2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğniz anatomik taramayla aynı şey di mi? doppler ultrasound fln diye geçiyo hani, 4 boyutlu bebeğin iç organlarının fln herbi şeyinin incelendiği şeyani??? benimde 24. haftamda randevu verdi dr.um gittiğim hastanede yapılcak ama öyle büyük paralar ödemiyoruz biz, normal muayene ücreti 35 tl artı 15 tl alcaklarmış? hastanede başka bi dr bakıcak sonrada ordan çıkıp kendi dr.uma geçicem. siz neden bu kadar yüksek fiytlardan bahsediyosunuz anlamadım???

ben de yaklaşık 1 ay önce griptim ve çok öksürüyordum, gece uykulardan uyanıyordum öksürükle. En faydalı şeyse bal-limon suyu ve karabiber karışımı oldu. Bu karışımdan 1-2 kaşık yediğimde öksürüğüm kesiliyor bogazım rahatlıyordu. Böyle böyle geçti, denemediysen muhakkak dene derim.

kızlar bende bayramda feci bir şeki,lde atlattım bayağı ağır geçti dr 1000mg lık antibiyotik verdi ama kullanmadım onun yerine ballı zencefil yapıp yedim C vitamini ve ıhlamur kuşburnu kabuk tarçın zencefilli çaylar içtim şükür daha iyiyim boğaz ağrısına zencefilli bal süper iyi geliyor .....

Kızlar meraba,

Daha öncede yazmıstım burada ama dktorum 1 hafta gerdiden geliyo ve cinsiyeti erkek deyince nisanda dogum olur heralde diye düşünüp nisan annelerinde geçmiştim ama doğum sata göre gerçekleşirmiş ve hiçbi zaman tahmin edilemezmiş. Bide gelişimimiz gayet iyi. Cinsiyette değişti kız bebek bekliyorum. İsmini allah kızmet ederse Dolunay koycam. Saskınım cok yaa.. Ben nerdeyim nolacak kafam karıstı cok. Bebeğimin boyu 20 cm kilosu 200 gr. Değerler nasıl sizce?? Bende 4 kilo aldım bile ama en az 6 aylık göbeğim varr.

aynıdır heralde bilemiyorum.pahalı olmasının sebebi bu işin uzmanlarının yani perinatologların yapması.bu uzmanlar yapıyorsa her şekilde her yerde pahalı oluyor.ama radyologlarda normal dr larda yapabiliyormuş.bu tamamen senin kime yaptırmak istediğinle alakalı bişey.

cok sağolun kızlar akşam eve dönünce denicem bu dediklerinizi.

Ayni seydir herhalde canim ben 2 gun once yaptirdim iste aklina gelebilecek herseye bakiyo bobrekleri varmi kalp odaciklarina. beyin. beyincik .mesane mide. burun. boyun .cene .omurga.Bebege giden kan karni.parmaklari.ayaklari egrilik varmi diye... bide bu farklar doktora gore degisiyor ben prof.yaptirdim 300 tl.verdim

bende keşke yaptırsaydım.
sen iyiki yaptırmışsın
garip ya...insan kendini kız veya erkeğe alıştırınca gönlü aksinde de olsa bi afallıyor.
ben deminden beri kızım mı olacak benim deyip deyip gülüyorum

Merhaba.Benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Gittiğim hastanedeki radyoloji doktoru yaptı.Doktorum sonuçların iyi çıktığını ama yarık damak var mı, el parmakları birleşikmi gibi çok ince ayrıntıların belirlenemediğini söyledi.Bebeğin kalbi çok güçlüymüş, dört odacıklı, mide var, bağırsakta kitle yok, kalpte delik yok gibi şeyler yazıyor.Doktoruma perinotoloğa gitsem mi diye sordum.Daha iyi olur dedi.Bulunduğum yerde perinotolog yok.Adana da Cüneyt Evrükeyi önerdi.Eşimin işinden dolayı ancak haftasonu gidebilirim.Adanalı arkadaşlardan Cüneyt Evrükeye gidenler yardımcı olabilirler mi?Nasıl bir doktor.İnternette okudum geçen yıl bir hastası operasyon sonrası ikizleri ile ölmüş.Kafam karıştı.Bir de Cansun Demir hakkında çok olumlu şeyler okudum.Ne yapacağımı bilemiyorum.:44:

