2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sevgili emel'in görümcesi,
Mrhaba nasılsın, ben amargi. Sizin gelinin sosyal paylaşım sitesinden arkadaşı. Dikkatini birşeye çekmek için yazıyorum. Hababam sınıfı serilerini hatırlıryor musun, serinin galiba 3 veya 4. Filmiydi. Perran kutmandı galiba, itici giyimiyle öğrencilere kök söktürürdü. Dik yaka mürebbiye gömlekleri giyip yakasını sonuna kadar iliklerdi. Ben o tiplemeyi hatırladıkça hep abartılı bir karakter olrak yorumlamışımdır. Normal hayatta bir kadının "verememe" sendromu bu denli delilik sınırlarına ulaşamaz diye. Ama senin hakkında her yeni bir şey duyduğumda aklıma o çılgın bakire geliyor. Bundan acil olarak yırtman lazım. Önce kendin sonra da sevdiklerinin selamati sağlığı için. Biliyorsun önce sağlık. Bundan yırtmanın çok üzgünüm ki yeryüzünde tek bir yolu yolu var. O da KENDİNE OYNAYACAK BAŞKA BİR ADAM BUL!!! Şu kardeşinin yakasından bir düş bacım. Üzgünüm ki kardeşin zaten KAPILDI... Şimdi ne yapsan nafile. O şu anda başka bir kadınla birlikte, hem de fena halde, KAPİŞ???? Bak adam bulmak için ya etrafa haber sal, aile büyükleri aracılığıyla yaparsan daha şık olur. Ya da sağda solda bizzat kendin ara. Bu biraz daha zahmetdir ama işe yaradığı görülmüştür. Biraz ellerini kardeşinin ailesi üzerinden çek, sağa sola bir bak. Belki işe yarayan birini bulursun ve abinğn eşine don sütyen almaktan sa kendin için kendine fantazi çamaşır alırsın. Artık diz üstü çüzme ve kırbaç mı alırsın bilemiyorum. Ama söz seni yargılamayacağız. Hem bak evlenirsen emel sana en az bir bilezik takacak. İnanmazsan sor kendine.
Not: bir adamla bakışıp da tanışma aşamasını geçersen ilk randevuda çok konuşma. Sen sonraki randevularda da çok konuşma. Tamam tamam, sen hiçbir biçmde hayatının geri kalanında çok konuşma. Bak 36 yaşındayım, tecrübe konuşuyor. Sen yürüyen bir risk olduğundan adamı nikah masasına oturtmayı başarana kadar düzlüğe çıkmış sayılmazsın. Kendine iyi bak.
Sevgiler...
Amargi

güzel dileklerin için sağol canım evlendim 2 sene çok sorun yaşadım hep bastırılmaya çalışıldım eşim ve kayınvalidem tarafından ama şimdi allahıma binlerce şükürler olsun ki huzurluyum mutluyum o huyları kalmadı bir de insan her geçen gün bir önceki aklını beğenmezmiş derler ya bende de öyle oluyor şimdi ustalaştım belki de artık insanlar beni yaralamaya çalışsa bile yara almıyorum kolay kolay eskisi gibi kalkanlarım var artık çünkü biri bişey söylese bile altında elli neden aramıyorum ''amaaaan söylediyse söyledi ne olmuş uzatma bu kadar'' diyorum kendi kendime gülüp geçiyorum hayat kısa :)

bütün kaynanalara ve görümcelere amargi den mektup var kızlar hadi birer çıktısını alalım iletelim ilgililere..

çok güzel çok eğlenceli arkadaşım çoğunluğun hislerine tercüman oluyorsun. parmaklarına sağlık.

zevklerimiz aynı ama bak ben aşağıdaki beşiği 920 tl ye buldum hatta mdf.. Yatak odama benim de ne park yatak ne de beşik sığıyor zor yürüyoruz odada :)) ben mecburen oda yapıcam yavruşuma.. Çilekte marka ismine para veriyorsun saçma geliyor bana o yüzden o tür mağazalardan mobilya almak..

Eklentiler

• $3386_buyuk_zoom.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 31
ayyy amargi adamı öldürürsün gülmekten bi de çalışıyorum işte kahkaha falan attık az önce millet dönüp baktı deli sanıcaklar beni sayende :) amargi çok güzel bir mektup yazmış emelin görümcesine umarız bundan sonraki yaşamında bir koca bulur ve emelle kocasının yakasından düşer

canımsın ne kadar güzel düşünüyorsun kendine de zehir etmiyorsun hiç birşeyi çok sevindim senin adına inan. kötü günlerin geride bırakmışsın ve güzel günler hep seninle birlikte.....

Ne demek efendim, siz bana malzeme verin yeter ki. İtinayla maktup yazılır...

