Benim de eşim aynı. Aslında bebek haberini alınca çok sevinmişti. Bana karşı tavrı da hep kendini yorma iş yapma şeklindeydi ama işin ucu kendisine dokunmadığı sürece... Yani temizlik yapma diyo ama kendi de yapmıyo. Mecburen ben yapıyorum tabi.Böyle bir sürü şey işte. Bayramın ikinci günü çok ağır laflar söyledi hem de ailesinin önünde. O günden beri mecburi şeyler dışında konuşmuyoruz. Barışmaya niyetli olduğunu görüyorum ama bekliyorum ki o özür dilesin.Ya da en azından adım atsın.Çünkü o bana ağır laflar etti ve ben sadece sustum. Ama yok benim kocamda öyle özür dileme falan. Bide şimdi iş için şehir dışına çıktı. 5 gün falan yok. Ailem de uzak benim. Yalnız olunca insan daha bi üzülüyo. Eşleri ilgili olan arkadaşlar eşlerinizin kıymetini bilin. Bakın bizimkiler hamile falan demeyip nasıl da üzüyolar bizi
sende bendensin
temizlik konusuna hiç gelmeyelim adam bu kadarmı üşengeç olur ya
ama artık eve kadın alıcam 2 haftada bir temizlik yaptırıcam benden bekliyor yapacak yok valla
bir defa canım bişey istedi canım şunu istiyo alabilirmisin dedim tamam haytım alırım dedi işi yoğun olduğu için
çok geç geliyodu yerindende ayrılamıyodu alamadı arkadaş ortamında konuşuldu arkadaşımda alıp geldi yedim
akşam eve gittim almana gerek yok hayatım dedim yedim anlattım çok bozuldu ben değilde nasıl başkası alır
diye kendine kızgınlığından 2 gün surat astı şimdi ay olsada yesem dediğim birşeyi bile alıyo başkasına fırsat vermiyo
Canım o muyene ücretidir. Ben Prof. Aydan biri den randevu aldım. AYrıntılıma o girecek. 175 Tl nakit. Sİncan korudaki fityat bu ama. Balgatta iki katını dusun.
ben de ilk üç ay hiç almadım. Ama son haftalarda hızla alıyorum. Tam 5 kilo aldım. Yediklerim aynı ama nedense kilo alışım baya hızlandı
bebeği yapma kararını birlikte almadınız mı ? Bebeği kabullenemedi ne demek ki? Aslında dediğin gibi doğumdan sonra zaten eskiye dönecekler fazla büyütmemek gerekir:))
ayrıntılı ultrasyona hangi haftada girmek iyidir kızlar.ben 23.haftanın içindeyken gitsem kaçırmamış olurum değil mi? sitelere baktım 17-23.haftalar diyor....
ayrıntılı ultrasyona hangi haftada girmek iyidir kızlar.ben 23.haftanın içindeyken gitsem kaçırmamış olurum değil mi? sitelere baktım 17-23.haftalar diyor....
kararı beraber aldık canım.kabullenemedi derken karnımda bebek olduğu fikrini kabullenemedi.bir de telaş yaptı çok,nasıl yetiştiricez,ekonomik dururmumuz yeterli olcakmı diye...ben işi bıraktıktan sonra hamile kaldım.çalışmıyorum.ama ev kendimizin.borcumuz da yok çok şükür.onun maaşı yetiyor,sağolsun benim ailem de onun ailesi de her daim yardıma hazır.diyorum ya telaş yaptı,çok konuştum,yakın arkadaşı 4 ay önce baba oldu o da konuştu ama fayda etmiyo.işte kendi yaşayıp öğrenecek diye üstüne gitmiyorum.üstüme çok düşüyo,temizliği kendi yapsın istiyo hep.ondan gizli süpürüyorum evibir şey istesem yaratıyo nerdeyse hemen.işteyken arar sürekli nasılsın,ağrın varmı,canın bişey istiyomu diye...sadece bebek konusunda konuşmak ve elini karnıma koymak falan yok...büyütmüyorum bu yüzden.ama sizinkileri de kıskanıyorum valla.her tekmeyi onun da hissetmesini isterdim.ay çok konuştum
kabullenemedi deyince bende istemiyor gibi bişey algıladım çok özür diliyorum( Eşinin ilgisi gayet yerinde Allah korusun hep bu ilgiyi.. Varsın göbeğine de dokunuvermesin canım nolcak:)))
eminim ben de işten çıkmış olsaydım eşim de aynı telaşları yaşardı. Ama bebeğin çok fazla masrafı olmuyor ki zaten. tüm masraf okula başladığında başlıyor:)) sonuçta bebeği görmeye gelecekler olacaktır mutlaka.. Samimi olduğun arkadaşlarına bebek için yapacakları en iyi yardımın Bebek bezi olduğunu söylemekle başlayabilirsin. Ben çünkü bebek görmeye giderken veya ev görmeye giderken mutlaka ihtiyacı olan birşeyi almak için arar ve öğrenirim neye ihtiyacı olup olmadığını. Benim çevremdekiler de benden alıştı kesinlikle bana da sorucaklardır :)) Ben de 40lı bebek bezi almayan giremez eve dicem
