oyyy oyyy bunlar daha ne ki:))) yılbaşı gecesi için kocamla sevişeyim diye bana iç çamaşırları almalar sevişin bol bol bana yeğen yapın demeler :)) fantezilerimize kadar müdahale var anlayacağınız :))
bebeğimin mevlüt şekerlerine kadar herşeyin planını benden önce yapmaya başladı bile hı hı diyip geçiyorum çünkü yine benim dediğim olacak onu takan kim:))
eşim böbrek taşı sancısı çekerken kendini arabayla havaalanına bıraktırmak istedi eşime. Fenalaştı bir ara eşim ben de görümcemi arayıp erkanın çok sancısı var gelemicek dedim. Bana inanmamış olacak ki 1 saat sonra eşimi aradı. beni götürecek misin diye eşim diyo ki abla sancım var geçerse götürürüm. 2 saatte tekrar aradı beni ortada mı bırakacaksın diye. Eşim o ağrıya rağmen saati gecenin 4üne kurup gidecekti. dedim ki bak ben regl sancıma rağmen senin ağrına kıyamayıp peşinde pervane oldum. Bunu asla dillendirmem bunu biliyorsun ama eğer sabahın köründe kalkıp o hava alanına gidersen,ablanın bencilliğine göz yumarsan hastalığınla kendin başa çıkmak durumunda kalırsın dedim. Ve döndüm yattım.. Sabaha karşı kalktı ben uyumuş taklidi yaptım ablasını aradı ve sancım var gelemiyorum dedi geri yattı. Bilir benim kolay kolay sinirlenmeyeceğimi ama sinirlendiğimde de eğer dediğimi yapmazsa başına gelecekleri de çok iyi biliyor..
her türlü saçmalığını affederim elele tutuşması kardeşine olan tutkusu vs.. ama son anlattığım o konudan sonra yağmurlu havada su vermem ben o kadına.. Ben eşimin çektiği acıyla içimden bişeyler koparken hanımefendi tatile gitmek için eşimin kendisini havaalanına bırakmasını istiyor onca acısına rağmen..
Asla affetmiyorum affetmeyeceğim de...
birkaç gündür kaçırdıklarımı okuyorum da başta sen dahil senin gibi arkadaşlara üzüldüm inanın. ama bir taraftan da sonradan bu durumda yani artık huzurlu olduğunuzu okuyunca da içim rahatladı hormonlarım tavan yaptı hamilelik ve hastalıkla. bende bir gelinim ve rabbim nasip ederse kaynana olacağım nasıl olurum bilmiyorum pek ama.
normalde açık sözlüyümdür politik davranmam ki eşimin ailesine de ne çok sıcak ne de çok soğumdur. gerektiğinde yanlarında olurum herşeyden haberim vardır eşim sağolsun gerekmediğinde karışmam herkes bildiği gibi yapsın.
çünkü benim eşimde ailesine çok düşkün annesi de ona çok düşkün iki tane görümcem var küçük olanla yaşlarımız yakındır ama kimse birbirine karışmaz etmez aynı şehirdeyiz hepimiz kayınvalideler haftada bir kere ki çocuk bir senedir okula başladı onun için haftada bir öncesinde annem çoğunlukla fakat arada kayınvalide de baktığı için daha sık görürdüm. ama buna rağmen dediğim gibi ne iyi ne kötü o benden memnun ben ondan memnun geçinip gidiyoruz. keza eşimde benim aileme karşı ne saygı da ne de hürmette kusur etmez herşey karşılıklı sonuçta ama eşim benim aileme öyle olmasaydı ben farklı mı olurdum hayır kesinlikle senin gibi huzurum içim mutluluğum için senin gibi yapardım. inşallah çok güzel mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsin arkadaşım....
