her seferinde eşimin verdiği tepki kendimi paranoya hissettiriyodu '' yok ya ben hissedemedim'' deyip kolaysa gel de hisset de mi ama ama yok hissediyom artıkın minik minik ama sen de dikkat et segirme oluyo ya
Günaydın canlar...Geçen hafta burdan bi arkadaş aynısını sorup meraklandığında pek de güzel akıl vermiştim yok işte daha zamanı var bizim beklenen doğum tarihleri mart sonuna denk geliyor biraz daha sabredelim biz de hissederiz diye de ..20.haftanın içersindeyim hala bi hareket yok neden ben hala kızımın hareketlerini hissedemiyorum artık sabırsızlanmaya başladımBenim kız kesin babası kılıklı olucak kesinnnn ...Böyle sakiiiiinnn,dingiiiiin.....:))) Zira kendisi beni zaman zaman o sakinliğiyle çileden çıkarmayı çok güzel başarır.İşin özü şu ki yine konu başlığına dönüyorum 'Bebişim ne zaman kıpraşıcak':26:
Benimde doğumum kısmet Olursa Mart sonu inşallah bugün 20+1 günlük oldum bende hala çok net hissedemiyorum.. Sadece akşama doğru yada akşam bikaç kez.. Hatta arada hiç hissetmediğim günlerde oluyor ödüm kopuyo tabi bişi oldu diye.. Bizim bebişler sanırım tembel biraz :)) merak etme inşallah büyüdükçe daha net hissederiz..doktoruma sordum ben korkma genelden 22.ve24. Haftalardan sonra daha net hissedilir dedi..
Ya öyle seğirme gibi oluyor aslında bi süredir de.Çok seri oluyor yani o kadar seri ve düzenli hareket etmez diye düşündüğümden bebişin hareketi değildir diyorum.Çünkü mesela 2 saniyede 1 olan düzenli seğirme şeklinde olan hareketler...
günaydınlar herkese
bende bir erkek annesi olacağım inşallah
açıkçası benimde kafamda var ama net karar vermiş değilim aslında doktora sormak lazım avantajları dezavantajları nelerdir
ben öyle bile olmasa bir yaşını doldurduğunda sünnetini yaptırmak istiyorum
sanırım 2 yaşına kadar yaptırılmazsa 6 7 yaşına kadar yaptırmamak gerekiyormuş:çocuğun psikolojisi etkileniyorrmrmuş
ayy annesi verene kurban olsun daha çoook küçük olacak opipisi doğduğunda kıyamammmmmm:d
İnşallah canım yaa 22.haftaya kadar sabredicez bakalım napalım..Ama ben böyle hareketli kıpır kıpır olsun istiyorum :)) sonra pişman olur muyum ki
ikeanın yataklarıda cok guzel hem uygun hem portatıfEki Görüntüle 850060 dün çileğe girdik eşimle bu beşiği çok beğendik 1200 dedi pahalı geldi tabiki ama asıl sorun yatak odama beşik sığmıyor napıcam bilmiyorum oda da yok 2 yaşına kadarda odasını yapamıcam park yatakta istemiyorum yatağıım yuvarlak ve çok yer kaplıyor evim şahane yaptı yatak odasını hep görsel düşündü şimdi kullanamıyorum sadece ikeadaki beşiksığıyor sanırım onu alıcam
toka değil sen de taç veya bone takarsın süslü püslü. Benim kızçe de kesin kel olacak o şekilde yapıcam ben:))
ultrasona gitmeden önce göbekleri tokuştursaydık keşke de benimki de senin kıza benzeseydi de taklalar atsaydı keşke. Neyse pazartesi kurtuluşu yok benden dürtücem de dürtücem :)))
bişey dicem çatının geniş olup olmadığını nasıl anladı ki? bir de rahminin geniş olup olmadığını? Yani vajinadan elle muayene mi yaptı ki?
