2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ya benin gerilme gibi degilde icerde bikac gundur gidiklanma degilde tuhaf bisey var tam midemin oldugu yerde acaba rahimmi itiyor diye dusundum bende

Canım benimde son on gündür gaz sıkıntım arttığı için karnım çok geriliyor.Bazen o kadar kötü oluyor ki karnım yırtılacak gibi geriliyor.Nefes almakta zorlanıyorum.O kadar şişiyor.Hatta geçen yatağa bile uzanamadım.Eşim yardım ettide uzanabildim.
Dün gece bir baktım karnımda kırmızı küçük bir çizgi.Eyvah dedim herhalde bu kadar gerilmekten çatlaklar erken başladı.Ama sabah kalktığımda kırmızı çizgi çok çok incelmişti.Çatlamaya başlayan arkadaşlar kırmızılık bu kadar kısa sürede geçer mi.Sizce çatlak mıdır yoksa farkında olmadan çizmiş olabilirmiyim.:18:

Bende de oluyor ama o kırmızı çizgiler geçiyor. İlk başta çatlama öncesi çizgi diye düşünmüştüm ama ertesi günlerde yer değiştiriyor ve bazen de geçince anladım. Karın büyüdükçe deri geriliyor ve çok kaşınıyorum. Bu kırmızı çizgilerin de öncesindeki aşamadayım. Ama biliyorum ki bende çatlak kaçınılmaz çünkü ergenlikte göğüslerim çıkarken bile kenarlardan ince ince çatlamıştı. Hala izleri vardır.

ne güzel ebru ismini severim ben, adıyla yaşasın yavrularımız..

Kızlar ben ishal oldum Sabah'ta kustum( karnım gur gur yapıyor sizde de öyle olan varmı? birazda sancım var. Ne yapabilirim kızlar yardımlarınızı bekliyorum(

geçmiş olsun canm, muz ve haşlanmış patates iyi gelir ishale..bol bol su içmeyi de ihmal etme..Allah şifa versin..

iiyim flufemcim sağolasın...sen de iyisin inşallah..ben arada yazıyorum ama, sen de pek görünmüyorsun bu sıra, gel de muhabbet edelim:)

Blgiğim kadarıyla 18-19 haftadan sonra karın büyüyor ve belli olmaya başlıyor. Ve sana gülümseyip duran o su kaplumbağası kdaha rahat yüzebilmek için kendine yer açıyor. Rahim büyüyüp yukarı doğru hareket ettikçe organları iki yana ve üste doğru itiyor. Ve karnın özellikle kaburgalarının birleştiği yerden yani mide hizasından gerilmeye başlıyor. Bebeğin yukarı çıkmAsı ne ki, içeride bu haftalarda alan müsait olduğundan akrobatik hareketler deniyorlar.

Canım bende bekliyordum ama bu kadar erken değil.Sadece 3 kilo aldım ve karnım kaşınmıyor.Gerçi 14. haftadan beri sabah akşam krem sürüyorum.Buradaki arkadaşlardan biri akzer diye bir yağ markası yazmıştı.Onuda aldım.Ondan da sürmeye başladım.Bilemiyorum.Kırmızılık 1 gecede çok inceldi ve belli belirsiz hale geldi.Benim bildiğim çatlak nedeni ile oluşan kırmızılık hemen geçmiyor.Ama yanılıyorda olabilirim.O yüzden tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.Benimde ergenlikte oluşmuştu.Çok can sıkıcı bir durum.

merhaba kızlar benimde yarın 2de detaylı ultrason randevum var.çok merak ediyorum hayırlısıyla bi yarın olsa inşallah heryeri saglamdır.acaba radyolog mu yapıcak onu hiç sormadım bakalım neolucak

Özel çapa medilife aynı hastane zaten farklı değil evet ara sokakta fatih tarafında....ben zaten şuanda özel okmeydanı hastanesine gidiyorum ve çok yoğunluğundan memnun değilim doktorum iyi fakat ilgilenemiyor kalabalıktan.....

