2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla benim de kafam karısdtı ama neticede yazan bir doktor. Sadece kendi bilgisine dayanarak soyluyor. ;Zaten iddia ediyorum doktorlar kadar az arastıran bi meslke grubu daha yok. Yeni bişey cıkıyo.. En az bes yıl gectıkten sonra hastanelere tebliğ ediliyo ondan sonra ogrenıyo bizimkiler. Tabiki farklılarıda yok değil. Mesela her doktor cıkar gıda hakkında konusur. Kaç kere analiz yaptın. Neye dayanarak soyluyosun bunları. Yok. Tutarlar yumurta yemeyın kolesterol yapar derler. Bİz deriski hayır yapmaz ama zaten kolesterol hastasıysanız içinde fazla miktarda bulundugundan fazla tuketmeyin deriz. 5 yıl sonra cıkar hımm dogruymus yumurtadan ozur diliyoruz derler: Bizden değil ama. Kime guveneceğimizi sasırdık valla. Ben kendi mesleğimle ilgili olarak yaptıkları sacmalıkları biliyorum sadece. AMa tabiki hepsi oyle değil. Mesela gecenlerde doktorun biri cıkmıs. Hamile kadınlar kucuk cocuklar evde yapılan yogurtları tuketın. Kalsıyum bakımından daha zengin diyo. Bİrincisi kalsiyum ısı ile kaybolur. Yani sütü kaynatırken kalsium olur. Evde yapılan yoğurtların kıvamı hem bu yuzden tutmaz hemde mayalanma dogru sağlanmadıgından. En temel 2 bakteri vardır yoğurdu mayalayan. İkisinin ortak çalışması soz konusudur. Evde yapılan yogurtlarda ortam sartları ve ısı ayarlanamadıgı için bakterinin biri fazla digeri az urer. Bu nedenle yoğurt asidik tadı ekşimsi olur. Küçük çocuga asidik yoğurt yedirin bakalım içiniz el veriyorsa. İnsanlar içinde asidik gıdalar her zaman zararlıdır. Yani daha o kadar cok sey varki bos yere soyledikleri. Ben o yuzden cok yaslı değil genç belli eğitimlere katılmış yada unlu profları tercih ederim.

kızlar bu arada bebeğimi sadece ben değil eşimde hissediyo artık. Dun resmen tekmeleyip durdu beni. Eşim elini karnıma koydu oda hissedıyo artıkKasık bölgemden hissediyoruz ama daha. KArnımdan hissedemiyoruz. Ama cok super bişey. Dun bebişime aldıgım tuluma sarılarak uyudum.

tşk ederim cnm geçti yemek yedim biraz yürüyüş yaptım öğle arası sonra uzandım bebişte yoruldu sanırım şimdilik durdu

sakin olmaya çalış fena kızdırmışlar seni benimde başıma çok geliyo buna benzer olaylar hep çıkacakta sen üzme kendini
boşver o densizi geçende biri geldi ben md görüşecem dedi bende toplantıda dedim tmm beklerim diyo bende dedimki uzun sürecek
randevu alın gelin neyse güvenlik geldi tesadüf öğle arası çıkarmam lazım sizi dedi adam gitti benim odanın camına kafamı buradan
içeri sokarım öldürürüm kendimi dedi ay benim elim kolum döküldü acım bana iş bulmuyorsunuz sizin cebiniz dolu size anlatmak
kolay diye bu anlattığım en basiti :) işkurda çalışıyorum bu arada esrarcısı balicisi hırsızı psikopatı :) dahada anlatayım mı
hadi biraz rahatla oyüzden anlattım bunları

ay üzülme değermi hormonların etkisiyle bukadar etkilendin sanırım yoksa bizim kv ayda yılda bir aklına gelirse
hiç takmam sağolsunlar da geçende gelmiş kızıma diyoki kardeşin pipili olursa birazcık severiz o olmazsa hiç sevmeyiz
sen yetersin bize diyo bende çamaşır seriyorum duyuyorum ay düşünceye bak ama bu arada kendime hayret ediyorum benim sinirlerim alınmış gibi bu hamilelikte herşeyi anlayışla karşılıyorum maşallah diyeyim

