Ben dün gittim 12+1 di doktor cinsiyeti anlayamayız şimdi dedi bizimkisi yan yatmıştı çünkü ama çabucak ense ölçümü ve baş popo mesafesini aldı bu şekilde:)Yüzü dönük olsa belki yorum yapardım dedi. Seninki belki gösterir bebeğin duruşu önemli. Allah gönlüne göre versin cnm.
Selam hanımlar. Dr umun çalıştığı merkezdeki diyetisyeni bir kere ücretsiz görme hakkım varmış, ben de gittim ama hayalkırıklığı oldu. Klasik kibrit kutusu beyaz peynir diyetini yazdı. vitamin olarak elevit kullanıyorum dedim, içinde ne var diye bana sordu. Nerdeyse tüm hamileler elevit kullanıyor hamilelere beslenme tavsiyesi verecek kişi içeriğini bilmiyor?! Haftada 2 gün balık şart dedi ama gitti tonbalığı yazdı, okuduğum kadarıyla ton balığı tavsiye edilmiyor konserve diye. Yine her öğlene salata yazdı da nasıl temizliğinden emin olup yiyeceğim ben dışarıda? Neyse söylediklerinden bence önemlileri size de yazayım; 3 saatten fazla aç kalmak yok diyabet riskini arttırır. Gece yatmadan1 dilim ekmek ye dedi. Günde 3 tam ceviz ve 3 kuru siyah üzüm, çekirdekleriyle beraber.
Çok memnun kalmadım açıkçası gitmem tekrar diye düşünüyorum,siz beslenme konusunda neler yapıyorsunuz?
Ben akşam ne kadar hafif de yesem aynı söylediğin gibi şişiyorum sanki bolon gibiyim. gergin patlamaya hazırayy çok teşekkür ederim canımm :) kızlar ya benim akşamları öyle kocaman bir göbişim oluyorki anlatamam sanki 5-6 aylık gibi :) eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. sizinde akşama doğru büyüyormu :)
cumartesi bende doktora ikili test için gidicem acaba cinsiyeti göremezmi ya :) ama biliyormusunuz bu ilk bebeğim olacak kısmetse ama ben hissediyorumki 40 tane doğursam 40ıda erkek olacak gibime geliyor :)
ayy çok teşekkür ederim canımm :) kızlar ya benim akşamları öyle kocaman bir göbişim oluyorki anlatamam sanki 5-6 aylık gibi :) eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. sizinde akşama doğru büyüyormu :)
cumartesi bende doktora ikili test için gidicem acaba cinsiyeti göremezmi ya :) ama biliyormusunuz bu ilk bebeğim olacak kısmetse ama ben hissediyorumki 40 tane doğursam 40ıda erkek olacak gibime geliyor :)
ayy çok teşekkür ederim canımm :) kızlar ya benim akşamları öyle kocaman bir göbişim oluyorki anlatamam sanki 5-6 aylık gibi :) eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. sizinde akşama doğru büyüyormu :)
kızlar bugun 14+0 olduk yanı 15. haftanın içine girdikmi oluyor birde bugun ani acılar oluyor özellikle genitel bölgeme sanki büyürde tekme atar aniden acırya öyle tabi öyle deildir daha küçük çünkü ani karnım ve o bölgeme batma acı giriyor normalmi kızlar sizede oluyormu
slm cnm doğum tarihlerimiz aynı zamanlara denk geliyo sanırım... ben iki gün önce gittim test için ama 5-6 saat ugrasmalarına ragmen ölçemediler bile.. cok hareketli izin vermedi haftaya kaldı. cinsiyete gelince ben %100 belli olmadan öğrenmek istemedim doktora söledim oda yorum yapmadı ondan :) umarım seninki belli olur...
AKSAM benım gobusumde cok cıkıyor dıorumkı 3 ayda boleyım 6 ayda nolurum:)
allah gonlune gore versın ben bu sefer hıc cınsıyetı merak etmıyorum ılkınde her hafta doktora soraRdık:)
Ben akşam ne kadar hafif de yesem aynı söylediğin gibi şişiyorum sanki bolon gibiyim. gergin patlamaya hazıruyuyana kadar da inmek bilmiyor...
Bende de oluyor suan uzaniyorum bicak saplanir gibi hem asagidan hem sag kasigimdan nette okudum normal diyor ama ben merak ediyorum bebisimi gitsemmi ki doktora .bende 14+2 yim
kızlar yaa birşey soracam, ben acı biber yemeye bayılıyorum yaa eskisi kadar çok yemiyorum ama yine de bebeğe zararı olur mu diye düşünüyorum sizce olur mu ?bide aranızda benim gibi eskiden beri göbekli olan varmı evlenmmeden önce de ben böyleydim zayıfım ama sanki 4 aylık gibi göbüşlüydüm yaa 9 ayda nasıl olurum acaba cidden korkuyorum zayıfım bide bu göbek nereye sığacak
günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm
Akşam üstü benimde göbişim kocaman oluyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Çok hareketsizim, buna bağlıyorum aslında. Bir de su içemiyorum bulantılar yüzünden. Aranızda su içemeyenler var mı kızlarrr
ben yarın gidicem zaten kontrol ve tahlil için sorarım ama her ağrı için gitmeye gerek yok evham yapıyoruz:)
Akşam üstü benimde göbişim kocaman oluyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Çok hareketsizim, buna bağlıyorum aslında. Bir de su içemiyorum bulantılar yüzünden. Aranızda su içemeyenler var mı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?