Günaydın herkeslere, mutlu ve bol tepikli günler diliyorum..

canım ben kızıma çilekten büyüyebilen yataklardan aldım içinde beşik döşeği ve büyütüldüğünde kullanabileceğin bir döşek daha var ve uyku seti dahil.. kızım 3 yasşında hala kullanıyoruz. muhtemelen 1 yıl daha kullanacak sonra ona ayrı oda yapmayı düşünüyorum bu defa oğluş bu beşikte yatacak bir 3 yıl da o yatsa sonra normal yatak yapıp biraz da öyle yatsa nerdeyse 10 yılı bulacak.. üstelik çok kaliteli geniş rahat içinde oyun bile oynuyor.. ben kullanan biri olarak çok memnunum. park yataklar bana sağlam gelmemişti ki emin bu kadar uzun kullanılmaz. tabi kullanım alanına göre evinin durumuna göre tercih senin.. ben sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim...

ben 16+4 te hissettmiştim ilk hareketlerini meleğimin babası da hissetti ilkinde bu cumartesi sabah ilk defa aynı anda 2 taraftan hissettim gerindi sanırım :) bir de 1 haftadır yemek yerken başlıyor hareket etmeye hele karnım doyduktan sonra allaaahhh halay çekiyor içerde resmen

Senin doğumun bir çok doğumdan daha fazla önem arz ediyor desene.. Canım benim yepyeni bir dünyada yepyeni bir bebiş ve yepyeni hücrelerinle doğumdan sonra sen de yeniden doğmuş olacaksın süper birşey bu:))
Hayırlı haberler bekliyorum mutlaka:)))

yatağı alıcam sanırım heryerde var aynı ürün. en ucuzunu bulma çabasındayım :))

canımsın ne kadar güzel düşünüyorsun kendine de zehir etmiyorsun hiç birşeyi çok sevindim senin adına inan. kötü günlerin geride bırakmışsın ve güzel günler hep seninle birlikte.....

öyle valla canım kafaya taktıkça yaşanmıyor çünkü rabbim kimseye kötü günler yaşatmasın hiçbirimize (amin) :)

benimde karnım açıkmaya başlayınca ki bugün erken acıktım daha öğle mesaisine yarım saat var. yemek için biraz geç kalayım başlıyor harekete hadi benimde karnım acıktı mı diyor ne diyorsa artık

evet doktorumu aradım yaptır mutlaka dedi yaptırıcam bu yüzden ama çok üzüldüm cd vermiyorlarmış fotograf veriyoruz dedi doktorumda o doktor çok iyi ona git dedi ona biraz üzüldüm işte

evim müsait odamız da var böyle kullananlardan yorum alınca cayıyorum sonra park yatakla beşiği görünce aklım şıklık ve kullanım açısından beşiğe kayıyo.. ilk bebiş olunca avantaj aslında yatırım da olur dediginiz gibi..

emelin görümcesine acil koca aranıyor
tez zamanda koca bulur inşallah emelin görümcesi

bende de işte sadelik takıntısı var hiç renkli giyinmem ve renkli olan şeyleri de pek sevemedim bir türlü. Hep pastel ama göz yormayan renkler almaya başladım bebişime... Hatta örülen yeleklere bile sakın renkli ip koymayın beyaz olsun herşeyi istiyoruz dedim. Herkes beyaz örüyor. Ben de genellikle beyaz alıyorum herşeyini.. İşte bir de uğur böceği takıntım var uğur böceği figürlü şeylere takılıyorum :))
onun dışında pembe pek almayı düşünmüyorum ama gelenler illa ki pembe getirecekler bu kesin birşey:))
tokalarda belki süslü püslü alırım o zaman sade ama kokoş bir kızım olur :)))

bende tam tersi oluyor karnım acıkınca hiç hareket hissetmiyorum yemek yiyene kadar ne zaman masaya oturup yemeye başliyim bi 10 saniye sonra başlıyor hareketler sanki karnımız doyuyor diye seviniyor melegim :))

ahh benim odam tam 35m2 kocaman evim 1+1 normalde ama evim şahaneye katıldım odayı küçücük yaptılar kocaman yatak giyinme odası felen yaptılar şimdi yer yok odada mecbur ikedan alıcam oraya bak canım çileğin malları gerçekten müthiş ve çok kaliteli eğer ömürlük istiyorsan odası için çileği tavsiye ederim

herkez hareketlerden bahsediyor bende anlatim dedim iç karın ile çok bağlantılı bu olay iç karnım dar benim 19+3 de hissetmeye başladım ama hiç pıt pıt olmadı direk güm güm lerle başladı paşam :) şuan 20+3 üm resmen sarsıyor bazen dün gece yatarken tam uyucaktım 3 kere tekmeledi sonuncusu baya canımı acıttı çok şiddetli bende elimi onun olduğu yere getirdim biraz konuştum öyle durdu uyuduk hamilelik bunları hissedince başlıyor çok keyifli maşallah hissetmiyorum diye telaş etmeyin bence herkezin çok farklı ben şuan hareket ettiğinde toplandığındada hissediyorum gerçekten hamilelik annelik rabbimin kadınlara en büyük hediyesi

ne denir ki böylesine allah ıslah etsin inşallah bana bak emel şu kadına bi koca bulun da düşsün yakanızdan yok mu etrafınızda görümcen denen o örümceğe yapılacak bir yama

ayy yok ona asla kefil olmam :)) ne hali varsa görsün benden az ötede dursun gerisini pek önemsemiyorum. Bir aile yakınımızın hamilelik haberini alınca onun eşiyle planlar yapıp hamile olan kadına baby shower yapacaklardı ben de girdim organizasyona falan tam yapılacaktı benim hamilelik haberim de tam o sırada geldi onlara. kadına yapılacak baby shower partisini de unutturdu :))
çünkü ona yaparsa bana da yapmak zorunda kalacaklardı hihihihihihhi:)))
komik konular bunlar yaaa hakikaten bu kadar fesatlık, kıskançlık insanların içine nasıl işler aklım almıyor. O yüzden sadece acımakla yetiniyorum kendisine:))
Bu arada kızlar arkadaşlarınızdan yakınlarınızdan baby shower sürpriz partisi bekleyeniniz var mı? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…