2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hayırlı cumalar Aybukecim, Amiiinnn Allah herkesin duasını kabul etsin. Noldu ne kötü haberi aldın? Bebeğinle alakalı önemli birşey yok inşallah(

yok canım, benim bebeğimle alakalı değil, arkadaşımızın bebeği, çok üzgünüz, Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı

aklın yolu bir göbeğimizle döveriz senin eşini senin kıymetini bilmesi için. Sen yeter ki haber ver bize. ağlayarak o güzel yüzüne de o minnacık kuzuna da haksızlık etme..

aklın yolu bir göbeğimizle döveriz senin eşini senin kıymetini bilmesi için. Sen yeter ki haber ver bize. ağlayarak o güzel yüzüne de o minnacık kuzuna da haksızlık etme..

emel dun doktora gıttım benm bebıs 500grm mıs.. doktora gore 3-4 gun ılerıymıs. ama ben tam adet tarıhımıde bılmedıgım ıcın bırkac gun sorun yokmus.... dıyecegım senın o arkadasının bebegı gercekten buyukmuss:)

sen şimdikine göre değil doğumdan sonraki haline göre değerlendir babasını derim. Çünkü yazdıklarınla sen de gemileri yakıcakmışsın gibi bir his uyandı bende.. Lütfen elinden geleni yap konuş gerekirse destek alın bunlardan biri illa ki çare olacaktır.. Onun da kendince haklı nedenleri vardır belki. :44:

geçen yıl kızımın okulunda emre diye bir çocuk varmış, kızım 3 yaşındaydı o zaman, durup durup kızımı öpüyormuş, şimdi bize diyor ki anne emre koymayalım, o bana aşıktı diyor

Çok güldürdü senin bücürük kızın beni :))) Demek emre aşıktı ona o yüzden emre olmasın istiyor sabah sabah iyi güldüm buna. Yerim ben o kızı yaa:))

yok canım, benim bebeğimle alakalı değil, arkadaşımızın bebeği, çok üzgünüz, Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı

offf yaaa offff ((( hakikaten o kadar yakında yaşanınca daha bir etki ediyor insana .. benim de çevremde vardı ben henüz bekarken kaybedenler vardı ki o zaman evlilik bebek fikri uzakken bile beni derinden yaralamıştı. Allah annesine sabırlar versin.. Tez zamanda yeniden anne olmasını nasip etsin Rabbim..

eşimin beni çok sevdiğini biliyorum, yüzde yüz eminim, ama o eskisi gibi sevgi gösterilerinden artık eser yok, emekliler gibi yaşamaya başladık, bazen ben de eksikliğini hissediyorum, el ele tutuşan çiftlere imrenmeye başladım, ne günler yaşadık her şeyi birlikte dolu dolu yaşadık ama hayat telaşesi yaşın verdiği olgunluk veya yorgunluk romantizmden eser bırakmadı, zaman zaman hatta dün akşam bile konu üzerine eşime sitemde bulundum, aşkım, canım sözlerini bile arada bir kullanmaya başladı, bana hanım diye hitap etmeye başladı, neden böylle oldun diye sorduğum zaman , olur mu sen benim herşeyimsin diyor, arkadaş çevresinde sık sık beni över sözler söyleidğini duyduğum için içim de rahat aslında ama ben yine de o eski romantizmi özlüyorum. Monotonluktan bıktım, başbaşa verip eğlenmeyeli yıllar oldu. hamilelik hormonları ile birlikte tüm duygularım tavan yaptı, o yüzden eşine sitem eden arkadaşın ne hissettiğini çok iyi anlıyorum

pazartesi gidicem ben de 20+3 olmuş olucam o zaman bakalım kilosu ne kadar çıkacak. Arkadaş ısrar edince herşeyi normal diye ben de pek üstelemedim:)) 600 gr hakikaten fazla geldi bana da.. neyse sağlıklı olsun da büyük küçük farketmiyor ama bi an bebişimi onunla kıyaslayınca civciv kadar küçük mü olacak yani benim miniğim dedim :))))

ay alemsın heee:))) senınkı cıvcıv sarı cıvcıv:)

valla dun bende rahatladım sağlıklı sıhhatlı oldugunu bılmek gercekten cok guzel...
bırde bu sefer artık adam olmus yaa cok nettı bak sende bu sefer gıttıgınde daha bır baglanacaksın bebısıne( baglanmak degılde ne bılım kelıme bulamadım ıste:):):):))

kızlar benim moralim çok bozuldu ya dikkat ediyorum pilav, ekmek yememeye çalışıyorum zaten öğlen okuldayım çalışıyorum bişey yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama 6 kilo almışım sabah tartıldım kafayı yiyecem noluyor niye böyle hızlı gidiyorum ya

yaaa ben 29 yaşında ama ruhu hala 16 yaşında olan biriyim. Yani tabii yeri geldiğinde.. Bizim uyumaya hazırlanırken ankaranın bağlarını açıp gecenin 12sinde eşimle karşılıklı göbek atmışlığımız bile var eşimle :))) tamamen spontane gelişen delilikler bunlar.. Romantizm konusuna gelince hep erkekten beklememek gerek kadının da bu konuda bişeyler yapması gerek.. Ben eşime arada bir meyve sepeti gönderiyorum işyerine :)) o da durduk yere 1 tane gülle geliyor ağzında :)) don juan misali :)))
Yani komiklik ve romantizm iç içe bizim evlilikte. Biz zaten kendimize 46 diyoruz bilirsiniz delilere 46 raporu verilir:))
bizden çıkacak çocuk da kesin 46 olacak :))
şaka bir yana da hep erkeklerden beklemek yaptığımız en büyük hata. Geçenlerde eşimin canı irmik helvası çekti(umarım canınız istemez ( ) belim ağrımasına rağmen kalkıp yaptım o anda yapsam izin vermezdi belim ağrıyor diye o yokken yaptım :))
Romantizm de karşılıklı, isteklere saygı da karşılıklı. Dün o istiyor diye sevmediğim bir filmi izledim sırf onun yanında olayım keyfi kaçmasın diye.. Demem o ki herşeyi erkeklerden beklememek biraz da bizim bişeyler yapmamız gerek..

