MErhaba hanimlar bugun siz ve bebisleriniz nasil???
geçmiş olsun canım ben de şu an gribim.Parol kullanabiliyorum doktorum kullanabilirsin demişti.Ağrı kesici ateş düşürücü..Akşam ateşim vardı hafifletti.Boğazım çok acıyo ılık ballı süt içiyorum onun için.Ihlamur içiyorum limonlu.Bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ama pek fayda etmiyor yine aynı şekilde devam ediyor.Öksürük yoktu bugün o da başladı onun için ne yaparım hiç bilmiyorum ..Benim de kontrolüm ctesi günü o zaman sorucam artık inşallah bebişler iyidir etkilenmemişlerdir...
geçmiş olsun canım ben de şu an gribim.Parol kullanabiliyorum doktorum kullanabilirsin demişti.Ağrı kesici ateş düşürücü..Akşam ateşim vardı hafifletti.Boğazım çok acıyo ılık ballı süt içiyorum onun için.Ihlamur içiyorum limonlu.Bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ama pek fayda etmiyor yine aynı şekilde devam ediyor.Öksürük yoktu bugün o da başladı onun için ne yaparım hiç bilmiyorum ..Benim de kontrolüm ctesi günü o zaman sorucam artık inşallah bebişler iyidir etkilenmemişlerdir...
slm kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğniz anatomik taramayla aynı şey di mi? doppler ultrasound fln diye geçiyo hani, 4 boyutlu bebeğin iç organlarının fln herbi şeyinin incelendiği şeyani??? benimde 24. haftamda randevu verdi dr.um gittiğim hastanede yapılcak ama öyle büyük paralar ödemiyoruz biz, normal muayene ücreti 35 tl artı 15 tl alcaklarmış? hastanede başka bi dr bakıcak sonrada ordan çıkıp kendi dr.uma geçicem. siz neden bu kadar yüksek fiytlardan bahsediyosunuz anlamadım???
Tebrik ederim isim konusunda...Benim yeğenimin adı da Karahan...Karahanlı devletinin kurucusu.Herkes öyle beğeniyor ki kim koydu ne güzel ağır bir isim diyorlar...
ben de yaklaşık 1 ay önce griptim ve çok öksürüyordum, gece uykulardan uyanıyordum öksürükle. En faydalı şeyse bal-limon suyu ve karabiber karışımı oldu. Bu karışımdan 1-2 kaşık yediğimde öksürüğüm kesiliyor bogazım rahatlıyordu. Böyle böyle geçti, denemediysen muhakkak dene derim.
kızlar bende bayramda feci bir şeki,lde atlattım bayağı ağır geçti dr 1000mg lık antibiyotik verdi ama kullanmadım onun yerine ballı zencefil yapıp yedim C vitamini ve ıhlamur kuşburnu kabuk tarçın zencefilli çaylar içtim şükür daha iyiyim boğaz ağrısına zencefilli bal süper iyi geliyor .....
slm kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğniz anatomik taramayla aynı şey di mi? doppler ultrasound fln diye geçiyo hani, 4 boyutlu bebeğin iç organlarının fln herbi şeyinin incelendiği şeyani??? benimde 24. haftamda randevu verdi dr.um gittiğim hastanede yapılcak ama öyle büyük paralar ödemiyoruz biz, normal muayene ücreti 35 tl artı 15 tl alcaklarmış? hastanede başka bi dr bakıcak sonrada ordan çıkıp kendi dr.uma geçicem. siz neden bu kadar yüksek fiytlardan bahsediyosunuz anlamadım???
bizim de bebeğimiz hiç göstermedi cinsiyetini fakat benim içime doğan hep erkekti dün ultrasona girdim ve kız dedi aslında hep kız bebeklere özenmeme rağmen o anda sevinemedim ufak bi şok hali oluyor :)
3lü testimi devlet hastanesi yaptı sonucu yarın alacağım bende nette araştırmıştım 2li yapıldıysa 3lüye çok gerek yok diyodu doktorlar bende yaptırmak istemedim ama gittiğim doktorlar gerekli gördü. hepimiz için hayırlısı olsun................
bende keşke yaptırsaydım.
sen iyiki yaptırmışsın
garip ya...insan kendini kız veya erkeğe alıştırınca gönlü aksinde de olsa bi afallıyor.
ben deminden beri kızım mı olacak benim deyip deyip gülüyorum
günaydın hanımlar
bizde bugün cinsiyeti tam olarak öğrendik: )
doktor 3.ayda erkeğe benziyor demişti ama şimdi %90 kız dedi: )
en baştan beri gönlümden hep kız geçiyordu ama erkeğe benziyor dediğinde alıştırmıştım kendimi,
şimdi kız dedi ya gene içim bi garip oldu,erkeğe fazla alıştırmışım kendimi galiba: )
sadece üzüldüğüm nokta özel hastanede muayene oluyordum ve ikili test sonucum güzel diye doktor üçlü teste gerek yok demişti,
cinsiyet için başka doktora gittik ve o da keşke yaptırsaydın şimdi zamanıda geçmiş dedi...
