ayy ayy kızlar hepimiz grip olmuşuzz !! bende çok öksürüyorum boğazım çok ağrıyo ballı süt içiyorum ama onun dışında birşey yapmıyorum.
kızlar buarada ben evde otururken sıkıntıdan vakit geçsin diye oğluma battaniye örmeye karar verdim. çok öyle ayrıntılı modeller beceremem düz bi model beğendim.hedefim önümüzdeki 3 ayda falan bitirmek :)))
bu 3 renkle örücem battaniyeyi. ilerde bi kızım olursa ona da uysun diye renkleri böyle seçtim.
Eki Görüntüle 838056
artık ben hissetmeye başladım kızımı çok şimdilik kıpırtılarını hissediyorum ama ileri doğru dahada güçlü hissederim diye düşünüyorum sizlerde durum nasıl
Yazdiklarinizi okuyunca cok agladim.ins bizlerde boyle guzel dogum geciririz...arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
sabah eşimle ve annemle hastaneye vardık.hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik anestesi uzmanı belden uyuştrdu ki iğneyi hissetmedim bile yemin edebilirim hiç acımadı.kısa sürede bacaklarım uyuştu doktorum geldi biraz sohbet ettik beni rahatlattı.işleme başladılar hatta hemşire bi ara kaburgalarıma bastırıp bebeği asağı itti ayakları kaburgamın altındaydı.bi bebek ağlaması duydum yanıma getirdiler öp dediler senin bebeğin. ilk hissettiğim şaşkınlıktı ve merak eli ayağı düzgün mü dedim maşallah tosun gibi erkek dedi doktorum 4250 kg.bebeğin yukarda seni beklicek annesi dediler.giydirmeye götürdüler.o an bişey anlayamdım itiraf ediyorum.sakinleştiricinin etkisi şaşkınlık heyecan mutluluk.bebeğin cıkması 5 dk sürdü benim dikilip odaya cıkmam 45 dk.odama çıkarken annem eşim kayınvalidem herkes asansörün kapısında beni bekliyordu. bebek nerde dedim.-odada seni bekliyr dediler yalnızmı bıraktınız diye hepsini bi azarladım:) odaya girdim ayaklarımı hala oynatamıyorum bu arada yardımla oturdum. kucağıma verdiler.işte orda film koptu mutluluk korku endişe heyecan ağladım tabiki.bebeğim sağlıklı kucağımdaydı.memeyi hemen tuttu sütümde hemen geldi çok şükür. böyle bir duygu yok böyle bir sevgide yok. Allah hepinize yaşatsın inşallah.yarın 7.ayımız doluyor..
Merhaba.Benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Gittiğim hastanedeki radyoloji doktoru yaptı.Doktorum sonuçların iyi çıktığını ama yarık damak var mı, el parmakları birleşikmi gibi çok ince ayrıntıların belirlenemediğini söyledi.Bebeğin kalbi çok güçlüymüş, dört odacıklı, mide var, bağırsakta kitle yok, kalpte delik yok gibi şeyler yazıyor.Doktoruma perinotoloğa gitsem mi diye sordum.Daha iyi olur dedi.Bulunduğum yerde perinotolog yok.Adana da Cüneyt Evrükeyi önerdi.Eşimin işinden dolayı ancak haftasonu gidebilirim.Adanalı arkadaşlardan Cüneyt Evrükeye gidenler yardımcı olabilirler mi?Nasıl bir doktor.İnternette okudum geçen yıl bir hastası operasyon sonrası ikizleri ile ölmüş.Kafam karıştı.Bir de Cansun Demir hakkında çok olumlu şeyler okudum.Ne yapacağımı bilemiyorum.:44:
ayrintili ultrason icin bakirkoyde bi prof tan randevuyu aldm.300tl.napalim bebislerimiz icin deger.hesapladm catlak kremlerine toplam 260tl harcamisim.asil onemli gerekli olana niye harcamayayim
arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
sabah eşimle ve annemle hastaneye vardık.hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik anestesi uzmanı belden uyuştrdu ki iğneyi hissetmedim bile yemin edebilirim hiç acımadı.kısa sürede bacaklarım uyuştu doktorum geldi biraz sohbet ettik beni rahatlattı.işleme başladılar hatta hemşire bi ara kaburgalarıma bastırıp bebeği asağı itti ayakları kaburgamın altındaydı.bi bebek ağlaması duydum yanıma getirdiler öp dediler senin bebeğin. ilk hissettiğim şaşkınlıktı ve merak eli ayağı düzgün mü dedim maşallah tosun gibi erkek dedi doktorum 4250 kg.bebeğin yukarda seni beklicek annesi dediler.giydirmeye götürdüler.o an bişey anlayamdım itiraf ediyorum.sakinleştiricinin etkisi şaşkınlık heyecan mutluluk.bebeğin cıkması 5 dk sürdü benim dikilip odaya cıkmam 45 dk.odama çıkarken annem eşim kayınvalidem herkes asansörün kapısında beni bekliyordu. bebek nerde dedim.-odada seni bekliyr dediler yalnızmı bıraktınız diye hepsini bi azarladım:) odaya girdim ayaklarımı hala oynatamıyorum bu arada yardımla oturdum. kucağıma verdiler.işte orda film koptu mutluluk korku endişe heyecan ağladım tabiki.bebeğim sağlıklı kucağımdaydı.memeyi hemen tuttu sütümde hemen geldi çok şükür. böyle bir duygu yok böyle bir sevgide yok. Allah hepinize yaşatsın inşallah.yarın 7.ayımız doluyor..
