2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Mint ve beyaz çok güzel.
Sarıyı eklemeye hiiiiiç gerek yok.
Üstelik mint geçen sene kadınlar için çok moda bir renkti.
Yani ileride kız olursa ona da çok yakışır eminim.

artık ben hissetmeye başladım kızımı çok şimdilik kıpırtılarını hissediyorum ama ileri doğru dahada güçlü hissederim diye düşünüyorum sizlerde durum nasıl

Ben de bayramdan önceki hafta akşamları uzanırken hafif hissediyordum. İşim masa başı olduğundan artık tüm gün dönüp duruyo içimde arada bir de herhalde ayağı, tekmeyi basıyor arka arkaya :) özellikle sabahları ben uyanınca başlıyo tekmelemeye :) günaydın diyor kızım bana ...

Kızlar belli ki hastalanma mevsimimiz başlamış.
Limonlu ballı ılık su içmek
Kaynamış elma kabuğu, çubuk tarçın suyunda ıhlamur demlemek
C vitamini içeren meyveler yemek
Bir kaşık bal zencefil karabiber karışımını yemek
dışında bir şey keşfettim;
Gece uyumadan önce bir kaşık zeytinyağı içmek.
Boğazımda gece oluşan diken diken hissi azaltıyor, öksürük krizine girmemi engeliyor.

Yazdiklarinizi okuyunca cok agladim.ins bizlerde boyle guzel dogum geciririz...

arjin hangi hastaneye gidiyorsun cnm, bende adanadayım metro'ya gidiyorum ben Ferat Erol'a. Cansun Demir'ebi yakınım gitti acıbademde o çok memnundu, Cüneyt evrükeye'de bi arkadaşım gitmişti, o da memnun kaldığını söylemişti ama onun ki sorunlu bi gebelikti,Cüneyt Evrüke için çok soğuk iliglisiz diyenleride duydum ikside prof. alanlarında tabiki iyidirler,ama iletişimde çok önemli benim için

ayrintili ultrason icin bakirkoyde bi prof tan randevuyu aldm.300tl.napalim bebislerimiz icin deger.hesapladm catlak kremlerine toplam 260tl harcamisim.asil onemli gerekli olana niye harcamayayim

Allah Bize de sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder insallah :) gözlerim dolu dolu oldu okuyunca. Paylaşımın için çok teşekkür ederim...

isim konuşulmuş bende yazayım bari bizim ki deniz olacak ama yanına ek isim de istiyorum çünkü soyismimiz denizle birleşince güzel olmuyor
ek isim arayış içindeyiz ama daha belli değil cinsiyeti yarın gidicez doktora bakalım gösterecekmi

Canım Arif Beyi bende biliyorum.Doktoruma sordum.Çok yoğun olduğunu bazı hastalarını gönderdiğinde asistanların baktığını söyledi.Birde özeli yok bildiğim kadarıyla.Eşimin işi nedeni ile ancak hafta sonu gidebilirim.O yüzden Adana daki doktorları düşünüyorum.

Ben Adana da yaşamadığım için ve eşim işten zor izin aldığı için zaman sıkıntısı nedeni ile hastaneleri düşünmüyorum canım.Özel muayenesi olan ve haftasonu çalışan bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim.

Canım yukarıda da yazdım.Ben Adana da yaşamıyorum.Sadece detaylı için gelmeyi düşünüyorum.Aslında burada radyolog bir sorun görmedi bebekte .Ama içim rahat etsin diye perinatoloğa da gitsem diye düşünüyorum.Bu iki doktor arasında kaldım.Ama Cansun Demir le ilgili çok olumlu yorumlar okudum.Karar vermedim henüz ama herhalde ona giderim.

Ben de kızımın ismini benim için manevi bir değeri olan, canım kocamın benim ilk doğum günümde kendi elleriyle yaptığı ebru tablosundan esinlenerek kızımıza ebru ismini koyacağız :)))

cnm başkent cumartesi günleride hizmet veriyo özel hastaneler cumartesi günleri yarım gün açık oluyolar hangisi uygun olursa bilgin olsun diye söyleyeyim dedim ben özel poliklinik seçmedim korkularım var özellikle hastane dr.olsun istedim yarı yolda bırakan çok
dr gördüm okadar çok dr gittimki korkar oldm

Kızlar ben ishal oldum Sabah'ta kustum( karnım gur gur yapıyor sizde de öyle olan varmı? birazda sancım var. Ne yapabilirim kızlar yardımlarınızı bekliyorum(

Tarçın serbest mi hamilelikte

Can (benim favorimdir)
Alp
Cem
Ali
Ata
Pir
Sarp
Mert (bu da favorimdir)

Kızlar özellikle 20 haftayı geçmiş olanlar. Mide tarafında sanki derinizi iki taraftan çekiyorlarmış gibi bir gerginlik var mı ? Benim mide kısmında öyle bir gerginlik var sanki derimi çekiyor bişey. Bebek yukarı mı çıkıyor acaba.. Çok acıyor ((

Canım ben zaten jinekolojumdan memnunum. Sadece detaylı için yukarıdaki doktorlardan birini düşünmüştüm.

Öncelikle tebrik ederim. Küçük bir prenses daha geliyor. 3 li test için üzülme. Aynısı bende oldu. İkili en garantilisi. Onda bir sorun çıkmayında doktor 3 üye gerek duymadı. İki gün önce detaylı ultrasona girdim. O da yetti. Sen de öyle yap. İyi bir perinatolog bul, detaylı ultrason için randevu al. Kendini üzdüğüne değmez.

Ama olmaz ki, hala ağlıyorum... Ne kadar güzel anlatmışsın. Sevgiyle sağlıkla yan yana yaşayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…