2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

doğum yaptığında yanında kalacak seninle ve bebeğinle ilgilenecek birileri varmı canım? belki o kişi başlarda bebeğinin bu tarz sorunlarıyla ilgilenir sende giderek alışırsın atlatırsın bu dönemleri

herkese merhaba yorumlarınızı okumak çok eğlenceli bilhassa da amarginin yorumları :) gelin görümce kaynana yorumları :)
sevgili amargi
bana da bir akıl ver benim kv de kiloma takıntı yapmış durumda. ve normal doğumun ne kadar zor olduğunu doğumda başına gelenleri de anlatarak bni olumsuz etkiliyor. aslında çok iyi bir insan çok da severim ama bazen kendimi yetersiz hissetmeme sebep oluyor. güzellik ve kilo takıntısı var. sesimi çıkarmıyorum çünkü çok ciddi dercede psikolojik çöküntü yaşamış kaç sene tedavi görmüş. ama alttan almak da beni yoruyor. hakkımı yediren sünepe bir insan olmadım hiç. eşim de annesinin normal davranmadığını idare etmem gerektiğini söylüyor. ben de yardım istiyorum :)

kızlar yaklasık 1 haftadır sık sık rastladıgım bı durum bu. bebegım ıcerde nasıl bı sekıl alıyorsa gobek delıgı hızasının sag kısmında bı cıkıntı olusuyor artık kafasını mı oraya dayıyor yoksa poposunu mu bılmıyorum. ama ard arda uzun sure o sekılde kalınca canım acıyor, sankı ıcerden bacagını gerdırmıs orayı esnetıyor gıbı saga dogru buyumus bı karnım oluyor. nasıl o pozısyondan baska pozısyona gecırebılırım onu bılmıyorum, sola dogru yatıyorum elımle bıraz bastırmaya calısıyorum yok bızım kız ne zaman canı ısterse o zaman cekıyor ordan kendını... gulsem mı aglasam mı bılemedım bıldıgın canım acıyor yanı sımdıden boyleyse buyudugunde ne yapacagım merak edıyorum:)
aranızda benım gıbı olan var mı hıc?

Maalesef ben var ben var bide ben var. Bİzbizeyiz ynai. Annem gelir gerci en az 1 hafta kalır ama çalıştıgı için gider mecburen. KV de atar tutar ama iş bakmaya gelince gelmez. Yalnız kalırım eminim. Sadece eşim var ama onun 2. cocugu biraz deneyimli yanii..

bende bebek odası alıcam büyüyen karyolalardan çünkü yerim yok ya karyola ya da beşik olacak ama ben beşik istemiyorum biz beğendik bakalım sizede göstereyim

merhaba kızlar bugün sabah Doğumevine gittim söyledikleri kadar var yoğunluktan doktorlar kime ne dediğini bilmiyor neredeyse doktor bebeğime bakarken beyin hücrelerinin birinde genişleme var ayrıntılı ultrason isteyeceğim dedi normalde randevu veriyorlar randevu kayıttan zar zor akşamda gelirim vs diye 16:45'e randevu aldım inşallah bir sorun yoktur gerçekten huzursuz oldum. doktorun odasında 3-5 kişi arka muayene alanına geçtim ben uzandım sonra yanıma birde alttan muayene için bir bayan aldı geldi önce onu muayene etti sonra bana geçti ön tarafa geçtim odada bir sürü hasta bir ona bişey diyor bi diğerine açıkçası normal zamanda muayene vs. için gidilecek gibi değil sanırım. Dualarınıza ihtiyacım var

hiç sanmıyorum kızlar o benim ömürlük hayat sınavım olacak :)) neyse arada işe de yarar mesela bebeği ona bırakıp kocamla sinemaya gitmeyi düşünüyorum ilerdeee

canım olipsi bnde aldım hergün bi kaç tane emiyorum zencefili dün aldırdım ama korkudan içmedim

bu akşam dediklerini uygulucam canım inş geçer bebeğime çok üzülüyorum korkuorumda çok keyifsizim

evim şahaneyi severek izlerim ama evde olduğum zamanlarda :)) ikeadakine ben de baktım ama onu en fazla 3 yaşına kadar kullanabilir o da bana pek pratik gelmedi ((
çilek veya istikbal bunların markalarına para vermektense aynı kalitede ismi duyulmamış bir mağazayı tercih ediyorum. Çünkü evimdeki mobilyalarda aynı şeyi yaşamıştım. Evgörde 5000 lira olan yatak odasının aynısını Bayrampaşa'da ara sokakta bir mağazada 2800 e almıştım. İnegölde yapılıyor bu mobilyalar ve her mağaza kendi adını koyarak satıyor. Belis markası zaten bebek odasında iyi bir marka. Aynı ürün beliste 1200 lira sanal pazar sitesinde 920 lira :))