Sevgili emel'in görümcesi,
Mrhaba nasılsın, ben amargi. Sizin gelinin sosyal paylaşım sitesinden arkadaşı. Dikkatini birşeye çekmek için yazıyorum. Hababam sınıfı serilerini hatırlıryor musun, serinin galiba 3 veya 4. Filmiydi. Perran kutmandı galiba, itici giyimiyle öğrencilere kök söktürürdü. Dik yaka mürebbiye gömlekleri giyip yakasını sonuna kadar iliklerdi. Ben o tiplemeyi hatırladıkça hep abartılı bir karakter olrak yorumlamışımdır. Normal hayatta bir kadının "verememe" sendromu bu denli delilik sınırlarına ulaşamaz diye. Ama senin hakkında her yeni bir şey duyduğumda aklıma o çılgın bakire geliyor. Bundan acil olarak yırtman lazım. Önce kendin sonra da sevdiklerinin selamati sağlığı için. Biliyorsun önce sağlık. Bundan yırtmanın çok üzgünüm ki yeryüzünde tek bir yolu yolu var. O da KENDİNE OYNAYACAK BAŞKA BİR ADAM BUL!!! Şu kardeşinin yakasından bir düş bacım. Üzgünüm ki kardeşin zaten KAPILDI... Şimdi ne yapsan nafile. O şu anda başka bir kadınla birlikte, hem de fena halde, KAPİŞ???? Bak adam bulmak için ya etrafa haber sal, aile büyükleri aracılığıyla yaparsan daha şık olur. Ya da sağda solda bizzat kendin ara. Bu biraz daha zahmetdir ama işe yaradığı görülmüştür. Biraz ellerini kardeşinin ailesi üzerinden çek, sağa sola bir bak. Belki işe yarayan birini bulursun ve abinğn eşine don sütyen almaktan sa kendin için kendine fantazi çamaşır alırsın. Artık diz üstü çüzme ve kırbaç mı alırsın bilemiyorum. Ama söz seni yargılamayacağız. Hem bak evlenirsen emel sana en az bir bilezik takacak. İnanmazsan sor kendine.
Not: bir adamla bakışıp da tanışma aşamasını geçersen ilk randevuda çok konuşma. Sen sonraki randevularda da çok konuşma. Tamam tamam, sen hiçbir biçmde hayatının geri kalanında çok konuşma. Bak 36 yaşındayım, tecrübe konuşuyor. Sen yürüyen bir risk olduğundan adamı nikah masasına oturtmayı başarana kadar düzlüğe çıkmış sayılmazsın. Kendine iyi bak.
Sevgiler...
Amargi
Eki Görüntüle 850060 dün çileğe girdik eşimle bu beşiği çok beğendik 1200 dedi pahalı geldi tabiki ama asıl sorun yatak odama beşik sığmıyor napıcam bilmiyorum oda da yok 2 yaşına kadarda odasını yapamıcam park yatakta istemiyorum yatağıım yuvarlak ve çok yer kaplıyor evim şahane yaptı yatak odasını hep görsel düşündü şimdi kullanamıyorum sadece ikeadaki beşiksığıyor sanırım onu alıcam
Sevgili emel'in görümcesi,
Mrhaba nasılsın, ben amargi. Sizin gelinin sosyal paylaşım sitesinden arkadaşı. Dikkatini birşeye çekmek için yazıyorum. Hababam sınıfı serilerini hatırlıryor musun, serinin galiba 3 veya 4. Filmiydi. Perran kutmandı galiba, itici giyimiyle öğrencilere kök söktürürdü. Dik yaka mürebbiye gömlekleri giyip yakasını sonuna kadar iliklerdi. Ben o tiplemeyi hatırladıkça hep abartılı bir karakter olrak yorumlamışımdır. Normal hayatta bir kadının "verememe" sendromu bu denli delilik sınırlarına ulaşamaz diye. Ama senin hakkında her yeni bir şey duyduğumda aklıma o çılgın bakire geliyor. Bundan acil olarak yırtman lazım. Önce kendin sonra da sevdiklerinin selamati sağlığı için. Biliyorsun önce sağlık. Bundan yırtmanın çok üzgünüm ki yeryüzünde tek bir yolu yolu var. O da KENDİNE OYNAYACAK BAŞKA BİR ADAM BUL!!! Şu kardeşinin yakasından bir düş bacım. Üzgünüm ki kardeşin zaten KAPILDI... Şimdi ne yapsan nafile. O şu anda başka bir kadınla birlikte, hem de fena halde, KAPİŞ???? Bak adam bulmak için ya etrafa haber sal, aile büyükleri aracılığıyla yaparsan daha şık olur. Ya da sağda solda bizzat kendin ara. Bu biraz daha zahmetdir ama işe yaradığı görülmüştür. Biraz ellerini kardeşinin ailesi üzerinden çek, sağa sola bir bak. Belki işe yarayan birini bulursun ve abinğn eşine don sütyen almaktan sa kendin için kendine fantazi çamaşır alırsın. Artık diz üstü çüzme ve kırbaç mı alırsın bilemiyorum. Ama söz seni yargılamayacağız. Hem bak evlenirsen emel sana en az bir bilezik takacak. İnanmazsan sor kendine.
