2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hissetmek istiyorum artık pıtırcığımıııııııııııııııııııııııııııı :)

ben de yaaa ben de...gerçi ben arada az bişi hissediyorum ama. bi de hemencik salı gelsin bebeğim cinsiyetini göstersin de istiyorum

KIZLAR LOĞUSA PİJAMASINDA ANNE İÇİN PEMBE YADA MAVİNİN BİR ÖNEMİ VARMI? BEN ERKEK DOĞURURSAM PEMBE GİYEMEZMİYİM?

ASLINDA BİR ÜRÜN BEĞENDİM VEDE ÇOK ÇOK İNDİRİMDE ALMAK İSTİYORUM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ SORMAK İSTEDİM ÖNCELİKLE GÜZELMİ BAKIN BAKALIM

https://www.hamile.co/baha-2346-hamile-logusa-pijama-3-lu-takim BU MAĞZADA FİYATI 135.000 TL AMA İNDİRİMLİ OLAN MAĞAZADA YANİ BURDA ÜÇLÜ LOĞUSA UZUN KOL PİJAMA TK., Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA 50 TL SİZDE ÇOK UYGUN DEĞİL Mİ?

giyebilirsin canım..hangi rengi sviyorsan onu giy, onemli olan senin kendini guzel ve mutlu hissetmen.

Evet uygun bir siteye benziyor alınabilir bence ama pijamadan ziyade elbise seklinde düşünüyorum ben daha kolay olur diye düşünüyorum...

sütü içemiyorum laktoz alerjim var sanırım çok gaz yapıyo zaten baktım elevittede laktoz varmış ikisi birden fazla geliyo ama çok şükür yumurtayla ilgili bi sıkıntım yok günde iki yumurta yiyorum yemezsem canım çekiyo ......balıkta bikaç gün önce eşim yaptı salatayıda ben yapıyım dedim ne mümkün midem kalktı kokusundan yinede bebişim için yedim.....
canım o teoriyi çürüttüm bende hep tuzlu ekşi yiyodum oğlum olacakmış ........

valla tamamen uylmuyo işte birinden tiksiniyon öbürünü canın çekmiyo arayı bulcaz artık yavrularımız için ......

merhaba kızlar ben hastalıkla uğraşıyorum üç gündür grip oldum çok fenayım
canım geçmiş olsun dikkat et kendine :26::26: benimde aklım çıkıyo hasta olcam diye

canım bende acıyı baharatı çok seviyorum ama mideme dokunuyo reflüm var bide üstüne hamilelik reflüsü eklenince çok yiyemiyorum ...bebek için zararı olurmu bilemiycem sen yinede abartma

Kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum inşallah hersey yolunda gider de mart annesi olurum Allahım
Ense kalınlığımız bşraz riskli çıktı sizinkiler neydi arkadaslar
göğüs büyümesi hamileliğin en sevdiğim kısmı benimkiler normalde küçük sayılır hep böyle kalsa şikayet etmem

canım gözün aydınsenin demi oğluşun geliyo ama hislerim hep yanıltıyo beni hayırlı evlat olsun inallah annesi...
mavera senin kontrol yarın diimi? senden bi kız bekliyorum canımcım...

Tebrikler:)).bu sene oglan senesi heralde:).benimde oglusum olcak:))
gözün aydın hakkaten kızlar sayılı gelin bulmakta zorlancaz

Masallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ama ben baktim hicbisi anlamadim :)) nasil bakiliyor ki nerden anlasiliyor
kızzzz nasıl yani bacak arasında ben burdayım diyo

canım ikisinide giyersin bence fiyatıda gayet makul ama malum bebklerimizi emzircez önden düğmeli olsa daha kullanışlı olmazmı??????

arkadaşlar ikili testi yaptıran yokmu???????/ yoksa konuşulduda benmi kaçırdım

ikili test sonuçlarımı aldım ve doktorum biraz canımı sıktı. orta derece tehlike sınıfındaymışım bir sonraki muayenede ultrasyonla tekrar bakılacak dedi ama neye bakacak anlayamadım ben.

yaş riski 1/418
biyokimyasal trisomy 1/119
kombine trisomy 1/472 bu değerin sıkıntılı olduğundan bahsetti
trisomy 1/10000

sizlerinkiler nasıl çıktı ve doktorunuzun yorumları nasıl ????????

canım gözün aydınsenin demi oğluşun geliyo ama hislerim hep yanıltıyo beni hayırlı evlat olsun inallah annesi...

saol canım benim allah razı olsun bi dönemeci daha atlattık çok şükür allahım kuzularımızı korusun
bizim bi arkadaşın annesi var maşallah ultrasondan net görüyo bir ay önce gördü karnımı erkek demişti

canım bu testler %100 kesin sonuç vermiyo ,doktorunun risk var demesi çokta bişey ifade etmiyo sen gönlünü ferah tut allahım korusun yavrunu

canım bu testler %100 kesin sonuç vermiyo ,doktorunun risk var demesi çokta bişey ifade etmiyo sen gönlünü ferah tut allahım korusun yavrunu

öylede canım insanın kalbine şüphe düşürüyorya deli ediyor bu durum beni 2 hastanede birden yaptırmıştım diğer hastanenen yüzde ihtimali daha düşük çıkmış. yarın oranın doktoruna gidip göstercem sonucumu bakayım ne diyecek ama içim içimi yiyor tabi allah yardımcımız olsun artık... hakkımızda hayırlısı demekten başka çarem yok

evet canm yarın bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyim? merakla bekliyorum
benim çevredeki herkes senin oğlun olacak dediği için ben de kendimi erkek olacak diye şartlandırdım heralde doktor kız derse inanmayacam bu gidişle:)) hayırlısı sağlıklısı olsun..kız erkek farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…