Merhaba kızçeler bugün çok enerjiğim işte olmama rağmen :) sanırım yarım ayrıntılı ultrasonum var birde eminönüne gidip ciciler alıcaz urasıma çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum çok özledim sıpamı birde bunu aldım şimdi morhipodan dayanamadım

gerçekten mi :26:
ben hoşuna gider diye düşünmüştüm,bi daha yapmam artık
teşekkür ederim canım

bizde de küçüklükten kalma gelenektir: )
o tuğla karna ayağa omza heryere konurdu çok da rahatlatırdı: )
evlendim,eşimin omuzları nemli havada ağrıyordu,
bende hemen bi tuğla buldum ve yapmaya başladık.
eşimde çok sevdi.sık sık yapıyoruz,
hatta garibim boş buldukça işyerinin arkasındaki tarihi yerden tuğla alıp getiriyor eve
tarihi eser kaçakçılığına vardı bizim sevdamız

cnm pek doğru olmaz sanırım sıcak banyo yapmayın, hatta duşa kabin çok sıcak buharlı olursa biraz aralık bırakın derler o yüzden doktora sormadan yapma bence.

gerçekten mi
bunu ilk defa duydum,
ben çok sıcak suyla banyo yapmam ama banyoda sıcağın zararlı olduğunu bilmiyordum.
ben her banyoda göbüşüme su tutarım bol bol
daha dikkatli olayım bundan sonra

Ahahahaahaah eşinin düştüğü dehşeti hayal ediyorum da senin için fena komik bir an olmuştur:))) buyücek kocaman olacak hep bebek kalacak degil yaa deseydin sende:))
ekip çalışması ile ilgili bir egitim. Ekiple 18 dk da spagetti,bant, iplik ve lokum ile en uzun kuleyi yapma yarışması yaptık komik oluyor tavsiye ederim:)))

Haklısın canım kimseye düşmez dogum kararıma karışmak beni eleştirmek. Zorunluluktan sezeryan olacak olan anneleri üzmelerine tepki verdim aslı ında..
devlet para almıyor diye doğumu orda yapna fikri de ayrı saçma. Bebek de dogumda sizin kararınız anneler dahil kimse Karışma bu duruma..

bu tamamen hormanel bişey canım
aynı şeyleri eşimle bende yaşıyoruz.
bazen gereksiz bişeye alınıyorum(bu arada senin konunda sana hak veriyorum,ayıp olmuş gerçekten),
sonra odayı terkediyorum,ağlıyorum öyle boş boş.sonra eşim istediğim pohpohlamayı yapmayınca daha da kötü oluyorum
haliyle senin durumunu çok iyi anlıyorum.
bu dönemlerde ruh halimiz çok değişken olduğu için eşlerimizde nasıl davranacağını şaşırıyor.
eşim bana sürekli diyor:''öyle garip şeylere alınıyorsunki nerede nasıl davranacağımı inan şaşırdım''...
muhtemelen senin eşinde de böyle oldu.
seni umursamadığını düşünme.
hiç sıkma canını boşver
ben eşimle böyle dargınlıkların ardından barışınca hemen bi bisküvili pasta yapıyorum(çok sever) düzeliyor aramız

Yine de sen istersen traş makinesi kullan. Jilet çok kalınlaştırıyor kıl köklerini. Çok uzar işin.

Çok şekermiş, güle güle kullansın bebişin

Bunlar çok normal şeyler galiba. Ben de olur olmaz her şeye alınıp ağlıyorum. Haftada bir eşime mutlaka küsüyorum. Ben böyle değildim. Ühüüü...

Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bizim kız suratını gömmüş kollarını kavuşturmuş, doktor biraz salladı da az biraz burnunu ve gözleini gösterdi. Pek tatlıydı. Ama daha da önemlisi her şeyin yolunda olduğunu öğrendim
biraz haftasına göre önde gidiyormuş 550 gr. olmuş 22.haftada

Moral bozmamak lazım, bu dünyadaki milyarlarca insan bir şekilde doğdu. Bundan 1000 yıl önce de insanlar doğum yapıyordu. Biz şimdi kendi seçtiğimiz doktorlarla, steril hastanelerde, dışarıda eşlerimiz, sevenlerimiz beklerken, Allah'ın izniyle kolaylıkla yapacağız doğumlarımızı inşallah.

Ben daha hiç müzik dinletmeye başlamadım. Dinleten var mı aranızda sahi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…