Kızlar özellikle 20 haftayı geçmiş olanlar. Mide tarafında sanki derinizi iki taraftan çekiyorlarmış gibi bir gerginlik var mı ? Benim mide kısmında öyle bir gerginlik var sanki derimi çekiyor bişey. Bebek yukarı mı çıkıyor acaba.. Çok acıyor((
Canım benimde son on gündür gaz sıkıntım arttığı için karnım çok geriliyor.Bazen o kadar kötü oluyor ki karnım yırtılacak gibi geriliyor.Nefes almakta zorlanıyorum.O kadar şişiyor.Hatta geçen yatağa bile uzanamadım.Eşim yardım ettide uzanabildim.Kızlar özellikle 20 haftayı geçmiş olanlar. Mide tarafında sanki derinizi iki taraftan çekiyorlarmış gibi bir gerginlik var mı ? Benim mide kısmında öyle bir gerginlik var sanki derimi çekiyor bişey. Bebek yukarı mı çıkıyor acaba.. Çok acıyor((
Canım benimde son on gündür gaz sıkıntım arttığı için karnım çok geriliyor.Bazen o kadar kötü oluyor ki karnım yırtılacak gibi geriliyor.Nefes almakta zorlanıyorum.O kadar şişiyor.Hatta geçen yatağa bile uzanamadım.Eşim yardım ettide uzanabildim.
Dün gece bir baktım karnımda kırmızı küçük bir çizgi.Eyvah dedim herhalde bu kadar gerilmekten çatlaklar erken başladı.Ama sabah kalktığımda kırmızı çizgi çok çok incelmişti.Çatlamaya başlayan arkadaşlar kırmızılık bu kadar kısa sürede geçer mi.Sizce çatlak mıdır yoksa farkında olmadan çizmiş olabilirmiyim.:18:
Ben de kızımın ismini benim için manevi bir değeri olan, canım kocamın benim ilk doğum günümde kendi elleriyle yaptığı ebru tablosundan esinlenerek kızımıza ebru ismini koyacağız :)))
Eki Görüntüle 838071
Kızlar ben ishal oldum Sabah'ta kustum( karnım gur gur yapıyor sizde de öyle olan varmı? birazda sancım var. Ne yapabilirim kızlar yardımlarınızı bekliyorum (
canım merhaba...antakya da M.Kemal Üni. de doçent perinatolog var.ARİF GÜNGÖREN bende bu hocaya gidicem.ama defne de mozaiktede yapıyorlar.ben daha girmedim.sanırım cumartesi kontrolde girerim.
MAVERA,DESTİNA nasılsınıız şekerler? gerçi takipteyim ama pek uğramıyorsunuz.
Kızlar özellikle 20 haftayı geçmiş olanlar. Mide tarafında sanki derinizi iki taraftan çekiyorlarmış gibi bir gerginlik var mı ? Benim mide kısmında öyle bir gerginlik var sanki derimi çekiyor bişey. Bebek yukarı mı çıkıyor acaba.. Çok acıyor((
Bende de oluyor ama o kırmızı çizgiler geçiyor. İlk başta çatlama öncesi çizgi diye düşünmüştüm ama ertesi günlerde yer değiştiriyor ve bazen de geçince anladım. Karın büyüdükçe deri geriliyor ve çok kaşınıyorum. Bu kırmızı çizgilerin de öncesindeki aşamadayım. Ama biliyorum ki bende çatlak kaçınılmaz çünkü ergenlikte göğüslerim çıkarken bile kenarlardan ince ince çatlamıştı. Hala izleri vardır.
rica ederim cnm ne demek .. cnm eğer doktorun değiştireceksen çapayı tavsiye etmem cünkü Altay beyde cok tecrübeli ama cok fazla yoğun bir doktor. yeni doktorum özel okmeydanı hastahanesinde sen nerede oturuyorsun yardımcı olmaya calısayım... bu arada medilife farklı bir hastahane oradada islam bey varmıs iyi bir doktor diyorlar. özel çapa ara sokakta bir hastahane...
ben bakırköyde özel bir yer buldum. bu işte uzman kişiymiş. fiyatı 250 tl. gittiğim hastane medipol ve orda renkli ultrason yokmuş. hem de radyologlar bakıyormuş
Ya benin gerilme gibi degilde icerde bikac gundur gidiklanma degilde tuhaf bisey var tam midemin oldugu yerde acaba rahimmi itiyor diye dusundum bende
Canım benimde son on gündür gaz sıkıntım arttığı için karnım çok geriliyor.Bazen o kadar kötü oluyor ki karnım yırtılacak gibi geriliyor.Nefes almakta zorlanıyorum.O kadar şişiyor.Hatta geçen yatağa bile uzanamadım.Eşim yardım ettide uzanabildim.
