- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Bende oyle yapmaya calışıyorum aslında. Ama tek basıma basaramıyorum artık. Sanırım yeni şeylere adapte olmamda da sıkıntı var. Yeniye çabuk alışamam. Ama soylediğin gibi yapcam canım saol tavsiyelerin için.
Umarım canım bende cocugum için endişeleniyorum aslında. Yani ağlarsa ve ben ona zarar verirsem. ya aglayınca bende nefes alamazsam ve pn yardımcı olamazsam. Off off. Ya surekli ağlayan bi cocuk olursa ve ben neden agladıgını anlayamadıgımdan hasalığı falan ilerlerse. Off off. Ya sallanırken düşerse..ayhhh durdum tamam...
doğum yaptığında yanında kalacak seninle ve bebeğinle ilgilenecek birileri varmı canım? belki o kişi başlarda bebeğinin bu tarz sorunlarıyla ilgilenir sende giderek alışırsın atlatırsın bu dönemleri
merhaba kızlar, nasılsınız?
ayyy amargi adamı öldürürsün gülmekten bi de çalışıyorum işte kahkaha falan attık az önce millet dönüp baktı deli sanıcaklar beni sayende :) amargi çok güzel bir mektup yazmış emelin görümcesine umarız bundan sonraki yaşamında bir koca bulur ve emelle kocasının yakasından düşer
zencefili doktorlar günde en fazla 1 gr öneriyor ben balın içine karıştırdım sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim boğazım için pastil niyetine birşey olmaz dedi doktor az kullanırsan hiç ıhlamur içmedim onun yerine elma kabuğu tarçın limon kabuğu karabiber karanfil kaynatıp balla karıştırıp onu içiyordum bir de hergün deli gibi portakal sıkıp onu içiyordum naneli şeker olipsin var ya onlardan boğazım geçici de olsa yumuşuyordu geçmiş olsun canım
ahh benim odam tam 35m2 kocaman evim 1+1 normalde ama evim şahaneye katıldım odayı küçücük yaptılar kocaman yatak giyinme odası felen yaptılar şimdi yer yok odada mecbur ikedan alıcam oraya bak canım çileğin malları gerçekten müthiş ve çok kaliteli eğer ömürlük istiyorsan odası için çileği tavsiye ederim
ben hastanede çalışıyorum doktorum en başta siz yabancı değilsiniz sizden öyle çok tahlil istemicem dedi :) yani bu da bazı şeylerin aslında gereksiz olduğu ve para tuzağı olduğunu gösterir hamileliğimin başından beri yaptırdığım şeyleri söylüyorum 6 haftalıkken rutin kan tahlilleri 12 haftalıkken 2li tarama testi sonrasında hiçbirşey yaptırmadım daha sadece 1 kere kanıma bakıldı bir kere de 2li tarama için kan verdim 3lü yü istemedi bile detaylı ultrasonu isticekmiş bi de 24.haftada şeker yüklemesi sen yaptır için rahat olsun gereksiz tahlil istediğini düşündüğünde bana söyle yardımcı olmaya çalışırım
zevklerimiz aynı ama bak ben aşağıdaki beşiği 920 tl ye buldum hatta mdf.. Yatak odama benim de ne park yatak ne de beşik sığıyor zor yürüyoruz odada :)) ben mecburen oda yapıcam yavruşuma.. Çilekte marka ismine para veriyorsun saçma geliyor bana o yüzden o tür mağazalardan mobilya almak..
