İnşallah yolunda gider canım. bizimki bu Cumartesi ölçülecek. Hayırlısı olsun bakalım
Merhaba kızlar,
Bir şey merak ediyorum. Benim 14. haftam. En son 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktor folik asiti kesti ama ne magnezyum ne demir hapı hiç bir şey vermedi. Sizler ne zaman bu ilaçlara başladınız ya da ne zaman başlanacak biliyor musunuz? Gerçi cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım ama acaba geç mi kaldım kullanmaya başlamakta ?
benimde göbeğim çok çıktı.sizinde ölemi.2 kilo aldım buzamana kadar.bu gidişle baya kilo alcam galiba.neyse sağlıklı olsunlarda veririrz sonra inş.
cnm benim drumda 11 haftalıkken folik asiti bıraktırdı.decavit multivitamin ve demir hapına başlattı.bence druna sor.
aynen cnm ya bende çok evhamlıyım.bebişimi çok merak ediyorum.bide daha hareketlerini hissetmiyorum ya.sürekli kafamda acaba nasıl diye.kontrolüm 2 hafta sonra artık sabretcem.bide dr senden 3lü test istedimi.
Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
Bende hala kıyafet alamadım cinsiyeti öğrenseydik:) bulantılarım falan geçti ama iştahım hiç açılmadı hatta yemek yemeden bile durabilirim niye böyleki kiloda almadım haliyle bundan sonramı başlar herşey , bu arada çatlaklar için bişey aldınızmı kızlar ben araştırıyorum lierac öneriliyor ama pahalı geldi biraz doktorada sormadım henüz.
Cnm tek başına ense kalınlığı bişey ifade etmiyor kan testiyle birlikte yorumlayacak doktor onu gönlünü ferah tut. Benimki de 2.1 doktor asistana söylerken duydum bana henüz bişey sölemedi çünkü tahlil sonucuna göre değerlendirme yapılacak.
2 li test istedi muhtemelen ben yarında 3 lü isticek ama ben 2 liyi yaptırmadım 3 lüyüde yaptırmıcam istemiyorum yalan yanlış sonuçlar çıkıyor gerildiğimle kalıyorum benim her türlü kabulum çunkü
Bende hala kıyafet alamadım cinsiyeti öğrenseydik:) bulantılarım falan geçti ama iştahım hiç açılmadı hatta yemek yemeden bile durabilirim niye böyleki kiloda almadım haliyle bundan sonramı başlar herşey , bu arada çatlaklar için bişey aldınızmı kızlar ben araştırıyorum lierac öneriliyor ama pahalı geldi biraz doktorada sormadım henüz.
yok 2li test yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.16 haftada 4lü test istedi.
banaada bazen kasık bolgeme sanıyelık agrılAr gırıyor normAL heralde
son yorumun çok tatlı.bana da hep öyle geliyor bilyor musun.ha akşama benim göbiş de öyle vallah.eşim bebek kocamaaann olmuuuş diyorBen de yarın gidiyorum ksımetse..cinsiyeti acayiip merak ediyorum...inşalalh sağlıklı bebeişlerimiz olur inşalalhhhh
evet, ben de aynı problemi yaşıyorum maalesef.belimde kalınlaşma olduğu için hiçbir pantolonum olmuyor.daha hamile kıyafeti alacak kadar da olmadı ama napıcam bilmiyorum.belinde daraltma olanları açtım, düğmeleri öne çektim falan , idare edebildiğim kadar edicem artık.çalışmasam evde sıkıntı yok ama çalıştığım için mecbur lazım.şimdilik iki tane pantolonu değiştirip değiştirip giyiyorum ama onların olmaması da yakındır artık
ben de yarın gidicem doktora, doktora gideceğim zaman çok gergin oluyorum kötü birşey söylemesinden korkuyorum heralde.bi de bu sefer farklı bi doktora gidicem o yüzden de biraz telaşlıyım.hayırlısı bakalım
bebeğinin cinsiyeti bellimi
cnm drum kesin olmamakla birlikte erkek bebeğe benziyor dedi.çıkıntıyı gösterdi ama yinede 16 haftada tam belli olur dedi.senin bellimi?
Merhaba kızlar,
Bir şey merak ediyorum. Benim 14. haftam. En son 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktor folik asiti kesti ama ne magnezyum ne demir hapı hiç bir şey vermedi. Sizler ne zaman bu ilaçlara başladınız ya da ne zaman başlanacak biliyor musunuz? Gerçi cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım ama acaba geç mi kaldım kullanmaya başlamakta ?
off ne güzel ben 2,5 hafta önce gittim belli değildi ben senden büyüğüm hatta ama yarın belli olurmu bilmiyorumerkekse bi ihtimal bide kiloluyum ya ama çok istiyorum öğrenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?