evet doktorumu aradım yaptır mutlaka dedi yaptırıcam bu yüzden ama çok üzüldüm cd vermiyorlarmış fotograf veriyoruz dedi doktorumda o doktor çok iyi ona git dedi ona biraz üzüldüm işte
Sevgili emel'in görümcesi,
Mrhaba nasılsın, ben amargi. Sizin gelinin sosyal paylaşım sitesinden arkadaşı. Dikkatini birşeye çekmek için yazıyorum. Hababam sınıfı serilerini hatırlıryor musun, serinin galiba 3 veya 4. Filmiydi. Perran kutmandı galiba, itici giyimiyle öğrencilere kök söktürürdü. Dik yaka mürebbiye gömlekleri giyip yakasını sonuna kadar iliklerdi. Ben o tiplemeyi hatırladıkça hep abartılı bir karakter olrak yorumlamışımdır. Normal hayatta bir kadının "verememe" sendromu bu denli delilik sınırlarına ulaşamaz diye. Ama senin hakkında her yeni bir şey duyduğumda aklıma o çılgın bakire geliyor. Bundan acil olarak yırtman lazım. Önce kendin sonra da sevdiklerinin selamati sağlığı için. Biliyorsun önce sağlık. Bundan yırtmanın çok üzgünüm ki yeryüzünde tek bir yolu yolu var. O da KENDİNE OYNAYACAK BAŞKA BİR ADAM BUL!!! Şu kardeşinin yakasından bir düş bacım. Üzgünüm ki kardeşin zaten KAPILDI... Şimdi ne yapsan nafile. O şu anda başka bir kadınla birlikte, hem de fena halde, KAPİŞ???? Bak adam bulmak için ya etrafa haber sal, aile büyükleri aracılığıyla yaparsan daha şık olur. Ya da sağda solda bizzat kendin ara. Bu biraz daha zahmetdir ama işe yaradığı görülmüştür. Biraz ellerini kardeşinin ailesi üzerinden çek, sağa sola bir bak. Belki işe yarayan birini bulursun ve abinğn eşine don sütyen almaktan sa kendin için kendine fantazi çamaşır alırsın. Artık diz üstü çüzme ve kırbaç mı alırsın bilemiyorum. Ama söz seni yargılamayacağız. Hem bak evlenirsen emel sana en az bir bilezik takacak. İnanmazsan sor kendine.
Not: bir adamla bakışıp da tanışma aşamasını geçersen ilk randevuda çok konuşma. Sen sonraki randevularda da çok konuşma. Tamam tamam, sen hiçbir biçmde hayatının geri kalanında çok konuşma. Bak 36 yaşındayım, tecrübe konuşuyor. Sen yürüyen bir risk olduğundan adamı nikah masasına oturtmayı başarana kadar düzlüğe çıkmış sayılmazsın. Kendine iyi bak.
Sevgiler...
Amargi
zevklerimiz aynı ama bak ben aşağıdaki beşiği 920 tl ye buldum hatta mdf.. Yatak odama benim de ne park yatak ne de beşik sığıyor zor yürüyoruz odada :)) ben mecburen oda yapıcam yavruşuma.. Çilekte marka ismine para veriyorsun saçma geliyor bana o yüzden o tür mağazalardan mobilya almak..
Eki Görüntüle 850195 [/QUOT
kızlar şimdi beşik alcaz ya oda da yapmak istiyoruz nasıl olcak ben bi türlü karar veremedim beşik yatak odamızda diğer parçalar çocuk odasında öyle mi olcak yoksa sizler şimdilik sadece beşik mi düşünüyosunuz?
ayy yok ona asla kefil olmam :)) ne hali varsa görsün benden az ötede dursun gerisini pek önemsemiyorum. Bir aile yakınımızın hamilelik haberini alınca onun eşiyle planlar yapıp hamile olan kadına baby shower yapacaklardı ben de girdim organizasyona falan tam yapılacaktı benim hamilelik haberim de tam o sırada geldi onlara. kadına yapılacak baby shower partisini de unutturdu :))
çünkü ona yaparsa bana da yapmak zorunda kalacaklardı hihihihihihhi:)))
komik konular bunlar yaaa hakikaten bu kadar fesatlık, kıskançlık insanların içine nasıl işler aklım almıyor. O yüzden sadece acımakla yetiniyorum kendisine:))
Bu arada kızlar arkadaşlarınızdan yakınlarınızdan baby shower sürpriz partisi bekleyeniniz var mı? :))
Izmirdeyim bende daha alışveriş e baslamadim
Bugün çok mutsuzumHep ağlayasım var.Akşam misafirlikteydik, gelince mutfakta biraz işlerim vardı.Eşim duş alıp yattı ve telefondan oyun oynamaya başladı.Ben de diğer odaya geçtim işim bitince bakalım yanıma ne zaman gelicek diye.Tam 1 saat sonra geldi.Resmen oyuna dalıp unuttu beni Çok ağladım, ya bişey olsaydı bana hiç haberin olmicaktı dedim.Üstüne bi de merak ettim de geldim zaten demez mi.Anca 1 saat sonra aklı başına gelmiş.Bugün de ne yapsa, ne söylese batıyo. Akşama da misafir var bir sürü, canım da sıkkın kendi kendime saçma sapan bir sürü şey kuruyorum.offff
Bugün çok mutsuzumHep ağlayasım var.Akşam misafirlikteydik, gelince mutfakta biraz işlerim vardı.Eşim duş alıp yattı ve telefondan oyun oynamaya başladı.Ben de diğer odaya geçtim işim bitince bakalım yanıma ne zaman gelicek diye.Tam 1 saat sonra geldi.Resmen oyuna dalıp unuttu beni Çok ağladım, ya bişey olsaydı bana hiç haberin olmicaktı dedim.Üstüne bi de merak ettim de geldim zaten demez mi.Anca 1 saat sonra aklı başına gelmiş.Bugün de ne yapsa, ne söylese batıyo. Akşama da misafir var bir sürü, canım da sıkkın kendi kendime saçma sapan bir sürü şey kuruyorum.offff
Gunaydin guzel hamis:)
Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedizencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun
kızlar merhabaa,,
size bişey sorcam. Benim daha önceden ruzgar fobim vardı. Bide salıncak ve kalabalık ortamlar girmek. Ama hepsi ilede bas edebiliyorum. Zaman zaman azalıyo geciyo bazen bazzende yıne cıkıyo. Hamile kaldıgımdan beri cok siddetlendi. Önce 5 dk yalnız kalırdım gecerdi. derin nefes alırdım biterdi. Ama şimdi geçmiyo basım dönüyo nefes alamıyorum, daralıyorum ve eve gelip yatagıma yatmadan geçmiyo. Şimdi bide kucuk cocukların kosusturmaları aglamalarıda aynı seyleri yapıyo. İnsan kendi cocugundan korkarmı ya napmam lazım. Yardım edin nolur..
