2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
evet doktorumu aradım yaptır mutlaka dedi yaptırıcam bu yüzden ama çok üzüldüm cd vermiyorlarmış fotograf veriyoruz dedi doktorumda o doktor çok iyi ona git dedi ona biraz üzüldüm işte

ben hastanede çalışıyorum doktorum en başta siz yabancı değilsiniz sizden öyle çok tahlil istemicem dedi :) yani bu da bazı şeylerin aslında gereksiz olduğu ve para tuzağı olduğunu gösterir hamileliğimin başından beri yaptırdığım şeyleri söylüyorum 6 haftalıkken rutin kan tahlilleri 12 haftalıkken 2li tarama testi sonrasında hiçbirşey yaptırmadım daha sadece 1 kere kanıma bakıldı bir kere de 2li tarama için kan verdim 3lü yü istemedi bile detaylı ultrasonu isticekmiş bi de 24.haftada şeker yüklemesi sen yaptır için rahat olsun gereksiz tahlil istediğini düşündüğünde bana söyle yardımcı olmaya çalışırım

Çılgın bakire heh oyyyy :))) yazdıklarını eğer benim görümceye okutursam kesin bizim eve yerleşir ve kocamla birlikte uyumaya başları ben söyliyim yani :)) hem şimdi kırpaç çamaşır falan diyerek kadının libidosunu daha fazla yükseltip daha saldırgan olmasını sağlamak çevreye zarar bence :))
zaten şuan 3 adet flörtü var ama hepsini birleştirince evlenebileceği adam olabiliyormuş ancak öyle dedi bana kendisi düşün bunları okutsam kaç adamı birleştirecek kim bilir

Bugün çok mutsuzum Hep ağlayasım var.Akşam misafirlikteydik, gelince mutfakta biraz işlerim vardı.Eşim duş alıp yattı ve telefondan oyun oynamaya başladı.Ben de diğer odaya geçtim işim bitince bakalım yanıma ne zaman gelicek diye.Tam 1 saat sonra geldi.Resmen oyuna dalıp unuttu beni Çok ağladım, ya bişey olsaydı bana hiç haberin olmicaktı dedim.Üstüne bi de merak ettim de geldim zaten demez mi.Anca 1 saat sonra aklı başına gelmiş.Bugün de ne yapsa, ne söylese batıyo. Akşama da misafir var bir sürü, canım da sıkkın kendi kendime saçma sapan bir sürü şey kuruyorum.offff

Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedi zencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun

amaann boşver allah aşkına kendi etlerini yesin fesatlık yapanlar bizim içimizde kötülük yok herkesi kendimiz gibi görüyoruz işte sonra da böyle insanlar çıkıyor karşımıza olsun bunları allahın bize yolladığı fazla sevap promosyonları öyle düşün gülüp geçtikçe sevap kazanıyoruz :))
benim etrafımda hiç olmadı baby shower biz yaparız bir ihtimal diye düşündüm ama olmadı belki doğuma yakın bir parti düzenlerim evde o zaman doğum iznine ayrılıcam için evde rahat rahat yaparım değişik bişeyler bu baby shower dediklerini ilk hamile haberi alınınca mı yapılıyor öyle bir süresi var mı onu da bilmiyorum :)

o telefonu zaten ben bigün parçalıcam..Bizde de var aynı muhabbet dalıyo gidiyo telefonda sevdiği bi oyun var bıraksam elinden düşmicek söylüyorum artık o kadar yapmıyo.Ama eminim senin gibi yapıp bi bekliyim bakalım şu oyundan başını kaldırıp ne zaman bakıcak diye beklesem 1 saat beklerim herhalde...İlk zamanlar takıyordum ama artık takmıyorum.Bozma moralini canım biz de gereğinden fazla duygusal oluyoruz ne yazık ki kahrolası hormonlar...!

