2 hafta sonraya randevum var bakalım artık hayırlısı diyerek başlıcam medipole umarım memnun kalırım..ikili test çok pahalıymış yaa medipolde ben şimdiki gittiğim hastanede 70 tl ye yaptırdım 30 da doktora vermiştim 100 tl ye geldi toplam 4 lüyü de 120 tl ye gelmişti iyiki yaptırmışım onları artık renkliye bayılcaz napalım sağlık olsun :))) hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık :))
Canım inşallah her şey yolunda, bebeğin sağlıklıdır. Benimde bu cuma var heyecanla bekliyorum.
Günaydın çalışmak artık çok zor geliyor bana :26: sabah uyanmak sırt ağrısı allah yardımcımız olsun şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum benimde haftaya cuma ayrıntılım 21. haftada olsunki iyice net görebilim bebeğimi diye bekledim koşuyolu görüntüleme merkezine gidicem inş.
hello baby kıyafet anlamında biraz pahalı gibi geldi.. mobilyada piyasa fiyatlarındaydı hatta çok daha uygundu. Ben bebek odası beğendim beyaz bir tane çok güzel. O toplamda 3500 TL idi ve 650 tl lik para puan veriyordu. Yani bu da 2850 ye mobilya demek. parapuanla da travel sistem casual cadillac model bebek arabası alıcam o da 600 TL idi. yani iyi geldi bana fiyatları. Ama aklınızda bulunsun. İDER mobilya varya belki bilirsiniz. oraya modeli çizip veya gösterip verdiğinizde onlar da yapıyolarmış mobilyaları. Ben araştırıp gidicem o mağazaya. Bir arkadaşım söyledi kendi eşyalarını öyle yapmışlar belki uyguna gelir ..
ben doktoruma açıkcası hiç şu kadar sıklıkta yiyorum demedim siz kendiniz mi bir hap önermesini istediniz yoksa o mu sordu nasıl beslendiğinizi? eğer öyleyse iki hafta sonra randevum var bende söyleyeyim de bana da ilaç önerisinde bulunsun
maxıcosı kullandım ben o cok rahat ve hafıftı...bunun aynısının tıpkısı bende var.. çok ağır bence :) daha hafiflerine baksan?
Canım inşallah her şey yolunda, bebeğin sağlıklıdır. Benimde bu cuma var heyecanla bekliyorum.
Allah kolaylık versin.. ben de aynı düşüncedeyim biraz büyüyünce gidicem ayrıntılı için ama henüz cinsiyeti bile öğrenemedim
meraktan çatlıyorum
merhaba kızlar nasılsınız benımde haftaya cuma detaylı ultrasonum var ben güven hastanesine gidiyorum ama detaylı için ayrı bir doktora gideceğim eyüp ekiciye cok heyecanlıyım inşallah hersey yolundadır zaten 2 haftadır görmedim bebeğimi eyüp beye giden varmı acaba aranızda bilgi verirse sevinirim
vallahi normal doğum evet güzel ama neden sezryan olacaklara acınacak ya da yazık bu da mı yapamıyor muamelesi sezeryanda 1 hafta kendim kalkıp yürüyemedim sancı çekmedim ama ömür boyu gururla vücumda evlatlarımın çıktığı yerin yarasıyla yaşayacağım bunu da seviyorum yaramı seviyorum çünkü özel benim için evlatlarım belki doğal yoldan gelmedi ama bu benim anneliğimi sorgulatmaz sorgulayanı da affetmem ağır konuşurum
EML 84 sezeryan olmak istiyor neden ısrarla normal doğum şöyle böyle iyi diye uğraşılıyor istemiyor kadın bunu anlamak zor mu kendi vücudu kendi tercihi kendi hayatı o da biliyor ben de biliyorum sezeryan olan herkes biliyor bunu sorgulamak neden kusura bakmayın
vallahi canım sıkıldı dini yönden de açıklanmış daha da üzmek için mi yapmayın etmeyin arkadaş ben sezeryan olacağım allah nasip ederse kaderimde normal doğum olursa onu da yaparım yeterki oğlum salıkla gelsin kucağıma dr ne derse ben nasıl istersem ve oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelecektir o yüzden bu noormal mi sezeryan mı hangis kutsal edebiyetına gerek yok saygılar
bende aynı 16. 17. haftada üst üstte ulrtrasona girdim göstermedi herkez kızdır dedi :) doktorum haftayada gel dedi inat etti 18. haftada kesin erkek dedi bende 18. haftada öğrendim valla korkuyorum haftaya renklide ya kız derse diye birsürü şey aldım mavi mavi gerçi doktorum çok emindi
Bence normal ya da sezeryan fark etmeden sadece doğum yapınca da annelik kutsal sayılmamalı. Doğuran herkes anne sayılmamalı. Yemeğini suyunu verdi diye anne sayılmamalı. Günahlar da bu kadar kolay affedilir olmamalı. Bir insanın önce insan sonra da gerçekten anne gibi anne olması büyük çaba ve emek gerektiriyor.
