yahu ben hicbisey hissetmiyorum(
bugün dayanamayıp doktora gittik ve bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olcakmışEki Görüntüle 801168
15+0 bugun.bazen kipirdamadan duruyorum.ama nafile yok hic biseysenin kaç haftalık canım?
KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?
ASLINDA BİR ÜRÜN BEĞENDİM VEDE ÇOK ÇOK İNDİRİMDE ALMAK İSTİYORUM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SORMAK İSTEDİM ÖNCELİKLE GÜZELMİ BAKIN BAKALIMEki Görüntüle 801288
https://www.hamile.co/baha-2346-hamile-logusa-pijama-3-lu-takim BU MAĞZADA FİYATI 135.000 TL AMA İNDİRİMLİ OLAN MAĞAZADA YANİ BURDA ÜÇLÜ LOĞUSA UZUN KOL PİJAMA TK., Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA 50 TL SİZDE ÇOK UYGUN DEĞİL Mİ?
KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?
ASLINDA BİR ÜRÜN BEĞENDİM VEDE ÇOK ÇOK İNDİRİMDE ALMAK İSTİYORUM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SORMAK İSTEDİM ÖNCELİKLE GÜZELMİ BAKIN BAKALIMEki Görüntüle 801288
https://www.hamile.co/baha-2346-hamile-logusa-pijama-3-lu-takim BU MAĞZADA FİYATI 135.000 TL AMA İNDİRİMLİ OLAN MAĞAZADA YANİ BURDA ÜÇLÜ LOĞUSA UZUN KOL PİJAMA TK., Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA 50 TL SİZDE ÇOK UYGUN DEĞİL Mİ?
sütü içemiyorum laktoz alerjim var sanırım çok gaz yapıyo zaten baktım elevittede laktoz varmış ikisi birden fazla geliyo ama çok şükür yumurtayla ilgili bi sıkıntım yok günde iki yumurta yiyorum yemezsem canım çekiyo ......balıkta bikaç gün önce eşim yaptı salatayıda ben yapıyım dedim ne mümkün midem kalktı kokusundan yinede bebişim için yedim.....merhaba ben hiç sağlıklı beslenemiyorum mide bulantılarım devam ediyor çıkarmalarım azaldı ama canım abuk subuk şeyler çekiyor hep
benim doktorum günde 1 yumurta 1 bardak süt 1 bardak yoğurt 1 parça et (kırmızı beyaz balık) yemeye gayret et dedi
ben bunların hiç birini yiyemediğimi söyledim o da canının istediğini ye dedi... canım hep tuzlu ekşi şeyler istiyor...
bi de ye ekşiyi çıkar ayşeyi derlerbildiğin hakkı geliyor ya hu
valla tamamen uylmuyo işte birinden tiksiniyon öbürünü canın çekmiyo arayı bulcaz artık yavrularımız için ......Doktorum 6. haftada gittiğimde yemem gerekenleri özetleyen iki sayfalık genel bir bilgi vermişti. Bunun haricinde her gün mutlaka yemem gerekenleri aşağıdaki gibi saydı. yapmaya çalışıyorum fakat her gün hergün de insan yapamıyor
-1tane yumurta(haşlanmış ya da tavada) (yumurta midemi bulandırıyor her gün yiyemiyorum.)
-1-2 bardak süt
-Haftada iki kez balık (balık kokusuna da tahammül edemiyorum) (ton balığı için haftada iki kereden fazla tüketilmemeli yazıyor her yerde civa içerdiğinden bebeğe zararlı olabiliyor)
-Her gün 2-3 adet ceviz (beyin gelişimi için çok faydalı özellikle balık yiyemiyorsanız ihmal etmeyin)
-Her gün bir öğün salata
-Ara öğün için bir adet meyve ya da sütlü tatlı ya da yoğurt
-Her gün 1 adet maden suyu (iki- üç günde bir içiyorum)
Bunun dışında bilinen şeyler sağlıklı dengeli beslen ....
