günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm
aynen canım benimde öyle oluyor, akşamları kocaman bir göbekSabah bakıyorum azıcık bişe kalmış ama benim yanlarım da çıktı totom da büyüdü biraz
kızlar bugun 14+0 olduk yanı 15. haftanın içine girdikmi oluyor birde bugun ani acılar oluyor özellikle genitel bölgeme sanki büyürde tekme atar aniden acırya öyle tabi öyle deildir daha küçük çünkü ani karnım ve o bölgeme batma acı giriyor normalmi kızlar sizede oluyormu
Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
inşallah canım ya kendini sıkıntıya sokma sen rahat ol ki bebiş de rahat olsun. benimkinin 0.57 çıktı doktor birşey demedi ama ben normal diye biliyorum ,az değildir umarım benim ki de. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım sizin kaç çıktı ense kalınlığı
Canım ben acının çok tavsiye edilmediğini biliyorum ama sen yine de araştır
2.9 çıktı canım normalin üst sınırı
Allahım sağlıkla doğmadını nadip eder inşallah
inşallah canım yaa öyle kötü bir değer değil 4-5 olup da sağlıklı doğan bebişler var sen kalbini ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah
Telefon actim sordurmak icin sanirim yogun gel derse giderim artik :)
o zaman bebeğin ve ailenle yeni yaşında çok mutlu olllllll
canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnn :) nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah
benimde simitlerim oluştu :) ayyyyy çok şişko çirkin bi gebeş olcam galiba :)
günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm
canım günaydın ben de hissettim biliyomusun ve eminim içerden bi bonk diye bişi vurdu sol tarafımabağırsak değildir heralde ama bi defa oldu o kadar. bir haftadır da seğirmeler hissediyorum sürekli... geldi mi daire başkanı
kızlar merhaba.Allah nasip ederse bende mart annesi olcağım inş.bişey sormak istiyorum.belki biraz erken ama bebişlerinize bişey aldınımız mı?:26::26::26:
canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnn :) nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah
benimde simitlerim oluştu :) ayyyyy çok şişko çirkin bi gebeş olcam galiba :)
cinsiyetini öğrenebilseydim almaya başlardım ben valla :)
Kızlar merhaba. Bu topiği görünce çok duygulandım. Ben de mart 2013 annesiyim. Şuan kızım 6 aylık. Bütün yaşadığım şeyler film şeridi gibi geçti duygulanmamak elde değil. Rabbim evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bebişlerinize çok fazla birşey almayın giyemiyorlar çoğunu. En çok çıtçıtlı badi alın derim. Göğüs ucu yaraları için de kesinlikle evicap capsül alın. Hemen iyileştiriyor. Bi de bebişinizin gazını çıkarıp yatağına koyun. Sonra hiçbirişinizi yapamazsınız benim gibi. Zira saatlercekucağımda gezdirmekten alıştırdım kucağa. Bi de hamileliğinizin tadını doya doya çıkarın. Şımarın. Sonra bütün hayatınız bebişiniz oluyor. Hepinize hayırlı doğumlar.
tavsiyelerin için teşekkürler cnm.bencede çok kıyafet almak mantıklı değil.ama ben şimdiden çıtçıtlı badilerden aldım bi kaçtane.bide bişey sorcam burun aspiratörü gereklimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?