2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm...ılk hamılelıgınmı bılmıyorum ama eger 2.yse benı bugun doktor ısrarla uyardı::" kasılma sertlık oldugunda dırek hastaneye gelıyosun 2. sezeryanlarda bu gıbı durumlarda" dıe

benim kasılma kramp gibi oluyor karnımın alt kısmı ve dokununca sertleşmiş olduğunu hissediyorum,dün kontroldayken oldu,doktora söyledim,önce hemşire baktı,sonra doktor,gayet yumuşak sorun yok dedi,anlamadım.

demir ilacını günde kaç defa alıyorsunuz arkadaşlar? Bana dr um iki demişti de iki tane olunca yan etkileri çıkıyo eczacı da bir yeterli dedi kafam karıştı

demir ilacını günde kaç defa alıyorsunuz arkadaşlar? Bana dr um iki demişti de iki tane olunca yan etkileri çıkıyo eczacı da bir yeterli dedi kafam karıştı

Eğer demir eksikliğin var ise 2 tane içiyorsun, eğer demir eksikliği yok ise koruyucu olarak mutlaka 1 şişe içiyorsun. Demir eksikliği var mı baktırdın mı kanına?

Kizlar sizin bebislerin hareketleri ne alemde benim oglan masallah cok hareketli kizima hamileyken cok azdi hareketleri ve dogdugunda cok sakin bi bebekti gıkı cıkmadan uyku problemi, gazi vs olmadan buyudu buda cok hareketli ya simdi acaba diyorum dogunca da huysuz bi bebik mi olcakk acabaaa dr.da diyor maasllah ana cekeceginiz var diye hehehe simdi hosuma gidiyo ama dogunca nolucak acabaaaa :)))

Son düzenleme:

zaten kansızlık varsa iki önermiş olabilir ama tahlil yaptırmadan almayın,fazlası karaciğeri yorar.

silikon başlık bence de çok meşakkatli bir şey ama meme ucu yokken bebeği ya sağma makinesiyle ya da silikon uçla beslemek gerekecek. tutamıyor mi minnacık ağızları memeyi oyyy kıyamam ben bebişlere (
senin bir de bir tane daha miniğin var sen tecrübelisin ne güzel ne yapılacağını ne zaman yapılacağını çok iyi bilirsin inşallah annelik iç güdüsü ile ben de hemen adapte olurum da kimseye muhtaç kalmam. Ben hep çekiniyorum birilerinden yardım istemekten çünkü (

napıcaz bu çarpıntıları,sinir ediyor vallahi,bende bir de ekstrasistol var bonus olarak

ben de öyle Maltepe de oturuyorum Maslak'a işe gidiyorum nerdeyse hergün 2 saat. İşe gittiğimde saat 10a kadar kendime gelemiyorum. önceden dokunmazdı da hamilelikten bu yana beni sersemletiyor.aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.. hele yürüme işi ayrı bir mesele 2 adım atıyorum nefes nefese kalıyorum sanki 10 km yol yürümüşüm gibi.
eşlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz sahiden de dün eşim tüm buz dolabını boşaltıp raflarını yıkamış dolabı temizlemiş geri yerleştirmiş. Bugün de tüm evi temizlemiş. Ben napiyim şimdi bu kocaya canım yaaa :)))
soğukkanlı erkek her daim iyidir iyi maşalllahhh

Sağol canım ya walla içimi rahatlatıyorsun. Bende iyi bi tansiyon aleti almayı düşünüyorum çünkü heyecanda yapıyorum biliyorum

içinin rahatlamasına çok sevindim çünkü benim hamilelikte en çok korktuğum şeydir gebelik zehirlenmesi. Ama araştırınca herşeyin çaresi var yeter ki önlemini zamanında almayı bil.. Sen aleti al tuzu kez miss gibi olacaksın misss canıımm

evet aslında dediğinde haklısın ama bir şekilde göğüs uçlarını uyarmam gerek. Eğer süt gelirse de sağarım saklarım süt poşetlerinde. ki o kadar abartı derece sağma tarzı şey yapmayacağım. sütüm gelsin yeterki inşallah sorun olmaz sütümün ilk ağız sütü denilen şeyi zamanında verebilirim.
Evet e vitaminini ben dedim evicap diye bir kapsül. Benim de göğüslerime çok iyi geldi çatlaklığı azaldı acımıyor. yüze sürmeyi hiç akıl etmemiştim iyi gelir ama tüm kremler genelde e vitaminli oluyor:))

her yazılana inansaydık tüm sezeryan doğanlar astım olmuştu. tüm sezeryan doğuran kadınlar annelik duygularını çok sonra hissediyolar falan. Bu tür paylaşımları doğru bulmuyorum çünkü zorunlu olarak sezeryan yapacak olan anneleri germekten başka bir işe yaramıyor. Ben zaten gönüllü sezeryan olacağım okuduğum şeyler zaten beni pek etkilemiyor. ama dediğim gibi zorunlu sezeryan olan anneleri boşuna üzmenin anlamı yok çok üzülüyorum bu tür paylaşımları görünce..

oyyy ben o tuğla koymayı küçükken babam yapardı nasıl güzel uyunurdu onunla valla anılarımı anımsattın birden bire:))
ben zararlı mıdır onunla ilgili yorum yapamayacağım canım. bilenler illa ki yorum yapacaktır:))
ben sadece tuğla ısıtma deyince paylaşayım dedim

ama sen böyle yazıyosun yaa ben burda ağlıyorum yapma böyle şeyler ((
normalde ailen nerde oturuyor ki ? fırsatın yok mu hiç gitmeye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…