2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

medipolde tahliller pahalı ama muayene ucuz.10 tl muyane ücretiydi.bayramdan sonra 25 yapmışlar.ben nagihan kara ya gidiyorum çok memnunum

Günaydın çalışmak artık çok zor geliyor bana :26: sabah uyanmak sırt ağrısı allah yardımcımız olsun şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum benimde haftaya cuma ayrıntılım 21. haftada olsunki iyice net görebilim bebeğimi diye bekledim koşuyolu görüntüleme merkezine gidicem inş.

Canım inşallah her şey yolunda, bebeğin sağlıklıdır. Benimde bu cuma var heyecanla bekliyorum.

Sağolasın canım... Evrakları verdim.Saat 13 de gel dediler bekliyoruz bakalım...
Cuma gününü iple çekiyorsundur kesin :) haydi hayırlısı

Allah kolaylık versin.. ben de aynı düşüncedeyim biraz büyüyünce gidicem ayrıntılı için ama henüz cinsiyeti bile öğrenemedim
meraktan çatlıyorum

2850 felN uygun mobılya ıcın ozaman... ayy yaptırmada bız cok ugrasmıstık:) beyaz dolabımız vardı ona uygun mobılya yaptırmıstık ama yok fıguru yok kulubu gercı hepsı bır araya gelınce cok ıyı oluyor bıde kosturmak ozellıkle ılk cocukta cok heyecanlı oluyor... benım sımdı hıııc enerjım yok mesela evde bır cadı olunca :)

"yazın olsa balık yagı kullandırcam ama kısın balık yıyorsunuzdur" dedı doktor bana bısı vermedııı bende "her hafta yıyemedıgımı soleyemedım" :) ama arada balık yagı kullanıyorum... cunku ılk hamılelıgımde doktor haftada 3 vermıstı bu aylarda

bunun aynısının tıpkısı bende var.. çok ağır bence :) daha hafiflerine baksan?
maxıcosı kullandım ben o cok rahat ve hafıftı...

Canım inşallah her şey yolunda, bebeğin sağlıklıdır. Benimde bu cuma var heyecanla bekliyorum.

benımde yarın var ama benım cok sınırlerım bozuk bı kacgundur yaRIN aksamda ben kontrole gııdıcem.... "herkes sen kızını kaldırıyorsun dıkkat etmıyorsun hıc kendıne dıyorlar" ama napabılırım oda daha 2,5 yasında oda bana muhtac bısı cıkıcak dıye cok ama ok korkuyorum

Allah kolaylık versin.. ben de aynı düşüncedeyim biraz büyüyünce gidicem ayrıntılı için ama henüz cinsiyeti bile öğrenemedim
meraktan çatlıyorum

bende aynı 16. 17. haftada üst üstte ulrtrasona girdim göstermedi herkez kızdır dedi :) doktorum haftayada gel dedi inat etti 18. haftada kesin erkek dedi bende 18. haftada öğrendim valla korkuyorum haftaya renklide ya kız derse diye birsürü şey aldım mavi mavi gerçi doktorum çok emindi

herkes ayrıntılı ultrason için ya gün bekliyor yada olmuş çıkmış bizde cumartesi günü gittik bebeğimin sol böbreğini diğerinden hafif büyük gördü. ve tek arter tek ven gördü çok üzüldüm.. nolmalde 2 arter 1 ven damarı olması gerekiyormuş göbek bağında ama bizde tek.. şimdi daha iyiyim canım ara ara sıkılıyor ama yapacak bir şey yok bekleyeceğiz ....... Allahım dualarımızı kabul etsin ve tüm hepimizin yavrularını sağlıklı almayı nasip etsin ... aminnnnnn

bizede dua edin teyzelerimiz

ben eyüp beye gittim geçen cumartesi 15 dakika kadar ultrasonla baktı bizim de görüp anlayabileceğimiz yerleri bize gösterdi kalbi, omurgası, ayakları, burnu, cinsiyeti gibi kendisi başka şeylerede baktı ama tabi ayrıntılı bilemiyorum gözünüz aydın sınıfı geçti dedi bizimde içimiz rahatlamış oldu benim bir çok arkadaşımda ona gitmişti zaten

Bu bakış açısını anlamıyorum zaten sancı çekince günahların dökülüyormuş yaa bu kadar saçma bir bakış açısı,inanış olabilir mi ??
o zaman günahların dökülsün diye zorunlu hallerde bile sezeryan olma hey allahım valla bu cahilliğe aklım ermiyor artık.. Ama sağol canım benim bana destek verdiğin için :))

ben de 13 te gitmiştim belli olmadı tabi.. hasta olmuştum az bi gidiym bebişim iyi mi bahanesiyle 15. haftada gittim
ama nafile çok hareketliydi kordonu bacagının arasına geçiirdi

dr daa e hadi buyur bakayım pipi mi dersin kordon mu dedi :)

sorucam bu gidişte pipi mi kordon mu

Aynen öyle.. bu şekilde düşünen insanların wc de doğurup bebeklerini pencereden aşağı atan kadınlardan haberleri yok sanırım. Annelik her daim kutsaldır. Maksat sadece doğurmak değil tam anlamıyla ömrünü adamak ve ailesine milletine verimli bir insan olmasını sağlayabilmek.. Yoksa sancı çeksem ne olacak doğru düzgün anne olamadıktan sonra..
Umarım o taktıkları at gözlüklerini çıkarırlar tez zamanda..