barbie daha ne istesin kızz :))
bunlardan başka ben de bişey yaptırmadım :)) 24. haftada şeker yüklemesi aynı şekilde
detaylı ultrasonda ben de doktora cd vericek misiniz dedim vericem dedi. ama benimkine baktığında zaten bebeğe dair pek bişey görmüyorsun organlarına odaklanıyor. Belki yüzü dönük olmuş olsaydı yüzüyle ilgili olan kısmın videosunun olması iyi olurdu ki biz zaten her gittiğimiz ultrasonun videosunu çekiyoruz. Yani eşim telefona çekiyor videoyu.. ekstradan cd vermemesine üzülmene gerek yok eşin veya bir yakının video çeksin o bile yeterli.. BEn her dk küçüklüğünden büyüklüğüne videosunu izliyorum :))

baby shower partisi genelde anneye sürpriz şekilde yapılır. anne adayının yaptığı oldu mu ben hiç bilmiyorum :))
biz iki arkadaşıma yapmıştık arkadaşlarla toplaşıp :)) her yeri balonlarla süslemiştik eşini ayarlayıp evin anahtarını almıştık o bizim arkadaşı oyalamıştı falan eve geldiğinde ta ta ta taammm herkes mavi giyinmiş heryerde mavi balonlar mavi süslü bir pasta mavi mavi kurabiyeler falan çok güzel olmuştu :))

merhaba kızlar ayrıntılı usgden yeni geldim,doktorum 3lü testimi riskli bulunca beni perinatologa yönlendirdi,risk 359 da 1 ama öyle bir anlattı ki takibini ben yapamam risklisin dedi,sağlam raporu al öyle devam edelim kontrollere dedi,ben ağlamaya başladım tabi kendimi tutamadım bu seferde teselli etmeye çalıştı,ultrason ve ikili testin çok normal ama risk almamalıyız dedi,olumsuz bir şey olsa bile benim gebeliği sonlandırma düşüncem asla yok ama bu şüpheyle doğuma kadar yaşamamak adına kabul ettim,çok şükür her şey yolunda çıktı,bu arada doktorumdan çok soğudum ama artık değiştirmek istemem bu saatten sonra,gereksiz bir stres yaşadım sadece.Allahım kimseyi yavrusu ile sınamasın.

Son düzenleme:

Benim doktorumda üçlü tarama testinde illaki olumsuzluk çıkar dedi ve sinirimizi bozar dedi 2 li çok güzel 3 lüyü yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ve ben yaptırmadım sen canını sıkma canım çok düşük risk demiş işte ne olabilir ki?

canım olipsi bnde aldım hergün bi kaç tane emiyorum zencefili dün aldırdım ama korkudan içmedim

bu akşam dediklerini uygulucam canım inş geçer bebeğime çok üzülüyorum korkuorumda çok keyifsizim

üzülme allaha emanet meleklerimiz sen kendine bakmaya çalış o da senin sayende düzelmiş olur çok ağır ateşli griplerde falan o da bazen bebek tehlikeye giriyormuş allaha şükür öyle değilsin bizimkiler bi de küçük ya daha 3.trimesterde tehlikeli diyorlar ağır grip soğuk algınlığı bol bol dinlen imkanın varsa birkaç güne iyileşirsin umarım :)

kız ne biliyim bazılarından çok istiyorlar arkadaşım da hamile aramızda 6 hafta var o 3 kere kan tahlili falan yaptırmış doktor istemiş her ay rutin kan tahlili bir sağlık sorunu da yok en son gittiğinde yaptırmadı ben söyleyince doktor da fazla bişey dememiş niye yaptırmadın birkaç ay sonra bakarız demiş sağlık ocağında yaptırıcak artık istese bile ondan öyle dedim hani söz konusu sağlık olunca hele de gebelik olunca ne isterse doktor yaptırmak zorunda kalıyorsun o bakımdan canım :)

aynı sende benim gibiymişsin canım yaa benim annem de çalışıyor geliir bir hafta kalır gider, Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

bence de üçlü yaptırmamak gerek,ikili testim zaten 50.000 de 1,ultrason da normal,ne gerek vardı yapıldı bilmiyorum

Aaaa ben hatirliyorum sanki normalde pek izlemiyorum ama yuvarlak yatak falan vardi dikkatimi cekmisti boyle pembeli bisiler falandi galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…