2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

son yorumun çok tatlı.bana da hep öyle geliyor bilyor musun.ha akşama benim göbiş de öyle vallah.eşim bebek kocamaaann olmuuuş diyor ben de yarın gidiyorum ksımetse..cinsiyeti acayiip merak ediyorum...inşalalh sağlıklı bebeişlerimiz olur inşalalhhhh

Son düzenleme:
tavsiyelerin için teşekkürler cnm.bencede çok kıyafet almak mantıklı değil.ama ben şimdiden çıtçıtlı badilerden aldım bi kaçtane.bide bişey sorcam burun aspiratörü gereklimi.

ben daha o gelmeden birsuru şey almıştım 3 yıl olmayınca:) 5 çıtçıtlı badi 1 alt değiştirme 1 havlu 1 kaşık 2 emzik tutucu 1 biberon 1 tulum var:) hepsi ara renk

evet, ben de aynı problemi yaşıyorum maalesef.belimde kalınlaşma olduğu için hiçbir pantolonum olmuyor.Daha hamile kıyafeti alacak kadar da olmadı ama napıcam bilmiyorum.Belinde daraltma olanları açtım, düğmeleri öne çektim falan , idare edebildiğim kadar edicem artık.Çalışmasam evde sıkıntı yok ama çalıştığım için mecbur lazım.Şimdilik iki tane pantolonu değiştirip değiştirip giyiyorum ama onların olmaması da yakındır artık

Ben de akşama kadar uyur uyanık durumdayım, anca akşam olunca başımı kaldırabiliyorum.Öğretmenim, pazartesi okullar açılacak , nasıl yapıcam bilmiyorum

günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm
yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin. iyiki doğdun
Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
armaan hoşgeldin canım. haziran topiğinden çok arkadaş var burda ense ölçümü ne zaman yapıldı tam olarak? bizim 11+2 de yapıldı. 0.9 çıktı ikisinin de. belki bebeğin haftası önemlidir... senin bebişin değeri o kadar yüksek değil canım. sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

bende kıyafete erken başladığı düşünüyordum herkez aynıymiş ben 104 kiloyla hamile kaldım 3,5 ayı geçtik hiç kilo almadım ama düğmeli pantolon canımı acıtıyor diye 1 tane hamile pantolonu aldım çok rahat kızlar ve büyüdükçe karnınız bir sorun olmuyor lcw den aldım 1 tane şimdilik alsanız yetiyor ayrıca eğer bedenınız çok büyük değilse web sitesinden ve .............. unnado.com dan da alabilirsiniz

ben daha o gelmeden birsuru şey almıştım 3 yıl olmayınca:) 5 çıtçıtlı badi 1 alt değiştirme 1 havlu 1 kaşık 2 emzik tutucu 1 biberon 1 tulum var:) hepsi ara renk

aynen cnm benimde 2,5 yıl olmadı.dediğin gibi daha bişey yokken eşim aldı.bana kalsa ben biraz daha bekleyelim diyorum ama eşim çok heves edip alıyo.bizimde 2 tane hastane çıkışı,battaniyesi,havlusu, 8 tane çıtçıtlı badi,1 tane tulum,nivea bakım seti,yan yatırma yastığı.bu arada cnm tedaviylemi oldu senin.

ben de aynı durumdayım, gecede 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, deliksiz uyuyamadığım için de uykumu alamıyorum hiç

Sağol flufem cim hoşbuldum 12+1de yapıldı. İkizlrre maşallah inşallah sağlıkla kucaklayalım canım

yok canım ben 114 kg dum ben birde pkoluydum sonra şeker ilacıma başladım 10 kilo verdim sonra kendi kendiliğinden oldu çok şükür rabbime sende benim gibi pimpiriklimisn bişey oldumu olurmu diye ben çok fenayım ya yarın doktora gidicez inş. boşver al ya banada bişey olursa diyorlar o nasib herşeyini alırsın allah korusun doğumdada olan olur ben hatta ekimden itibaren sodexo kartımla işyerinin verdiği bez almaya başlıcam kasıma kadar çalışıcam çünki para vermim diye hevesin ne varsa yap valla biz görmemişiz

Ben de yarın gidicem doktora, Doktora gideceğim zaman çok gergin oluyorum kötü birşey söylemesinden korkuyorum heralde.Bi de bu sefer farklı bi doktora gidicem o yüzden de biraz telaşlıyım.Hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar,
Bir şey merak ediyorum. Benim 14. haftam. En son 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktor folik asiti kesti ama ne magnezyum ne demir hapı hiç bir şey vermedi. Sizler ne zaman bu ilaçlara başladınız ya da ne zaman başlanacak biliyor musunuz? Gerçi cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım ama acaba geç mi kaldım kullanmaya başlamakta ?

aynen cnm ya bende çok evhamlıyım.bebişimi çok merak ediyorum.bide daha hareketlerini hissetmiyorum ya.sürekli kafamda acaba nasıl diye.kontrolüm 2 hafta sonra artık sabretcem.bide dr senden 3lü test istedimi.

kızlar merhaba.Allah nasip ederse bende mart annesi olcağım inş.bişey sormak istiyorum.belki biraz erken ama bebişlerinize bişey aldınımız mı?:26::26::26:

Daha erken olduğunu düşünüyorum ben, zaten genelde hemen bişey alınmaz derler ya, insan hevesleniyor tabi ama biraz daha sabretmek lazım bence.Daha çok vaktimiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…