Dün gece bir baktım karnımda kırmızı küçük bir çizgi.Eyvah dedim herhalde bu kadar gerilmekten çatlaklar erken başladı.Ama sabah kalktığımda kırmızı çizgi çok çok incelmişti.Çatlamaya başlayan arkadaşlar kırmızılık bu kadar kısa sürede geçer mi.Sizce çatlak mıdır yoksa farkında olmadan çizmiş olabilirmiyim.:18:
Arkadaşlar bebişim nihayet cinsiyetini gösterdi
Bir kızım olacak
Blgiğim kadarıyla 18-19 haftadan sonra karın büyüyor ve belli olmaya başlıyor. Ve sana gülümseyip duran o su kaplumbağası kdaha rahat yüzebilmek için kendine yer açıyor. Rahim büyüyüp yukarı doğru hareket ettikçe organları iki yana ve üste doğru itiyor. Ve karnın özellikle kaburgalarının birleştiği yerden yani mide hizasından gerilmeye başlıyor. Bebeğin yukarı çıkmAsı ne ki, içeride bu haftalarda alan müsait olduğundan akrobatik hareketler deniyorlar.
Öncelikle tebrik ederim. Küçük bir prenses daha geliyor. 3 li test için üzülme. Aynısı bende oldu. İkili en garantilisi. Onda bir sorun çıkmayında doktor 3 üye gerek duymadı. İki gün önce detaylı ultrasona girdim. O da yetti. Sen de öyle yap. İyi bir perinatolog bul, detaylı ultrason için randevu al. Kendini üzdüğüne değmez.
bir kaşık zeytinyağı içsen çözüm olurmu acaba
canım kuru erik ye veya hoşafını yapıp iç. bol bol çorba iç..inşallah faydası olur, geçmiş olsun..eğer yine geçmezse doktoruna bi danış..kabızlık da çok kötü bişey ya
benimde sorunum vardı bir internet sitesinde probiyotik yoğurt yemeyi tavsiye ediyordu.şimdi haftada 1 gün içine 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü ekleyip yiyorum.çok şükür öyle bir derdim kalmadı.
GEÇMİŞ OLSUN öncelikle .. ben sabah kahvaltıdan önce 1 tane mandalina yiyorum.inan çok işe yarıyor.bir dene bakalım.
o su kaplumbağası bir gelsin midemi,kaburgalarımı rahat bırakmadığı için çok fena öpücem öpücem onu görecek o..intikamımı almak şart oldu:)) Neyse ki dinlenince geçiyor da eziyet olmuyor.:))
kusura bakmayın geç cvp yazdım ancak işten geldim yemek falan. teşekkürler kızlar valla hepsini deneyecem tek tek hangisi yararsa artık sancılanıyorum çünkü.
Aynı benim durumumu yaşamışsın benim de içime doğan erkekti.2 li testimi yapan doktor da büyük ihtimal erkek dedi .Ben hep oğlum diye seviyorken cinsiyeti öğrenmeye kendi doktoruma gittim %100 kız dedi :)) tabi bende ayrı bir şok oldu. ama kıza da çabuk adapte oldum
Doktorun bence 3lü test ile ilgili yorumunda saçmalamış. Çünkü Benim de 2li testim temiz çıkmıştı. Doktroum 2 hafta sonra detaylı ultrason için 2li testi yapan doktora yönlendirdi beni. Ben sordum ona 3lü test yapılmıcak mı diye. O da dedi ki 2 li testin doğruluk oranı %85 90 larda, 3lünün ise %60larda 4lü ise %70 lerde. Şimdi %90 lık doğruluk payı olana inanmayıp 3lü test yapıp %60 lık doğruluk payı olana mı inanayım dedi. Gerek yok o yüzden dedi. Senin de aklını karıştırmış ama hiç düşünme. İkili testin temiz çıktıysa eğer 3lü teste 4lü teste hiç gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?