Kızlar şu Demir ilaçlarını açmı kullanıyorsunuz ben normalde zaten ilaç pek yutamam ilk olarak hap şeklinde verilmişti sabah aç karınla onu yutamadım midemi bulandırdı diye şurup olarak verdi doktor oda sabah aç karınla ve benim hala sabah midem tuhaf şekilde ve onuda içemiyorum çıkarıyorum hemen.. Ama son tahlillerde bayağı Demir eksikliği çıkmış doktor kesinlikle kullanman lazım diyor bu ilaçların gün içinde tok karınla olanları yokmu acaba..
canım benim allah ne yazdıysa alnımıza onu görücez diyorum ya ben normal istiyorum ama belki de sezaryen olucam hiç belli olmaz bu işler senin kv de herşeye burnunu sokmasın bi zahmet sen nereyi istiyorsan orda yaparsın ayrıca ücret almıyor devlet ama her hastane de çok iyi olmuyor şans işi biraz özelde yapınca en azından diyorsun ki parama sözüm geçer kv den de ucuza getiricem diye napıcanı şaşırmış zaten eskisi kadar fazla ücret talep edemiyor hastaneler sanırım en fazla 3000 tl gibi rakamlara yapıyorlar çok çok özel hastanelerde 8000-9000 e çıkıyor da orta hallilerde böyle
servıs varda sabahları cook erken oyuzden pek kullanmıyorum....ayy ızın gıbısı yok valla
ayy izin mi dedi birisi??? allahım ne zaman çıkıcaz ya bazen sabrım tükeniyor valla neyse bugün hesap yaptım tam tamına 11 hafta 5 günüm var doğum iznime allahın izniyle ocağın 29 unda çıkıcam bir de 2.gebeliği olan çalışanlara soruyorum tam 32+0 olduğu gün mü izine çıkılıyor yani 32+1 de işe gitmem gerekecek mi nasıl oluyor ??
denizli özel erpa hastanesinde yapacağım doğumu normal 490 sezeryan 590
32+0 da izne ayrılacaksan ya da 5 hafta daha çalışıp onu doğum sonrasına ekleteceksende dr raporunu alman lazım.
2. gebelik ben öyle yapmıştım tatlım.
ben gynoferol kullanıyorum.kahvaltıya oturduğumda önce hapı içip hemen kahvaltıya başlıyorum.eczacıya sormuştum ben ilacı alırken böyle iç dedi.bir kere kahvaltıdan 15-20 dakika önce içtim;bağırsaklarımı bozdu
ben gece yatarken 2sını bır alıyorum
Merhaba, ben sabah aç karnına başka ilaç aldığım için demir ilacını akşam yatarken alıyorum ama 2 saat hiçbir şey yememek gerekiyor ilaçtan önce. en son 20de yiyorum, 22de demir ilacını içip yatıyorum öyle dedi doktorum.
canım benim allah ne yazdıysa alnımıza onu görücez diyorum ya ben normal istiyorum ama belki de sezaryen olucam hiç belli olmaz bu işler senin kv de herşeye burnunu sokmasın bi zahmet sen nereyi istiyorsan orda yaparsın ayrıca ücret almıyor devlet ama her hastane de çok iyi olmuyor şans işi biraz özelde yapınca en azından diyorsun ki parama sözüm geçer kv den de ucuza getiricem diye napıcanı şaşırmış zaten eskisi kadar fazla ücret talep edemiyor hastaneler sanırım en fazla 3000 tl gibi rakamlara yapıyorlar çok çok özel hastanelerde 8000-9000 e çıkıyor da orta hallilerde böyle
tamam canım ben 32 de çıkıcam 32+0 da doktora gidicem raporu alıcam ya o gün iznim başlıyor mu yani o gün çalışıcak mıyım onu anlamadım
benim izin zor olacak iş kendi işim ofisime divanımı getirdim yatmak için
ama mecbur doğum yaptıktan sonra evimde olmak için eleman almak zorundayım ocak gibi başlıcam eleman bakmaya
annişler bakın biz oğluşumuzla bu modeli çok sevdikama boyu 60*100 yazıyor her yerde küçük mü
Eki Görüntüle 853995
iyi çok sevindim hamişler üzülmesin onlar çiçektir ben de komik bir olay anlatayım bu arada dün sabah eşim kireç gibi bir suratla uyandı noldu ne bu halin dedim ''gece çok kötü bir rüya gördüm sen doğum yaptın ama bebek karnından çıktı ayağını gördük önce sonra sana dedim sen doğuruyorsun bir anda bebek çıktı sapsarı saçları mavi gözlü sonra 1 yaşına geldi ertesi gün bir uyandık 14-15 yaşlarında kapkara bir kız oldu dedim biz böyle olursa bu çocuğa nasıl bakıcaz hergün büyüyor bu :))))'' canım benim çok korkmuştu ben de çok güldüm bu olayabakarsın karnımızdan pırtlayıverir bizimkiler :)))
spagettiden nasıl kule yapılıyor kız anlamadım
herkese hayırlı cumalar..bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin ve hayırlı birer evlat olsunlar inşalllah...
