2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm

canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnn :) nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah

aynen canım benimde öyle oluyor, akşamları kocaman bir göbek Sabah bakıyorum azıcık bişe kalmış ama benim yanlarım da çıktı totom da büyüdü biraz

benimde simitlerim oluştu :) ayyyyy çok şişko çirkin bi gebeş olcam galiba :)

banaada bazen kasık bolgeme sanıyelık agrılAr gırıyor normAL heralde

Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar

inşallah canım ya kendini sıkıntıya sokma sen rahat ol ki bebiş de rahat olsun. benimkinin 0.57 çıktı doktor birşey demedi ama ben normal diye biliyorum ,az değildir umarım benim ki de. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım sizin kaç çıktı ense kalınlığı

2.9 çıktı canım normalin üst sınırı
Allahım sağlıkla doğmalarını nasip eder inşallah

Son düzenleme:
2.9 çıktı canım normalin üst sınırı
Allahım sağlıkla doğmadını nadip eder inşallah

inşallah canım yaa öyle kötü bir değer değil 4-5 olup da sağlıklı doğan bebişler var sen kalbini ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah

kızlar merhaba.Allah nasip ederse bende mart annesi olcağım inş.bişey sormak istiyorum.belki biraz erken ama bebişlerinize bişey aldınımız mı?:26::26::26:

bende seğirmeleri hissediyorum geldi dai bşk emek yiyo :) ne yediğini söylemim bizim yediğimizden değil

canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnn :) nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah

benimde simitlerim oluştu :) ayyyyy çok şişko çirkin bi gebeş olcam galiba :)

benimde simitlerim oluştu bir haftadır yediğime dikkat ediyorum nafile
aldım alacağımı bundan sonrakileri engellemiş olurum

yemek yedikten sonra çok gazım oluyor,çok az yediğim halde sürekli şişlik ve azıcık bulantım oluyor.hala tiksintim devam ediyor.bu kadar gaz olması normal mi?sanırım midem hala kendine gelemedi.hala eski kıyafetlerim olmuyor bana,pantalon giyince belimden düşecekmiş gibi hisediyorum.

Kızlar merhaba. Bu topiği görünce çok duygulandım. Ben de mart 2013 annesiyim. Şuan kızım 6 aylık. Bütün yaşadığım şeyler film şeridi gibi geçti duygulanmamak elde değil. Rabbim evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bebişlerinize çok fazla birşey almayın giyemiyorlar çoğunu. En çok çıtçıtlı badi alın derim. Göğüs ucu yaraları için de kesinlikle evicap capsül alın. Hemen iyileştiriyor. Bi de bebişinizin gazını çıkarıp yatağına koyun. Sonra hiçbirişinizi yapamazsınız benim gibi. Zira saatlercekucağımda gezdirmekten alıştırdım kucağa. Bi de hamileliğinizin tadını doya doya çıkarın. Şımarın. Sonra bütün hayatınız bebişiniz oluyor. Hepinize hayırlı doğumlar.

tavsiyelerin için teşekkürler cnm.bencede çok kıyafet almak mantıklı değil.ama ben şimdiden çıtçıtlı badilerden aldım bi kaçtane.bide bişey sorcam burun aspiratörü gereklimi.

tavsiyelerin için teşekkürler cnm.bencede çok kıyafet almak mantıklı değil.ama ben şimdiden çıtçıtlı badilerden aldım bi kaçtane.bide bişey sorcam burun aspiratörü gereklimi.

Yok canım bence hiç gerek yok. Zaten burun açıcı damlalar işe yarıyor. Benim kızımın maşallah hiç burnu tıkanmadı. Zaten sık görülen bişey değil. Sadece iyi bir ateşölçer al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…