bak aileniz de destek için hazırlarmış ne güzel. Telaş etmesi için hiç bir neden yok ama işte erkek psikolojisi her durumda yetmeliyim gözüyle baktıklarından bizden daha hassas oluyolar maddiyat konusunda:))
ne özrü canım estağfurullah :)) aynen dediğin gibi erkek psikolojisi.o yüzden takmıyorum,büyütmüyorum da...fikir süper;her gelen bebek beziyla gelsin
tam da bu konu üzerine facebookta bir paylaşım gördüm içim dağlandı resmen.. bir adam kanser hastası karısının an be an fotoğrafını çekmiş ve bunun için bir blog kurmuş. İçime oturdu resmen.. o yüzden ilgilenmese de yanımda olsun sevdiğim gerektiği anda dokunup sevebileyim diye düşündüm ve fotoları görünce ağladım ne kadar gereksiz şeylere takılıyoruz diye((
Allahım bugünümüzü aratmasın inşallahhh
kızlar şu gece yatma olayını nasıl yapıyorsunuz birkaç gecedir sadece sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra kemiklerim batıyor ağrıyor huzursuz oluyorum böyle de sırtüstü ve sağa doğru yatınca kan akışı ve oksijen azalıyormuş ya ama böyle de hep sol tarafa yatınca ben hiç rahat edemiyorum bir süredir hafif yüzükoyun yatıyordum ama şimdi karnım çıkmaya başladı 2 haftadır falan yatamıyorum siz nasıl yapıyosunuz
ben sol tarafa yatmaya özen gösteriyorum da uyku haliyle sağa döndüğüm çok olmuştur. Eğer kendimi o şekilde şartlarsam da hiç uyuyamam ki ama ben(
ya işte kendini şartlandırınca yatamıyosun bütün gece uykusuz bir gün sonra ben iki gece öyle sola yatiyim sola yatiyim dedim yatamadım dün gece biraz yorgundum öyle bir uyumuşum ki ne tarafta uyudum bilmiyorum çişe bile kalkmamışım hayretondan rahat uyumuşum ama böyle de hep sola yatılmıyor bi de hiç duymadım ben hep sağa yattı diye bebeğinde sorun çıkan birileri bilmiyorum ki napcaz
yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum. hamilelik kadar özel bir durum yok ki bir kadınnı hayatında(( senin kadar onun da parçasını taşıyorsun bunu hiç mi düşünmez.. nasıl bu şekilde iken seni üzmeyi vicdanına yedirir anlamış değilim ve özür dilemek gibi bir erdemi ömür boyu birlikte yaşayacağı insana çok görüyor. Bir de şehir dışına çıkıyor seninle barışmadan gönlünü bile almadan..
illa ki kendince haklı bir nedeni vardır ama hiç bir sebep ailesinin önünde seni zor durumda bırakması için geçerli değil benim fikrimce..
Umarım hatasını anlayacak bir ders alır ve gönlünü en kısa zamanda alır.
Benim de eşim bu şekilde agresifti hamileliğin ilk evrelerinde. bir gün işe giderken küs gittik birbirimizden.. ben eve dönerken servis şoförümüz arabayı sürerken beyin kanaması geçirdi ve biz ufak bir kaza geçirdik.. adamın bilinci kapalı şekilde araba gitmeye devam etti çünkü.
onu öğrendikten sonra öyle bir ders almıştı ki senin kalbin kırıkken sana birşey olsaydı kendimi asla affetmezdim diyip ağladı beni gördüğünde boynuma sarılarak. Bu ona iyi bir ders olmuştu.. Bazen sözler yetmiyor insanlara maalesef..
Bu insanlar ölümü unutarak hareket ettikleri sürece kalp kırgınlıkları hep devam edecek ki ölüm hepimize o kadar yakın ki!! ben sevdiklerime hep yarın öleceklermiş gibi davranır ve cevaplarımı da o şekilde veririm..
ben de pek bu tür birşeye inanmıyorum yani belki etkilidir de bebeğe bişey oldu sağa yattığı için diye birşey duymadım ki hayati birşey olsaydı doktor eminim ki bunu dillendirirdi sağa yat kesin diye :))
doktora sorulacaklar listesine bunu da ekliyim ben nolur nolmaz?
kızlar şu gece yatma olayını nasıl yapıyorsunuz birkaç gecedir sadece sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra kemiklerim batıyor ağrıyor huzursuz oluyorum böyle de sırtüstü ve sağa doğru yatınca kan akışı ve oksijen azalıyormuş ya ama böyle de hep sol tarafa yatınca ben hiç rahat edemiyorum bir süredir hafif yüzükoyun yatıyordum ama şimdi karnım çıkmaya başladı 2 haftadır falan yatamıyorum siz nasıl yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?