2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çekilen sancı durumu vs.. tabiki ikisinde de amaç yavruya kavuşma ikisinde de lohusalık devam ediyo... kıyası yok yani

çekilen sancı durumu vs.. tabiki ikisinde de amaç yavruya kavuşma ikisinde de lohusalık devam ediyo... kıyası yok yani

tamam siz o halde size göre o kutsal sancıyı çekin ve günahlarınızı dökün. Ama anneliğin kutsallığı konusunda sezeryan veya normal doğum ayrımı yapan her kim olursa olsun asla saygı duymayacağımı ve gereken cevabı da vereceğimi bilin istiyorum. Bu tür düşüncesiz yorumlarla da zorunlu sezeryan olacak olan veya ben gibi keyfi sezeryan olmak isteyen anne adaylarının morallerini bozmaya kimsenin hakkı yok. O yüzden bu tür fikirleriniz varsa da kendinize saklayın günah dökülme mevzularını..

Doğumda ölenin şehit sayıldığını duymuştum. Allah nasip ederse bende normal doğumu çok istiyorum, yani o sancıyı bile merak ediyorum, sonra bebek ağlayınca doğduğu anda ne sancı kalıyor ne acı (yüzlerce doğum videosu izledim, başkalarının bebekleri için bile doğduklarında gözlerim doluyor). İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız da keyifle büyütürüz. Rabbim neyi nasıl nasip eder bilinmez, İnşallah dualarımızı kabul ederde herkesin gönlüne göre verir.

vallahi normal doğum evet güzel ama neden sezryan olacaklara acınacak ya da yazık bu da mı yapamıyor muamelesi sezeryanda 1 hafta kendim kalkıp yürüyemedim sancı çekmedim ama ömür boyu gururla vücumda evlatlarımın çıktığı yerin yarasıyla yaşayacağım bunu da seviyorum yaramı seviyorum çünkü özel benim için evlatlarım belki doğal yoldan gelmedi ama bu benim anneliğimi sorgulatmaz sorgulayanı da affetmem ağır konuşurum
EML 84 sezeryan olmak istiyor neden ısrarla normal doğum şöyle böyle iyi diye uğraşılıyor istemiyor kadın bunu anlamak zor mu kendi vücudu kendi tercihi kendi hayatı o da biliyor ben de biliyorum sezeryan olan herkes biliyor bunu sorgulamak neden kusura bakmayın
vallahi canım sıkıldı dini yönden de açıklanmış daha da üzmek için mi yapmayın etmeyin arkadaş ben sezeryan olacağım allah nasip ederse kaderimde normal doğum olursa onu da yaparım yeterki oğlum salıkla gelsin kucağıma dr ne derse ben nasıl istersem ve oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelecektir o yüzden bu noormal mi sezeryan mı hangis kutsal edebiyetına gerek yok saygılar

Kime gittin canim birde kacinci haftada gittin kalp icin onerieln zaman 24.hafta bebek icin daha net gorulebilyormus gelistigi icin.daha önce duyduğum bir sey sanki ama korkulacak bir sey yok demis.ekoyu cektir bakalim bir .doktoruna soyledinmi peki.benim randevuya 2 hafta var daha.kiz dedi demek bazi doktorlar yaniliyor demekki kiz canim
Gozun aydin canim bende renkli gorurum diye adanada berrin hanima gittim.avrupa hastanesinde .benim kiz secdede durunca doktor acmadi renkliyi

Aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Kalbim günün çoğu zamanı gümbür gümbür atıyor maşallah, ama o sırada çok bitkin hissediyorum kendimi. Ritmim 80den 110-120ye çıkıyor.

Benim de çok çarpıntım oluyordu. Doktora sordum, kardiyoloğa git dedi.Testler falan yapıldı. Bişey çıkmadı. Netten yaptığım araştırmalara göre kan hacminin artması sebebiyle oluyormuş.Ama çok sık oluyorsa mutlaka doktora görünmek gerekiyormuş.

Bence normal ya da sezeryan fark etmeden sadece doğum yapınca da annelik kutsal sayılmamalı. Doğuran herkes anne sayılmamalı. Yemeğini suyunu verdi diye anne sayılmamalı. Günahlar da bu kadar kolay affedilir olmamalı. Bir insanın önce insan sonra da gerçekten anne gibi anne olması büyük çaba ve emek gerektiriyor.