Erkek anneleri yenidogan sunneti dusunuyomusunuz
aminn canım sorun olmamasına çok sevindim inşallah bundan sonrada olmaz :26:
hamilelikte soğuk algınlığı fenaymış hakkaten bende bayramdan önce nezle olmuştum bayramı nasıl geçirdim hiç bilmiyom aman dikkat et çok geçmiş olsun
kuzucuğunada maşallahdoktor herşeyi normal deyince insan nası hafifliyo demi
ben napiyim yaaaa 57 yle başladım 68 kiloyum :18::18:
ama şuda var bizim tedaviyle oldu başta ikizdi birini kaybettik derken yatarak geçiyo hamileleiğim çok hareket etmiyorum......
canım ben kayseride yaptırmıştım ama bulunduğum şehirde devam ediyorum .....gerçi kayseriye 1 saat uzaktayım ama hiç gözüm yemiyo doğum sancısıyla yollarda falan zor olur.....
canım çok üzüldüm okuyunca ama takmamak gerekiyor hamilesin bir de hepsi aynı ya el sonuçta biz de çok resmiyiz bizimki de tam tersi çok sever elini öptürsün herkese öyle ama yaşlı bir de ama ben ne yaşlılar biliyorum ancak konuşur kocan seni seviyorsa tutuyorsa hiç takma derim o istediği kadar istemesin biz 6 yıllık evliyiz daha önce 2 düşük yaptım bu bebeğim mucize gibi bişey oldu kadın kız bebek olduğunu öğrenince üzüldü ya yok böyle bişey ben de kestim ogünden sonra gitmeyi ilk bebek 2.si erkek olur demez mi sanki bu bebeğim oldu bitti de 2.yi düşüncektim bayağı da stresli bir gebeliğim oldu hala öyle korkuyorum bişey olcak diye Allaha şükretmesi gerekirken ama eşim çok farklı ya maşallah kıyamıyorum ona oyüzden ona da bişey demek isemiyorum ya bazen sen kime benziyorsun bilmem kimseye çekmemişsin diyorum:))))
oyüzden çok takmamak resmi olmak lağzım
Şaka bir tarafa anneni doyamadan kaybetmene rağmen onu tüm aksiliklerine rağmen anne yerine koymaya zaten çalışmışsın. Senden yana "tüh keşke bunu da yapsaydım" diyeceğin birşey yok ki. Kayınvalidenle kıyaslandığında yaşam deneyimin daha az olmasına rağmen adım atmış denemişsin. Ondan aynı sıcaklığı ve samimiyeti göremeyince anne demekten vazgeçmişsin. Annesini erken kaybeden biri ona anne demeyi hiç denemeyebilirdi de. Zamanında kayınvalidenin ördüğü o duvar bebeğin doğunca senin çok işine yarayacak.
günaydınlar herkese
bende bir erkek annesi olacağım inşallah
açıkçası benimde kafamda var ama net karar vermiş değilim aslında doktora sormak lazım avantajları dezavantajları nelerdir
ben öyle bile olmasa bir yaşını doldurduğunda sünnetini yaptırmak istiyorum
sanırım 2 yaşına kadar yaptırılmazsa 6 7 yaşına kadar yaptırmamak gerekiyormuş:çocuğun psikolojisi etkileniyorrmrmuş
ayy annesi verene kurban olsun daha çoook küçük olacak opipisi doğduğunda kıyamammmmmm:d
oyyy oyyy bunlar daha ne ki:))) yılbaşı gecesi için kocamla sevişeyim diye bana iç çamaşırları almalar sevişin bol bol bana yeğen yapın demeler :)) fantezilerimize kadar müdahale var anlayacağınız :))
bebeğimin mevlüt şekerlerine kadar herşeyin planını benden önce yapmaya başladı bile hı hı diyip geçiyorum çünkü yine benim dediğim olacak onu takan kim:))
eşim böbrek taşı sancısı çekerken kendini arabayla havaalanına bıraktırmak istedi eşime. Fenalaştı bir ara eşim ben de görümcemi arayıp erkanın çok sancısı var gelemicek dedim. Bana inanmamış olacak ki 1 saat sonra eşimi aradı. beni götürecek misin diye eşim diyo ki abla sancım var geçerse götürürüm. 2 saatte tekrar aradı beni ortada mı bırakacaksın diye. Eşim o ağrıya rağmen saati gecenin 4üne kurup gidecekti. dedim ki bak ben regl sancıma rağmen senin ağrına kıyamayıp peşinde pervane oldum. Bunu asla dillendirmem bunu biliyorsun ama eğer sabahın köründe kalkıp o hava alanına gidersen,ablanın bencilliğine göz yumarsan hastalığınla kendin başa çıkmak durumunda kalırsın dedim. Ve döndüm yattım.. Sabaha karşı kalktı ben uyumuş taklidi yaptım ablasını aradı ve sancım var gelemiyorum dedi geri yattı. Bilir benim kolay kolay sinirlenmeyeceğimi ama sinirlendiğimde de eğer dediğimi yapmazsa başına gelecekleri de çok iyi biliyor..
