2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
cerensesil acil şifalar diliyorum babana,bebeğinizde rızkıyla gelecek inşallah yeniden iş bulur umarım.
Az önce bir iş arkadaşımla konuştum onun eşi de 21. haftada ve bebeğin ağırlığı 600 Gr imiş benimki 19+3te 253 gr idi. Bu kadar fark normal mi?? Bebeğim civciv yavrusu gibi doğmasın korktum valla :)))

arkadaşın şeker hastası olabilir mi? banada fazla geldi gerçi hafta olarak günü gününe bilmiyoruz.

5 doz yapılıyor ben 4ünü yaptırdım son doz kalmıştıki 5.dozla 4.doz arası 1 yıl olduğu için doğumdan sonraya denk geliyor oğlum 2 aylıkken yaptıracağım bence senin eksik kalmış ilk hamileliğinden

peki nea yapmm lazım şu anda ben 4 yıl önce sadece 1 doz yaptırdım o zaman.şimdi nasıl olacak :26:

bende 2 yıl önce epidural normali 550 ye olmuştum spinal sezeryan 300tl civarıydı daha uygundu garibime gitti neden normal doğumdan daha çok ücret alıyorlar.büyük şehirlerde çok uçuk fiyatlar var doğum yapacağım hastanenin güncel fiyatları bende merak ediyorum
benim de içim rahatladı mümkün değilki kucağa almadan olmuyor ev işinde mecbur tepsi sofra taşıyorum .Allaha emanet yavrularımız.baba aşkı bizde yeni yeni başlıyor çok memnunum kızım bana yapışık olduğu için şimdiye kadar baya zorlanıyordum
peki nea yapmm lazım şu anda ben 4 yıl önce sadece 1 doz yaptırdım o zaman.şimdi nasıl olacak :26:

cnm ben gecen mayısda yaptırmıştım 5.dozda 1 yıl sonra oğlum 2 aylıkken olacakmış arada yapılmasına gerek yokmuş kendi durumunu hemşireye anlat 4 yıl önce bir doz yaptırdığını sıfırdan mı başlarsınız bilemiyorum yarım kalmış çünkü

Beni pzt günü sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. 19. Haftamdaym 20. Haftada gelicem dedim. Bu haftadan itibaren gelebilirsiniz dedi. Pzt gitmeyi düşünüyorum 19+1 olacağım. Doktorunuza da sorun isterseniz dedi. Sormuştum olabilirsin bir zararı yok demişti. Benim doktorum da çok rahattır. Daha 2. Ayımda tatile gittim istediğin kadar denize girebilirsin demişti ve de girdim. Sadece ıslak mayoyla kalma dedi. Boya konusunda da 3. Aydan boyatabilirsin demişti ama saçıma uçlara doğru balyaj attırmıştm hamilelik öncesi o yüzden sorun olmuyor bana şuanda.. Doktorum doğumun aslında çok sıradan ve doğal birşey olduğunu çok titizlenmemek gerektiğini söyledi hep başından beri. Dikkati elden bırakmamak ve çokta hamileliğe endeksli yaşamamak lazım..

telefondan olmuyor evet aynısını ben de yaşadım fotoğraf ekleme kismina geldigimde seçenek bulamadim.Bilgisayardan yuklemistim kolayca.

Merhaba canım, denize girme konusunda benim doktorumda aynısını demisti.Daha 2 aylik bile değildim. Sadece islak mayo ile durma demisti.Ben de girmistim.Saclarimi gebelikten once kendi rengine boyatmistim o yüzden şimdi bu şekilde idare ediyorum. Boyamam gerekseydi de boyattirmazdim ama onu biliyorum. Benim doktorum, şayet bebeğin sana sıkıca tutunduysa sen maratona da çıksan ona bisey olmaz demisti :) o günden beri ben de rahat olmaya çalışıyorum pek oyle pimpirikli degilim.Tabi ki riskli gebelikleri bunların dışında tutuyorum o cok farklı dikkat edilmesi gereken bir durum, neticede herkesin hamileliği kendine özel. .Dilerim hepimizinki sorunsuz gecer.