kızlar merhabaa,,
size bişey sorcam. Benim daha önceden ruzgar fobim vardı. Bide salıncak ve kalabalık ortamlar girmek. Ama hepsi ilede bas edebiliyorum. Zaman zaman azalıyo geciyo bazen bazzende yıne cıkıyo. Hamile kaldıgımdan beri cok siddetlendi. Önce 5 dk yalnız kalırdım gecerdi. derin nefes alırdım biterdi. Ama şimdi geçmiyo basım dönüyo nefes alamıyorum, daralıyorum ve eve gelip yatagıma yatmadan geçmiyo. Şimdi bide kucuk cocukların kosusturmaları aglamalarıda aynı seyleri yapıyo. İnsan kendi cocugundan korkarmı ya napmam lazım. Yardım edin nolur..
sen asıl beni güldürdün yaaa :)) o değil mide bulantın olduğu zaman bile haftada 2,3 e kadar indi diyorsun yaa hani sizin normal olanı ne hakikaten merak ettimhey maşallah valla imrendirdiniz insanı :))
Benim eşim de hamileliğin beni çekici yaptığını söylüyor belki moralimi düzeltmek veya gaza getirmek için bilmiyorum ama ben hem istiyor hem korkuyorum ilişkiden :26:
düşündükçe daha kötü olursun düşünme kötü olduğunu hissettiğin anda başka şeylerle uğraşmaya çalış kafanı dağıt temiz hava al camı aç derin derin karnından nefes al karnını şişir nefes alırken gözlerini kapat sakın kendi kendine bak yine geliyor kötü olucam şimdi deme öyle dedikçe daha kötü olursun ben psikiyatri servisinde çalışıyorum hamile olup da senin şikayetlerinle gelen hastalar var bu zıkkımı düşündükçe daha beter ediyor insanı hastalık hastası olup çıkıyorlar sonra sen böyle olma nolur
ne diyeceğimi bilemedim canım geçmiş olsun diyeyim geçer inşallah zordur gerçekten, bende sana kendimle ilgili birşey anlatayım , benim de dar yerlere girme fobim var masanın altına falan giremiyorum daralıyorum nefes alamıyorum iki büklüm kalma kıpırdayamama olduğum yerden çıkamama korkum var, çok ilginçtir ki bu fobim hamile olduğumda bebeğime döndü, yani sanki karnımdan çıkamıyor çok uğraşıyor çabalıyor nefes alamıyor gibi o kadar büyük bi korku oluştu ki bende bebeğimin iki büklüm durumunu düşündükçe bunalımlara giriyorum , biraz komik yada biraz saçma gelebilir ama ne yapayım düzeltemiyorum kendimi sanki sığamıyor oraya aynı benim gibi o da bunalımda gibi tövbe tövbeaşmaya çalışıyorum canım bu durumu, kimseye de söylemedim bana gülerler dalga geçerler falan diye inşallah en kısa zamanda atlatırız..
duyguları, hissettikleri ve tepkileriyle normal ve gayet sağlıklı bir gebe cümleleri bunlar... insan en azından baş başa kaldığında ilgi istiyor. zaten tüm gün görüşemiyoruz en azından akşamları etkin ve kaliteli zaman geçirelim diye düşünüyor. haklısın. ben de senin gibiyim. bazen çok sinirlerimi bozuyor. ipad elinde akşamları yemekten sonra birşeyler yapıyor. zaten saat 10 gibi ben uyuyakalıyorum o da eve 7'den önce gelemiyor. yemeği bitirip oturmamız 8-8:30 oluyor. aradaki kalan zamanı bir zahmet Ipad'e de ayırmasın. önceleri daha alıngan davranıyordum. Artık rahatım, oğlumla beni ne zaman seveceksin? diyorum. hatta parası neyse veririm diyorum. artık bu konuda daha duyarlı. duşta uzun kaldığında bile kapıyı tıklatıp "bizim şu anda acil olarak sevilmemiz gerekiyor" diyorum. Sen de böyle yap, o zaman kıyamıyorlar.
Senin doğumun bir çok doğumdan daha fazla önem arz ediyor desene.. Canım benim yepyeni bir dünyada yepyeni bir bebiş ve yepyeni hücrelerinle doğumdan sonra sen de yeniden doğmuş olacaksın süper birşey bu:))
Hayırlı haberler bekliyorum mutlaka:)))
yatağı alıcam sanırım heryerde var aynı ürün. en ucuzunu bulma çabasındayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?