Eki Görüntüle 850195 [/QUOT
kızlar şimdi beşik alcaz ya oda da yapmak istiyoruz nasıl olcak ben bi türlü karar veremedim beşik yatak odamızda diğer parçalar çocuk odasında öyle mi olcak yoksa sizler şimdilik sadece beşik mi düşünüyosunuz?
ben hiç bir şekilde beşiği yatak odama sığdıramıyorum zaten. o yüzden oda yapacağım. bir de ben sadece beşik aldık. Ve odasına bir dömme dolap tarzı bir dolap tasarladık onu mobilyacıya yaptırıcaz. iki çocuğun kullanabileceği şekilde.. Şifonyerler de dolabın içerisinde olacağından ayrıca şifonyer almayacağım:)
amaann boşver allah aşkına kendi etlerini yesin fesatlık yapanlar bizim içimizde kötülük yok herkesi kendimiz gibi görüyoruz işte sonra da böyle insanlar çıkıyor karşımıza olsun bunları allahın bize yolladığı fazla sevap promosyonları öyle düşün gülüp geçtikçe sevap kazanıyoruz :))
benim etrafımda hiç olmadı baby shower biz yaparız bir ihtimal diye düşündüm ama olmadı belki doğuma yakın bir parti düzenlerim evde o zaman doğum iznine ayrılıcam için evde rahat rahat yaparım değişik bişeyler bu baby shower dediklerini ilk hamile haberi alınınca mı yapılıyor öyle bir süresi var mı onu da bilmiyorum :)
merhaba kızlar ayrıntılı usgden yeni geldim,doktorum 3lü testimi riskli bulunca beni perinatologa yönlendirdi,risk 359 da 1 ama öyle bir anlattı ki takibini ben yapamam risklisin dedi,sağlam raporu al öyle devam edelim kontrollere dedi,ben ağlamaya başladım tabi kendimi tutamadım bu seferde teselli etmeye çalıştı,ultrason ve ikili testin çok normal ama risk almamalıyız dedi,olumsuz bir şey olsa bile benim gebeliği sonlandırma düşüncem asla yok ama bu şüpheyle doğuma kadar yaşamamak adına kabul ettim,çok şükür her şey yolunda çıktı,bu arada doktorumdan çok soğudum ama artık değiştirmek istemem bu saatten sonra,gereksiz bir stres yaşadım sadece.Allahım kimseyi yavrusu ile sınamasın.
canım olipsi bnde aldım hergün bi kaç tane emiyorum zencefili dün aldırdım ama korkudan içmedim
bu akşam dediklerini uygulucam canım inş geçer bebeğime çok üzülüyorum korkuorumda çok keyifsizim
barbie daha ne istesin kızz :))
bunlardan başka ben de bişey yaptırmadım :)) 24. haftada şeker yüklemesi aynı şekilde
detaylı ultrasonda ben de doktora cd vericek misiniz dedim vericem dedi. ama benimkine baktığında zaten bebeğe dair pek bişey görmüyorsun organlarına odaklanıyor. Belki yüzü dönük olmuş olsaydı yüzüyle ilgili olan kısmın videosunun olması iyi olurdu ki biz zaten her gittiğimiz ultrasonun videosunu çekiyoruz. Yani eşim telefona çekiyor videoyu.. ekstradan cd vermemesine üzülmene gerek yok eşin veya bir yakının video çeksin o bile yeterli.. BEn her dk küçüklüğünden büyüklüğüne videosunu izliyorum :))
Maalesef ben var ben var bide ben var. Bİzbizeyiz ynai. Annem gelir gerci en az 1 hafta kalır ama çalıştıgı için gider mecburen. KV de atar tutar ama iş bakmaya gelince gelmez. Yalnız kalırım eminim. Sadece eşim var ama onun 2. cocugu biraz deneyimli yanii..
Benim doktorumda üçlü tarama testinde illaki olumsuzluk çıkar dedi ve sinirimizi bozar dedi 2 li çok güzel 3 lüyü yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ve ben yaptırmadım sen canını sıkma canım çok düşük risk demiş işte ne olabilir ki?
ahh benim odam tam 35m2 kocaman evim 1+1 normalde ama evim şahaneye katıldım odayı küçücük yaptılar kocaman yatak giyinme odası felen yaptılar şimdi yer yok odada mecbur ikedan alıcam oraya bak canım çileğin malları gerçekten müthiş ve çok kaliteli eğer ömürlük istiyorsan odası için çileği tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?