sadece banamı oluyor mutlaka gece 2 yada 3 kere tuvalete kalkıyorum çook uzun zamandır asla deliksiz uyku uyumadım 4 kere çıkınca deliriyorum hele
herkese günaydın...
dün eve kendimi o kadar zor attım ki baş ağrısı yüzünden nefessiz kalıp öleceğimi falan düşündüm... ben artık eşim ile hiç ilgilenemiyorumbu durum beni çok yıpratıyor... aylardır ne bir yemek yaptım nede bir ilgi gösterdim ama o kadar iyiki hep bana destek hep anlayışlı... ben artık şuram ağrıyor demeye utanıyorum sanırım kaç gündür baş ağrısı çıktı şimdi... zaten mide bulantısı halsizlik yetiyordu buda tuzu biberi oldu.... böyle duyarlı ilgili bir kocam olduğu için cok sanslıyım... :2:
bebişim kendini göstermeye başladı bugün hissettim ben burdayım dedi sol tarafımda pıtpıtlarını hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?