canım 12. haftadan sonra ağrın ve bulantın azalıyor ozaman iyi olursun inşallah tabı yapımeselesi ben hamile kalmadan önce mide sorunum vardı hep kustum hamile kalınca hiçbirşey olmadı çok şükür :) ama 13. haftadan sonra kendini daha iyi hissediyor insan az kalmış sabret sadece rahim ve karnının içi acıyor oda büyüdüğü için
günaydın hamişlerrrrrrrrr :)
evet sanırım internette okuduklarım beni etkiliyor kafaya takmamak dediğin gibi 2 rekat namazımı kılıım eve gidince neyse :)
gebe bayanlar söyleyin bakim gece uykunuz ve wc ile aranız nasıl sadece banamı oluyor mutlaka gece 2 yada 3 kere tuvalete kalkıyorum çook uzun zamandır asla deliksiz uyku uyumadım 4 kere çıkınca deliriyorum hele
Günaydın kızlar bende rüyamda kocamda bi kavga ettim bi kavga ettim avazım çıktığında bağırıyordum hayırlara gelsin inş rüyalarımız
bebişim kendini göstermeye başladı bugün hissettim ben burdayım dedi sol tarafımda pıtpıtlarını hissettim :)
geçmiş olsun progestan baş ağrısı ypıyor olabilir. sessiz ve karanlık bir ortamda dinlenmeyi dene ışık vs seni rahatsız edebilir. bol bol su iç baş ağrısına çok iyi geliyor. denedim ondan biliyorum. birde üşütmemek koşuluyla ayaklarını soğuğa yakın suda beklet bunlar benim bildiğim doğal baş ağrısı gidericileri umarım faydasını görürsün. tekrardan geçmiş olsun
geçmiş olsun canm ya aynı dertten muzzdaribizbenim de 3 gündür başım ağrıyor..dün artık dayanamadım minoset içtim..çok da ilaç almak istemiyorum..akşam yatıyorum ağrıyla sabah kalkıyorum ağrı kaldığı yerden devam Allahım şifa versin hepimize...
Arkadaşlar Allah acil şifa versin. Ben de Son bir haftadır çekiyorum baş ağrısı. Dayanabildigim kadar bekleyip dinleniyorum, ama artık dayanamayacak gibi olunca Parol alıyorum. Size de tavsiyem illa bir ağrı kesici alacaksınız ilk tercihiniz Parol olsun. EN hafif ağrı kesici Parol. Evlenmeden önce de onu kullanirdim en hafif ağrı kesici diye, ta o zaman derlerdi hamileler bile kullanabiliyomus diye.
canım benim de gündüz oluyor dün akşam da belim feci ağırdı...şimdilik iyiym çok şükür. senin ağrını ne geçirir biliyor musun patatesi soy dilimle ince birer dilimini göz kapağına koy uzanarak,dinlen biraz..emin ol tüm ağrısını çekecektir
hemen hemen...
canım günaydın ben de hissettim biliyomusun ve eminim içerden bi bonk diye bişi vurdu sol tarafımabağırsak değildir heralde ama bi defa oldu o kadar. bir haftadır da seğirmeler hissediyorum sürekli... geldi mi daire başkanı
evet sanırım internette okuduklarım beni etkiliyor kafaya takmamak dediğin gibi 2 rekat namazımı kılıım eve gidince neyse :)
gebe bayanlar söyleyin bakim gece uykunuz ve wc ile aranız nasıl sadece banamı oluyor mutlaka gece 2 yada 3 kere tuvalete kalkıyorum çook uzun zamandır asla deliksiz uyku uyumadım 4 kere çıkınca deliriyorum hele
hoş geldin. kız annesi oluyosun demek tebriklerBen aranıza yeni katıldım. Bir süredir tamamını olmasa da büyük bir kısmınıtakip etmeye çalıştım. Beklenen doğum tarihim 9 Mart. 27 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim. Doktorum geçen haftaki kontrolümde büyük ihtimalle bebeğimizin kız olduğunu söyledi. :) Beni de aranıza dahil ederseniz çok sevinirim.
Ben de rüyamda bebek emzirdim. Bir keyifliydi anlatamam. Bide boldu sütüm allahım diyorum daha doğurmadım ama bu sütün bolluğu ne diyorum :) En kısa zamanda kendi bebeklerimizi emziririz inşallah.
günaydın canım ..profil resmin de pozitif sen de pozitif pozitif günaydıınn diyorsun ya içimiz açılıyor resmen
ayy sorma sorma...aynı dertten muzdaribizartık söylene söylene kalkıyorum eşim gülüyor bana
Allah hayır etsin ... gün içinde sinirlerini bozacak birşeyler olmuştur ondandır canım..bende de oluyor çünkü
günaydın canım ..profil resmin de pozitif sen de pozitif pozitif günaydıınn diyorsun ya içimiz açılıyor resmen
ayy sorma sorma...aynı dertten muzdaribizartık söylene söylene kalkıyorum eşim gülüyor bana
Allah hayır etsin ... gün içinde sinirlerini bozacak birşeyler olmuştur ondandır canım..bende de oluyor çünkü
Geceleri hala ben de 1-2 kez kalkıyorum tuvalete. Bide çok sık uyanıyorum sağıma soluma dönüyorum sürekli siz de öyle misiniz?Ama neyse ki uykumu almış şekilde kalkıyorum.
merhaba ben hiç sağlıklı beslenemiyorum mide bulantılarım devam ediyor çıkarmalarım azaldı ama canım abuk subuk şeyler çekiyor hep
benim doktorum günde 1 yumurta 1 bardak süt 1 bardak yoğurt 1 parça et (kırmızı beyaz balık) yemeye gayret et dedi
ben bunların hiç birini yiyemediğimi söyledim o da canının istediğini ye dedi... canım hep tuzlu ekşi şeyler istiyor...
bi de ye ekşiyi çıkar ayşeyi derlerbildiğin hakkı geliyor ya hu
ayy çok teşekkür ederim canımm :) kızlar ya benim akşamları öyle kocaman bir göbişim oluyorki anlatamam sanki 5-6 aylık gibi :) eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. sizinde akşama doğru büyüyormu :)
cumartesi bende doktora ikili test için gidicem acaba cinsiyeti göremezmi ya :) ama biliyormusunuz bu ilk bebeğim olacak kısmetse ama ben hissediyorumki 40 tane doğursam 40ıda erkek olacak gibime geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?