bugün dayanamayıp doktora gittik ve bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olcakmışEki Görüntüle 801168
bugün dayanamayıp doktora gittik ve bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olcakmışEki Görüntüle 801168
cnm drum kesin olmamakla birlikte erkek bebeğe benziyor dedi.çıkıntıyı gösterdi ama yinede 16 haftada tam belli olur dedi.senin bellimi?
hadi hayırlısı olsun cnm.sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın inş.
aynı şeyi banada dedi erkeğe benziyor ama 16. haftada kesinleşirmiş
teşekkür ederimee hadi gözün aydın, bir erkek daha geliyor :)) kaçıncı haftandasın? ben 15+2 deyken erkek dedi bana da, acaba değişir mi diye hala emin olamıyorum :111:
saol canım darısı başına gerçekten çok merak ediyodum ......allah biliyo içimden kız geçiyodu ama tüp bebek tedavisiyle olduğu için hiç farketmezdestinacım gözünaydınnnnnn :)
yalnız kızlar amma erkek oldu arada 1-2 kız var
aayyyhızınıza yetişemiyorum ya arkadaşlar
ben gene üşütmüşüm bugün ilk defa kustum sabah halaada keyifsizim ve çok iştahsızım bebek için yemek yiyorum ama hem az hem keyifsiz yiyorum
arkadaşlar başağrısı çekenlere birkaç tavsiyem olacak:benimde sol gözzümde şiddetli ağrım oluyor ve yüzümün sol tarafını resmen felç ediyor.hamileliğin başında çok korkuyordum ağrım olursa diye çünkü enaz 2 ağrı kesiciyle kalkıyordum ayağa.daha dün tutmuştu ağrım yine sabah kalktım bir bal kaşığı arı sütü propolis bal ve polen karışımı yiyorum .kesinlikle ağrı kesici özelliği var tavsiye ederim.sonra biraz buz koyuyorum.vaktim varsa ılık duş alıyorum veee bir türk kahvesi yapıyorum kendime arada da muz yiyorum.inanın 2 ağrı kesiciyle ayağa zor kalkan ben bunları yapınca akşama rahatlıyorum.ha bir de kayınvalidemin meşhed ziyaretinden getirdiği yasin yazılı tasımdan su içip şifa diliyorum allahtan.eskiden köy yerinde hastalara yasin yazılı tasta su verirlermiş.bir kaç yıl önce bir haber okumuştumhaberde de japon bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre suya ne emir verirsen o şekilde sana dönüş yaparmış.dinimizde de suyu okuyup içmek var biliyorsunuz.
Ya kızlar bu arada dedim ya takip etmekte zorlanıyorum unutuyorum isimleri ama mesajlarına cevap yazdıklarım inşallah okurda faydalanır.bir arkadaşımız erzuruma atanmış.hayırlısı olsun tebrik ediyorum atanan öğretmenlerimizi.bende ilk erzuruma atanmıştımerzurum merkez çok rahat hiç korkmayın ama zorlanacağınız kesin.ben nisan sonunda gitmiştim ve kar yağıyordu.kışı sert ama hasta etmez merak etme sakın.ben olsam senin yerine ilde değilde ilçede kalırım.zaten yyarım dönem kalacaksın o da kışa denk gelecek yorma kendini.günler kısa okul ev derken gün nasıl bitmiş anlamazsın bile.şunuda belirtmeden geçemeyeceğim:doğuda memura daha çok değer veriyorlar.herkes önünde saygıyla eğiliyor batıyla bu konuda çoook ayrı
atanan bütün arkadaşlarıma diyorum hiç korkmayın allah her zorlukta bir kolaylık verecek
bu arada banada dua edin arkadaşlar ya şu hastalık halimi bir atayım artık
hadi hayırlısı olsun cnm.sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın inş.
destinacım gözünaydınnnnnn :)
yalnız kızlar amma erkek oldu arada 1-2 kız var
canım tekrar gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin..maşallah oğluş geliyor demek, sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..bi de ben öğreneydim şu cinsiyeti:) bu arada aldığın cicileri de paylaaşş:))
canım geçmiş olsun. Kaç haftalık peki seninki?
Tebrikler:)).bu sene oglan senesi heralde:).benimde oglusum olcak:))bugün dayanamayıp doktora gittik ve bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olcakmışEki Görüntüle 801168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?