2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Amin cümlemizin gönlüne göre inşallah canım. sağlıkla kucağıma alayımda cinsiyet önemli değil tabi sonuçta ilk, ama insan merakta etmiyor değil :))

Doktorum 6. haftada gittiğimde yemem gerekenleri özetleyen iki sayfalık genel bir bilgi vermişti. Bunun haricinde her gün mutlaka yemem gerekenleri aşağıdaki gibi saydı. yapmaya çalışıyorum fakat her gün hergün de insan yapamıyor

-1tane yumurta(haşlanmış ya da tavada) (yumurta midemi bulandırıyor her gün yiyemiyorum.)
-1-2 bardak süt
-Haftada iki kez balık (balık kokusuna da tahammül edemiyorum) (ton balığı için haftada iki kereden fazla tüketilmemeli yazıyor her yerde civa içerdiğinden bebeğe zararlı olabiliyor)
-Her gün 2-3 adet ceviz (beyin gelişimi için çok faydalı özellikle balık yiyemiyorsanız ihmal etmeyin)
-Her gün bir öğün salata
-Ara öğün için bir adet meyve ya da sütlü tatlı ya da yoğurt
-Her gün 1 adet maden suyu (iki- üç günde bir içiyorum)

Bunun dışında bilinen şeyler sağlıklı dengeli beslen ....

Ben akşam ne kadar hafif de yesem aynı söylediğin gibi şişiyorum sanki bolon gibiyim. gergin patlamaya hazır uyuyana kadar da inmek bilmiyor...

kızlar bugun 14+0 olduk yanı 15. haftanın içine girdikmi oluyor birde bugun ani acılar oluyor özellikle genitel bölgeme sanki büyürde tekme atar aniden acırya öyle tabi öyle deildir daha küçük çünkü ani karnım ve o bölgeme batma acı giriyor normalmi kızlar sizede oluyormu

AKSAM benım gobusumde cok cıkıyor dıorumkı 3 ayda boleyım 6 ayda nolurum:)
allah gonlune gore versın ben bu sefer hıc cınsıyetı merak etmıyorum ılkınde her hafta doktora soraRdık:)

slm cnm doğum tarihlerimiz aynı zamanlara denk geliyo sanırım... ben iki gün önce gittim test için ama 5-6 saat ugrasmalarına ragmen ölçemediler bile.. cok hareketli izin vermedi haftaya kaldı. cinsiyete gelince ben %100 belli olmadan öğrenmek istemedim doktora söledim oda yorum yapmadı ondan :) umarım seninki belli olur...

merhaba kızlar ben hastalıkla uğraşıyorum üç gündür grip oldum çok fenayım

Bende de oluyor suan uzaniyorum bicak saplanir gibi hem asagidan hem sag kasigimdan nette okudum normal diyor ama ben merak ediyorum bebisimi gitsemmi ki doktora .bende 14+2 yim

kızlar yaa birşey soracam, ben acı biber yemeye bayılıyorum yaa eskisi kadar çok yemiyorum ama yine de bebeğe zararı olur mu diye düşünüyorum sizce olur mu ? bide aranızda benim gibi eskiden beri göbekli olan varmı evlenmmeden önce de ben böyleydim zayıfım ama sanki 4 aylık gibi göbüşlüydüm yaa 9 ayda nasıl olurum acaba cidden korkuyorum zayıfım bide bu göbek nereye sığacak

bakalım bizim pıtırcık napıcak :) bende en son 2 eylülde gitmiştim doktora ozaman bidahaki gelişinde cinsiyeti söyleyebilirim demişti bakalım ne olacak :)

AKSAM benım gobusumde cok cıkıyor dıorumkı 3 ayda boleyım 6 ayda nolurum:)
allah gonlune gore versın ben bu sefer hıc cınsıyetı merak etmıyorum ılkınde her hafta doktora soraRdık:)

Ben akşam ne kadar hafif de yesem aynı söylediğin gibi şişiyorum sanki bolon gibiyim. gergin patlamaya hazır uyuyana kadar da inmek bilmiyor...

aynen patlamaya hazır bir bomba gibiyim kızlar. zaten normalde göğüslerimde hatırı sayılır büyüklüktelerdi şimdi onlarda büyüdükçe büyüyor pamela andersona döndüğümü hissediyorum :) kocaman göğüsler kocaman göbek akşamları aynaya bakmak istemiyorum, channel dediğin gibi ben şimdiden böyleysem daha sonra ne olucam çok merak ediyorum yuvarlanıcam heralde :)

Akşam üstü benimde göbişim kocaman oluyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Çok hareketsizim, buna bağlıyorum aslında. Bir de su içemiyorum bulantılar yüzünden. Aranızda su içemeyenler var mı kızlarrr

Bende de oluyor suan uzaniyorum bicak saplanir gibi hem asagidan hem sag kasigimdan nette okudum normal diyor ama ben merak ediyorum bebisimi gitsemmi ki doktora .bende 14+2 yim

ben yarın gidicem zaten kontrol ve tahlil için sorarım ama her ağrı için gitmeye gerek yok evham yapıyoruz:)

Canım ben acının çok tavsiye edilmediğini biliyorum ama sen yine de araştır

Ben varya her gün 2 litre su içerdim, ta ki düne kadar 1 bardak bile içemedim yani tam 3 ay su içemedim, Allahtan bulantılarım azaldı da dün başladım yeniden su içmeye, tabi birazda zorladm kendimi ki dr da içmemi söyledi, ve ilk 3 ayda 4 kilo aldam su içmediğim ve ekmek yediğim için

aynen canım benimde öyle oluyor, akşamları kocaman bir göbek sabah bakıyorum azıcık bişe kalmış ama benim yanlarım da çıktı totom da büyüdü biraz

bende bulantılar yüzünden içemiyorum canım yaa 13 haftalık oldum hala geçmedi bulantılarım ne zaman geçecek acaba ya off hiç kilo alamadım bile bu zamana kadar bulantılar yüzünden

Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…