kesinlikle sarı bir civciv olacak o kesin :))
renkli ultrasonun tadı hakikaten çok farklı seni çok iyi anlıyorum. Siması o kadar belirgin oluyor ki artık anneye benziyor babaya benziyor muhabbetleri sıkça duyuluyor o evrede :))
sende paylaşsana görelim senin miniği:))

günaydın kızlar nasılsınız?
ben iyi dğeilim bugünlerde eşimi heran boğabilirim
ya bir insan bu kadar mı ilgisiz olur ya konuşmuyorum iki gündür düzelesiye kadar da konuşmıcam onunla

günaydın üzülme bu kadar erkekler arada böyle yapabiliyorlar ilgisiz oluyorlar farkında olmadan bir de üstüne ilgi bekliyorlar senden benimki de çok ilgiliydi 1-2 haftadır aynı şeyleri ben de yaşıyorum bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorum ve üstüne hiç gitmedim yalnız insan hamile olunca daha bir ilgi bekliyor ben de baktım böyle olmuyor o gün oturuyoruz tv izliyor hiç konuşmuyoruz ben de yanında kızımla konuşmaya başladım kızım bak baban yorgunmuş o yüzden bizimle ilgilenmiyor sanırım biz kendi kendimize sohbet edelim napalım biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var galiba biraz konuştuk kızımla (o da bu esnada bana tepki veriyor ) sonra bize eşlik etti güzel bir akşam geçirdik birkaç gündür 3 kişi ailecek sohbet ediyoruz ama arada yine domuzluğu tutuyor kocamın neyse sağlık olsun allah başımızdan eksik etmesin doğru insanlar olmasa evlenip bir de üstüne çocuk yapmazdık

moralini bozacak başka bir konu bulamadın mı güzel hamile arkadaşım:)) kilo almanın en zevkli hali bu:)) o kadar üzülme gerçekten..

ben göbüşümü çok seviyorum her eve gittiğimde aynaya bakıp büyüdüğü için mutlu oluyorum.

hayırlı, huzurlu, sağlıklı, bereketli cumalar sevgili duygusal hamişler

doğru söylüyorsun em_l ama karşılık isteniyor işte yapmayıncada kendi kendini yiyorsun benim adam en son geçen yıl sevgililer gününde çiçek aldı evet kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaşta olurmuşsun ya benim adam 50 yaşında hisssediyorum kendimi der ben 27 yaşındayım ama hala 20 yaşımda hissediyorum
dün yemeğe çıkmadık bi gel demi bi gül falan al ya da gel yemeğe çıkalım ben küsüm diye adam iyice elini ayağını çekiyor
dün yemeğe gitmiş kendisi ohhhhhhhh afiyet olsun duygu yemek yedimi yemedimi düşünce yok

benim eşim de ve çevremdeki hamile arkadaşlarımın tüm eşleri de bir dönem aynı sorunları yaşamışlar. Bunu biraz araştırdığımda babaların da bizim hamileiğimizden dolayı psikolojik olarak etkilendiklerini okumuştum. papucun dama atılma korkusu,cinsellikten korkma bebeğe zarar veririm diye vs.. Okuduğum yazıyı bulamadım bulunca gönderirim mutlaka.. Benim de bir dönem böyle olmuştu ama bir musibet bir nasihatten iyidir misali ben bir kaza atlattım. O andaki beni kaybetme korkusu o kadar ağır gelmiş ki ona şuan bir melek ve eskisinden daha fazla ilgili..
DEdiğinde çok haklısın düzgün insanlardı ki evlenmeyi tercih ettik. Bu bir süreç illa ki geçecek. Herşey güzel olacak..

senin eşin sahiden fazlaca inatçıymış. Yaa kapris dediğin kadına yakışır erkek yapınca abes duruyor bence :)))
çok feministçe bir cümle oldu sanırım..
Bak ne güzel işte 20 yaşında hissediyormuşsun. eşinin 50 yaşında hissetmesinin illa ki dışsal nedenleri vardır. sen bir şekilde onun yaşını gençleştir. Ayıp değil günah değil eşlerimiz sonuçta istediğin kadar şımar yanında güldür yüzünü biraz. İnan erkekler kendini güldüren kadınlara bayılırrrr :))))

grip ..yeni başlayan öksürük ve halsizlik...Burda daha önce paylaşmıştınız nasıl atlattığınızı rica etsem yine yardımcı olurmusunuz..nane limon kuşburnu ıhlamurdan başka ne yapabilirim acaba?ıhlamur ve kuşburnunu zaten önceden de içemezdim kokusu çok farklı geliyor bana oyüzden 1-2 yudumda bırakıyorum mecburen..Doktorum ilaç vermiyo 10 gün olacak nerdeyse atlatamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…