Not: bir adamla bakışıp da tanışma aşamasını geçersen ilk randevuda çok konuşma. Sen sonraki randevularda da çok konuşma. Tamam tamam, sen hiçbir biçmde hayatının geri kalanında çok konuşma. Bak 36 yaşındayım, tecrübe konuşuyor. Sen yürüyen bir risk olduğundan adamı nikah masasına oturtmayı başarana kadar düzlüğe çıkmış sayılmazsın. Kendine iyi bak.
Sevgiler...
Amargi
güzel dileklerin için sağol canım evlendim 2 sene çok sorun yaşadım hep bastırılmaya çalışıldım eşim ve kayınvalidem tarafından ama şimdi allahıma binlerce şükürler olsun ki huzurluyum mutluyum o huyları kalmadı bir de insan her geçen gün bir önceki aklını beğenmezmiş derler ya bende de öyle oluyor şimdi ustalaştım belki de artık insanlar beni yaralamaya çalışsa bile yara almıyorum kolay kolay eskisi gibi kalkanlarım var artık çünkü biri bişey söylese bile altında elli neden aramıyorum ''amaaaan söylediyse söyledi ne olmuş uzatma bu kadar'' diyorum kendi kendime gülüp geçiyorum hayat kısa :)
bütün kaynanalara ve görümcelere amargi den mektup var kızlar hadi birer çıktısını alalım iletelim ilgililere..
çok güzel çok eğlenceli arkadaşım çoğunluğun hislerine tercüman oluyorsun. parmaklarına sağlık.
çok güzel açıklamışsın... ben de kullananlardan fikir aldım onlar da tıpkı sizin gibi söylüyo hatta gelin bakın ne kadar igreti duruyo diye... başta bana çok mantıklı ve tatlı geldi ilk bebiş kullanırım dedim ama zaten ne kadar kullanıcak ki o yatagı di mi ama en azından oyun parkını kademeli kullanır sonra kaldırır güzel bi baza alırım inşallah
:))) Yaren kıpraşmaları balon patlamış şekilde hissetmiyor musun ki sen? Ben o balon patlama hissinden sonra içten gıdıklama gibi hissediyorum artık. Özellikle yemek yiyip sırt üstü yat ve bekle o zaman kesinlikle oynuyolar. Sen farkedemiyor olabilirsin belki de. Zaten şurda 1 ay sonra o kadar büyümüş olacaklar ki bizi uykulardan uyandıracaklar tekmeleriyle:))
sağol canım benimhücrelerin yenilenmesi için dua ediyorum ben de.eğer olursa kızım dünyaya gelir gelmez bende bir kez daha doğmuş olacağım :)
unuturmuyum hiç,burda bu kadar güzel şeyler paylaştıktan sonra olanlardan önce sizlerin haberi olacak tabi :)
yatağa da bayıldım bu arada..çok sade çok güzel bi yatak..uğur böcüğüne çok yakışırrr :)))
canımsın ne kadar güzel düşünüyorsun kendine de zehir etmiyorsun hiç birşeyi çok sevindim senin adına inan. kötü günlerin geride bırakmışsın ve güzel günler hep seninle birlikte.....
ben 16+4 te hissettmiştim ilk hareketlerini meleğimin babası da hissetti ilkinde bu cumartesi sabah ilk defa aynı anda 2 taraftan hissettim gerindi sanırım :) bir de 1 haftadır yemek yerken başlıyor hareket etmeye hele karnım doyduktan sonra allaaahhh halay çekiyor içerde resmen
günaydın canım büyük ihtimalle doktorun sana yaptırmakta fayda var dicek çünkü bu detaylı ultrasonda kılcal damarlarına kadar bakılıyor hani kötü düşünüp birşey çıkacak diye gitme zaten bişe olsa bu zamana kadar çıkardı öyle düşün meleklerimiz allaha emanet ne olabilir ki diye düşün sonuçta bir de uzun uzun bebeğini görme fırsatın olacak orda renkli ultrasonda bakıyormuş doktorun zaten ama tercih senin tabiki benimki bir fikir sadece
Günaydın herkeslere, mutlu ve bol tepikli günler diliyorum..