canım geçmiş olsun dikkat et kendine :26::26: benimde aklım çıkıyo hasta olcam diyemerhaba kızlar ben hastalıkla uğraşıyorum üç gündür grip oldum çok fenayım
canım bende acıyı baharatı çok seviyorum ama mideme dokunuyo reflüm var bide üstüne hamilelik reflüsü eklenince çok yiyemiyorum ...bebek için zararı olurmu bilemiycem sen yinede abartmakızlar yaa birşey soracam, ben acı biber yemeye bayılıyorum yaa eskisi kadar çok yemiyorum ama yine de bebeğe zararı olur mu diye düşünüyorum sizce olur mu ?bide aranızda benim gibi eskiden beri göbekli olan varmı evlenmmeden önce de ben böyleydim zayıfım ama sanki 4 aylık gibi göbüşlüydüm yaa 9 ayda nasıl olurum acaba cidden korkuyorum zayıfım bide bu göbek nereye sığacak
bakalım bizim pıtırcık napıcak :) bende en son 2 eylülde gitmiştim doktora ozaman bidahaki gelişinde cinsiyeti söyleyebilirim demişti bakalım ne olacak :)
aynen patlamaya hazır bir bomba gibiyim kızlar. zaten normalde göğüslerimde hatırı sayılır büyüklüktelerdi şimdi onlarda büyüdükçe büyüyor pamela andersona döndüğümü hissediyorum :) kocaman göğüsler kocaman göbek akşamları aynaya bakmak istemiyorum, channel dediğin gibi ben şimdiden böyleysem daha sonra ne olucam çok merak ediyorum yuvarlanıcam heralde :)
göğüs büyümesi hamileliğin en sevdiğim kısmı benimkiler normalde küçük sayılır hep böyle kalsa şikayet etmemKızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
saol canım evet darısı başına14 haftalıktan itibaren gitsekmi beklesekmi derken randevu zamanını bekleyemedim çok özledim kuzumu görmeyi saolsun oda hemen gösterdi
kızzz bu fotoyu ekleyene kadar çok uğraştım bi daha yapabileceğimi pek sanmıyom
gözün aydın hakkaten kızlar sayılı gelin bulmakta zorlancazTebrikler:)).bu sene oglan senesi heralde:).benimde oglusum olcak:))
kızzzz nasıl yani bacak arasında ben burdayım diyoMasallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ama ben baktim hicbisi anlamadim :)) nasil bakiliyor ki nerden anlasiliyor
canım ikisinide giyersin bence fiyatıda gayet makul ama malum bebklerimizi emzircez önden düğmeli olsa daha kullanışlı olmazmı??????KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?
canım gözün aydınsenin demi oğluşun geliyo ama hislerim hep yanıltıyo beni hayırlı evlat olsun inallah annesi...
mavera senin kontrol yarın diimi? senden bi kız bekliyorum canımcım...
canım bu testler %100 kesin sonuç vermiyo ,doktorunun risk var demesi çokta bişey ifade etmiyo sen gönlünü ferah tut allahım korusun yavrunuarkadaşlar ikili testi yaptıran yokmu???????/ yoksa konuşulduda benmi kaçırdım
ikili test sonuçlarımı aldım ve doktorum biraz canımı sıktı. orta derece tehlike sınıfındaymışım bir sonraki muayenede ultrasyonla tekrar bakılacak dedi ama neye bakacak anlayamadım ben.
yaş riski 1/418
biyokimyasal trisomy 1/119
kombine trisomy 1/472 bu değerin sıkıntılı olduğundan bahsetti
trisomy 1/10000
sizlerinkiler nasıl çıktı ve doktorunuzun yorumları nasıl ????????
canım bu testler %100 kesin sonuç vermiyo ,doktorunun risk var demesi çokta bişey ifade etmiyo sen gönlünü ferah tut allahım korusun yavrunu
merhaba kızlar ben hastalıkla uğraşıyorum üç gündür grip oldum çok fenayım
canım gözün aydınsenin demi oğluşun geliyo ama hislerim hep yanıltıyo beni hayırlı evlat olsun inallah annesi...
mavera senin kontrol yarın diimi? senden bi kız bekliyorum canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?