2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

teşekkür ederim arkadaşlar.
amargi hocam belli koşulları oluyormuş ücretsiz iznin ve o koşullar olmuyorsa vermiyorlarmış.
ben bu okula bu sene geldim geldiğim ilk sene böyle zıtlaşmak istemediğim için sesimi çıkarmıyordum ama olacak gibi değil. ilk defa böyle bir idareyle karşılaşıyorum. dediğim gibi ben ayrıcalık değil anlayış bekliyorum ama kimsenin umrunda değil. bundan sonra bende yumuşak yüzlü olmayacağım artık inceldiği yerden kopar.

gerçekten en güzel zamanlarındayız sanırım. hamileliğimi daha net algılamaya başladım. harika bir duygu bebeğimi hissetmek. kıpırdadığında her ne yapıyorsam bırakıp dinliyorum hareketleri bitene kadar hiç kıpırdamıyorum geçen hafta eşim yanımdaydı bir kaç gün denedik eşim elini ne zaman koysa vurmayı bırakıyordu. bi gece sessizce koydum eşimin elini karnıma sabırlı ol dedim bir kaç dakika sonra 2-3 kere vurdu eşim şok oldu sanırım öyle bişey beklemiyordu ben artık saatte bir iki saatte bir hissediyorum bebeğimi çok şükür ama senin gibi neresi nerede algılayamıyorum sadece vurduğu yerlere göre tahminde bulunuyorum.

kızlar bu arada bebeklerimiz bizleri iyice duymaya başladı ben iki gündür hikaye kitabı okuyorum bebeğime bebeğimde annesini çok güzel dinliyor.

arkadaşlar isim konusunda sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.

nasipse bizim kızımız olacak. birkaç alternatif vardı eledik geçen akşam yatarken eşimle beraber ismini kararlaştırdık tam eşim ismini söyleyip olsun mu dediği anda bebeğimiz tekme attı ve sadece bir kere. ben bunu işeret olarak algıladım ne bileyim ismini beğendi mi acaba dedim. çok mu paranoyak oldum. bebeğimin her hareketinden bir anlam çıkarmamam lazım ama ne bileyim acaba mı diye soru işareti oldu kafamda bizde o isimde karar kıldık artık nasip Rabbim pişman etmez umarım

Ben bide geçen gece eşime bağırmısım.. Bi gecede yumruk atmısım

ben de aynı valla farkında olmadan kocayı dövüyorum yazık o da sabahları kalkıyo bana vurdun gece işte bağırdın falan ilk zamanlar hatırladığımı falan düşünüyodu da şimdi gerçekten hatırlamadığıma inandı çok şükür ama üzülüyorum bişey değil bi gece morartıcam bi yerini falan sonra insanlara izah et

ya benim nazlı kızım da aynı şeyi yapıyor eşim elini karnıma koyunca her ne yapıyorsa içerde duruyor kaç kere denedik ama olmuyor o da üzülüyor niye ben hissetmiyorum diye ben hissediyorum da eşim o duyguyu sadece 1 kere tattı

ne güzelll ya Allah nazarlardan saklasın. ben de özel bişeyler yapmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum bi türlü. duyduğuna eminim ben de ya telefonda konuşurken ya da okulda ben ders anlatırken veya bağırırsam illa bi iki vuruyo

Kizlar gogus uclarindan azda olsa sivi boyle sut gibi bsyler gelen varmi?

sıvının geldiğini görmedim canım ama bazen acıyla kaşıntı geliyor bir an.bakıyorum sütyenimde küçük lekelenmeler oluyor.bir de ekşi bir koku 4 ay önce doğum yapmış bir arkadaşıma sordum dün,süt gelmeye başlamış dedi hatta göğüs pedi verdi kullanayım diye.İyi geldi çok..

Mrhaba, ben tüm arkadaşkarıma özellikle kızları olacaksa tek isim koymayı öneriyorum. Çünkü benim iki ismim var ve evlenirken ailemin soyadını da korudum. Şmdi odamın kapısındaki tabelayasığmıyor. Uçak bileti, banka kartı vs hiç bir şeye sğmıyor. Lf aramızda iki kere yazsan her halde bir A-4 dolar. O derece yani. İnsanın 4 ismi olunca biraz uzun oluyor.