şuan 19.haftaya girdim.
bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş
Canm sagol ilgin için evde net yok malum
Telefndan girebiliyorum e 2 gundur de yatiyorum gribim üzerine afiyet
Suan dr mun yonlendirdigi özel bi yerde detayli icin sira bekliyorum
Heyecan dorukta yani
arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
sabah eşimle ve annemle hastaneye vardık.hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik anestesi uzmanı belden uyuştrdu ki iğneyi hissetmedim bile yemin edebilirim hiç acımadı.kısa sürede bacaklarım uyuştu doktorum geldi biraz sohbet ettik beni rahatlattı.işleme başladılar hatta hemşire bi ara kaburgalarıma bastırıp bebeği asağı itti ayakları kaburgamın altındaydı.bi bebek ağlaması duydum yanıma getirdiler öp dediler senin bebeğin. ilk hissettiğim şaşkınlıktı ve merak eli ayağı düzgün mü dedim maşallah tosun gibi erkek dedi doktorum 4250 kg.bebeğin yukarda seni beklicek annesi dediler.giydirmeye götürdüler.o an bişey anlayamdım itiraf ediyorum.sakinleştiricinin etkisi şaşkınlık heyecan mutluluk.bebeğin cıkması 5 dk sürdü benim dikilip odaya cıkmam 45 dk.odama çıkarken annem eşim kayınvalidem herkes asansörün kapısında beni bekliyordu. bebek nerde dedim.-odada seni bekliyr dediler yalnızmı bıraktınız diye hepsini bi azarladım:) odaya girdim ayaklarımı hala oynatamıyorum bu arada yardımla oturdum. kucağıma verdiler.işte orda film koptu mutluluk korku endişe heyecan ağladım tabiki.bebeğim sağlıklı kucağımdaydı.memeyi hemen tuttu sütümde hemen geldi çok şükür. böyle bir duygu yok böyle bir sevgide yok. Allah hepinize yaşatsın inşallah.yarın 7.ayımız doluyor..
Merhaba.Benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Gittiğim hastanedeki radyoloji doktoru yaptı.Doktorum sonuçların iyi çıktığını ama yarık damak var mı, el parmakları birleşikmi gibi çok ince ayrıntıların belirlenemediğini söyledi.Bebeğin kalbi çok güçlüymüş, dört odacıklı, mide var, bağırsakta kitle yok, kalpte delik yok gibi şeyler yazıyor.Doktoruma perinotoloğa gitsem mi diye sordum.Daha iyi olur dedi.Bulunduğum yerde perinotolog yok.Adana da Cüneyt Evrükeyi önerdi.Eşimin işinden dolayı ancak haftasonu gidebilirim.Adanalı arkadaşlardan Cüneyt Evrükeye gidenler yardımcı olabilirler mi?Nasıl bir doktor.İnternette okudum geçen yıl bir hastası operasyon sonrası ikizleri ile ölmüş.Kafam karıştı.Bir de Cansun Demir hakkında çok olumlu şeyler okudum.Ne yapacağımı bilemiyorum.:44:
Merhaba.Benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Gittiğim hastanedeki radyoloji doktoru yaptı.Doktorum sonuçların iyi çıktığını ama yarık damak var mı, el parmakları birleşikmi gibi çok ince ayrıntıların belirlenemediğini söyledi.Bebeğin kalbi çok güçlüymüş, dört odacıklı, mide var, bağırsakta kitle yok, kalpte delik yok gibi şeyler yazıyor.Doktoruma perinotoloğa gitsem mi diye sordum.Daha iyi olur dedi.Bulunduğum yerde perinotolog yok.Adana da Cüneyt Evrükeyi önerdi.Eşimin işinden dolayı ancak haftasonu gidebilirim.Adanalı arkadaşlardan Cüneyt Evrükeye gidenler yardımcı olabilirler mi?Nasıl bir doktor.İnternette okudum geçen yıl bir hastası operasyon sonrası ikizleri ile ölmüş.Kafam karıştı.Bir de Cansun Demir hakkında çok olumlu şeyler okudum.Ne yapacağımı bilemiyorum.:44:
kızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?