Kizlar Günaydin nasilsiniz bakalım ben sabahi zor ettim kabus gordum bebeğimi düşünüyordum her yer kandi boyle bir kan yok goletti sanki off biliyorum kan rüya yi bozar ama cok kotu ydu

Kizlar Günaydin nasilsiniz bakalım ben sabahi zor ettim kabus gordum bebeğimi düşünüyordum her yer kandi boyle bir kan yok goletti sanki off biliyorum kan rüya yi bozar ama cok kotu ydu

merhaba canım korkma hayra yor sımdı surkelı onlaır dusundumuz ıcın oyle ruyalar gormemız normal..
kızlar bu arada sıze bır sorum var benım karnım genelde bıraz sert sızınde oylemı acaba.ben bıde cok hısedıorum hareketlerını ozleıkle evde yattım zamanlar resmen tekme atıo yerımden sıcrıorum:)

bende de var bebişle ilgili kabuslar bilinçaltımız genelde. Hayrolsun hep ama dikkat ettim neyin evhamını yaptıysam onun rüyası oluyo...

yolculuga çıktıysam onla, yatış şeklimle ilgili kaygım varsa onla, akıntı ise senin gibi kanama...

eşime iyice psikopata bagladım diyom

oh oh maşallah

evet benim de hep sert oldu büyümeye başladıktan sonra normalmiş hatta ilk defa bu kadar sert karnım...benim de hep ayaktayken oluyo hissetmelerim

Günaydın canım,

Demek ki sadece evlilik değil farklı sebeplerden de bu tür şeyler yaşamışsın. Herkesin hayatında böyle bir dönem illa ki vardır. Umarım aynı şeyleri tekrar yaşamaz ve mutlu bir ömür geçirirsin evladın ve eşinle birlikte:))

Günaydın Delipisicik,
eşin her zaman mı böyleydi yoksa hamile olduktan sonra mı değişti? Bunun önemi var çünkü erkekler de eşlerinin hamilelik durumlarından psikolojik olarak etkileniyolarmış. Benim eşim de ilk hamilelik dönemlerinde çok değişmişti. Ben kötü bir kaza atlattım o kazadan sonra dank etti demekki ve şimdi eskisi gibi ilgisi devam ediyor,hatta ondan bile daha fazla.. Senin eşin için de böyle bişey mi geçerli acaba??

benim de öyle açlık hissini duymaya başlayınca midemde ağrı başlıyor o yüzden de aç kalmaktan korkuyorum.Ben de fındık cevizi hergün yanımda getirip işyerinde kırıp öyle yiyiyorum onun taze olup tüketildiğinde daha fazla etkisi oluyormuş.
Sütü deli gibi severken sütten tiksineceğim aklıma bile gelmezdi ama işte hamilelik farklı bir durum. Ben çamaşır deterjanından ve yüz kremimin kokusundan tiksinmiştim :))

duygusal boyut derken yani sevgi gösterisinde mi bulunmuyor hiç? Peki önceden de böyle miydi?

günaydın kızlar nasılsınız?
ben iyi dğeilim bugünlerde eşimi heran boğabilirim
ya bir insan bu kadar mı ilgisiz olur ya konuşmuyorum iki gündür düzelesiye kadar da konuşmıcam onunla

aynen canım 19+6 oldukum 5 gündür resmen tekme yiyorum bende hatta bazen tüm dikkatimi dağıtıyor tekmeyle bu zamanda bukadar şiddetli olurmu diye düşündüm ama iç karnın darsa hissedersin dediler mükemmel bişey babası elini koyunca hiç tepki vermiyor ama ben konuşunca tepki veriyor

benim doktor tüp bebek merkezinin de prof u ayrıca. O yüzden heralde biraz pimpirik. Hem der ki biz bu keseyi görebilmek için neler neler feda ederiz bir bilseniz. o yüzden de çok titizleniyor. Benim denize girmeme karşı çıkmıştı çünkü tuzlu su vajinal bölgenin ph seviyesini alt üst eder ve mikrop kapmaya elverişli olursun demişti. mantıklı geldi söyledikleri ve ben pek girmedim denize. Seyahat konusunda da titizdi arabayla gidiyorsanız 2 saatte bir yürüyüş için dinlenme molası vereceksiniz demişti.
Her doktorun doğrusu farklı tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…