2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canım hemen panik yapma. Servikal yetmezliği olup da bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran nice kadın var. Sen ilaçlarını kullanıp elinden geldiğince dinlen.

sağolun kızlar inşallah birşey olmaz sürekli yatıyorum dinleniyorum , başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama eğer hiçbirşeyin yok derse bile insan en kötüsünü düşünüp ona göre hareket eder bende sanırım bu ilaçları kullanmaya devam ederim sonra bebeğime karşı vicdan azabı çekmek istemiyorum onu kaybetmek istemiyorum

benim de çıkıyor ama bildiğin saç gibi uzuyolar ama 2 3 tane :)) onları cımbızla çekiyodum.. neden zararlıymış ki onu bilmiyodum ben?

kızlar bende de aynı durum sözkonusu bende cımbızla çekiyordum çoğaldı sonra makasla dibinden kestim uzadıkça ama şimdi hamilelikten midir nedir döküldüler kendi kendilerine sizinkiler dökülmedi mi?

Bir de çatlak oluşmaya başlayan var mı aranızda ?

Kızlar merhababende martta doğum yapıcam rabbim nasip ederse inşallah .Listeniz veya grubunuz varsa bende katılayım size:) 20+0 günlük hamileyin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız?ben bugün pek keyifsizim dün akşam kızımın babasıyla tartıştık biraz akabinde küçük kızım da benim yüzümden huzursuzlanıp bütün gece beni uyutmadı kasıklarımda müthiş ağrı var bugün nasıl geçicek bilmiyorum

Kızlar merhababende martta doğum yapıcam rabbim nasip ederse inşallah .Listeniz veya grubunuz varsa bende katılayım size:) 20+0 günlük hamileyin inşallah

hoşgeldin aramıza :)) liste veya grup var mı ben de bilmiyorum. Ama gören ve bilen olursa mutlaka yardımcı olacaktır.
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

baloncuk Allah şifa versin üzme kendini inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bol bol dua edicem sana, herşey Allahtan unutma

cevaplarınız ıçın teşekkur ederim kızlar sağolun bide eyup bey cd veriyormu acaba yoksa sadece fotomu

geçmiş olsun canm, nasıl anlaşıldı gebelik şekeri? şeker yükleme testi diyorlar ondan mı yapıldı? peki diyetisyene gittin mi? ne önerdi? çok sordum kusura bakma canm

evet canım şeker yüklemesinden sonra anlaşıldı.diyetiesyene gittim tatlı yok patates makarna pilav hamurişi yok

inşallah hepimizin doğumu ve sonrası kolay olur canım.
bu sefer sütüm de gelir umarım

valla cahillik bence de bu.
bir de sezaryenle doğan çocukların terörist olma ihtimali var diyene bile rastladım tvde çooook saygın(!) bir hoca konuşuyordu. yok efendim tünele giremezlermiş çünkü doğum kanalından geçmemişler, sık hastalanırlarmış vs vs.
orası burası çıkan çocuklar
serebral palsi hastalığı gibi şeyleri nasıl açıklayacaksınız? bunlar da normal doğumla olması muhtemelen vakalar.

normal doğum tabii ki şartlar mümkünse ve anne de hazırsa en en güzeli tahminimce ama kolay doğum yok. sezaryen de normal de zor. ben sezaryenden sonra saatlerce doğum kasılmaları çektim. ama hala keşke normal doğum yapsaydım diye içimden geçiririm. kısmet olmadı ama bilerek ve isteyerek sezaryen olana da saygım var. herkesin kendi vücudu kendi kararı. birine tü kaka demek çok yanlış. böyle kötüleyerek de sezaryen oranları azaltılamaz zaten azalmıyor da!

Kacinci haftandaydin yaptirdiginda?0,77 cok normal.onemli olan 0,4 ustu olmasi

evet bel ağrısıda oluyo dinlenince geçiyo yastık katınca rahat uyuyorum dönerken problem oluyo bazen katıyorum

merhaba herkese ayrıntılı ultrasona gireniniz varmı ben cuma günü gireceğim inşallah ama tedirginim iyice şüpheci biri oldum doktor sorun yok ama yinede ayrıntılı ultrasona gir dedi acaba bana söylemediği birşeymi var diye düşünmeye başladım inşallah iyi haberler alırım

bnde 22 .haftada giricem ama renkli dedi aynı şeymi bilmiyorum ama bebeği kontrol amaçlı yapacağını söledi şuan bişi yok dedi bana bnce korkulcak bişi yok canım için raht etsin iyi düşün iyi olsun

bnde 22 .haftada giricem ama renkli dedi aynı şeymi bilmiyorum ama bebeği kontrol amaçlı yapacağını söledi şuan bişi yok dedi bana bnce korkulcak bişi yok canım için raht etsin iyi düşün iyi olsun

inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Ben 24. haftamda gideceğim arıntılı ultrasona. Anca o güne yer bulabildim. sizce cokmu geç. Bir sıkıntı olmaz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…