- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Canım hemen panik yapma. Servikal yetmezliği olup da bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran nice kadın var. Sen ilaçlarını kullanıp elinden geldiğince dinlen.
canım benim yaaa, sen gönlünü lütfen ferah tut.. Bu tür sözlere de itimat edip moralini bozma.. Bak bir tanıdığım var onun da bebeğine demişlerdi doktorlar. Sen bu bebekten umut bekleme bu yakında düşer o yüzden sen bence bi çekyattan yere atla çabuk düşsün doktorun dediklerine bakar mısın? ona rağmen umursamamış ve şuan 39. haftada ve gelecek hafta doğum yapacak. Bazı doktorlar can nedir bilmiyolar hakikaten. Sen o yüzden bir kaç doktora daha git. Eminim ki bir tedavisi mutlaka vardır. benim bildiğim tabi yanlış bilmiyorsam servikal kısıma dikiş atıyolar torba gibi büzüyolar ki bebek düşmesin. Benim müdürüm o şekilde bir operasyon geçirmişti. Herşeyin tıpta çaresi var ki insaflı doktorlara denk gelirsen elbette ki. Sinirlerini yıpratmadan çaresinin olup olmadığını araştırıp doktor bul alanında uzman.. Emin ol o kadar fedakar doktorlar var ki bebeği kurtarmak yaşatmak için ellerinden geleni yapıyolar. Dualarım seninle ve kuzucuğunla canım..
benim de çıkıyor ama bildiğin saç gibi uzuyolar ama 2 3 tane :)) onları cımbızla çekiyodum.. neden zararlıymış ki onu bilmiyodum ben?
benim de çıkıyor ama bildiğin saç gibi uzuyolar ama 2 3 tane :)) onları cımbızla çekiyodum.. neden zararlıymış ki onu bilmiyodum ben?
Kızlar merhababende martta doğum yapıcam rabbim nasip ederse inşallah .Listeniz veya grubunuz varsa bende katılayım size:) 20+0 günlük hamileyin inşallah
Kızlar merhababende martta doğum yapıcam rabbim nasip ederse inşallah .Listeniz veya grubunuz varsa bende katılayım size:) 20+0 günlük hamileyin inşallah
geçmiş olsun canım.
bende 3 kilo almışım kilomdan dolayı galiba beni de öbür ay diyetisyene gönderecek :18::18::18:
geçmiş olsun canm, nasıl anlaşıldı gebelik şekeri? şeker yükleme testi diyorlar ondan mı yapıldı? peki diyetisyene gittin mi? ne önerdi? çok sordum kusura bakma canm
Cevabın için çok sağol canım içimi rahatlattın :)) soruna da ben cevap verim bir akrabam 1 sene arayla sezeryan oldu bebeğini biraz erken aldılar annenin sağlığı açısından umarım sende rahat bir şekilde atlatırsın ...
Bu bakış açısını anlamıyorum zaten sancı çekince günahların dökülüyormuş yaa bu kadar saçma bir bakış açısı,inanış olabilir mi ??
o zaman günahların dökülsün diye zorunlu hallerde bile sezeryan olma hey allahım valla bu cahilliğe aklım ermiyor artık.. Ama sağol canım benim bana destek verdiğin için :))
canım benim 0,77 çıkmıştı coraspin başlatıldı hemen 4 lü test riski normal çıktı ama detaylı usg senin için çok önemli dedi perinatolog uzmanı onun da randevusu 9 kasım da.bir de ben iyice panikli bir insan olmaya başladım bir akşam kızımı hissettim ondan önce de birkaç kez ama şimdi yine yok korkuyorum sürekli gidip kontrol ettiresim var
oyyy çok geçmiş olsun canım.. baş ağrısı insanı hayattan soğutuyor sinirli yapıyor(
ama işte işin ucunda bebişler olunca çekilir çile diyoruz ve katlanıyoruz. Ben de çok şükür baş ağrısı başlamadı ama bir o kadar kötü bel be sırt ağrım var o da çok şükür dinlenince geçiyor. siz bacak aranıza yastık koymaya başladınız mı? Ben 2 gündür bacak arama yastık koyarak uyuyorum sabah kalktığımda belimin arğrısı geçmiş oluyor. Akşama doğru işte falan yorulunca tekrar başlıyor(
şikayet üzerine mi verdi..
merhaba herkese ayrıntılı ultrasona gireniniz varmı ben cuma günü gireceğim inşallah ama tedirginim iyice şüpheci biri oldum doktor sorun yok ama yinede ayrıntılı ultrasona gir dedi acaba bana söylemediği birşeymi var diye düşünmeye başladım inşallah iyi haberler alırım
bnde 22 .haftada giricem ama renkli dedi aynı şeymi bilmiyorum ama bebeği kontrol amaçlı yapacağını söledi şuan bişi yok dedi bana bnce korkulcak bişi yok canım için raht etsin iyi düşün iyi olsun
bnde 22 .haftada giricem ama renkli dedi aynı şeymi bilmiyorum ama bebeği kontrol amaçlı yapacağını söledi şuan bişi yok dedi bana bnce korkulcak bişi yok canım için raht etsin iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?