2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

silikon uc kullandım ben 1 hafta sonra anca tuttu ama benim ucum yok derece küçüktü hemşire annem ve kayınvalidem tuturmaya çalışıyordu ama meme yoktu ama ilk sütü ağız sütü onu verdim gerisi kaşıkla mama verdik bir hafta sonra tuttu oğlum 20 aylık olana kadar bırakmadı ben kv de 2 gün kaldım annemle sonra evime geçtim o zaman evim ilçedeydi şimdi merkezde ama valla alınana alınsın ilk 40 gün misafir almayı düşünmüyorum annem gelir 1 hafta kalır yeter nasılsa ne yapacağımı biliyorum ilk sezeryan dönemim geçsin diye oğlumla da ilgilenir bazen babaanneye yollarım büyük oğlumu hem dinlenirm falan diyorum bakalım
sen kafanı yorma o zaman gelince herkese söyle durumu valla küsen küssün bacım ben misafir ağırlamayycağım kimseyi almayacağım ne aceleleri var ki

haaa sakın 1 ay önceden memeyi uyarma gerek yok bir hafta öncesi yeter o da gerek yok ama sen bilirsin emelcim

haklısın cnm sakınan göze gerçekten çöp batar... Bende aşmaya çalışıcam kendimi... hamile hamile çalışmak gerçekten cok zor, bide ben dünyanın yolunu gidip geliyorum... aslında iş değil ama yol beni çok yoruyor. Ve sana katılıyorum yürürken bende hemen yoruluyorum hatta uzun zamandır merdiven bile çıkarken nefes nefese kalıyorum. Bebeğimizle nefesimizi bile paylaşıyoruz sanırım :) Eşimin hakkını ödeyemem gerçekten çok ilgili... Aslında hiç anlamaz ev işinden falan ama ben biraz fazla titiz olduğum için gecenin 12sinde süpürge sesi duyuyorum bir kalkıyorumki eşim evi süpürüyor :) 2 gün önce gece 2 bucukta canım bişe çekti kalktı yatağından buldu geldi :) tamam şımarıktım ama sanırım oğlumda şımarık olcak iki katına çıktı isteklerim :) sanırım birinin soğukkanlı olması gerçekten iyi yoksa düşünemiyorum hallerimizi:) İyiki varlar ya dimi ama :):)

Sağol canım ya walla içimi rahatlatıyorsun. Bende iyi bi tansiyon aleti almayı düşünüyorum çünkü heyecanda yapıyorum biliyorum

ayrıntılı ultrasyona p.tesi girebilir miyim biri yardımcı olabilir mi? sat 9 Haziran 2013 :44:

kızlar merhaba:
sonunda korkarakta olsa gittim kuaföre. çok canım acıdı bu sefer eskiden de acırdı ama bu kadar değil. resmen ağlamamak için zor tuttum kendimi cildim çok hassaslaşmış. doğum öncesinde ne yapacağım bilmiyorum valla:44::44:

kızlar ben balık yemediğim için balık yağı kullanıyorum. doktor balık yediğin gün içme demişti. dün balık yedim (inşallah canınız çekmez) unutarak üstüne balık yağınıda içtim. çok kötü bir gece geçirdim. mide bulantısı kusmalar filan. zehirlendim mi acaba dedim. böyle durumda olan varsa aman kızlar dikkat edin lütfen balık yediğiniz gün sakın ha içmeyin. ben unuttum içtim siz yapmayın.

bu arada kızlaaaaaarrrr
ben bebeğim için eğitim seti aldım kitaplar eğitici oyun küpleri ingilizce türkçe kelime kartları vs hepsi var. annemin ördüğü tek yelekten başka birşeyi olmayan kızımın eğitim setini aldım. annem "senin gibi bir kitap kurdundan bu beklenirdi zaten" diyor siparişini verdim sabırsızlıkla bekliyorum.

Bence 1 ay önceden meme ucunu uyarmak biraz riskli çünkü eğer süt gelirse; ilk süt yani Kolostrum bebeğin sağlığı için çok çok önemli ve değerli. Süt getirmeyecek yöntemler araştırmak lazım : ) Ben de silikon uc, göğüs kalkanı, pompa filan hepsini aldım her ihtimale karşı...

