2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çirkin hissetmek ya da hissetmemek elimde değil ki, hep bu hormonların suçu, kızımda aşırı derecede mutluydum ve gerçekten çok güzeldim, hiç öyle hamile şişkinliği falan olmamıştı bende. hala o resimlerime bakıp imreniyorum ne kadar güzelmişim diye, ama bu hamiileliğimde çirkin göründüğüm için değil belki amaa dışarıya çok mutsuz çıkıyorum.

kızlar beşik bakmaya başlamışsınız, benden farklı düşünenler elbette olabilir ama ben oyun parkı şeklindeki beşiklerden almadığıma çok pişmanım, eşime 5 yıl önce de çok söylemiştim, gel şu park yataklardan alalım diye, ilk bebeğin heyecanı ile hayıır ben kızımı çadır gibi şeyde mi yatırcam diye her defasında kestirip atmıştı, bizim kendi evimiz olmasına rağmen aldığmız beşiğin boş yere yer kaplamasından ve bir odadan bir odaya taşınması eziyetinden bıktık, hemen ikinci bebşimi doğurup 2 yıl daha kullanıp atacağım günün hayalini kuruyorum. park yatak olsaydı hiç değilse katlanıp kaldırılabilecekti, boş yere alan kaplamayacaktı. Şimdi eşim de keşke ondan alsaymışızz deyip duruyor.

haa bir de sonradan yatak oluyormuş bu beşik hikayesine kanmayın, ben daha kullananı görmedim, sırf bu nedenle ekstra fazla para ödüyoruz, ben de beşiği sonradan yatağa çevrilebilenlerden aldım ama ne üzerine uygun minder bulabiliyorsun, bulsan bile çok basit duuryor çocuğu o yatağa yatırmaya kıyamıyorsun, harika baza yataklar varken beşikte bozma yatağa yatırmak içine sinmiyor.

ay canım güldürdün beni gece gece :):)
ilişki durumuna gelince ilk 3 ay eskiye göre biraz gerilemişti haftada 2 ye 3 e düşürmüştük mide bulantıları geçtikten sonra yani yaklaşık bir buçuk iki aydır normal duzenimize geri döndük.
yalnız size ilginç birşey söyleyeceğim ben büyüyen göbeğinle kendimi beğenmezken eşim ilişkiye farklı bi fantazi kattı hamilelik deyip duruyor ben geri kaçmasam günde 2 defa götürecek beni :):):) en çok gebelikde cinsellik olarak erkegin kendini çekmesinden korkuyordum allaha şükür içim çok rahat şuan hala kadınlık görevimi eksiksiz yerine getirebildigim için. son aya kadar durmak yok yola devam

amin canım sağol güzel temennilerin için, senin doktorun ne kadar iyiymiş valla her hamileye lazım öyle bi doktor , ben ne sorabilirsem muayenede sorabiliyorum, illa para yatırıp fiş almam gerekiyor ki ilgilensin , öyle birşey aklıma takılacak da arayıp soracam da nerdeeeee...

Gunaydin guzel hamis:)

Bu tezi çürütecek biri varr Bende ilk hamileliğimde daha hamile kalmadan 1 ay önce diyebilirim her gün bir yumurta yemeye başladım. Tüm hamileliğim boyunca her sabah yumurtasız kahvaltı yapmadım. Kızım bir doğdu benim kadar saçları vardı resmen
Hatta görmeye gelenler bu kızın perma zamanı gelmiş kuaföre götürelim diye dalga geçiyordu.

Günaydın canlar...Geçen hafta burdan bi arkadaş aynısını sorup meraklandığında pek de güzel akıl vermiştim yok işte daha zamanı var bizim beklenen doğum tarihleri mart sonuna denk geliyor biraz daha sabredelim biz de hissederiz diye de ..20.haftanın içersindeyim hala bi hareket yok neden ben hala kızımın hareketlerini hissedemiyorum artık sabırsızlanmaya başladım Benim kız kesin babası kılıklı olucak kesinnnn ...Böyle sakiiiiinnn,dingiiiiin.....:))) Zira kendisi beni zaman zaman o sakinliğiyle çileden çıkarmayı çok güzel başarır.İşin özü şu ki yine konu başlığına dönüyorum 'Bebişim ne zaman kıpraşıcak':26:

Günaydın kızlar kafam çok karışık cumartesi ayrıntılı ultrasonum var ama annem ve eşim çok da istemiyorlar annem zaten devamlı renkli ultrasonla doktorun inceliyor bir sorun olsa zaten söylerdi diyor hem az değil 200 tl sen daralıcaksın diyor eşimde istersen gidelim sorun değil ama sana orda ufacık olumsuz birşey söyleseler senin 4 ayın zehir olucak takıp hasta olucaksın diyor ki doğru söylüyor oyüzden gidip gitmemek arasında çok kaldım doktorumu aramaya karar verdim eğer illa git serse gidicem ama ultrasonda baktığı için gitmene gerek yok derse gitmicem bakalım

Erkek anneleri yenidogan sunneti dusunuyomusunuz

günaydınlar herkese
bende bir erkek annesi olacağım inşallah
açıkçası benimde kafamda var ama net karar vermiş değilim aslında doktora sormak lazım avantajları dezavantajları nelerdir
ben öyle bile olmasa bir yaşını doldurduğunda sünnetini yaptırmak istiyorum
sanırım 2 yaşına kadar yaptırılmazsa 6 7 yaşına kadar yaptırmamak gerekiyormuş:çocuğun psikolojisi etkileniyorrmrmuş
ayy annesi verene kurban olsun daha çoook küçük olacak opipisi doğduğunda kıyamammmmmm:d

beni teselli ediyordun ya.. ben de bu sabah çok daha net hissettim diyebilirim çok şükür..

önceleri bebişime gaz muamelesi yapıyomuşum megerse biraz zamana ihtiyacı varmış şimdi daha net evet o diyebilirim. Çok belli olmasa da kıpraşma segirme gibi degişik pıt pıt atıyo resmen merak etme belki de sen de benim gibi tam kestiremiyosundur

canım benim merak etme haftaya hissetmeye başlarsın
zaten 22.haftada falan artık net hissediliyor
boşver öyle uslu olsun
daha iyi işte
ben korkuyorum vallah çok hareketli olursa diye

Ayy unutmuşummm sendin dimi o kuzuuummm :))) Artık unutmam peşindeyim valla gaz mı tepik mi diye başının etini yicem :)))

çok güzel açıklamışsın... ben de kullananlardan fikir aldım onlar da tıpkı sizin gibi söylüyo hatta gelin bakın ne kadar igreti duruyo diye... başta bana çok mantıklı ve tatlı geldi ilk bebiş kullanırım dedim ama zaten ne kadar kullanıcak ki o yatagı di mi ama en azından oyun parkını kademeli kullanır sonra kaldırır güzel bi baza alırım inşallah

Bende hissedemiyorum üstelik benimki erkek, erkek bebek daha çabuk hissedilir derler. Geçenlerde ebeye söyledim, ilk bebekse hissetmezsin zaten dediler. bekliyorum dört gözle, kafa göz ağız burun dalsın istiyorum

Ayy unutmuşummm sendin dimi o kuzuuummm :))) Artık unutmam peşindeyim valla gaz mı tepik mi diye başının etini yicem :)))

her seferinde eşimin verdiği tepki kendimi paranoya hissettiriyodu '' yok ya ben hissedemedim'' deyip kolaysa gel de hisset de mi ama ama yok hissediyom artıkın minik minik ama sen de dikkat et segirme oluyo ya

canım benim merak etme haftaya hissetmeye başlarsın
zaten 22.haftada falan artık net hissediliyor
boşver öyle uslu olsun
daha iyi işte
ben korkuyorum vallah çok hareketli olursa diye

İnşallah canım yaa 22.haftaya kadar sabredicez bakalım napalım..Ama ben böyle hareketli kıpır kıpır olsun istiyorum :)) sonra pişman olur muyum ki

Bende hissedemiyorum üstelik benimki erkek, erkek bebek daha çabuk hissedilir derler. Geçenlerde ebeye söyledim, ilk bebekse hissetmezsin zaten dediler. bekliyorum dört gözle, kafa göz ağız burun dalsın istiyorum

heh işte ben de öyle istiyorummmmm merakla bekliyorummm hayır herkes de ilk onu soruyo hissediyor musun hissediyor musun ay hayır diyorum yahu biraz daha sabredinnnn

günaydın cnm bu kv konusunda ben çok şeyler yaşadım aramızda saygı sevgi kalmadı ben çok uğraştım hep yüzüme güldü
arkamdan neyapacaksa yaptı belirli bir süreden sonra yüzüme karşı yapmaya başladı eşimin yanında iyi kv rolünü oynuyodu
neler yaptım bir bilsen şimdi sadece mrb iki yabancıdan farksız sadece saygımı gösteriyorm haketmesede başka bişey yapamam
içimden gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…