mutsuz olma kocanı mutsuz et sen niye kendi kendine sinir yapıyorsun tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok aşk olsun bebeğini de mi düşünmüyorsun! benimki de geçen gün aynı şeyi yaptı ben de bir numara yaptım şakacıktan :) ayaktaydım mutfakta su içiyordum arkasından hapşırdım sonra bir çığlık attım ayyyyy ağrım var yetiş gel beni yatağa götür çok kötüyüm offf canım acıyor çok falan sonra diyor ki '' aptal kafam girdim odaya çıkıp sana bir bakmak aklıma gelmedi iyi misin doktora gidelim arayalım'' falan bir tutuştu sorma naz yap arada o anlamaz sen odaya gittin oturdun o dinlenmesine bakıyor erkek bu çok şey bekleme senin gibi hele hamileyken asla düşünemez

kızlar merhabaa,,
size bişey sorcam. Benim daha önceden ruzgar fobim vardı. Bide salıncak ve kalabalık ortamlar girmek. Ama hepsi ilede bas edebiliyorum. Zaman zaman azalıyo geciyo bazen bazzende yıne cıkıyo. Hamile kaldıgımdan beri cok siddetlendi. Önce 5 dk yalnız kalırdım gecerdi. derin nefes alırdım biterdi. Ama şimdi geçmiyo basım dönüyo nefes alamıyorum, daralıyorum ve eve gelip yatagıma yatmadan geçmiyo. Şimdi bide kucuk cocukların kosusturmaları aglamalarıda aynı seyleri yapıyo. İnsan kendi cocugundan korkarmı ya napmam lazım. Yardım edin nolur..

Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedi zencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun

zencefili doktorlar günde en fazla 1 gr öneriyor ben balın içine karıştırdım sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim boğazım için pastil niyetine birşey olmaz dedi doktor az kullanırsan hiç ıhlamur içmedim onun yerine elma kabuğu tarçın limon kabuğu karabiber karanfil kaynatıp balla karıştırıp onu içiyordum bir de hergün deli gibi portakal sıkıp onu içiyordum naneli şeker olipsin var ya onlardan boğazım geçici de olsa yumuşuyordu geçmiş olsun canım

duyguları, hissettikleri ve tepkileriyle normal ve gayet sağlıklı bir gebe cümleleri bunlar... insan en azından baş başa kaldığında ilgi istiyor. zaten tüm gün görüşemiyoruz en azından akşamları etkin ve kaliteli zaman geçirelim diye düşünüyor. haklısın. ben de senin gibiyim. bazen çok sinirlerimi bozuyor. ipad elinde akşamları yemekten sonra birşeyler yapıyor. zaten saat 10 gibi ben uyuyakalıyorum o da eve 7'den önce gelemiyor. yemeği bitirip oturmamız 8-8:30 oluyor. aradaki kalan zamanı bir zahmet Ipad'e de ayırmasın. önceleri daha alıngan davranıyordum. Artık rahatım, oğlumla beni ne zaman seveceksin? diyorum. hatta parası neyse veririm diyorum. artık bu konuda daha duyarlı. duşta uzun kaldığında bile kapıyı tıklatıp "bizim şu anda acil olarak sevilmemiz gerekiyor" diyorum. Sen de böyle yap, o zaman kıyamıyorlar.

düşündükçe daha kötü olursun düşünme kötü olduğunu hissettiğin anda başka şeylerle uğraşmaya çalış kafanı dağıt temiz hava al camı aç derin derin karnından nefes al karnını şişir nefes alırken gözlerini kapat sakın kendi kendine bak yine geliyor kötü olucam şimdi deme öyle dedikçe daha kötü olursun ben psikiyatri servisinde çalışıyorum hamile olup da senin şikayetlerinle gelen hastalar var bu zıkkımı düşündükçe daha beter ediyor insanı hastalık hastası olup çıkıyorlar sonra sen böyle olma nolur

