hamile olan hiç bir kadın çirkin değildir. Hatta forumlarda hamile diye arattığımda bir çok erkeğin ortak fikri kadının en güzel hali hamile olduğu halmiş :)) ekşi sözlük okuyorsanız eğer oraya bir bakın derim.. Benim yüzüm şişti burnum da büyüdü sanki ama yine de bu halimi seviyorummmm:))
ben ilk 3 ayda iken sormuştum bir sıkıntı yok demişti.. biz devam ediyoruz ama endişelerim var ne bileyim sanki zevk anında rahim kasılması oluyor da bebeği dışarı itiyormuş gibi hissediyorum. Eşim de istekli ama onun da bir tedirginliği var o yüzden benim için keyiften çok endişeye dönüşüyor ve konsantre olamıyorum. Bunu eşime anlattım o da kabullendi.
Ama geçen haftalarda canım bir tatlı istedi.(yazmiyim canınız çeker falan vebal almak istemem) o tatlıyı yiyince bende afrodizyak etkisimi yarattı nedir. olanlar oldu
Eşim de bana takılıyor sen hep böyle şeyler aşer diye
Canim ne olur su internette yazilanlari cok okuyup kendini strese sokma hersey allahtan neler duyuyoruz sapasaglamken bile risk var hicbirimiz rahat degiliz ki hep aklinin bi kenarinda aman bisey olursa var yani ve hic kimsenin gebeligi kimseye benzemez bana ilk gebe kaldigum gun doktorum int.yasak dedi ne soracaksan bana sor dedi tabi insanin ici durmuyo ama sen icini ferah tut zaten rabbim nasip ettiyse kucagimiza almayi alicaz ins.cokk opuyomm seni
amin canım sağol güzel temennilerin için, senin doktorun ne kadar iyiymiş valla her hamileye lazım öyle bi doktor , ben ne sorabilirsem muayenede sorabiliyorum, illa para yatırıp fiş almam gerekiyor ki ilgilensin , öyle birşey aklıma takılacak da arayıp soracam da nerdeeeee...
kızlar konu yumurtadan açılmışken ben de sizleirn aklını karıştıracak bir iki şey sölyiiimmm
eşim de ben de gür saçlıyız, ya da eşim öyleydi diyeyim, kızım doğruktan sonra yarı yarıya bir azalma oldu ama neyseee
neyse biz çok gür saçlıyız, ben kızıma hamileyken hiç mide yanması ekşimesi problemi yaşamıyordum, bebek saçlı olursa mide yanması ekşimesi olur derler, ben hep derdim ki benim kız kel olursa çok gülerim derdiimm, ve biizm kız bir doğdu keltoooşş2 sene kel gezdi benim kız ha şimdi çıktı ha şimdi çıkacak derken 2 sene sonund aanca kendine gelebildi saçları.
neyse kızımın kel olduğunu gören herkes hamileliğinde çok mu yumurta yedin diye soruyordu,ben her gün yumurta yiyordum, yumruta güyaa bebeişin saçını çıkarrtttırrtmıyormuş bilmem ne kadar doğru amaaa benim kızım tüm şartları zorlayıp kel doğunca ben inandım ve bir daha hamile kalırsa asla yumurta yemeyeceğim diyordum, şimdi dayanamıyorum yine yiyorum, napiiimm çok seviyorum yumurtayı, onsuz kahvaltı çok yavan geliyor, doymuyorum sanki
Erkek anneleri yenidogan sunneti dusunuyomusunuz
Günaydın canlar...Geçen hafta burdan bi arkadaş aynısını sorup meraklandığında pek de güzel akıl vermiştim yok işte daha zamanı var bizim beklenen doğum tarihleri mart sonuna denk geliyor biraz daha sabredelim biz de hissederiz diye de ..20.haftanın içersindeyim hala bi hareket yok neden ben hala kızımın hareketlerini hissedemiyorum artık sabırsızlanmaya başladımBenim kız kesin babası kılıklı olucak kesinnnn ...Böyle sakiiiiinnn,dingiiiiin.....:))) Zira kendisi beni zaman zaman o sakinliğiyle çileden çıkarmayı çok güzel başarır.İşin özü şu ki yine konu başlığına dönüyorum 'Bebişim ne zaman kıpraşıcak':26:
Günaydın canlar...Geçen hafta burdan bi arkadaş aynısını sorup meraklandığında pek de güzel akıl vermiştim yok işte daha zamanı var bizim beklenen doğum tarihleri mart sonuna denk geliyor biraz daha sabredelim biz de hissederiz diye de ..20.haftanın içersindeyim hala bi hareket yok neden ben hala kızımın hareketlerini hissedemiyorum artık sabırsızlanmaya başladımBenim kız kesin babası kılıklı olucak kesinnnn ...Böyle sakiiiiinnn,dingiiiiin.....:))) Zira kendisi beni zaman zaman o sakinliğiyle çileden çıkarmayı çok güzel başarır.İşin özü şu ki yine konu başlığına dönüyorum 'Bebişim ne zaman kıpraşıcak':26:
beni teselli ediyordun ya.. ben de bu sabah çok daha net hissettim diyebilirim çok şükür..
önceleri bebişime gaz muamelesi yapıyomuşum megerse biraz zamana ihtiyacı varmış şimdi daha net evet o diyebilirim. Çok belli olmasa da kıpraşma segirme gibi degişik pıt pıt atıyo resmen merak etme belki de sen de benim gibi tam kestiremiyosundur
haa bir de sonradan yatak oluyormuş bu beşik hikayesine kanmayın, ben daha kullananı görmedim, sırf bu nedenle ekstra fazla para ödüyoruz, ben de beşiği sonradan yatağa çevrilebilenlerden aldım ama ne üzerine uygun minder bulabiliyorsun, bulsan bile çok basit duuryor çocuğu o yatağa yatırmaya kıyamıyorsun, harika baza yataklar varken beşikte bozma yatağa yatırmak içine sinmiyor.
Ayy unutmuşummm sendin dimi o kuzuuummm :))) Artık unutmam peşindeyim valla gaz mı tepik mi diye başının etini yicem :)))
canım benim merak etme haftaya hissetmeye başlarsın
zaten 22.haftada falan artık net hissediliyor
boşver öyle uslu olsun
daha iyi işte
ben korkuyorum vallah çok hareketli olursa diye
Bende hissedemiyorumüstelik benimki erkek, erkek bebek daha çabuk hissedilir derler. Geçenlerde ebeye söyledim, ilk bebekse hissetmezsin zaten dediler. bekliyorum dört gözle, kafa göz ağız burun dalsın istiyorum
Bir gün şey yapsana; böyle mutfağa gittin pıs pıs başladı seninki. Sonra sen gelince birden sustu. Gözlerine bakıp "devam edebilirsiniz, bu sizden daha önce duyduğum ve bana yabancı olmayan bir tarz. Hatta anneme bile anlatmıştım, neyse..." Deyip çık odadan. Bakalım ne olacak. Birşey söylemeye çalışırsa da geçiştir. Neyse ya duymadım farzedelim olur mu? Deyip başka birşeyle meşgul ol. Ona bir zarf atalım. Acaba seninle mi ilgili konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?