2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum. hamilelik kadar özel bir durum yok ki bir kadınnı hayatında (( senin kadar onun da parçasını taşıyorsun bunu hiç mi düşünmez.. nasıl bu şekilde iken seni üzmeyi vicdanına yedirir anlamış değilim ve özür dilemek gibi bir erdemi ömür boyu birlikte yaşayacağı insana çok görüyor. Bir de şehir dışına çıkıyor seninle barışmadan gönlünü bile almadan..
illa ki kendince haklı bir nedeni vardır ama hiç bir sebep ailesinin önünde seni zor durumda bırakması için geçerli değil benim fikrimce..
Umarım hatasını anlayacak bir ders alır ve gönlünü en kısa zamanda alır.
Benim de eşim bu şekilde agresifti hamileliğin ilk evrelerinde. bir gün işe giderken küs gittik birbirimizden.. ben eve dönerken servis şoförümüz arabayı sürerken beyin kanaması geçirdi ve biz ufak bir kaza geçirdik.. adamın bilinci kapalı şekilde araba gitmeye devam etti çünkü.
onu öğrendikten sonra öyle bir ders almıştı ki senin kalbin kırıkken sana birşey olsaydı kendimi asla affetmezdim diyip ağladı beni gördüğünde boynuma sarılarak. Bu ona iyi bir ders olmuştu.. Bazen sözler yetmiyor insanlara maalesef..
Bu insanlar ölümü unutarak hareket ettikleri sürece kalp kırgınlıkları hep devam edecek ki ölüm hepimize o kadar yakın ki!! ben sevdiklerime hep yarın öleceklermiş gibi davranır ve cevaplarımı da o şekilde veririm..

sende bendensin
temizlik konusuna hiç gelmeyelim adam bu kadarmı üşengeç olur ya
ama artık eve kadın alıcam 2 haftada bir temizlik yaptırıcam benden bekliyor yapacak yok valla

tabii canım tutun kadını yapsın benim eşim yardımcı olmasaydı eğer hiç kendimi ve bebeğimi yoracak kadar fedakar olamazdım.. Temizlikçiyi alırım evi bi güzel temizletir ve parasını da bir güzel eşimden tahsil ederdim. Bak bakalım bir dahakine yardımcı olmuyor mu:)))
Çok mu acımasız oldum ne:))

işte atalarımız ne güzel demiş bir musibet bin nasihatten iyidir. güzel ders olmuş ona :))
bebişini taşıyon belki bebişin canı istedi ertelenir mi bu hiç tetetete:))

ben de ilk üç ay hiç almadım. Ama son haftalarda hızla alıyorum. Tam 5 kilo aldım. Yediklerim aynı ama nedense kilo alışım baya hızlandı

aynen bende oyle oldum. 5 kilo aldım bende. Ugrasıyorum surması için ama olmuyo. Ki ben hareketli bir insanımda. Anlamadımki neden oluyo.

bebeği yapma kararını birlikte almadınız mı ? Bebeği kabullenemedi ne demek ki? Aslında dediğin gibi doğumdan sonra zaten eskiye dönecekler fazla büyütmemek gerekir:))

kararı beraber aldık canım.kabullenemedi derken karnımda bebek olduğu fikrini kabullenemedi.bir de telaş yaptı çok,nasıl yetiştiricez,ekonomik dururmumuz yeterli olcakmı diye...ben işi bıraktıktan sonra hamile kaldım.çalışmıyorum.ama ev kendimizin.borcumuz da yok çok şükür.onun maaşı yetiyor,sağolsun benim ailem de onun ailesi de her daim yardıma hazır.diyorum ya telaş yaptı,çok konuştum,yakın arkadaşı 4 ay önce baba oldu o da konuştu ama fayda etmiyo.işte kendi yaşayıp öğrenecek diye üstüne gitmiyorum.üstüme çok düşüyo,temizliği kendi yapsın istiyo hep.ondan gizli süpürüyorum evi bir şey istesem yaratıyo nerdeyse hemen.işteyken arar sürekli nasılsın,ağrın varmı,canın bişey istiyomu diye...sadece bebek konusunda konuşmak ve elini karnıma koymak falan yok...büyütmüyorum bu yüzden.ama sizinkileri de kıskanıyorum valla.her tekmeyi onun da hissetmesini isterdim.ay çok konuştum

ayrıntılı ultrasyona hangi haftada girmek iyidir kızlar.ben 23.haftanın içindeyken gitsem kaçırmamış olurum değil mi? sitelere baktım 17-23.haftalar diyor....

ayrıntılı ultrasyona hangi haftada girmek iyidir kızlar.ben 23.haftanın içindeyken gitsem kaçırmamış olurum değil mi? sitelere baktım 17-23.haftalar diyor....