ne diyeceğimi bilemedim canım geçmiş olsun diyeyim geçer inşallah zordur gerçekten, bende sana kendimle ilgili birşey anlatayım , benim de dar yerlere girme fobim var masanın altına falan giremiyorum daralıyorum nefes alamıyorum iki büklüm kalma kıpırdayamama olduğum yerden çıkamama korkum var, çok ilginçtir ki bu fobim hamile olduğumda bebeğime döndü, yani sanki karnımdan çıkamıyor çok uğraşıyor çabalıyor nefes alamıyor gibi o kadar büyük bi korku oluştu ki bende bebeğimin iki büklüm durumunu düşündükçe bunalımlara giriyorum , biraz komik yada biraz saçma gelebilir ama ne yapayım düzeltemiyorum kendimi sanki sığamıyor oraya aynı benim gibi o da bunalımda gibi tövbe tövbe aşmaya çalışıyorum canım bu durumu, kimseye de söylemedim bana gülerler dalga geçerler falan diye inşallah en kısa zamanda atlatırız..

artık normalını sen dusun ne dıyım :))
ayrıca hıc korkmana gerek yk canım, benım doktorum bayan oldugu ıcın bu konuyu acıkca konustuk. doktora ne kadar sıklıkla ılıskıye gırmemız lazım dıye sordum.
oda ben sızın normalınızı ne kadara ıhtıyac duydugunuzu bılemem, ama ılk aylarda sende bı ısteksızlık soz konusu olabılır buna ek olarak halsızlık uykuya egılım mıde bulantısı vs.vs. ıster ıstemez bıraz etkılenıyor karı koca ılıskılerı. kendı ıstek durumunuz dısında tıbbı olarak hıcbır sorun yok. kadınlarda genelde bebegıme zarar vercem korkusu olusuyor ama ınan kocanın ....sı ne kadar buyuk olursa olsun ona ulasıp zarar verme ıhtımalı kocaman 1 sıfır dusuk rıskı veya kanama falan varsa ılk 3 yada 4 ay yasaklıyoruz yada cok aza ındırtıyoruz sende oyle bı sorun olmadıgı ıcın kendını ferah tut. hem bıde su acıdan bakalım, cınsellık sadece erkege degıl kadına da mutluluk veren bırsey, orgazm esnasında vucudumuzda sayısız mutluluk hormanı salgılanıyor ve tabı bebekde bundan nasıbını alıyor yanı bebege zararından cok anne ve babasının mutlu olmasının ona kattıgı mutluluk gecıyor. bıde orgazm sırasında olusan kasılmalar sayesınde vajına doguma hazırlıklı oluyor. buda sana dogumda yardımcı olacaktır. sana soyleyecegım tek sey son ay mumkun oldugunca az ılıskıye gıreceksınız cunku artık doguma cok az kalmıs oluyor ve vajına bu kasılmalarla dogumu tetıklıyebılıyor. o yuzden son aya kadar hamılelıgın ve askınızın abartmadan keyfını cıkarın dedı...
bıraz uzun oldu ama merak eden ve soran bı kac kısı gormustum herkes bılgılensın ıstedım

Bende oyle yapmaya calışıyorum aslında. Ama tek basıma basaramıyorum artık. Sanırım yeni şeylere adapte olmamda da sıkıntı var. Yeniye çabuk alışamam. Ama soylediğin gibi yapcam canım saol tavsiyelerin için.

Umarım canım bende cocugum için endişeleniyorum aslında. Yani ağlarsa ve ben ona zarar verirsem. ya aglayınca bende nefes alamazsam ve pn yardımcı olamazsam. Off off. Ya surekli ağlayan bi cocuk olursa ve ben neden agladıgını anlayamadıgımdan hasalığı falan ilerlerse. Off off. Ya sallanırken düşerse..ayhhh durdum tamam...

güzel fikirmiş denemek istiyorum

İnşallah hayırlı haberler olacak martta :))

bu yatak işi kafamı karıştırdı yahu..önce ben de büyüyen yatak bakıyordum.sonra doğum yapmış arkadaşlarla konuştum park yatak çok kullanışlı,istediğin odaya çek kullan dediler.ama şimdi de büyüyen yatağın avantajları var..off bilemedim yaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…