2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim de eşim aynı. Aslında bebek haberini alınca çok sevinmişti. Bana karşı tavrı da hep kendini yorma iş yapma şeklindeydi ama işin ucu kendisine dokunmadığı sürece... Yani temizlik yapma diyo ama kendi de yapmıyo. Mecburen ben yapıyorum tabi.Böyle bir sürü şey işte. Bayramın ikinci günü çok ağır laflar söyledi hem de ailesinin önünde. O günden beri mecburi şeyler dışında konuşmuyoruz. Barışmaya niyetli olduğunu görüyorum ama bekliyorum ki o özür dilesin.Ya da en azından adım atsın.Çünkü o bana ağır laflar etti ve ben sadece sustum. Ama yok benim kocamda öyle özür dileme falan. Bide şimdi iş için şehir dışına çıktı. 5 gün falan yok. Ailem de uzak benim. Yalnız olunca insan daha bi üzülüyo. Eşleri ilgili olan arkadaşlar eşlerinizin kıymetini bilin. Bakın bizimkiler hamile falan demeyip nasıl da üzüyolar bizi

slm kızçeler

nekadar çabuk konular değişiyo ya burda.azcık şikayet edicem walla..sürekli aynı sorular soruluyo farkındamısınız ? acaba okumuyomuyuz hiç yazılanları ? ben böyle olunca sıkılıyorumda :26:

sende bendensin
temizlik konusuna hiç gelmeyelim adam bu kadarmı üşengeç olur ya
ama artık eve kadın alıcam 2 haftada bir temizlik yaptırıcam benden bekliyor yapacak yok valla

Hoşbulduk :) İnşallah canım kesinlikle dediğin gibi ilk başta dr çok umutsuzdu düşük yapabilirsin diyordu çok şükür 21. Haftayıda gördük..

bir defa canım bişey istedi canım şunu istiyo alabilirmisin dedim tamam haytım alırım dedi işi yoğun olduğu için
çok geç geliyodu yerindende ayrılamıyodu alamadı arkadaş ortamında konuşuldu arkadaşımda alıp geldi yedim
akşam eve gittim almana gerek yok hayatım dedim yedim anlattım çok bozuldu ben değilde nasıl başkası alır
diye kendine kızgınlığından 2 gün surat astı şimdi ay olsada yesem dediğim birşeyi bile alıyo başkasına fırsat vermiyo

sende bendensin
temizlik konusuna hiç gelmeyelim adam bu kadarmı üşengeç olur ya
ama artık eve kadın alıcam 2 haftada bir temizlik yaptırıcam benden bekliyor yapacak yok valla

Ben işten yeni ayrılmışken hamilelik haberini aldım, bu şekilde de iş bulamadım tabi. O yüzden temizlikçi için bütçem de yok. Yani mecbur yine herşey bana kalıyo.

ah ah benimkinden hala tık yok

kızlar bugün benim de ayrıntılı usg var 16:30 da...dua edin bana..zaman geçtikçe telaş yapıyorum

aminnn cnm güzel dileklerin için tesekkürler...

ben 3 kilo aldım haftaya 20. hafta olucam doktorum alma diyo :18::18::18: yoksa diyetisyene gönderecek :18::18::18:

aslında bahsedilmek isteneni çok güzel özetlemişsiniz ne çok konuşması :)) Kesinlikle katılıyorum erkeklerin doğduktan sonra babalığı hissettiklerine:))

bebeği yapma kararını birlikte almadınız mı ? Bebeği kabullenemedi ne demek ki? Aslında dediğin gibi doğumdan sonra zaten eskiye dönecekler fazla büyütmemek gerekir:))

ben de ilk üç ay hiç almadım. Ama son haftalarda hızla alıyorum. Tam 5 kilo aldım. Yediklerim aynı ama nedense kilo alışım baya hızlandı

tam da bu konu üzerine facebookta bir paylaşım gördüm içim dağlandı resmen.. bir adam kanser hastası karısının an be an fotoğrafını çekmiş ve bunun için bir blog kurmuş. İçime oturdu resmen.. o yüzden ilgilenmese de yanımda olsun sevdiğim gerektiği anda dokunup sevebileyim diye düşündüm ve fotoları görünce ağladım ne kadar gereksiz şeylere takılıyoruz diye ((
Allahım bugünümüzü aratmasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…