dimi ama, doğurabilen var,doğuramayan var,tercih eden var, etmeyen var...sonuçta özel durumlar bunlar

kesinlikle özel durumlar,tamam ben keyfi sezeryan olma gönüllüsüyüm. Ama sezeryanı kötüleyerek zorunlu şekilde sezeryan olmak zorunda kalan anne adaylarını neden strese sokuyorsunuz ki gereksiz yere kızdığım konu bu zaten.. Neyse ki herkes olgun burda da bu tür düşüncelere inanacak cahiller az aramızda çok şükür..

oyyy anne adaylarının duygularına nasıl tercüman olmuş. Yazanın ellerine sağlık. Hakikaten çok duygulu zaten herşeye ağlar durumdayım((
Süt yumurta yiyip içemediğim için annem bi ton laf saydı bana zorla kendini ye bi şekilde çocuğun minnacık doğacak diye.. ona bile hüngür hüngür ağladım. Bu günler çabuk geçsin bebeğime kötülük yapmadığımı herkes görsün istiyorum ((
Bak yine ağladım yaw(

Bi hafta once biz de gittik dr m testim riskli cikinca özellikle ona gönderdi diger arkadasn da dedigi gibi 15 dk kadar sürdü 4 boyutlu ve renkli görmeyi umuyordum ama öyle olmadi belki de bizim durumdan dolayı belirli ozelliklere yoneldi bilemiyorum
Cikinca esim biz bu kadar parayi neye verdik ultrasonun farkli bi yönü yoktu dedi
Ben de tecrübeye dedim ki gercekten öyle
Bi uzman bi tecrubeli gozden geciyosun

ohhh ohhh ne güzel alışverişin bir çoğunu tamamlamışsın darısı bizim başımıza.. ben de seninle aynı görüşteyim. Bir yemek yapsam mutfakta yarım saat ayakta bişeyle uğraşsam bile 1 saat yatma gereği duyuyorum belimin ve bacağımın ağrısından. Ki daha 2.5 kilo aldım ona rağmen böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum. Sanırım ben de 1 aya kadar tüm herşeyini tamamlayıp sonrasında bebeğimi beklemeye başlıcam dinlenerek :))

canım benim yaaa, sen gönlünü lütfen ferah tut.. Bu tür sözlere de itimat edip moralini bozma.. Bak bir tanıdığım var onun da bebeğine demişlerdi doktorlar. Sen bu bebekten umut bekleme bu yakında düşer o yüzden sen bence bi çekyattan yere atla çabuk düşsün doktorun dediklerine bakar mısın? ona rağmen umursamamış ve şuan 39. haftada ve gelecek hafta doğum yapacak. Bazı doktorlar can nedir bilmiyolar hakikaten. Sen o yüzden bir kaç doktora daha git. Eminim ki bir tedavisi mutlaka vardır. benim bildiğim tabi yanlış bilmiyorsam servikal kısıma dikiş atıyolar torba gibi büzüyolar ki bebek düşmesin. Benim müdürüm o şekilde bir operasyon geçirmişti. Herşeyin tıpta çaresi var ki insaflı doktorlara denk gelirsen elbette ki. Sinirlerini yıpratmadan çaresinin olup olmadığını araştırıp doktor bul alanında uzman.. Emin ol o kadar fedakar doktorlar var ki bebeği kurtarmak yaşatmak için ellerinden geleni yapıyolar. Dualarım seninle ve kuzucuğunla canım..

Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Benim yıllardır göğsümün kenarlarında tek tük kıllar var önceden koparıyordum zararlı olduğunu duyunca bıraktım. Benim merak ettiğim çocuğumu emzirirkende bu tüyler gecmezse ne yapacam ne bilim iğrenç bi görüntü nasıl kurtulacam bilmiyorum benimle aynı sorunu yaşayan var mı

slm kızlar 2 günlük başağrısının ardından hafifte olsa geçmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum :)
bu başağrısı gebelikte herkeste oluyo sanırım sırada hangi ağrı var onu merak ediyorum :)
bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş sağlıklı güzel birgün diliyorum herkese

benim de çıkıyor ama bildiğin saç gibi uzuyolar ama 2 3 tane :)) onları cımbızla çekiyodum.. neden zararlıymış ki onu bilmiyodum ben?

oyyy çok geçmiş olsun canım.. baş ağrısı insanı hayattan soğutuyor sinirli yapıyor (
ama işte işin ucunda bebişler olunca çekilir çile diyoruz ve katlanıyoruz. Ben de çok şükür baş ağrısı başlamadı ama bir o kadar kötü bel be sırt ağrım var o da çok şükür dinlenince geçiyor. siz bacak aranıza yastık koymaya başladınız mı? Ben 2 gündür bacak arama yastık koyarak uyuyorum sabah kalktığımda belimin arğrısı geçmiş oluyor. Akşama doğru işte falan yorulunca tekrar başlıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…