her türlü saçmalığını affederim elele tutuşması kardeşine olan tutkusu vs.. ama son anlattığım o konudan sonra yağmurlu havada su vermem ben o kadına.. Ben eşimin çektiği acıyla içimden bişeyler koparken hanımefendi tatile gitmek için eşimin kendisini havaalanına bırakmasını istiyor onca acısına rağmen..
Asla affetmiyorum affetmeyeceğim de...
kızlar beşik bakmaya başlamışsınız, benden farklı düşünenler elbette olabilir ama ben oyun parkı şeklindeki beşiklerden almadığıma çok pişmanım, eşime 5 yıl önce de çok söylemiştim, gel şu park yataklardan alalım diye, ilk bebeğin heyecanı ile hayıır ben kızımı çadır gibi şeyde mi yatırcam diye her defasında kestirip atmıştı, bizim kendi evimiz olmasına rağmen aldığmız beşiğin boş yere yer kaplamasından ve bir odadan bir odaya taşınması eziyetinden bıktık, hemen ikinci bebşimi doğurup 2 yıl daha kullanıp atacağım günün hayalini kuruyorum. park yatak olsaydı hiç değilse katlanıp kaldırılabilecekti, boş yere alan kaplamayacaktı. Şimdi eşim de keşke ondan alsaymışızz deyip duruyor.
valla eskiden olsa çok kafama takardım ama şimdi diyorum ya o bana ben de ona bu şekilde yaşamaya alıştık koymuyor zaten şu aralar allah var bana hiçbir zoru yok aksine her konuda yardımcı olmaya çalışıyor belki hamileyim diye belki de artık savaşmaktan vazgeçti geçen hastalandım üşütmüşüm geldi yemek yaptı evimi temizledi baktı bana allah razı olsun öyle konularda hep yardımcı olurdu hala da öyle ama evliliğimin ilk iki yılı çok çektirdi şimdi iyi çok şükür eşim de annesi konusunda çok katıdır bana destek olmaz asla ailesi söz konusuysa bir de eğer bu mevzuları biraz daha uzatsaydım beni kesin boşardı yani yanlış anlaşılmasın eşimi çok seviyorum o da beni seviyor bir dediğimi iki etmez asla bana gözü gibi bakar arada uzun uzun bakar bana gözleri dolar öyle sever yani ama ailesi söz konusu olunca adamın içine ejderha giriyor sanki annesine ailesine asla laf söyletmez ondan ötürü de kocamın keyfi yerinde olsun huzuru olsun evimin huzuru olsun da başka birşey istemem bir de diyorum ya sonuçta kayınvalidem gözüyle bakınca doğur büyüt 30 yaşına getir sonra bi kadın gelsin almaya çalışsın ve bir evin bir çocuğu olsun sonuçta damarına bastım kadının :) eşimin de yaşı 30 olunca baya sorun oldu kayınvalidem için beni kabullenmesi alışmışlardı 3 kişi yaşamaya sonra birden 4 kişi oldular tabi paylaşmak istememesi normal şimdiki halime yüzlerce şükürler olsun ama
bebeğim yanlış anladın benim annem çok şükür hayatta :) kayınvalidemin annesi rahmetli olmuş o söyledi ''annemden başkası annecim demek yapmacık geliyor'' ben ona bir iki ''annecim'' dedikten sonra.Valla inşallah dediğin gibi olur duvarlar işime mi yarar yoksa daha mı kötü olur bakalım yaşayıp görücez
