Hayırlı cumalar Aybukecim, Amiiinnn Allah herkesin duasını kabul etsin. Noldu ne kötü haberi aldın? Bebeğinle alakalı önemli birşey yok inşallah(
geçen yıl kızımın okulunda emre diye bir çocuk varmış, kızım 3 yaşındaydı o zaman, durup durup kızımı öpüyormuş, şimdi bize diyor ki anne emre koymayalım, o bana aşıktı diyor
Lütfen üzülme, bak şimdi seninkine biraz kızdım. Akşam canın bir şey istediğinde kalk, üstünü ve paltonu giy. Kendin alacakmış gibi kapıya yönel. Herhalde seni gece vakti göndermez diye düşünüyorum. Şaka bir tarafa böyle devam ederse sıkıntı olur. Çok ilgili eşler bile bebek doğunca uzaklaşabiliyorlar. Kendini bebeğe bir şekilde bebeğe hazırlaması gerekiyor. Aslında Em_84'ün günlük tutma fikri çok iyi olabilir. Akşamları yazmak için kenara çekilirsin, hissettiklerini yazarsın, bebeğinle konuşursun. Eninde sonunda o günlük eşinde merak yaratacaktır. Çünkü sözel iletişimin yollarını tüketmişsiniz, anladığım kadarıyla. Sen de yaz. Bebeğine de ki "olsun çok da yalnız değilim, sen varsın". Yine değişmediyse bize haber vereceksin. Biz onun işyerinin önünde toplanacağız. Emin ol bir gebeye direnmek kolaydır. Ama forumdaki tüm gebelere direnemez. Kızdırmasın bizi!!!
aklın yolu bir göbeğimizle döveriz senin eşini senin kıymetini bilmesi için. Sen yeter ki haber ver bize. ağlayarak o güzel yüzüne de o minnacık kuzuna da haksızlık etme..
benim erkek biraz dışarıya oynuyor galiba dışarıda hamilelikle ilgili ahkam kesiyo sanırsın çok ilgili eş ama evde tam tersi evliliğimizin 3. senesi 2 yıl problem yoktu ama bu 3. sene değişmeler oldu neyse böyle kişiden ilgi beklemek gerçekten de aptalca neyse biz bebişimizle bu yolda yürümeye devam edelim bizimle beraber olmak isteyen buyursun olmak istemeyen yoluna devam etsinevet her erkek bir değil
geçen yıl kızımın okulunda emre diye bir çocuk varmış, kızım 3 yaşındaydı o zaman, durup durup kızımı öpüyormuş, şimdi bize diyor ki anne emre koymayalım, o bana aşıktı diyor
yok canım, benim bebeğimle alakalı değil, arkadaşımızın bebeği, çok üzgünüz, Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı
emel dun doktora gıttım benm bebıs 500grm mıs.. doktora gore 3-4 gun ılerıymıs. ama ben tam adet tarıhımıde bılmedıgım ıcın bırkac gun sorun yokmus.... dıyecegım senın o arkadasının bebegı gercekten buyukmuss:)
pazartesi gidicem ben de 20+3 olmuş olucam o zaman bakalım kilosu ne kadar çıkacak. Arkadaş ısrar edince herşeyi normal diye ben de pek üstelemedim:)) 600 gr hakikaten fazla geldi bana da.. neyse sağlıklı olsun da büyük küçük farketmiyor ama bi an bebişimi onunla kıyaslayınca civciv kadar küçük mü olacak yani benim miniğim dedim :))))
eşimin beni çok sevdiğini biliyorum, yüzde yüz eminim, ama o eskisi gibi sevgi gösterilerinden artık eser yok, emekliler gibi yaşamaya başladık, bazen ben de eksikliğini hissediyorum, el ele tutuşan çiftlere imrenmeye başladım, ne günler yaşadık her şeyi birlikte dolu dolu yaşadık ama hayat telaşesi yaşın verdiği olgunluk veya yorgunluk romantizmden eser bırakmadı, zaman zaman hatta dün akşam bile konu üzerine eşime sitemde bulundum, aşkım, canım sözlerini bile arada bir kullanmaya başladı, bana hanım diye hitap etmeye başladı, neden böylle oldun diye sorduğum zaman , olur mu sen benim herşeyimsin diyor, arkadaş çevresinde sık sık beni över sözler söyleidğini duyduğum için içim de rahat aslında ama ben yine de o eski romantizmi özlüyorum. Monotonluktan bıktım, başbaşa verip eğlenmeyeli yıllar oldu. hamilelik hormonları ile birlikte tüm duygularım tavan yaptı, o yüzden eşine sitem eden arkadaşın ne hissettiğini çok iyi anlıyorum
ay alemsın heee:))) senınkı cıvcıv sarı cıvcıv:)
valla dun bende rahatladım sağlıklı sıhhatlı oldugunu bılmek gercekten cok guzel...
bırde bu sefer artık adam olmus yaa cok nettı bak sende bu sefer gıttıgınde daha bır baglanacaksın bebısıne( baglanmak degılde ne bılım kelıme bulamadım ıste:):):):))
günaydın kızlar nasılsınız?
ben iyi dğeilim bugünlerde eşimi heran boğabilirim
ya bir insan bu kadar mı ilgisiz olur ya konuşmuyorum iki gündür düzelesiye kadar da konuşmıcam onunla
kızlar benim moralim çok bozuldu ya dikkat ediyorum pilav, ekmek yememeye çalışıyorum zaten öğlen okuldayım çalışıyorum bişey yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama 6 kilo almışım sabah tartıldım kafayı yiyecem noluyor niye böyle hızlı gidiyorum ya
günaydın üzülme bu kadar erkekler arada böyle yapabiliyorlar ilgisiz oluyorlar farkında olmadan bir de üstüne ilgi bekliyorlar senden benimki de çok ilgiliydi 1-2 haftadır aynı şeyleri ben de yaşıyorum bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorum ve üstüne hiç gitmedim yalnız insan hamile olunca daha bir ilgi bekliyor ben de baktım böyle olmuyor o gün oturuyoruz tv izliyor hiç konuşmuyoruz ben de yanında kızımla konuşmaya başladım kızım bak baban yorgunmuş o yüzden bizimle ilgilenmiyor sanırım biz kendi kendimize sohbet edelim napalım biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var galiba biraz konuştuk kızımla (o da bu esnada bana tepki veriyor) sonra bize eşlik etti güzel bir akşam geçirdik birkaç gündür 3 kişi ailecek sohbet ediyoruz ama arada yine domuzluğu tutuyor kocamın neyse sağlık olsun allah başımızdan eksik etmesin doğru insanlar olmasa evlenip bir de üstüne çocuk yapmazdık
doğru söylüyorsun em_l ama karşılık isteniyor işte yapmayıncada kendi kendini yiyorsun benim adam en son geçen yıl sevgililer gününde çiçek aldıevet kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaşta olurmuşsun ya benim adam 50 yaşında hisssediyorum kendimi der ben 27 yaşındayım ama hala 20 yaşımda hissediyorum
dün yemeğe çıkmadık bi gel demi bi gül falan al ya da gel yemeğe çıkalım ben küsüm diye adam iyice elini ayağını çekiyor
dün yemeğe gitmiş kendisi ohhhhhhhh afiyet olsun duygu yemek yedimi yemedimi düşünce yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?