2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
destinacım gözünaydınnnnnn :)
yalnız kızlar amma erkek oldu arada 1-2 kız var

hadi hayırlısı olsun cnm.sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın inş.

saol canım ya teşekkür ederim

aminnnnnn inşallah hepimizin kuzuları sorunsuz gelir cinsiyeti öğrendimya hemen çarşıya gittim oğluşuma ciciler aldım

ee hadi gözün aydın, bir erkek daha geliyor :)) kaçıncı haftandasın? ben 15+2 deyken erkek dedi bana da, acaba değişir mi diye hala emin olamıyorum :111:
teşekkür ederim doktor 15+6 dedi valla fotodada görünüyo %100 kesin dedi bizim doktor bende gördüm pipisini

destinacım gözünaydınnnnnn :)
yalnız kızlar amma erkek oldu arada 1-2 kız var
saol canım darısı başına gerçekten çok merak ediyodum ......allah biliyo içimden kız geçiyodu ama tüp bebek tedavisiyle olduğu için hiç farketmez
kızlar kıymetli oldu hakkaten

aayyyhızınıza yetişemiyorum ya arkadaşlar
ben gene üşütmüşüm bugün ilk defa kustum sabah halaada keyifsizim ve çok iştahsızım bebek için yemek yiyorum ama hem az hem keyifsiz yiyorum
arkadaşlar başağrısı çekenlere birkaç tavsiyem olacak:benimde sol gözzümde şiddetli ağrım oluyor ve yüzümün sol tarafını resmen felç ediyor.hamileliğin başında çok korkuyordum ağrım olursa diye çünkü enaz 2 ağrı kesiciyle kalkıyordum ayağa.daha dün tutmuştu ağrım yine sabah kalktım bir bal kaşığı arı sütü propolis bal ve polen karışımı yiyorum .kesinlikle ağrı kesici özelliği var tavsiye ederim.sonra biraz buz koyuyorum.vaktim varsa ılık duş alıyorum veee bir türk kahvesi yapıyorum kendime arada da muz yiyorum.inanın 2 ağrı kesiciyle ayağa zor kalkan ben bunları yapınca akşama rahatlıyorum.ha bir de kayınvalidemin meşhed ziyaretinden getirdiği yasin yazılı tasımdan su içip şifa diliyorum Allahtan.eskiden köy yerinde hastalara yasin yazılı tasta su verirlermiş.bir kaç yıl önce bir haber okumuştum haberde de japon bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre suya ne emir verirsen o şekilde sana dönüş yaparmış.dinimizde de suyu okuyup içmek var biliyorsunuz.
ya kızlar bu arada dedim ya takip etmekte zorlanıyorum unutuyorum isimleri ama mesajlarına cevap yazdıklarım inşallah okurda faydalanır.bir arkadaşımız erzuruma atanmış.hayırlısı olsun tebrik ediyorum atanan öğretmenlerimizi.bende ilk erzuruma atanmıştımerzurum merkez çok rahat hiç korkmayın ama zorlanacağınız kesin.ben nisan sonunda gitmiştim ve kar yağıyordu.kışı sert ama hasta etmez merak etme sakın.ben olsam senin yerine ilde değilde ilçede kalırım.zaten yyarım dönem kalacaksın o da kışa denk gelecek yorma kendini.günler kısa okul ev derken gün nasıl bitmiş anlamazsın bile.şunuda belirtmeden geçemeyeceğim:doğuda memura daha çok değer veriyorlar.herkes önünde saygıyla eğiliyor batıyla bu konuda çoook ayrı
atanan bütün arkadaşlarıma diyorum hiç korkmayın allah her zorlukta bir kolaylık verecek
bu arada banada dua edin arkadaşlar ya şu hastalık halimi bir atayım artık

canım geçmiş olsun. Kaç haftalık peki seninki?

canım tekrar gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin..maşallah oğluş geliyor demek, sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..bi de ben öğreneydim şu cinsiyeti:) bu arada aldığın cicileri de paylaaşş:))

bugün ikili test sonucumu aldım doktor normal dedi darısı diğer arkadaşlarıma olsun.. free bhcg 16 cinsiyeti hakkında bilgi alabilirmiyim diye biraz araştırdım ama pek de tutuyo snrm.

saol canım evet darısı başına 14 haftalıktan itibaren gitsekmi beklesekmi derken randevu zamanını bekleyemedim çok özledim kuzumu görmeyi saolsun oda hemen gösterdi
kızzz bu fotoyu ekleyene kadar çok uğraştım bi daha yapabileceğimi pek sanmıyom

Merhabalar kizlar, ben de mart annesi olacagim insallah. Daha once 1 dusuk ve 2 kurtajdan sonra buraya yazmaya cesaret edemiyordum. ilk defa bebisim bu kadar buyudu ve sanirim artik sevincimi ve cinsiyetini sizlerle paylasabilirim.. 15+2 yiz bugun ve bir kizim olacak.. Hepinize saglikli ve guzel bir hamilelik diliyorum..

14+3 üm hala cinsiyeti gostermedi benimkiisii..sağlıklı olsun da eninde sonunda gosterir16.hafta kontrolunde anlasılır sanirim

bende yarın gidiyorum inşallah cinsiyetini görürüz bu arada kız olursa meryem doğa erkek olursa uras ı beğendik urasın yanına ne olabilir acaba

Kızlar merhaba bende ikili test sonucumu aldım az önce hersey normal sorun yokmus üstümden bir yük daha kalktı sükürrr...Cinsiyeti kız gibi dedi doktr ama tam netlesmeden bişeyde alamıyorum ama kendimi zor tutuyorum nezaman bos vakit bulsam bebek kıyafeti satan sitelerde buluyorum kendimi ögrendiğimde birinin beni durdurması gerekecek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…