2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar yaa benimle aynı durumu yaşayan varmı bugün hiç hissetmedim bebeğimi üç gündür hergün hissediyordum çok korkuyorum bişimi oldu diye normalmi bu durum

bende geçen cuma aynı şikayetle koştur koştur dr.a gittim ama onlar içerde fink atıyordu valla
çikolata ye canım bir de sol tarafına yat dinlen o zaman hissedeceksin inşallah bir de aç kalmaya da gelmiyorlar hemen sakinleşiyorlar bilgin olsun

selam kızlar, nasılsınız? benim içim içime sığmıyo yarın 1de ayrıntılı ultrasona gircem çoookk merak ediyorum oğlumu. bi yandan da korkuyorum inşallah bi terslik çıkmaz her şey yolundadır umarım

bunun aynısının tıpkısı bende var.. çok ağır bence :) daha hafiflerine baksan?

hadi ya kaç kilo ortalama canım çoğu 3kilo civarı zaten peki kullanımı rahat mı yenidoğandan itibaren kullanabilir miyim bebeklerim rahat etsin de babası da kol kası yapar bu bahaneyle eşim çok uyguna bulmuş da

ayrıntılı ultrason derken ileri düzey ultrason dimi canım ayy bebişini göreceksin detaylı bana da haftaya randevu verdiler ama 20.haftada olacağım çok erken değil mi 1-2hafta bekleyeyim diyorum 26.haftaya kadar bakılıyormuş sanırım biraz daha büyürse daha detay görürüz minnoşlarımızı

sanırım o canım öğrendiğim kadarıyla 20 dk civarı sürüyomuş ikizse 40 dk. beynine kalbine yani tüm organlarına tek tek bakılıp sorun var mı yok mu diye inceliyolarmış ve sonunda da ona göre bi rapor veriyolarmış. 20. haftadan itibaren bakılıyo diye biliyorum ben de 22. haftadayım şu an. daha da bekleyemem heralde çooookkk özledim bebişimiiii en son kontrolde elini yüzüne kapatmış uyuyodu görememiştim yüzünü

Arkadaşlar fikir verir misiniz nasıl sizce?Eki Görüntüle 843347

Eşim biraz acelecidir benim bebek arabası aldık travel sistem chicco, anakucağı doğumdan 1.5 yaşına kadar kullanılır aynı zamanda oto koltuğu, bebek arabasıyla uyumlu olması beni çeken kısmı oldu. bebek arabası baston olduğu için hafif, ama ana kucağı bana da ağır geldi. bir de bizimkinin içinde ayrıca yastık gibi birşey var bebeğin anne karnındaki pozisyonu şeklindeymiş, omurga gelişimini destekliyormuş falan. siz kaça buldunuz aldınız mı bilmiyorum ama Travel setler daha kullanışlı gelmişti bana

canım bu arada ayrıntılı ultrason 20.-22. haftalarda yapılıyomuş benim doktor da öyle demişti, internette de öyle diyo haberin olsun. Detaylı Ultrason Nedir? Doç. Dr. Bora Cengiz - YouTube bak bu video da ayrıntılı ultrason hakkında güzel bilgi vermiş.

selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama ara ara takip etmeye çalıştım sizleri, dün ben de ayrıntılı ultrason için gittim ama normal ultrasonda baktı doktor ayrıntılıyı yapmadı bu arada 20+4 olduk. sevinçle gittiğim doktordan ağlayarak çıktım servikal yetmezlik var sende dedi doktor yani rahim ağzım incelmiş erken doğum olabilir bu aralar bebeğini kaybedebilirsin dedi birsürü ilaç verdi bebeğin suyunu azaltacağız ki rahime baskı yapıp doğum olayı başlamasın dedi, bu amaçla endol diye bir ağrı kesici verdi yan etkisi olarak bebeğin suyunu azaltıyormuş, ben bebeğim için parol bile kullanmamak için günlerce haftalarca baş ağrılarıma dayanmıştım bunun dışında gyno-lomexin, magnorm, nidilat, progestan ve enfexol ilaçlarını verdi, normalde de fragmin, folik asit, elevit ve marincap kullanıyordum zaten, içim dışım ilaç oldu bebeğime birşey olacak diye korkuyorum dünden beri ağlaya ağlaya öldüm Allah kimsenin başına vvermesin şimdi doğum yapsam bebeğimi küveze bile alamazlar yaşayamaz

Canim bi sakin ol dur bakalim hemen olacagi ne malun ilaclarla allahin izniyle durdugu yere kadar duracak belkide dusundugun gibi olmucak ama sen kendini cok uzersen bunu tetiklersin bebegin icin biraz soguk kanli olmaya calis cok sukur bebegin sagliginda bisey yokmus dua edip ilaclarini kullan ama cidden cok fazla sıkıp uzme kendini biliyorum cok zor ama ins.duracak birazda senin elinde

merhaba
ben fetal eko yaptırdım hangı ıldesın bılmıyorum ama Istanbul koşuyolu kalp hast cocuk kardıyolojı bolumunde yaptırdım

bebeğin sağlığında birşey yokmuş canım evet gayet sağlıklı hatta kendine de çocuğa da çok iyi bakmışsın dedi doktor ama erken doğumla ilgili sözleri duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki , çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..

papp-a bende de dusuk cıktı ama ikili test kombine sonucu normal oldugu için bunun dusuk olmasını sorun olarak nitelendirmedi.. benim 0.46 mom cıkmıs, senin kac cıktıydı...

canım benim 0,77 çıkmıştı coraspin başlatıldı hemen 4 lü test riski normal çıktı ama detaylı usg senin için çok önemli dedi perinatolog uzmanı onun da randevusu 9 kasım da.bir de ben iyice panikli bir insan olmaya başladım bir akşam kızımı hissettim ondan önce de birkaç kez ama şimdi yine yok korkuyorum sürekli gidip kontrol ettiresim var

Kesinlikle katılıyorum çok uzadı. Bir arkadaşım erkeklerin hayatında en derin iz bırakan olay askerlik, bütün erkekler askerliğin zevkli yanlarını anlatır, kadınların ki doğum bütün kadınlar en kötü yanını anlatır demişti.
Bence bu konuda o kadar kötü tecrübe vs. buradan paylaşıp başkalarını da etkilemenin ve bunu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok.
Sonuçta bu bebekler rabbimin izniyle bir şekilde doğacaklar. İkisinin de bir takım güzellikleri, bir takım riskleri var.
Hepimizin bebekleri sağlıcakla gelir inşallah.

KIZLAR DUA EDİN BU DEFA BEBEĞİM KENDİSİNİ GÖSTERSİN.
DETAYLI ULTRASON İÇİN GİDİYORUM... haydi hayırlısı

Canım hemen panik yapma. Servikal yetmezliği olup da bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran nice kadın var. Sen ilaçlarını kullanıp elinden geldiğince dinlen.

merhaba kızlar nasılsınız benımde haftaya cuma detaylı ultrasonum var ben güven hastanesine gidiyorum ama detaylı için ayrı bir doktora gideceğim eyüp ekiciye cok heyecanlıyım inşallah hersey yolundadır zaten 2 haftadır görmedim bebeğimi eyüp beye giden varmı acaba aranızda bilgi verirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…