Amiin ...Allah yardımcın olsun.Kayseride hangi dr.a gidiyosun canım?

iyi akşamlar hamişlerr
nasılsınız ?
ya bişey söylicem şu, normal doğum sezaryen doğum muhabbeti fazla uzamadı mı?
herkes nasıl istiyorsa öyle doğum yapar arkadaş, kimse kimseyi normal e ya da sezaryen e ikna etmeye çalışmasın

dimi ama, doğurabilen var,doğuramayan var,tercih eden var, etmeyen var...sonuçta özel durumlar bunlar

Kızlar son bikaç gündür hafifte olsa hergün hissediyordum bebeğimi ama bugün hiç hissetmedim yarın kontrolum var hem heyecanlı hemde çok korkuyorum bişi olmamıştır değilmi bebeğime

ayyy kızlarrr vajinanın kemiğinin olduğu yer ayağa kalkınca nasıl ağrıyor anlatamam ilk ayağa kalktığımda özellikle sağ tarafıma basamıyorum seke seke yürüyorum

Canim benim de ayni sekilde ayakta cok kaldigimda veya cok yurudugumde tam tarif ettigin yer agriyor

Ayy kizlar ne zamandir yazamiyorum ama surekli takip ediyorum bikac gundur annem yanima geldi o kadar mutluyum ki resmen psikolojim duzeldi bugun annemle cikip ufak tefek bebek icin alisveris yapalim dedik kadin resmen kendini kaybetti normalde kendimden tirsiyordum benden beter cikti kayinvalidemleri sevmedigi icin herseyi ben yapicam onlara bisi kalmasin falan diyor neyse :)) english home da cok harika nevresimler vardi nevresim takimi aldik hem de fiyatlari baska markalara gore gayet uygundu banyo havlusu banyo sungeri biberon, en minik boy biberon alt degistirme minderi gogus pedi sonradan unutabilecegimiz ufak tefek ivir zivirlari hep aldik esimin isi sebebiyle gezecegimizden dolayi bebek odasi takimi almicaz park yataklar da cok buyuk gibi geliyodu bugun mini park yatak gordum hatta katlanip uzun bi sirt cantasi vardi ona koyup goturebilirmissin onu da alacaktik ama sonradan cok endiselendim allah korusun bisi olsa ne olacak o yuzden almadik ama icimde de kaldi bu arada kizlar sizi bilmem ama ben bugun eve gelince cok kotu oldum daha simdiden bu kadar yorulursam alisveris meselesini 1-2 aya kalmadan bitirmem lazim yoksa hayatta cikamam :/ ayyy cok konustum optum hepinizi

ay hadi gözünaydın.çok sevindim tatlım darısı bizim başımıza.hepimizin bebişleri sağlıkla mutlukla büyüsün inşallah ..

Kızlar yaa benimle aynı durumu yaşayan varmı bugün hiç hissetmedim bebeğimi üç gündür hergün hissediyordum çok korkuyorum bişimi oldu diye normalmi bu durum

Kızlar yaa benimle aynı durumu yaşayan varmı bugün hiç hissetmedim bebeğimi üç gündür hergün hissediyordum çok korkuyorum bişimi oldu diye normalmi bu durum

bende hergün hissediyorum bebeğimi ama arada hissetmediğim zaman oluyor bazen bebek senin sırtına doğru bakıyordur ondan filan hissetmiyorsundur korkulacak birşey yok bende dün hiç hissetmedim bugünde öncekilere göre daha az sanırım yüzü diğer tarafa dönük. üniversitede okurken hamile bi arkadaşım telefon etti bebeğimi hissetmiyorum benimle beraber doktora gelirmisin dedi korkarak gittik. bebek gayet sağlıklıydı ancak doktor kendini çok mu yordun dedi bebeği yormuşsun dinlen biraz dedi. bende bugünlerde çok yoruluyorum sanırım ondan bebeğim dinleniyor diye düşünüyorum. yüreğini ferah tut. Allahın izniyle hiçbir şeyi yoktur bebişinin

dimi ama, doğurabilen var,doğuramayan var,tercih eden var, etmeyen var...sonuçta özel durumlar bunlar
ne güzel demiişsiniz kızlarrrr

kendini çok yorduysan bir gün sonra bebeğin hareketleri azalıyor yoruluyor bebiş dinlen yine hissetmezsen dr bi görün için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…