benımde aklımda okyanus var ama esım sevmıyor bıde burak ısmı nı begenıyorum ama napım kızın ısmını ben koydum oglanıda babası koysun modundayım:)
benim eşimin ismi burak =) cocukluktan beri oğlum olursa ismini ateş koyucam derdim ama hamile kaldığımı öğrendiğim anda herkes tepki verdi ateş gibi olur diye ... eşimde sen alev oğlumuz ateş olan bana olacak diyoryani azıcık hevesimi kırdılar...
canım merhaba...antakya da M.Kemal Üni. de doçent perinatolog var.ARİF GÜNGÖREN bende bu hocaya gidicem.ama defne de mozaiktede yapıyorlar.ben daha girmedim.sanırım cumartesi kontrolde girerim.
MAVERA,DESTİNA nasılsınıız şekerler? gerçi takipteyim ama pek uğramıyorsunuz.
cnm burda cüneyt beye giden biri vardı loveli çok memnun olduğunu yazmıştı başkent hastanesinde ebru tarım
var çok övüyolar ben gitmedim riskli gebelere bakıyomuş randevusu zor alınıyomuş ama bak istersen
arjin hangi hastaneye gidiyorsun cnm, bende adanadayım metro'ya gidiyorum ben Ferat Erol'a. Cansun Demir'ebi yakınım gitti acıbademde o çok memnundu, Cüneyt evrükeye'de bi arkadaşım gitmişti, o da memnun kaldığını söylemişti ama onun ki sorunlu bi gebelikti,Cüneyt Evrüke için çok soğuk iliglisiz diyenleride duydum ikside prof. alanlarında tabiki iyidirler,ama iletişimde çok önemli benim için
Canım Arif Beyi bende biliyorum.Doktoruma sordum.Çok yoğun olduğunu bazı hastalarını gönderdiğinde asistanların baktığını söyledi.Birde özeli yok bildiğim kadarıyla.Eşimin işi nedeni ile ancak hafta sonu gidebilirim.O yüzden Adana daki doktorları düşünüyorum.
Ben Adana da yaşamadığım için ve eşim işten zor izin aldığı için zaman sıkıntısı nedeni ile hastaneleri düşünmüyorum canım.Özel muayenesi olan ve haftasonu çalışan bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim.
Canım yukarıda da yazdım.Ben Adana da yaşamıyorum.Sadece detaylı için gelmeyi düşünüyorum.Aslında burada radyolog bir sorun görmedi bebekte .Ama içim rahat etsin diye perinatoloğa da gitsem diye düşünüyorum.Bu iki doktor arasında kaldım.Ama Cansun Demir le ilgili çok olumlu yorumlar okudum.Karar vermedim henüz ama herhalde ona giderim.
Kızlar belli ki hastalanma mevsimimiz başlamış.
Limonlu ballı ılık su içmek
Kaynamış elma kabuğu, çubuk tarçın suyunda ıhlamur demlemek
C vitamini içeren meyveler yemek
Bir kaşık bal zencefil karabiber karışımını yemek
dışında bir şey keşfettim;
Gece uyumadan önce bir kaşık zeytinyağı içmek.
Boğazımda gece oluşan diken diken hissi azaltıyor, öksürük krizine girmemi engeliyor.
Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar?yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?
cnm başkent cumartesi günleride hizmet veriyo özel hastaneler cumartesi günleri yarım gün açık oluyolar hangisi uygun olursa bilgin olsun diye söyleyeyim dedim ben özel poliklinik seçmedim korkularım var özellikle hastane dr.olsun istedim yarı yolda bırakan çok
dr gördüm okadar çok dr gittimki korkar oldm
günaydın hanımlar
bizde bugün cinsiyeti tam olarak öğrendik: )
doktor 3.ayda erkeğe benziyor demişti ama şimdi %90 kız dedi: )
en baştan beri gönlümden hep kız geçiyordu ama erkeğe benziyor dediğinde alıştırmıştım kendimi,
şimdi kız dedi ya gene içim bi garip oldu,erkeğe fazla alıştırmışım kendimi galiba: )
sadece üzüldüğüm nokta özel hastanede muayene oluyordum ve ikili test sonucum güzel diye doktor üçlü teste gerek yok demişti,
cinsiyet için başka doktora gittik ve o da keşke yaptırsaydın şimdi zamanıda geçmiş dedi...
şuan 19.haftaya girdim.
bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş
arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?