doğru söylüyorsun em_l ama karşılık isteniyor işte yapmayıncada kendi kendini yiyorsun benim adam en son geçen yıl sevgililer gününde çiçek aldıevet kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaşta olurmuşsun ya benim adam 50 yaşında hisssediyorum kendimi der ben 27 yaşındayım ama hala 20 yaşımda hissediyorum
dün yemeğe çıkmadık bi gel demi bi gül falan al ya da gel yemeğe çıkalım ben küsüm diye adam iyice elini ayağını çekiyor
dün yemeğe gitmiş kendisi ohhhhhhhh afiyet olsun duygu yemek yedimi yemedimi düşünce yok
çok sağolun arkadaşlar bunları da deniycem inşallah.
Benim de eşim aynı. Aslında bebek haberini alınca çok sevinmişti. Bana karşı tavrı da hep kendini yorma iş yapma şeklindeydi ama işin ucu kendisine dokunmadığı sürece... Yani temizlik yapma diyo ama kendi de yapmıyo. Mecburen ben yapıyorum tabi.Böyle bir sürü şey işte. Bayramın ikinci günü çok ağır laflar söyledi hem de ailesinin önünde. O günden beri mecburi şeyler dışında konuşmuyoruz. Barışmaya niyetli olduğunu görüyorum ama bekliyorum ki o özür dilesin.Ya da en azından adım atsın.Çünkü o bana ağır laflar etti ve ben sadece sustum. Ama yok benim kocamda öyle özür dileme falan. Bide şimdi iş için şehir dışına çıktı. 5 gün falan yok. Ailem de uzak benim. Yalnız olunca insan daha bi üzülüyo. Eşleri ilgili olan arkadaşlar eşlerinizin kıymetini bilin. Bakın bizimkiler hamile falan demeyip nasıl da üzüyolar bizi
hoşgeldin aramızahiç pimpiriklenme,geçen ay bana da bebeğin eşi çok dar,erken doğum yapabilirsin,yorma kendini demişti.kendimi yormuyoırum ama erken doğum olayını da takmıyorum.ben herşey zamanında olacak diye inanıyorum.sen de öyle düşün.sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlermizi inşallah
içindekileri dökerken ki uslübun önemli canım. eğer iğneleyerek veya sesini yükselterek söylüyorsan inan bana her insanın vereceği tepki aynı olur. Sen sakinliğini koru.. O sorsun sana neyin var diye.. o zaman içindekileri söylersin.
sende bendensin
temizlik konusuna hiç gelmeyelim adam bu kadarmı üşengeç olur ya
ama artık eve kadın alıcam 2 haftada bir temizlik yaptırıcam benden bekliyor yapacak yok valla
bir defa canım bişey istedi canım şunu istiyo alabilirmisin dedim tamam haytım alırım dedi işi yoğun olduğu için
çok geç geliyodu yerindende ayrılamıyodu alamadı arkadaş ortamında konuşuldu arkadaşımda alıp geldi yedim
akşam eve gittim almana gerek yok hayatım dedim yedim anlattım çok bozuldu ben değilde nasıl başkası alır
diye kendine kızgınlığından 2 gün surat astı şimdi ay olsada yesem dediğim birşeyi bile alıyo başkasına fırsat vermiyo
Günaydın canım,
Demek ki sadece evlilik değil farklı sebeplerden de bu tür şeyler yaşamışsın. Herkesin hayatında böyle bir dönem illa ki vardır. Umarım aynı şeyleri tekrar yaşamaz ve mutlu bir ömür geçirirsin evladın ve eşinle birlikte:))
merhaba kızlar,şimdiye kadar kaç kilo aldınız acaba?ben iki kilo aldım,iyi gidiyorum galiba:118:
Kocalar ile ilgili duruma gelince, benim eşimde ilk gebeliğimde hep yakınıyordu ben bu olayın çok dışında kalıyorum, hiç bir şey hissedemiyorum. Sen 24 saat onunla birliktesin ve fiziksel olarak da hissediyorsun ben tamamen dışarıda kaldım diye.
Benim eşimde gebelik süreciyle ilgili hiç bir araştırma yapmadı, benimle sadece detaylı ultrasona geldi ( bu tamamen iş nedeniyle ).
Zaman zaman hamile olduğumu unuttuğu da olmuştur kendisinin. Bizim ilk bebeğimiz 8 senelik evliliğin ardından tüp bebek ile oldu birde.
Ama bebek doğar doğmaz tamamen başka bir adam oldu. Bahsetmiştim, kızımız solunum sorunu yaşadı diye. Sabahlara kadar hastanede kaldı. Eve geldik, 1 hafta kızımın yatağının yanında yerde yattı. Kızımızın ihtiyaçlarını karşılayamasa da ( alt değiştirmek, yemek yedirmek vs. ) onunla inanılmaz güzel vakit geçiriyor. Oyunlar oynuyorlar, dans ediyorlar, şarkı söylüyorlar vs.
Benim eşime göre babalık duygusu bebeği gördüğü anda tam olarak başlayan ve çok ağır basan bir duyguymuş.
Biz şu an evliliğimizin 10. yılını devirdik. Tabiki ilk zamanlardaki gibi romantizm doruklarda yaşanmıyor, ama bu sürecinde ayrı bir güzelliği var diye düşünüyorum.
Çok mu konuştum ne
yok önceden dokunmadan duramazdı..sarılır,öperdi hep.şimdi dokunmaktan bile çekinir halde.sevgisinde bi eksilme yok eminim de,sanırım bebişi kabullenemedi daha.yani öyle göbeğime dokunmalar,öpmeler falan yok hiç..problem etmiyorum dediğim gibi,nasılsa kucağına alınca değişecek herşey.çünkü inanılmaz sevgi dolu bi adamdır.
Aynen öyle ona kızmıyorum kırılıyorum sadece bazen ama onun da kendine göre haklı olduğu konular var sonuçta o da bir anda kendini baba olmaya hazırlamaya çalışıyor ve erkekler kadınlardan çok travma yaşıyorlar geç kabulleniyorlar ben sorun etmiyorum bunu kendime çünkü sorun ettiğim zaman hem kendimi hem bebeğimi üzmüş oluyorum ve bu çok kötü birşey dediğin gibi bir süreç illa ki geçecek neler geçmiyor ki :)
ben 3 kilo aldım haftaya 20. hafta olucam doktorum alma diyo :18::18::18: yoksa diyetisyene gönderecek :18::18::18:
çok almamışsınız aslında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?