Yaaa ahynen bende sok oldum once erkeğe alıştırdım kendimi şimdi kız denilince afalladım sasırdım sevinemedim bile.

selamlar

ben az önce detaylı ultrasondan çıktım... ne güzel bişeydir o yaaaa... dr. herşeyine bakıyor tabi burada bol bol izlemiş oluyorsunuz bebeği.. dr. oğlumu çok yaramaz buldu bir saniye bile durmadı. bir sorun yok çok şükür göründüğü kadarıyla herşey yolundaymış...

canım haklısın normalde hast. yapılınca fiyat daha uygun ama radyologlar yapıyor bu işlemi. ben de özele gittim perinatoloji uzm. doçentti 200 tl verdim. ama içime sindi..

Aynı benim durumumu yaşamışsın benim de içime doğan erkekti.2 li testimi yapan doktor da büyük ihtimal erkek dedi .Ben hep oğlum diye seviyorken cinsiyeti öğrenmeye kendi doktoruma gittim %100 kız dedi :)) tabi bende ayrı bir şok oldu. ama kıza da çabuk adapte oldum
Doktorun bence 3lü test ile ilgili yorumunda saçmalamış. Çünkü Benim de 2li testim temiz çıkmıştı. Doktroum 2 hafta sonra detaylı ultrason için 2li testi yapan doktora yönlendirdi beni. Ben sordum ona 3lü test yapılmıcak mı diye. O da dedi ki 2 li testin doğruluk oranı %85 90 larda, 3lünün ise %60larda 4lü ise %70 lerde. Şimdi %90 lık doğruluk payı olana inanmayıp 3lü test yapıp %60 lık doğruluk payı olana mı inanayım dedi. Gerek yok o yüzden dedi. Senin de aklını karıştırmış ama hiç düşünme. İkili testin temiz çıktıysa eğer 3lü teste 4lü teste hiç gerek yok..

Canm sagol ilgin için evde net yok malum
Telefndan girebiliyorum e 2 gundur de yatiyorum gribim üzerine afiyet
Suan dr mun yonlendirdigi özel bi yerde detayli icin sira bekliyorum
Heyecan dorukta yani

rica ederim canım ne demek
geçmiş olsun dikkat et kendine
inşallah hayırlı haberler alırsın cnm

Teşekkürler VİP ,
Çok duyguluydu sahiden. Ben de ağladım son yazdıklarında karşılaştığınız kısımda.. Allahım bize de yaşatsın o duyguları inşallah..

canım merhaba...antakya da M.Kemal Üni. de doçent perinatolog var.ARİF GÜNGÖREN bende bu hocaya gidicem.ama defne de mozaiktede yapıyorlar.ben daha girmedim.sanırım cumartesi kontrolde girerim.
MAVERA,DESTİNA nasılsınıız şekerler? gerçi takipteyim ama pek uğramıyorsunuz.

cnm burda cüneyt beye giden biri vardı loveli çok memnun olduğunu yazmıştı başkent hastanesinde ebru tarım
var çok övüyolar ben gitmedim riskli gebelere bakıyomuş randevusu zor alınıyomuş ama bak istersen

ayy ayy kızlar hepimiz grip olmuşuzz !! bende çok öksürüyorum boğazım çok ağrıyo ballı süt içiyorum ama onun dışında birşey yapmıyorum.

kızlar buarada ben evde otururken sıkıntıdan vakit geçsin diye oğluma battaniye örmeye karar verdim. çok öyle ayrıntılı modeller beceremem düz bi model beğendim.hedefim önümüzdeki 3 ayda falan bitirmek :)))
bu 3 renkle örücem battaniyeyi. ilerde bi kızım olursa ona da uysun diye renkleri böyle seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…