dimi ama, doğurabilen var,doğuramayan var,tercih eden var, etmeyen var...sonuçta özel durumlar bunlar
merhaba kızlar nasılsınız benımde haftaya cuma detaylı ultrasonum var ben güven hastanesine gidiyorum ama detaylı için ayrı bir doktora gideceğim eyüp ekiciye cok heyecanlıyım inşallah hersey yolundadır zaten 2 haftadır görmedim bebeğimi eyüp beye giden varmı acaba aranızda bilgi verirse sevinirim
Ayy kizlar ne zamandir yazamiyorum ama surekli takip ediyorum bikac gundur annem yanima geldi o kadar mutluyum ki resmen psikolojim duzeldi bugun annemle cikip ufak tefek bebek icin alisveris yapalim dedik kadin resmen kendini kaybetti normalde kendimden tirsiyordum benden beter cikti kayinvalidemleri sevmedigi icin herseyi ben yapicam onlara bisi kalmasin falan diyor neyse :)) english home da cok harika nevresimler vardi nevresim takimi aldik hem de fiyatlari baska markalara gore gayet uygundu banyo havlusu banyo sungeri biberon, en minik boy biberon alt degistirme minderi gogus pedi sonradan unutabilecegimiz ufak tefek ivir zivirlari hep aldik esimin isi sebebiyle gezecegimizden dolayi bebek odasi takimi almicaz park yataklar da cok buyuk gibi geliyodu bugun mini park yatak gordum hatta katlanip uzun bi sirt cantasi vardi ona koyup goturebilirmissin onu da alacaktik ama sonradan cok endiselendim allah korusun bisi olsa ne olacako yuzden almadik ama icimde de kaldi bu arada kizlar sizi bilmem ama ben bugun eve gelince cok kotu oldum daha simdiden bu kadar yorulursam alisveris meselesini 1-2 aya kalmadan bitirmem lazim yoksa hayatta cikamam :/ ayyy cok konustum optum hepinizi
selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama ara ara takip etmeye çalıştım sizleri, dün ben de ayrıntılı ultrason için gittim ama normal ultrasonda baktı doktor ayrıntılıyı yapmadı bu arada 20+4 olduk. sevinçle gittiğim doktordan ağlayarak çıktım servikal yetmezlik var sende dedi doktor yani rahim ağzım incelmiş erken doğum olabilir bu aralar bebeğini kaybedebilirsin dedibirsürü ilaç verdi bebeğin suyunu azaltacağız ki rahime baskı yapıp doğum olayı başlamasın dedi, bu amaçla endol diye bir ağrı kesici verdi yan etkisi olarak bebeğin suyunu azaltıyormuş, ben bebeğim için parol bile kullanmamak için günlerce haftalarca baş ağrılarıma dayanmıştım bunun dışında gyno-lomexin, magnorm, nidilat, progestan ve enfexol ilaçlarını verdi, normalde de fragmin, folik asit, elevit ve marincap kullanıyordum zaten, içim dışım ilaç oldu bebeğime birşey olacak diye korkuyorum dünden beri ağlaya ağlaya öldüm Allah kimsenin başına vvermesin şimdi doğum yapsam bebeğimi küveze bile alamazlar yaşayamaz
Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Benim yıllardır göğsümün kenarlarında tek tük kıllar var önceden koparıyordum zararlı olduğunu duyunca bıraktım. Benim merak ettiğim çocuğumu emzirirkende bu tüyler gecmezse ne yapacam ne bilim iğrenç bi görüntü nasıl kurtulacam bilmiyorum benimle aynı sorunu yaşayan var mı
slm kızlar 2 günlük başağrısının ardından hafifte olsa geçmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum :)
bu başağrısı gebelikte herkeste oluyo sanırım sırada hangi ağrı var onu merak ediyorum :)
bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş sağlıklı güzel birgün diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?