kızlar ya bu benim prenses hiç durmuyo sürekli tekliyo 3 saattir sanki rahmimde bişey atıyor oraya vuruyo sanırım
bişey yoktur dimi normaldir ilk kızım bukadar oynamıyodu ondan bilmiyorum :44:
hımmm seninde daha da zor ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sanki şimdiden birini bulsan iyi olur kötü olur beğenirsin beğenmezsin hani sıkışıp kalma o 2 ayda.
annişler bakın biz oğluşumuzla bu modeli çok sevdikama boyu 60*100 yazıyor her yerde küçük mü
Eki Görüntüle 853995
demir ilacını günde kaç defa alıyorsunuz arkadaşlar? Bana dr um iki demişti de iki tane olunca yan etkileri çıkıyo eczacı da bir yeterli dedi kafam karıştı
çalışmayacaksın bebeğim zaten bizlerin dr kontrollerinin olduğu günlerde de işverenlerimizin sıkıntı çıkarmaması lazım. sen kontrole gidersin raporunu alır gelir aynı gün teslim edersin sonra da misss gibi izninin hamileliğinin tadını çıkarırsın...
şimdi senin mesleğini hatırlayamadım ama ben kendim izne ayrılacağım zaman (ki ben 37. haftada ayrılmıştım) son bir ay kala konuştum hani yerime birisi falan ayarlanacaksa ona göre tedbir alsınlar diye sonra da 37. haftada raporumu sundum yani ne onlar zor durumda kalsın ne de bana laf söz gelmesin diye tamamen karşılıklı iyi niyete bağlı.
Canım çok haklısın ben zaten ne normal doğumla nede sezeryanla ilgili kötü bişey demiyorum ikiside benim için aynı bende de biraz panik atak var ve bu durumda tansiyonuma yansıyor çok yükseliyor ben kendime güvenemiyorum bu konuda.. Herkesin fikrinede saygı duyarım zaten hepimiz hassas dönemdeyiz ne normal doğumla ilgili nede sezeryanla ilgili olumsuz şeyleri konuşmak bencede hoş değil.. Rabbim nasıl verdiyse elbette yardım edicek şimdiden bende hiç düşünmek istemiyorum..
selam kızlar
dünden beri benim moralim çok bozuk. şimdi yazarken bile ağlıyorum. dün eşimin ailesi video konuşma yapmak istediler eşim aradı konuştular. bende diğer kanepede oturuyorum. önce 10-15dk annesiyle konuştu sonra abisiyle konuştu sonra babasıyla konuştu. yaklaşık bi 20-25dk görüştüler. hiçbiri ne beni ne bebeğimi sormadılar. bırakın sormayı selam bile göndermediler. şok oldum hiç böyle yapmazlardı çok alındım. alındığımı eşime belirttim eşim önce hergün konuştuğunuz için sormamışlardır dedi selam bile göndermediler dedim. bir saat kadar önce abisi facebookta sormuştu nasılsın vs diye. ama bi selam gönderilmez mi. her neyse ben hamileliğin etkisiyle ağlamaya başladım yatıyoruz bu arada. eşim bir iki ağlama filan dedi ama istediğim gibi teselli etmedi beni bende ağlayarak odadan çıktım. arkamdan gelir sandım gelmedi. bende kanepede yattım. ilerleyen saatlerde gelmiş beni yatağa götürmeye çalışıyor ona da kızdım iyice ağladım. ağladıkça rahatsızlandım. çok ağrıma gitti. eşimin ardımdan gelmemesinin açıklaması gelseydim daha kötü kavga ederdik nerden bileyim senin yatağa gelmeyeceğini diyor(daha önce hiç yatağı terketmemiştim). uykumu iyi alamadım bugün okulda çok kötüydüm son ders izin aldım. birazdan yatacağım sizinle paylaşmak istedim. biliyorum belki çok saçma ama böyle bir moral bozukluğu içindeyim. eşime de rahatsız olduğumu söylemedim hala kırgınım ona.
Kesinlikle haklısın yazdıklarımdan sonra farkına vardım durumun.kendimden yana eğer moralini bozduysam paylaşımlarımdan dolayı çok özür diliyorum çünkü yaşadığın sezeryan doğumun fobi olma durumu benim için de normal doğum için geçerli. O yüzden seni çok iyi anlıyorum( hakkını helâl et lütfen moralini bozmak asla istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?