benimde simitlerim oluştu bir haftadır yediğime dikkat ediyorum nafile
aldım alacağımı bundan sonrakileri engellemiş olurum
ayy çok teşekkür ederim canımm :) kızlar ya benim akşamları öyle kocaman bir göbişim oluyorki anlatamam sanki 5-6 aylık gibi :) eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. sizinde akşama doğru büyüyormu :)
cumartesi bende doktora ikili test için gidicem acaba cinsiyeti göremezmi ya :) ama biliyormusunuz bu ilk bebeğim olacak kısmetse ama ben hissediyorumki 40 tane doğursam 40ıda erkek olacak gibime geliyor :)
Yok canım bence hiç gerek yok. Zaten burun açıcı damlalar işe yarıyor. Benim kızımın maşallah hiç burnu tıkanmadı. Zaten sık görülen bişey değil. Sadece iyi bir ateşölçer al bence.
ateş ölçerin hangisi daha iyi acaba.kulaktan ölçülenmi yoksa diğerimi.
Braunun ateş ölçeri güzel canım kulaktan ölçeri.
günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm
tavsiyelerin için teşekkürler cnm.bencede çok kıyafet almak mantıklı değil.ama ben şimdiden çıtçıtlı badilerden aldım bi kaçtane.bide bişey sorcam burun aspiratörü gereklimi.
Merhaba mart anneleri benim gibi kıyafet sorunu yaşamaya başlayan var mı aranızda pantolonlarım eteklerim sıkmaya başladı bluzlerim gömleklerim dar gelir oldu, halbuki sadece 2 kilo aldım. Tesettürlüyüm ve kamuda çalışıyorum bulunduğum ilde doğunun ennnnn ücra köşesi yani hakkaridolayısıyla kıyafet bulmakta zorlanıyorum sizler napıyorsunuz? internette tesettüre uygun birşeyde göremedim nasıl giyinicez yahu
kızlar bugün doktora gittik. bebeğim sağlıklıymış çok şükür doktor herşey yolunda dedi. cinsiyetini net göremedi bende kesinse söyleyin kesin değilse söylemeyin dediğim halde erkeğe benziyor dedi. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.
su içmeyi çok ciddiye almıyordum ama bir haftadır günde 3litreye yakın su içiyorum. çok faydasını gördüm kızlar ihmal etmeyin. gebelik öncesinde bile kronik kabızlık çeken biri olarak demir hapı bile kullandığım halde hergün tuvalete çıkabiliyorum çok şükür. aman ihmal etmeyin
15. hafta olmasına rağmen bulantılarım devam ediyor. doktora çok halsizim dedim olur hamilelikte dedi. ona yapacak birşey yok dedi yine vitamin vermedi :44: pazartesi okullar açılıyor nasıl yapacağım işimi bilmiyorum. emek isteyen bir iş öğretmenlik üstelik bu okulda yeniyim ve öğrencilerim yeni. çok efor sarfetmem lazım İnşallah vicdanım rahat bir şekilde yapabilirim işimi.
benden şimdilik bu kadar hepinizin hayırlı haberlerini duyarım inşallah
yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin. iyiki doğdungünaydın kızlar bugün benim doğumgünüm
armaan hoşgeldin canım. haziran topiğinden çok arkadaş var burdaKızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
evet, ben de aynı problemi yaşıyorum maalesef.belimde kalınlaşma olduğu için hiçbir pantolonum olmuyor.Daha hamile kıyafeti alacak kadar da olmadı ama napıcam bilmiyorum.Belinde daraltma olanları açtım, düğmeleri öne çektim falan , idare edebildiğim kadar edicem artık.Çalışmasam evde sıkıntı yok ama çalıştığım için mecbur lazım.Şimdilik iki tane pantolonu değiştirip değiştirip giyiyorum ama onların olmaması da yakındır artık
ben daha o gelmeden birsuru şey almıştım 3 yıl olmayınca:) 5 çıtçıtlı badi 1 alt değiştirme 1 havlu 1 kaşık 2 emzik tutucu 1 biberon 1 tulum var:) hepsi ara renk
evet sanırım internette okuduklarım beni etkiliyor kafaya takmamak dediğin gibi 2 rekat namazımı kılıım eve gidince neyse :)
gebe bayanlar söyleyin bakim gece uykunuz ve wc ile aranız nasıl sadece banamı oluyor mutlaka gece 2 yada 3 kere tuvalete kalkıyorum çook uzun zamandır asla deliksiz uyku uyumadım 4 kere çıkınca deliriyorum hele
Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin. iyiki doğdun
armaan hoşgeldin canım. haziran topiğinden çok arkadaş var burdaense ölçümü ne zaman yapıldı tam olarak? bizim 11+2 de yapıldı. 0.9 çıktı ikisinin de. belki bebeğin haftası önemlidir... senin bebişin değeri o kadar yüksek değil canım. sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
aynen cnm benimde 2,5 yıl olmadı.dediğin gibi daha bişey yokken eşim aldı.bana kalsa ben biraz daha bekleyelim diyorum ama eşim çok heves edip alıyo.bizimde 2 tane hastane çıkışı,battaniyesi,havlusu, 8 tane çıtçıtlı badi,1 tane tulum,nivea bakım seti,yan yatırma yastığı.bu arada cnm tedaviylemi oldu senin.
slm cnm doğum tarihlerimiz aynı zamanlara denk geliyo sanırım... ben iki gün önce gittim test için ama 5-6 saat ugrasmalarına ragmen ölçemediler bile.. cok hareketli izin vermedi haftaya kaldı. cinsiyete gelince ben %100 belli olmadan öğrenmek istemedim doktora söledim oda yorum yapmadı ondan :) umarım seninki belli olur...
yok canım ben 114 kg dum ben birde pkoluydum sonra şeker ilacıma başladım 10 kilo verdim sonra kendi kendiliğinden oldu çok şükür rabbime sende benim gibi pimpiriklimisn bişey oldumu olurmu diye ben çok fenayım ya yarın doktora gidicez inş. boşver al ya banada bişey olursa diyorlar o nasib herşeyini alırsın allah korusun doğumdada olan olur ben hatta ekimden itibaren sodexo kartımla işyerinin verdiği bez almaya başlıcam kasıma kadar çalışıcam çünki para vermim diye hevesin ne varsa yap valla biz görmemişiz
kızlar merhaba.Allah nasip ederse bende mart annesi olcağım inş.bişey sormak istiyorum.belki biraz erken ama bebişlerinize bişey aldınımız mı?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?