2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

inşallah geçer çünkü hamileliğimin tadını cıkartamıyorum cnm... bide herkese eziyet ediyormusum gibi hissediyorum artık bu beni daha cok üzüyor her ağrı sızı kötü tabi ama sanırım hiçbirisi mide bulantısı kadar kötü olamaz ... herkes iyi olsun ya mutlu mutlu hamilelik anılarımız olsun hepimizin...

Günaydın kızlar bende rüyamda kocamda bi kavga ettim bi kavga ettim avazım çıktığında bağırıyordum hayırlara gelsin inş rüyalarımız

günaydın hamişlerrrrrrrrr :)

günaydın canım ..profil resmin de pozitif sen de pozitif pozitif günaydıınn diyorsun ya içimiz açılıyor resmen

ayy sorma sorma...aynı dertten muzdaribiz artık söylene söylene kalkıyorum eşim gülüyor bana

Günaydın kızlar bende rüyamda kocamda bi kavga ettim bi kavga ettim avazım çıktığında bağırıyordum hayırlara gelsin inş rüyalarımız

Allah hayır etsin ... gün içinde sinirlerini bozacak birşeyler olmuştur ondandır canım..bende de oluyor çünkü

bebişim kendini göstermeye başladı bugün hissettim ben burdayım dedi sol tarafımda pıtpıtlarını hissettim :)

canım günaydın ben de hissettim biliyomusun ve eminim içerden bi bonk diye bişi vurdu sol tarafıma bağırsak değildir heralde ama bi defa oldu o kadar. bir haftadır da seğirmeler hissediyorum sürekli... geldi mi daire başkanı

Canim cok tesekkurler mutlaka deneyecegim tavsiyelerini progestan ve folik asiti biraktirdi doktor artik 14. Haftadayim diye ondan degildir sanirim

Ayyy kendimi gectim agri sirasinda o kadar kotu oluyorum ki bi de bebegim aklima geliyor daha da fena oluyorum Ben de her ne kadar iyi de olsa ilac ilactir diye son esige gelmeden kullanmayayim diyorum bakalim ne kadar dayanabilcem

Allah razi olsun canim bunu da deneyecegim insallah

Dün tatlı yemiştim karnımda bir hareketlilik hissettim ilk önce bağırsaklarım herhalde dedim ama akşam meyve yedikten sonra aynısı olunca kesin bebek hareketleri dedim çok güzel bir duyguydu...

Aynen ben de oyleyim hatta bazen gitmeyeyim bekleteyim diyorum cok fena kasik agrisi yapiyor zaten bekletmek iyi degilmis bakteri uretiyormus bu da bebege zararliymis

hoş geldin. kız annesi oluyosun demek tebrikler
Ben de rüyamda bebek emzirdim. Bir keyifliydi anlatamam. Bide boldu sütüm allahım diyorum daha doğurmadım ama bu sütün bolluğu ne diyorum :) En kısa zamanda kendi bebeklerimizi emziririz inşallah.

aminnn. bende doğum yapmışım ve iki bebeğimi emziriyodum. ne güzel bir histi yaa.allah nasip etsin inşallah
kızlar bende ilginç korkular oluşmaya başladı. gece tuvalete giderken bile eşimi uyandırıyorum, kapıda bekliyo adamcağız. sıyırıyorum sanırım psikoloğa mı gitsem acep?

günaydın hamişler

bulantılar kusmalar hala devam ediyor bende, halsizlikde öyle, yorgun hissediyorum kendimi hemde çok, sizde durumlar nasıl, birde doktorum bana ikili test yapmıcam direk üçlü yapıcam dedi,

herkese günaydın ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış benimde bu ayın sonunda kontrolüm var bende belli olur diye düşünüyorum rüyamda kız dedi doktorum ama erkek geçiyor gönlümden ayda bir kere gitmek yetmiyor bana merak ediyorum bebeğimi

Bende aranıza yeni katıldım.Bugün ikili taramaya gidicem inşş bişey çıkmaz.Belki cinsiyeti de belli olur çok heycanlı:))Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...Dünde yeğenim doğum yaptı maşallah çok kolay oldu inşş bizde kolay doğum yapıp bebişlerimizi elimize alırız:OOO

Geceleri hala ben de 1-2 kez kalkıyorum tuvalete. Bide çok sık uyanıyorum sağıma soluma dönüyorum sürekli siz de öyle misiniz?Ama neyse ki uykumu almış şekilde kalkıyorum.

Selam hanımlar. Dr umun çalıştığı merkezdeki diyetisyeni bir kere ücretsiz görme hakkım varmış, ben de gittim ama hayalkırıklığı oldu. Klasik kibrit kutusu beyaz peynir diyetini yazdı. vitamin olarak elevit kullanıyorum dedim, içinde ne var diye bana sordu. Nerdeyse tüm hamileler elevit kullanıyor hamilelere beslenme tavsiyesi verecek kişi içeriğini bilmiyor?! Haftada 2 gün balık şart dedi ama gitti tonbalığı yazdı, okuduğum kadarıyla ton balığı tavsiye edilmiyor konserve diye. Yine her öğlene salata yazdı da nasıl temizliğinden emin olup yiyeceğim ben dışarıda? Neyse söylediklerinden bence önemlileri size de yazayım; 3 saatten fazla aç kalmak yok diyabet riskini arttırır. Gece yatmadan1 dilim ekmek ye dedi. Günde 3 tam ceviz ve 3 kuru siyah üzüm, çekirdekleriyle beraber.
Çok memnun kalmadım açıkçası gitmem tekrar diye düşünüyorum,siz beslenme konusunda neler yapıyorsunuz?

merhaba ben hiç sağlıklı beslenemiyorum mide bulantılarım devam ediyor çıkarmalarım azaldı ama canım abuk subuk şeyler çekiyor hep

benim doktorum günde 1 yumurta 1 bardak süt 1 bardak yoğurt 1 parça et (kırmızı beyaz balık) yemeye gayret et dedi

ben bunların hiç birini yiyemediğimi söyledim o da canının istediğini ye dedi... canım hep tuzlu ekşi şeyler istiyor...

bi de ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler bildiğin hakkı geliyor ya hu

ayy çok teşekkür ederim canımm :) kızlar ya benim akşamları öyle kocaman bir göbişim oluyorki anlatamam sanki 5-6 aylık gibi :) eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. sizinde akşama doğru büyüyormu :)

cumartesi bende doktora ikili test için gidicem acaba cinsiyeti göremezmi ya :) ama biliyormusunuz bu ilk bebeğim olacak kısmetse ama ben hissediyorumki 40 tane doğursam 40ıda erkek olacak gibime geliyor :)

Geceleri hala ben de 1-2 kez kalkıyorum tuvalete. Bide çok sık uyanıyorum sağıma soluma dönüyorum sürekli siz de öyle misiniz?Ama neyse ki uykumu almış şekilde kalkıyorum.

canım 1-2 olsa neyse benim, geceleri 7-8 kere kalkiyorum.. her kalkısımda susamiş da oldugu için su da içiyorum boylece devamlı wc deyim

Hahahaaa😄 aynı ben ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım hep. Ama daha cinsiyeti öğrenmedik bu ay sonu inşallah😄 ben de balık ve tavuk görmek istemiyorum 😞

Ben dün gittim 12+1 di doktor cinsiyeti anlayamayız şimdi dedi bizimkisi yan yatmıştı çünkü ama çabucak ense ölçümü ve baş popo mesafesini aldı bu şekilde:)Yüzü dönük olsa belki yorum yapardım dedi. Seninki belki gösterir bebeğin duruşu önemli. Allah gönlüne göre versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…