Tatlı tatlı anlatmışsın, öyle hoşuma gitti ki anlatamam. O küçük su kaplumbağası insanın kocasıyla yaşadığı aşkı da tazeliyor değil mi? Bizleri tekrar heyecanlandırıyor, gündemimizi radikal biçimde değiştiriyor. Ne harika şeyler. Bu sabah 6 gibi yatakta ben gülünce eşim uyandı ve ne olduğunu sordu. Bebek karnımın sol üst tarafını içeriden sürekli kelebeğin kanat çırpışı gibi gıdıklayınca uykumdan uyandım. İlk defa oğlum beni uykumdan uyandırdı.eşimn o kadar hoşuna gitti ki elini karnımdan uyanana kadar hiç çekmedi. Bunlar çok güzel ve büyüleyici anlar öyle değil mi? Evet çok haklısın, hiç bitmesin...

Merhaba,
yanılmıyorsam sen 5 yılını doldurmuş bir devlet memurusun ve kanunda;
108 inci maddenin (E) bendinde: " E) Memura, yıllık izinde esas alınan süreler itibarıyla beş hizmet yılını tamamlamış olması ve isteği hâlinde memuriyeti boyunca ve en fazla iki defada kullanılmak üzere, toplam bir yıla kadar aylıksız izin verilebilir. Ancak, sıkıyönetim, olağanüstü hâl veya genel hayata müessir afet hâli ilan edilen bölgelere 72 nci madde gereğince belli bir süre görev yapmak üzere zorunlu olarak sürekli görevle atananlar hakkında bu bölgelerdeki görev süreleri içinde bu fıkra hükmü uygulanmaz."
Hükmü var. Bu şu demek istersen 6 ay 6ay iki defa kullanıp 1 yıl okula gitmeyebilirain. Mesela ben bebek doğduğunda ilk yıl okula gitmeyeceğim. Eğitim-seni telefonla arayıp sorsana. Onlar bu konulara çok vakıflar.

Canım bende senin gibi düşünüyorum.Benim adım biraz uzun , eşimin soyadı da öyle, kızlık soyadımı da koruyunca adımı yazmak bayağı zahmetli oluyor.Benim oğlum olacak onun için bile kısa isim arıyorum.

Veee bir kızım olucak.O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah yavrularimizi saglikli bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin.

cihan hastanesine lütfiye hanima gidiyorum. Konakta muayene ve Doğum ücreti ne kadar ??

Lütfiye Hanım ı duymuştum. Muayene için 65 tl veriyorum ama sabit fiyatmış.Bazı doktorlar belli bir aydan sonra muayene ücretini arttırıyomuş .Doğumla ilgili hiç konuşmadım daha bi bilgim yok o konuda

Canim cevabin icin tesekkur ederim.doktorumu aradim bugun. bu aylardan itibaren cok normal dedi.3 tane gebelik yasayan ablamdada ayni sey olmus o yuzden boyle bsy basina gelen olursa benim gibi panige kapilmasin:)

Kizlr bence dogum icin konusmak cok erken.simdiden biseye odaklanmak ilerde hayal kirikligina ugratir.cok fazla normal istersin bi aksilik olur.sezeryan olur uzulursun yada tamtersi..en guzeli akisina birakmak.bebek ve bizim icin hangisi en hayirlisiysa o olsun ins.hicbirimizin hamileligi birbirine benzemedigi gibi dogumlarimizda benzemicek..sans bu

erkek bebek bekleyen anne adayları düşündüğünüz isimleri merak ediyorum, ben hala bi isim beğenemedim bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim :S Eşim Metehan olmasını istiyo ben de başka bi isim beğenemediğimden sanırım bunu koyacağız ama nedense daha hiç metehan diye seslenip sevemedim oğlumu, kabul edemiyo muyum acaba?

çikolata yemeyi denesene eşim peşimde elinde tatlılarla gezdi hissedene kadar

bende bazen derste bağırıyorum korkuyorlar mıdır acaba :44: ders anlatırken çok komik oluyor öğrencilere farkettirmemeye çalışıyorum ama gülümsememe engel olamıyorum
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

anladım amargi teşekkür ederim biraz araştırayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…