Kızlar benimde karnım baya büyüdü bebek sanki arada bir mideme kadar çıkıyor gibi geliyor bana ani kalktığımda da yukarı karın boşluğuma sanki içerden sopa gibi birşey itiyor...ilk doğumumdan kalan sezeryan yerim acayip kaşınmaya ve acımaya başladı son iki gündür de bebeğin tekmelerini resmen rahimimde hissediyorum ayağı aşamdan çıkacak gibi korkuyorum resmen sizde de bu şikayetler varmı ben gerçekten korkuyorum..sancımda var dünden beri ama anlayamadım gaz danmı böbreğimde olan taştanmı bir türlü çözemedim ((( cumartesiye randevum var ama o zamana kadar acillik olmazsam iyidir ((

ben bakırköyde özel bir yer buldum. bu işte uzman kişiymiş. fiyatı 250 tl. gittiğim hastane medipol ve orda renkli ultrason yokmuş. hem de radyologlar bakıyormuş

Medipol megayamı gidiyorsun bağcılarda olan bende oraya başlıcam bu hafta oradamı yokmuş canım renkli ultrason orada yoksa benim için büyük bir hayalkırıklık olur koskocaa hastanee tam teşekkürlü ve diğer hastanelerde olmayan branşlar bile orada var diye biliyorum ((

Ya benin gerilme gibi degilde icerde bikac gundur gidiklanma degilde tuhaf bisey var tam midemin oldugu yerde acaba rahimmi itiyor diye dusundum bende

o bende de oluyordu sanki içerde biri tüyle mide tarafımı içten gıdıklıyor gibi:)) tarifini yapamadığım için hiç yazmamıştım. Sanırım rahim yukarı doğru çıkınca bunları hissediyoruz git gide..

o gaz meselesi benim canımı çok sıkıyor ve acıtıyor. Nefes bile alamıyorum gaz olduğunda. Dün gece 2.5 ta yattım 7 de iş için kalktım fena bir gündü benim için. gerginlik de bugün başladı. gerginlikle birlikte omurgamdaki kemikler ağrıyor. Sanırım içten karnım büyüyor çünkü hala göbeğim çıkmadı. Sadece sertlik var çok garip. Allah hepimize sabır versin. Tabi bebişlerimize de sağlık versin..

o su kaplumbağası bir gelsin midemi,kaburgalarımı rahat bırakmadığı için çok fena öpücem öpücem onu görecek o.. intikamımı almak şart oldu:)) Neyse ki dinlenince geçiyor da eziyet olmuyor.:))

çok teşekkür ederim canım
öyle canım son gittiğim doktorda öyle dedi,bundan sonra ileriyi düşün dedi.
2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah.
umarım iyi sonuçlar alırız
ayrıntılı ultrason çok eğlenceli oluyor diyorlar doğru mu ?

bir kaşık zeytinyağı içsen çözüm olurmu acaba

canım kuru erik ye veya hoşafını yapıp iç. bol bol çorba iç..inşallah faydası olur, geçmiş olsun..eğer yine geçmezse doktoruna bi danış..kabızlık da çok kötü bişey ya

GEÇMİŞ OLSUN öncelikle .. ben sabah kahvaltıdan önce 1 tane mandalina yiyorum.inan çok işe yarıyor.bir dene bakalım.

kusura bakmayın geç cvp yazdım ancak işten geldim yemek falan. teşekkürler kızlar valla hepsini deneyecem tek tek hangisi yararsa artık sancılanıyorum çünkü.

o su kaplumbağası bir gelsin midemi,kaburgalarımı rahat bırakmadığı için çok fena öpücem öpücem onu görecek o.. intikamımı almak şart oldu:)) Neyse ki dinlenince geçiyor da eziyet olmuyor.:))

Yaa evlat nasil biseymiss nasil bekliyoruz ozlemle hevesle herhalde yapisik gezcez oglumla ben bugun 6.aydan sonra yiyecegi yemekler icin bebek yemek kitabi bile baktim:))

bende kıza alışıyorum yavaştan: ))
netten bi sürü kıyafet beğendim cicili bicili: )
annemin ördüğü mavi yelekler boşa gitti

her doktorun ağzından başka bişey çıkıyor canım,ne yapacaksın,insan etkileniyor haliyle.
eşim teselli etti;
''şöyle düşün,Allah korusun bi sıkıntı varsa bişey mi yapacaksın,ondan ayrılmayı mı düşüneceksin?hayır.yani kaybettiğimiz bişey yok.ne gelirse Allah'tan.'' diye..
doğruda aslında ama insanın bide ilk gebeliği olunca çok daha pimpirikli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…