moralini bozacak başka bir konu bulamadın mı güzel hamile arkadaşım:)) kilo almanın en zevkli hali bu:)) o kadar üzülme gerçekten..
ben göbüşümü çok seviyorum her eve gittiğimde aynaya bakıp büyüdüğü için mutlu oluyorum.
grip ..yeni başlayan öksürük ve halsizlik...Burda daha önce paylaşmıştınız nasıl atlattığınızı rica etsem yine yardımcı olurmusunuz..nane limon kuşburnu ıhlamurdan başka ne yapabilirim acaba?ıhlamur ve kuşburnunu zaten önceden de içemezdim kokusu çok farklı geliyor bana oyüzden 1-2 yudumda bırakıyorum mecburen..Doktorum ilaç vermiyo 10 gün olacak nerdeyse atlatamadım
yaa ben de bazen veririrm takma diyip duruyorum ama engel olamıyorum sinirlerim bozuldu normalde de takıntılı biriyimdir. eşim benden takıntılı beğenilmemek kaygısı, çok kilolu olma kaygısı strese girmeme neden oluyor ister istemez.
Merhaba kızlar,
Bu gün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolundaymış. 315 gr olmuş kızımız
Doktor daha kutu cola kadar olmamış bile diye dalga geçti. 19+6'yım ultrasonda da 19+5 çıktı. Haftasıyla uyumluymuş.
Kilolu olmamın bir avantajı, doktor geçen seferki gibi 1 ay sonra yine gel. Biraz daha büyüsün yeniden bakalım dedi.
Kızımı 30 Kasımda bir daha en detaylısından göreceğim kısmetse
kesinlikle sarı bir civciv olacak o kesin :))
renkli ultrasonun tadı hakikaten çok farklı seni çok iyi anlıyorum. Siması o kadar belirgin oluyor ki artık anneye benziyor babaya benziyor muhabbetleri sıkça duyuluyor o evrede :))
sende paylaşsana görelim senin miniği:))
kızlarrr karnım davul gibi cok sert ve acaip şiş. gaz sıkıntım da var. Dun gece acile gittim. Bebeğimde bir problem yokmus. kazanın etkisiyle falan bişey olmamış cok sukur.
canım sen galiba koru hastanesine gidiyosun değilmi? ayrıntılı ultrasona baktırdınmı orda
bana muayene+ayrıntılı ultrason+tahliller ssk'lı olduğum için 97,00 tl dedi doğrumudur acaba
bende bu %200 korkusu saranlardanım. dun dogum yapacagım hastaneyı aradım fıyatları sordum normal dogum 300 sezeryan 450 dedı. mart ayına kadar degısme ıhtımalı varmı fıyatların dedım bı bılgım yok suankı fıyatlar bunlar dedıler telefonda sadece(
haksızlık etmesin o doktor efendi .330 grama şunun şurasında 15 gr kalmış bu nedir ki :)))
maşallah büyümesi hep böyle güzel güzel devam etsin..
aman masallah canımmmmmmmm neguzelllll..buarada tam olarka nerde hıseıdodun tkemelerı ben bazen asağılardada hısedıorum karnımın normalı acaba
Çok sevindim canım gözün aydın.
grip ..yeni başlayan öksürük ve halsizlik...Burda daha önce paylaşmıştınız nasıl atlattığınızı rica etsem yine yardımcı olurmusunuz..nane limon kuşburnu ıhlamurdan başka ne yapabilirim acaba?ıhlamur ve kuşburnunu zaten önceden de içemezdim kokusu çok farklı geliyor bana oyüzden 1-2 yudumda bırakıyorum mecburen..Doktorum ilaç vermiyo 10 gün olacak nerdeyse atlatamadım
duygusal boyut derken yani sevgi gösterisinde mi bulunmuyor hiç? Peki önceden de böyle miydi?
benim eşim de ve çevremdeki hamile arkadaşlarımın tüm eşleri de bir dönem aynı sorunları yaşamışlar. Bunu biraz araştırdığımda babaların da bizim hamileiğimizden dolayı psikolojik olarak etkilendiklerini okumuştum. papucun dama atılma korkusu,cinsellikten korkma bebeğe zarar veririm diye vs.. Okuduğum yazıyı bulamadım bulunca gönderirim mutlaka.. Benim de bir dönem böyle olmuştu ama bir musibet bir nasihatten iyidir misali ben bir kaza atlattım. O andaki beni kaybetme korkusu o kadar ağır gelmiş ki ona şuan bir melek ve eskisinden daha fazla ilgili..
DEdiğinde çok haklısın düzgün insanlardı ki evlenmeyi tercih ettik. Bu bir süreç illa ki geçecek. Herşey güzel olacak..
geçmiş olsun canım benim doktorum parol kullanabilirsin dediği için ben parol kullanmıştım . limonlu ıhlamur içtim.ballı ılık süt içtim ama direk geçirmedi tabi bunlar...yine 5-6 günde anca geçti ne yaptıysam da
Geçmiş olsun Naz, ben de çok ağır geçirdim, gece öksürüklerinden perişan oldum, uykusuz kaldım filan ama sonunda geçti çok şükür.
Sabah aç karnına toz zencefil karıştırılmış bal
Gündüz en fazla iki fincan; karanfil, tane karabiber, limon, kabuk tarçın, elma kabuğu kaynamış suda ıhlamur demlemek. Ihlamuru hiç bir zaman kaynatmamak gerekirmiş.
Gün içinde hep ılık limonlu su
Mümkünse mandalina, portakal, nar...
Akşam sütte ısıtılmış iki diş sarımsak
Ve yatmadan bir iki tatlı kaşığı zeytinyağı boğaz yumuşatmak için
Güzel anneler,bende aranıza yeni katılmıs bulunmaktayım epeydir takipteyim üye olmak bugüne kısmetmis..maalesef benim 9 cm boyutunda bir miyomum var buda beni çok pimpirik yapıyo dr erken doğum olabilir demişti haftaya ayrıntılıya gidicem inş güzel haberler Alırım herkese hayırlı güzel doğumlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?