Bir de sen demiştin di mi e vitamini kapsulünü... Benim cildim çoook kuruyordu. Dün vitamini yüzüme sürdüm çok iyi geldi : )

yazık o yeni anneye ya, hakkaten iyi sabretmiş. ben de olsam daralırım, bunalırım.. çok bilmişlik yapmasalar olmaz..

keşke evde bir aşçım olsa da gittiğimde bütün yemekler yapılmış olsa hazır sofraya otursam

keşkeee:) ne iyi olur...

keşke evde bir aşçım olsa da gittiğimde bütün yemekler yapılmış olsa hazır sofraya otursam

ahh ahh keşke şuan açım ve eşimin eve gelmesini bekliyorum hiç dermanım yok kolumu kıpırdatmak istemiyorum. hem okul hem ev hiç çekilmiyor valla sadece yatmak istiyorum ben. kızım tekmelesin ben onunla konuşayım oynaşalım şımaralım istiyorum. çok mu şey istiyorum acaba

bende çokkk acıktımm yaa offf eve git yemek hazırla ye topla yıka, halbuki gitsem sofra hazır olsa otursam yesem canımda birşey istiyor ama burda söyleyemeyeceğim :) sonra yatsam tv nin karşısına ohh miss valla gelsin meyveler gitsin çerezler ama nerdeeee

evet evet kesinlikle böyle birşey olmalı. benimde canım bir şey istedi eşimi arayacağım yapan yer var mı diye soracağım inşallah vardır malum Muş'ta oturunca herşeyi bulamıyorum

aynen öyle çok şükür annem de kayınvalidem de bana çok destek olacaklar beni üzecek bir yorumda hemen müdahale edeceklerini çok iyi biliyorum. Ben o an zaten yapılması gerekeni yaparım hiç lafımı sakınacağımı düşünmüyorum bakalım kader neyi gösterecek :))

ben arkadaşları tembihlicem gizli gizli çekin benim beyi diye ama işte doğumda yanımda olmakta kararlı bir de eşim prosefyonel fotoğrafçılık yaptığından fotograflarımızı da o çekecek o yüzden sanırım onun o şaşkın hallerini kayıt altına alamıcam :))
olsun unutulmadığı sürece anlatıldığı sürece hayali kurulur güzel olur :))

merhaba hamişş arkadaşlarımm ben hep takip ediyorum da pek yazmıyorum nedense

bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı

gittim ve süperdi herşeyyy maşallah hiç bi sıkıntı yok

bütün organlarını ellerini ayaklarını yüzünüü tek tek gördümm

bize doğru bakıyoduu eheh :) esnedi güldüüü çok eğlenceliydiii :)

23+0 dık bugün ölçümleride gayet güsell şükürr

30 cm 610 gram olmuş oğluşum maşallahh :)

cd de görüntülerinide verdiler bakıp bakıp duruyorum

maaşallah oğluşuna ve sana :) keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı bende görebilseydim bebişimi

maaşallah oğluşuna ve sana :) keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı bende görebilseydim bebişimi

teşekkür ederim canım :)

bulunduğunuz yerde ayrıntılı ult. mu yapılmıyor başka nedeni mi var acaba ?

saç boyatmak ve çatlak kremi mevzusuna takıldım ben saç boyası konusunda yapılan kesin bir araştırma yok bunu kesin bir dille anlatması yanlış geldi bana bir de çatlak kremini ben 3 aydır kullanıyorum zaten üzerinde hamileler kullanabilir yazıyor ve hamileler için üretilmiş bişey zaten ve dünyanın en iyi markaları üretiyor bu kremleri böyle bir risk neden alsınlar ki kafam karıştı çok

bendeki bu koca göğüslerden süt gelmezse zaten ne yaparım bilmiyorum ama o süt gelecek arkadaşşşş kurtuluşu yok :)))
dediğin aslında çok mantıklı ben de aynı şeyi yapayım. Doğurayım kendime gelip emziyeyim sonra millete haber veririm nolcak:))

iyi akşamlar kızlar,
bişey soracağım.
dün eşimin omuzları ağrıyor diye tuğla ısıttım,
tuğlanın yakıcı sıcaklığı geçince eşim bana verdi.bende yatarken yan dönüm karnımı tuğlaya dayayarak uyudum
bebişim birden hareketlenmeye başladı ilk kez bu kadar net ve belirgin hissettim.
sizce bunu hoşuna gittiği için mi yapmıştır yoksa rahatsız olduğundan mı?
zararı var mı karna sıcak bişeyler koymanın bebeğe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…