ben dün doktorla görüüştüm 21. haftanın sonuna doğru dedi ama ilk bi kafam karıştı yani bize göre 20. haftanın sonunda ben 21+0 da yaptırıcam

kabullenemedi deyince bende istemiyor gibi bişey algıladım çok özür diliyorum( Eşinin ilgisi gayet yerinde Allah korusun hep bu ilgiyi.. Varsın göbeğine de dokunuvermesin canım nolcak:)))

eminim ben de işten çıkmış olsaydım eşim de aynı telaşları yaşardı. Ama bebeğin çok fazla masrafı olmuyor ki zaten. tüm masraf okula başladığında başlıyor:)) sonuçta bebeği görmeye gelecekler olacaktır mutlaka.. Samimi olduğun arkadaşlarına bebek için yapacakları en iyi yardımın Bebek bezi olduğunu söylemekle başlayabilirsin. Ben çünkü bebek görmeye giderken veya ev görmeye giderken mutlaka ihtiyacı olan birşeyi almak için arar ve öğrenirim neye ihtiyacı olup olmadığını. Benim çevremdekiler de benden alıştı kesinlikle bana da sorucaklardır :)) Ben de 40lı bebek bezi almayan giremez eve dicem
bak aileniz de destek için hazırlarmış ne güzel. Telaş etmesi için hiç bir neden yok ama işte erkek psikolojisi her durumda yetmeliyim gözüyle baktıklarından bizden daha hassas oluyolar maddiyat konusunda:))

ne özrü canım estağfurullah :)) aynen dediğin gibi erkek psikolojisi.o yüzden takmıyorum,büyütmüyorum da...fikir süper;her gelen bebek beziyla gelsin

ne özrü canım estağfurullah :)) aynen dediğin gibi erkek psikolojisi.o yüzden takmıyorum,büyütmüyorum da...fikir süper;her gelen bebek beziyla gelsin

Tabii canım bezle gelsinler işleri ne:)) minik bir güzelliği görmek için bu masrafa katlanmaları kesinlikle gerekiyor. Yoksa göstermem güzel kızımı

amin canım allah sağlık sıhhat versin kocalarımıza ve bize ve bebişlerimize :) (amin)

kızlar şu gece yatma olayını nasıl yapıyorsunuz birkaç gecedir sadece sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra kemiklerim batıyor ağrıyor huzursuz oluyorum böyle de sırtüstü ve sağa doğru yatınca kan akışı ve oksijen azalıyormuş ya ama böyle de hep sol tarafa yatınca ben hiç rahat edemiyorum bir süredir hafif yüzükoyun yatıyordum ama şimdi karnım çıkmaya başladı 2 haftadır falan yatamıyorum siz nasıl yapıyosunuz

ben sol tarafa yatmaya özen gösteriyorum da uyku haliyle sağa döndüğüm çok olmuştur. Eğer kendimi o şekilde şartlarsam da hiç uyuyamam ki ama ben (

ben sol tarafa yatmaya özen gösteriyorum da uyku haliyle sağa döndüğüm çok olmuştur. Eğer kendimi o şekilde şartlarsam da hiç uyuyamam ki ama ben (

ya işte kendini şartlandırınca yatamıyosun bütün gece uykusuz bir gün sonra ben iki gece öyle sola yatiyim sola yatiyim dedim yatamadım dün gece biraz yorgundum öyle bir uyumuşum ki ne tarafta uyudum bilmiyorum çişe bile kalkmamışım hayret ondan rahat uyumuşum ama böyle de hep sola yatılmıyor bi de hiç duymadım ben hep sağa yattı diye bebeğinde sorun çıkan birileri bilmiyorum ki napcaz

ben de pek bu tür birşeye inanmıyorum yani belki etkilidir de bebeğe bişey oldu sağa yattığı için diye birşey duymadım ki hayati birşey olsaydı doktor eminim ki bunu dillendirirdi sağa yat kesin diye :))
doktora sorulacaklar listesine bunu da ekliyim ben nolur nolmaz?

Ben de hatasını anlamasını umuyorum ama eşimi de tanıyorum. Ailesinin önünde bana bağıran oydu ama eminimki ailesi üzüldü diye beni suçluyordur.Ben yine de belki bir gün beni anlar diye avutuyorum kendimi. Yoksa bu psikolojiyle çocuğuma zarar veriyorum diye daha çok üzülüyorum.
Çok geçmiş olsun. Kötü bir olay yaşamışsın ama her şerde bir hayır varmış gerçekten.

ben de inanmıyorum da işte içime bir kurt düşüyor sonra kıvranıp duruyorum günlerce ben 3 aylık hamileyken yüzüstü yatıyordum şekilden şekile giriyordum yatakta bazen eşim gece kaldırıyordu çok yüzüstü yattın kalk diye bu sağ sol davasını yeni duydum ben de bişey olmaz meleklerimize inşallah allaha emanet

Mehmet Öz' ün kitabında en iyisi sola yatmaktır, ama sağa yatmak da sırtüstü yatmaktan iyidir yazıyordu.Sonuçta insan uykusunda her türlü yatıyor. Ben de uyuyana kadar bi sağa bir sola dönüyorum ama uyandığımda sırt üstü bulabiliyorum kendimi. Çok da önemli olduğunu zannetmiyorum aslında. Benim doktorum hiç böyle bir uyarı yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…