Günaydın kızlar kafam çok karışık cumartesi ayrıntılı ultrasonum var ama annem ve eşim çok da istemiyorlar annem zaten devamlı renkli ultrasonla doktorun inceliyor bir sorun olsa zaten söylerdi diyor hem az değil 200 tl sen daralıcaksın diyor eşimde istersen gidelim sorun değil ama sana orda ufacık olumsuz birşey söyleseler senin 4 ayın zehir olucak takıp hasta olucaksın diyor ki doğru söylüyor oyüzden gidip gitmemek arasında çok kaldım doktorumu aramaya karar verdim eğer illa git serse gidicem ama ultrasonda baktığı için gitmene gerek yok derse gitmicem bakalım
benim bir abimin kızı o büyüyen yataklardan kullanıyor. Daha önce beşik şeklindeydi sonra da yanındaki komodini çıkardılar yatağının başlığına koydular ve yatağını büyüttüler o şekilde kullanıyolar. Ablamın kızı ise park yatak kullanmıştı 3 yaşından sonra yatıramadılar bir daha.. herkesin tercihi farklı tabii. Ben park yatak aldım ama eşinin dediği gibi kullanışlı bile olsa şık durmuyordu. Eee ilk evlat hevesi daha farklı. Ben de bu sebeple park yatağı iade ettim. Güzel şık bir büyüyen yatak alıcam. Büyüyen yatakların sunta olanları çok dayanıksız. O yüzden biz mdf olanı alıcaz. Biz mağazada bulduk beşiğin al çekmecesine eşim ve satıcı birlikte çıktılar çıt bile etmedi o derece sağlandı. Boyu 180 cm e kadar uzuyor yani 13 14 e kadar kullanılabilir bir yatak..
ay canım güldürdün beni gece gece :):)
ilişki durumuna gelince ilk 3 ay eskiye göre biraz gerilemişti haftada 2 ye 3 e düşürmüştük mide bulantıları geçtikten sonra yani yaklaşık bir buçuk iki aydır normal duzenimize geri döndük.
yalnız size ilginç birşey söyleyeceğim ben büyüyen göbeğinle kendimi beğenmezken eşim ilişkiye farklı bi fantazi kattı hamilelik deyip duruyor ben geri kaçmasam günde 2 defa götürecek beni :):):) en çok gebelikde cinsellik olarak erkegin kendini çekmesinden korkuyordum allaha şükür içim çok rahat şuan hala kadınlık görevimi eksiksiz yerine getirebildigim için. son aya kadar durmak yok yola devam
Günaydın canlar...Geçen hafta burdan bi arkadaş aynısını sorup meraklandığında pek de güzel akıl vermiştim yok işte daha zamanı var bizim beklenen doğum tarihleri mart sonuna denk geliyor biraz daha sabredelim biz de hissederiz diye de ..20.haftanın içersindeyim hala bi hareket yok neden ben hala kızımın hareketlerini hissedemiyorum artık sabırsızlanmaya başladımBenim kız kesin babası kılıklı olucak kesinnnn ...Böyle sakiiiiinnn,dingiiiiin.....:))) Zira kendisi beni zaman zaman o sakinliğiyle çileden çıkarmayı çok güzel başarır.İşin özü şu ki yine konu başlığına dönüyorum 'Bebişim ne zaman kıpraşıcak':26:
Günaydın kızlar kafam çok karışık cumartesi ayrıntılı ultrasonum var ama annem ve eşim çok da istemiyorlar annem zaten devamlı renkli ultrasonla doktorun inceliyor bir sorun olsa zaten söylerdi diyor hem az değil 200 tl sen daralıcaksın diyor eşimde istersen gidelim sorun değil ama sana orda ufacık olumsuz birşey söyleseler senin 4 ayın zehir olucak takıp hasta olucaksın diyor ki doğru söylüyor oyüzden gidip gitmemek arasında çok kaldım doktorumu aramaya karar verdim eğer illa git serse gidicem ama ultrasonda baktığı için gitmene gerek yok derse gitmicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?