canım ben kızıma çilekten büyüyebilen yataklardan aldım içinde beşik döşeği ve büyütüldüğünde kullanabileceğin bir döşek daha var ve uyku seti dahil.. kızım 3 yasşında hala kullanıyoruz. muhtemelen 1 yıl daha kullanacak sonra ona ayrı oda yapmayı düşünüyorum bu defa oğluş bu beşikte yatacak bir 3 yıl da o yatsa sonra normal yatak yapıp biraz da öyle yatsa nerdeyse 10 yılı bulacak.. üstelik çok kaliteli geniş rahat içinde oyun bile oynuyor.. ben kullanan biri olarak çok memnunum. park yataklar bana sağlam gelmemişti ki emin bu kadar uzun kullanılmaz. tabi kullanım alanına göre evinin durumuna göre tercih senin.. ben sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim...
sanırım unnado dayıdı. çok güzel saç bantları var kız bebekler için bayılmıştım onları ilk gördüğümde kız olursa çeşit çeşit alıcam demiştim. rabbim hayırlısının nasip etsin erkekmiş hiç sorun değil sağlıklı sıhhatli olsun yeter bana.
ama bence sık sık takip et ve kesinlikle birkaç tane al. ne olur ne olur.......
bende de cinsiyet kesinleştikten sonra bir arkadaşım var çok sıkı fıkı değiliz ama onun 1 yaşındaki kızı için 4 tane aldım götürdüm. nasıl güzel yakıştı nasıl. alırsan da paylaş mutlaka almazsan da göz at bir. bak kız çocukları için acayip cicili bicili şeyler var ben kızım olsaydı (ki kendim süslü değilimdir abartıyı sevmem ama göze güzel görünen uyumlu hoş kibar şeylere bayılırım) ona neler neler yapardım. neyse bende oğlanlarımdan acısını çıkarırım napiyim....
benim ilkindeki çatı muayenem dr tarafından ultrason ile karından bakmıştı ama hafta olarak erkendi. şimdiden sorun yapılacak birşey değil 36 hafta bakacağız demişti. ve cidden de karından ultrasonla baktı. çok geniş değil ama sizi sıkıntıya sokacak kadar da değil bebeğin kilosu müsait olduğu için her şekilde doğum yapabilirsiniz dedi ve kendisi sıkı bir sezeryancıdır. bana karşı ne böyle bir teklifi oldu ne de zorlaması beni en çok rahatlatan da bu huyu doktorumun.
ben ilkinde bir üroloji uzmanından ki yapılabilir sorun değil dedi.
çocuk doktorumuz benimde oğlum oldu ve yaptırmadım yaşı geldiğinde yaptıracağım. çünkü şimdi sadece bebeği değil anneyi düşünmemiz lazım bebek sünnet olduktan sonra lohusalığı olacak malum ikisi de bu durumdan etkilenmesin diye ben 4 yaşında yaptıracağım çok da sıcak bakmıyorum dedi.
çocuk cerrahının yorumu ise; bir yaşına kadar çocuğu koruduğu (idrar yolları enfeksiyonuna karşı) kesinlikle tavsiye etmediği 6 yaşından sonra gelin görüşelim dedi.
benimde karnım açıkmaya başlayınca ki bugün erken acıktım daha öğle mesaisine yarım saat var. yemek için biraz geç kalayım başlıyor harekete hadi benimde karnım acıktı mı diyor ne diyorsa artık
zevklerimiz aynı ama bak ben aşağıdaki beşiği 920 tl ye buldum hatta mdf.. Yatak odama benim de ne park yatak ne de beşik sığıyor zor yürüyoruz odada :)) ben mecburen oda yapıcam yavruşuma.. Çilekte marka ismine para veriyorsun saçma geliyor bana o yüzden o tür mağazalardan mobilya almak..
Eki Görüntüle 850195
ne denir ki böylesine allah ıslah etsin inşallah bana bak emel şu kadına bi koca bulun da düşsün yakanızdan yok mu etrafınızda görümcen denen o örümceğe yapılacak bir yama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?