2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm benim drumda 11 haftalıkken folik asiti bıraktırdı.decavit multivitamin ve demir hapına başlattı.bence druna sor.

benimde göbeğim çok çıktı.sizinde ölemi.2 kilo aldım buzamana kadar.bu gidişle baya kilo alcam galiba.neyse sağlıklı olsunlarda veririrz sonra inş.

ben de bu sabah tartıldım.3 kg almışım şimdiden. Mide bulantım falan da yok, iştahım da yerinde. 9 ay sonunda ne olur bilimiyorum artık :)

Bende hala kıyafet alamadım cinsiyeti öğrenseydik:) bulantılarım falan geçti ama iştahım hiç açılmadı hatta yemek yemeden bile durabilirim niye böyleki kiloda almadım haliyle bundan sonramı başlar herşey , bu arada çatlaklar için bişey aldınızmı kızlar ben araştırıyorum lierac öneriliyor ama pahalı geldi biraz doktorada sormadım henüz.

aynen cnm ya bende çok evhamlıyım.bebişimi çok merak ediyorum.bide daha hareketlerini hissetmiyorum ya.sürekli kafamda acaba nasıl diye.kontrolüm 2 hafta sonra artık sabretcem.bide dr senden 3lü test istedimi.

2 li test istedi muhtemelen ben yarında 3 lü isticek ama ben 2 liyi yaptırmadım 3 lüyüde yaptırmıcam istemiyorum yalan yanlış sonuçlar çıkıyor gerildiğimle kalıyorum benim her türlü kabulum çunkü

Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar

Cnm tek başına ense kalınlığı bişey ifade etmiyor kan testiyle birlikte yorumlayacak doktor onu gönlünü ferah tut. Benimki de 2.1 doktor asistana söylerken duydum bana henüz bişey sölemedi çünkü tahlil sonucuna göre değerlendirme yapılacak.

Merhaba,
Çatlaklar için yeni doğum yapan ablam kendi kullandığı ROC Maternity Oil i verdi bana. Banyodan sonra göbeğime ve göğüslerime hafif masajla sürüyorum. O çok memnun kaldı, hiç çatlağı olmadı ama bildiğim kadarı ile çatlaklar genetik de olabiliyormuş. Fiyatına internetten baktım az evvel 40 - 50 tl arası galiba. Bilginize...

Sağol canım aynı günmüş bizimkiler sağlıkla tamamına erelim inşallah

yok 2li test yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.16 haftada 4lü test istedi.

cnm kuzenim badem yagı,çilek yağı,kayısı yagı ve kakao yağını karıstırarak kullandı.hiç çatlağı falan olmadı.şimdi bende öle kullanıyorum bakalım.ama arkadaşında deiği gibi çatlak yapısal bişey.yani herkeste farklı olur tabi.

banaada bazen kasık bolgeme sanıyelık agrılAr gırıyor normAL heralde

Benzer durum bende de var. gün içerisinde bir kaç kez ani bir sancı gibi ağrı giriyor iki saniye sonra geçiyor genelde de uzun süre oturduktan ya da yattıktan sonra ayağa kalkarken oluyor.. Doktorum rahim genişliyor ondandır demişti.

ay zaten ben bide koca göğüslüyüm göbişte öle füze gibi fırlayınca enteresan bişey oluyorum :) ay bugünde göğüslerim nasıl kaşınıyor anlatamam işyerindeyim bişeyde yapamıyorum çıldırcam valla :) inşallah dediğin gibi hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız ayrıca rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaahhh

ay valla ben hafta sonu 2 tane aldım pantolon kızlar. Napıyım ya belimden göbişimden pantolonlarım açık geziyordum ben. Canım sıkıldı valla çok rahatsızdım en sonunda aldım ohhhhhhh misss gibi şimdi. Birde defactoda çok ucuzdu kendinize kastığınıza değmez ben alın derim :)

canımmm ya bende öyle oluyorum doktora gideceğim zaman 1 gece önce yarım yamalak uyuyorum kafada kurmaktan, gergin oluyorum korkuyorum. Hayırlısı canım güzel haberlerle gel inşallah

cnm drum kesin olmamakla birlikte erkek bebeğe benziyor dedi.çıkıntıyı gösterdi ama yinede 16 haftada tam belli olur dedi.senin bellimi?

off ne güzel ben 2,5 hafta önce gittim belli değildi ben senden büyüğüm hatta ama yarın belli olurmu bilmiyorum erkekse bi ihtimal bide kiloluyum ya ama çok istiyorum öğrenmek

Benim doktorum iki hafta önce ikili test ile kan değerlerime de baktırdı. folik asiti kesip vitamin yazdı. Yarıca Kan değerlerim min. altında idi onun içinde kan hapına başlattı. Zaten bu ikisinin içinde folik asit takviyesi var dedi. Bir sor istersen değerlerine bakıp bir ay sonraya da verebilir kan hapını. ben bir ay erken başlamış oldum.

bugün dayanamayıp doktora gittik ve bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olcakmış

Son düzenleme:
Ben bir kaç gün önce internetten uyku seti ve nevresim takımı aldım. Kaliteli bir şeyler almak isterseniz diğer bazı ürünlerde de hala indirimleri var. Marka İsmi yazabiliyor muyuz bilmiyorum ama L harfi ile başlayor firmanın ismi ve genelde tül ve nevresim satıyor.
Umarım işinize yarar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…