teşekkür ederim canım :)
bulunduğunuz yerde ayrıntılı ult. mu yapılmıyor başka nedeni mi var acaba ?
Muş'ta oturuyorum 3aydır. burada ultrason aletleri o kadar kötü ki bebeği bile net göremiyorsun daha cinsiyet bile söylemediler. ben bayramda memlekette öğrendim cinsiyetini.
her gittiğimde gözlerimi koca koca açıyorum bi yerini görebilir miyim diye ama hiçbir şey anlaşılmıyor maalesef. gebelik takip formu bile doldurmadılar. kan uyuşmazlığım var ben söylemesem haberleri bile olmayacak. ben bilinçsiz bir anne olabilirdim bu konularda cahil olabilirdim. onların takip etmesi lazımken ben takip ediyorum herşeyi. test zamanlarını şeker yüklemesi vs. ben söyledikçe yapıyorlar
bendeki bu koca göğüslerden süt gelmezse zaten ne yaparım bilmiyorum ama o süt gelecek arkadaşşşş kurtuluşu yok :)))
dediğin aslında çok mantıklı ben de aynı şeyi yapayım. Doğurayım kendime gelip emziyeyim sonra millete haber veririm nolcak:))
anladım canımmm ya çok şükür ki sne bilinçli bi annesin
Allaah hakkında hayırlısını versin inş. herhangi bi pürüz olmadan atlatırsın gebeliğini
gebelik insanı olduğundan fazal pimpirikli yapıyo ki annelik kolay değil
sende kafana takıyosundur ama kendini rahatlatmaya çalışş
valla böyle anlatmasaydım ayrınlıyı keşke dedim şimdi kusuruma bakma tatlım
Allah başka dert sıkıntı vermesin inş.
Canım tam bilemiyorum ama gebeliğimi öğrendiğimde doktorum çok sıcak suyla duş alma diyordu.Ama bilemiyorum karna sıcak bir şey koymanın zararı olurmu.İstersen bir doktoruna sor canım.iyi akşamlar kızlar,
bişey soracağım.
dün eşimin omuzları ağrıyor diye tuğla ısıttım,
tuğlanın yakıcı sıcaklığı geçince eşim bana verdi.bende yatarken yan dönüm karnımı tuğlaya dayayarak uyudum
bebişim birden hareketlenmeye başladı ilk kez bu kadar net ve belirgin hissettim.
sizce bunu hoşuna gittiği için mi yapmıştır yoksa rahatsız olduğundan mı?
zararı var mı karna sıcak bişeyler koymanın bebeğe?
ay hiç üzülme. ben daha önceki yazılarımda da söyledim ayrıntılı anlatın bende sizin bebişlerinizi seveyim diye:) sizler böyle anlatınca bende kendi bebeğimi canlandırıyorum gözümde iyi oluyor. sizlerin mutluluğunu paylaşmakta çok güzel.
iyi akşamlar kızlar,
bişey soracağım.
dün eşimin omuzları ağrıyor diye tuğla ısıttım,
tuğlanın yakıcı sıcaklığı geçince eşim bana verdi.bende yatarken yan dönüm karnımı tuğlaya dayayarak uyudum
bebişim birden hareketlenmeye başladı ilk kez bu kadar net ve belirgin hissettim.
sizce bunu hoşuna gittiği için mi yapmıştır yoksa rahatsız olduğundan mı?
zararı var mı karna sıcak bişeyler koymanın bebeğe?
Bendede ole bir gogus ucu varki oglumun gozunu cikaracak :) mecbur emecekk
kızlar 21. haftadayım ve 8 kilo aldım karnımda bir hayli büyüdü tam göbek deliğimin etrafında bir ağrı varr sizde de oluyor mu?
Oluyor canim bende 21+4 bugun gobek deligimin sagi hemen ve bugun kaburgamdada aci vardi simdi rahatim sabaha gore
Kizlarr 24.haftada sekere bakilacakta belki komik olabilir ama cok sekerli yemekle alakasi varmi varsa yandim yiyom tatliyi oynat hakkiyi hesabi cikolata yedikce oynuyo canim oglum
slm anneler ve anne adayları kasılma yaşayan var mı aranızda varsa doktorunuz bu durum ile ilgili neler söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?