Kızlar yaa benimle aynı durumu yaşayan varmı bugün hiç hissetmedim bebeğimi üç gündür hergün hissediyordum çok korkuyorum bişimi oldu diyenormalmi bu durum
Arkadaşlar fikir verir misiniz nasıl sizce?Eki Görüntüle 843347
bunun aynısının tıpkısı bende var.. çok ağır bence :) daha hafiflerine baksan?
selam kızlar, nasılsınız? benim içim içime sığmıyo yarın 1de ayrıntılı ultrasona gircem çoookk merak ediyorum oğlumu. bi yandan da korkuyorum inşallah bi terslik çıkmaz her şey yolundadır umarım
ayrıntılı ultrason derken ileri düzey ultrason dimi canım ayy bebişini göreceksin detaylı bana da haftaya randevu verdiler ama 20.haftada olacağım çok erken değil mi 1-2hafta bekleyeyim diyorum 26.haftaya kadar bakılıyormuş sanırım biraz daha büyürse daha detay görürüz minnoşlarımızı
ayrıntılı ultrason derken ileri düzey ultrason dimi canım ayy bebişini göreceksin detaylı bana da haftaya randevu verdiler ama 20.haftada olacağım çok erken değil mi 1-2hafta bekleyeyim diyorum 26.haftaya kadar bakılıyormuş sanırım biraz daha büyürse daha detay görürüz minnoşlarımızı
selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama ara ara takip etmeye çalıştım sizleri, dün ben de ayrıntılı ultrason için gittim ama normal ultrasonda baktı doktor ayrıntılıyı yapmadı bu arada 20+4 olduk. sevinçle gittiğim doktordan ağlayarak çıktım servikal yetmezlik var sende dedi doktor yani rahim ağzım incelmiş erken doğum olabilir bu aralar bebeğini kaybedebilirsin dedibirsürü ilaç verdi bebeğin suyunu azaltacağız ki rahime baskı yapıp doğum olayı başlamasın dedi, bu amaçla endol diye bir ağrı kesici verdi yan etkisi olarak bebeğin suyunu azaltıyormuş, ben bebeğim için parol bile kullanmamak için günlerce haftalarca baş ağrılarıma dayanmıştım bunun dışında gyno-lomexin, magnorm, nidilat, progestan ve enfexol ilaçlarını verdi, normalde de fragmin, folik asit, elevit ve marincap kullanıyordum zaten, içim dışım ilaç oldu bebeğime birşey olacak diye korkuyorum dünden beri ağlaya ağlaya öldüm Allah kimsenin başına vvermesin şimdi doğum yapsam bebeğimi küveze bile alamazlar yaşayamaz
merhaba arkadaşlar ben de balık yeme konusunda sıkıntı yaşadığım için 2.gittiğim doktor ocean önerdi sizlere hangileri önerildi merak ettim
merhabaMerhaba kızlar.perinatolojı uzmanına gittim.bebeğin kalbinde hiperekojenik focus yani beyaz parlak leke gördü.fakat bunun korkulacak birşey olmadığını ,diğer bulguların normal olduğunu ,istersen çocuk kardiyologuna Fetal EKO yaptırabilirsin dedi.bu leke ciltteki ben gibiymiş.çok korktum, günlerdir huzursuzdum.içim rahat etsin diye Fetal EKO çektireceğim.fetal EKO çektiren var mı? Ya bir de şok olduk.kendi Dr.um cinsiyete erkek demişti.bu Dr. kız dedi :))) gittiğim Dr.prof.hangisine inanacağımı şaşırdım!
Canim bi sakin ol dur bakalim hemen olacagi ne malun ilaclarla allahin izniyle durdugu yere kadar duracak belkide dusundugun gibi olmucak ama sen kendini cok uzersen bunu tetiklersin bebegin icin biraz soguk kanli olmaya calis cok sukur bebegin sagliginda bisey yokmus dua edip ilaclarini kullan ama cidden cok fazla sıkıp uzme kendini biliyorum cok zor ama ins.duracak birazda senin elinde
papp-a bende de dusuk cıktı ama ikili test kombine sonucu normal oldugu için bunun dusuk olmasını sorun olarak nitelendirmedi.. benim 0.46 mom cıkmıs, senin kac cıktıydı...
iyi akşamlar hamişlerr
nasılsınız ?
ya bişey söylicem şu, normal doğum sezaryen doğum muhabbeti fazla uzamadı mı?
herkes nasıl istiyorsa öyle doğum yapar arkadaş, kimse kimseyi normal e ya da sezaryen e ikna etmeye çalışmasın
selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama ara ara takip etmeye çalıştım sizleri, dün ben de ayrıntılı ultrason için gittim ama normal ultrasonda baktı doktor ayrıntılıyı yapmadı bu arada 20+4 olduk. sevinçle gittiğim doktordan ağlayarak çıktım servikal yetmezlik var sende dedi doktor yani rahim ağzım incelmiş erken doğum olabilir bu aralar bebeğini kaybedebilirsin dedibirsürü ilaç verdi bebeğin suyunu azaltacağız ki rahime baskı yapıp doğum olayı başlamasın dedi, bu amaçla endol diye bir ağrı kesici verdi yan etkisi olarak bebeğin suyunu azaltıyormuş, ben bebeğim için parol bile kullanmamak için günlerce haftalarca baş ağrılarıma dayanmıştım bunun dışında gyno-lomexin, magnorm, nidilat, progestan ve enfexol ilaçlarını verdi, normalde de fragmin, folik asit, elevit ve marincap kullanıyordum zaten, içim dışım ilaç oldu bebeğime birşey olacak diye korkuyorum dünden beri ağlaya ağlaya öldüm Allah kimsenin başına vvermesin şimdi doğum yapsam bebeğimi küveze bile alamazlar yaşayamaz
KIZLAR DUA EDİN BU DEFA BEBEĞİM KENDİSİNİ GÖSTERSİN.
DETAYLI ULTRASON İÇİN GİDİYORUM... haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?