2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben gynoferol kullanıyorum.kahvaltıya oturduğumda önce hapı içip hemen kahvaltıya başlıyorum.eczacıya sormuştum ben ilacı alırken böyle iç dedi.bir kere kahvaltıdan 15-20 dakika önce içtim;bağırsaklarımı bozdu

denizli özel erpa hastanesinde yapacağım doğumu normal 490 sezeryan 590

servıs varda sabahları cook erken oyuzden pek kullanmıyorum....ayy ızın gıbısı yok valla

ayy izin mi dedi birisi??? allahım ne zaman çıkıcaz ya bazen sabrım tükeniyor valla neyse bugün hesap yaptım tam tamına 11 hafta 5 günüm var doğum iznime allahın izniyle ocağın 29 unda çıkıcam bir de 2.gebeliği olan çalışanlara soruyorum tam 32+0 olduğu gün mü izine çıkılıyor yani 32+1 de işe gitmem gerekecek mi nasıl oluyor ??

32+0 da izne ayrılacaksan ya da 5 hafta daha çalışıp onu doğum sonrasına ekleteceksende dr raporunu alman lazım.
2. gebelik ben öyle yapmıştım tatlım.

denizli özel erpa hastanesinde yapacağım doğumu normal 490 sezeryan 590

senin adına çok sevindim ben istanbulda olduğum için buranın fiyatlarını söyledim canım sen nerdeyse bedavaya gibi birşeye yaptırıcaksın bizim buralarda normal 1500 den başlıyor 7500 e kadar sezaryen 2500 den başlıyor 9000 e kadar devam ediyor daha ucuz bir hastane bilmiyorum görmedim yani :)

32+0 da izne ayrılacaksan ya da 5 hafta daha çalışıp onu doğum sonrasına ekleteceksende dr raporunu alman lazım.
2. gebelik ben öyle yapmıştım tatlım.

tamam canım ben 32 de çıkıcam 32+0 da doktora gidicem raporu alıcam ya o gün iznim başlıyor mu yani o gün çalışıcak mıyım onu anlamadım

ben gece yatarken 2sını bır alıyorum

bana da dr demir ilacını yemekle birlikte almamı söyledi ama ben ne yemekle ne de aç tok fark etmez zorla içiyorum midemi bulandırıyor...

kızlar valla inanın ben normal yaptım ilkini ama şimdi hem sezeryandan hem de normalden korkuyorum her ne kadar bunu kendime bile zor itiraf etsemde ilk defa böyle açık bir şekilde belirtiyorum düşünmemeye çalışıyorum hangisi hem bebek için hem de benim için sağlıklıysa öyle gerçekleşsin diye dua ediyorum sizlerden ricam de ne olur bu doğum konusunu kapatalım ve birbirimizin aklına getirmeyelim... daha doğuma 4-5 ay var hepimizin hakkında hayırlısı olsun hamişdaşlarım

benim izin zor olacak iş kendi işim ofisime divanımı getirdim yatmak için
ama mecbur doğum yaptıktan sonra evimde olmak için eleman almak zorundayım ocak gibi başlıcam eleman bakmaya

tamam canım ben 32 de çıkıcam 32+0 da doktora gidicem raporu alıcam ya o gün iznim başlıyor mu yani o gün çalışıcak mıyım onu anlamadım

çalışmayacaksın bebeğim zaten bizlerin dr kontrollerinin olduğu günlerde de işverenlerimizin sıkıntı çıkarmaması lazım. sen kontrole gidersin raporunu alır gelir aynı gün teslim edersin sonra da misss gibi izninin hamileliğinin tadını çıkarırsın...

şimdi senin mesleğini hatırlayamadım ama ben kendim izne ayrılacağım zaman (ki ben 37. haftada ayrılmıştım) son bir ay kala konuştum hani yerime birisi falan ayarlanacaksa ona göre tedbir alsınlar diye sonra da 37. haftada raporumu sundum yani ne onlar zor durumda kalsın ne de bana laf söz gelmesin diye tamamen karşılıklı iyi niyete bağlı.

benim izin zor olacak iş kendi işim ofisime divanımı getirdim yatmak için
ama mecbur doğum yaptıktan sonra evimde olmak için eleman almak zorundayım ocak gibi başlıcam eleman bakmaya

hımmm seninde daha da zor ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sanki şimdiden birini bulsan iyi olur kötü olur beğenirsin beğenmezsin hani sıkışıp kalma o 2 ayda.

annişler bakın biz oğluşumuzla bu modeli çok sevdik ama boyu 60*100 yazıyor her yerde küçük mü

Eki Görüntüle 853995

desen olarak güzelmiş ama 70*130 var bunların istersen bir de onlara bak onlar birazcık daha büyük gibi duruyor....

kız bende okuyunca merak ettim spagettiden nasıl oluyormuş kule ???? eğer yenebilecek birşeyse lütfen bize de tarifini yayınlar mısın çünkü evdeki bıcırık hasta ve makarnadan başka birşey tüketmiyor bir kaç gündür bende de seçenekeler tükenmek üzere

herkese hayırlı cumalar..bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin ve hayırlı birer evlat olsunlar inşalllah...

sana da hayırlı cumalar .... aminnnnnnnn

kızlar ya bu benim prenses hiç durmuyo sürekli tekliyo 3 saattir sanki rahmimde bişey atıyor oraya vuruyo sanırım
bişey yoktur dimi normaldir ilk kızım bukadar oynamıyodu ondan bilmiyorum :44:

belki poziyon değiştiriyordur o da bilememiştir nasıl olacağını.... hemen panik yapma dur sakin ol. ama tabii seni zorluyorsa da doktorunla görüş

hımmm seninde daha da zor ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sanki şimdiden birini bulsan iyi olur kötü olur beğenirsin beğenmezsin hani sıkışıp kalma o 2 ayda.

işte maaşı sigortası derken birazcık maddi yönden sıkıntı çekeriz diye erteliyoruz

annişler bakın biz oğluşumuzla bu modeli çok sevdik ama boyu 60*100 yazıyor her yerde küçük mü

Eki Görüntüle 853995

slm canım, park yataklar için 70-110 olanını tercih edin diyorlar tecrübeli anneler , ne kadar süre kullancaksın bilmiorum, ama ben lojmanda oturuyorum evim biraz küçük bu nedenle park yatak alıp 3-4 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum, çocuğun yatarken rahat dönmesi, hareket etmesi için geniş yatak daha iyi diyolar zatan boyu çok önemli değil kaç yuaşında 110 cm olur ki bi çocuk? o zamna kadar ohooo

Son düzenleme:
demir ilacını günde kaç defa alıyorsunuz arkadaşlar? Bana dr um iki demişti de iki tane olunca yan etkileri çıkıyo eczacı da bir yeterli dedi kafam karıştı

Demir ilacını doktorumun dediği gibi sabah aç karna günde bir kez alıyorum canım ve hiç bi yan etkisini görmedim bu şekilde.

bebeğim ben özel bir hastanenin danışmanlık merkezinde halkla ilişkiler temsilciliği yapıyorum doktorum da aynı hastanede yan yana binalar ben izin almıyorum doktora gitmek için o gün muayenemi olup işime geri dönüyorum izin vermeleri mümkün değil zaten çok cimriler o konuda rapor bile alamıyorum hastayken ben bırak izni o yüzden sordum da hani o gün çalışmak gerekiyor mu diye çünkü bunlar beni çalıştırırlar sesim çıkmasa

selam kızlar

dünden beri benim moralim çok bozuk. şimdi yazarken bile ağlıyorum. dün eşimin ailesi video konuşma yapmak istediler eşim aradı konuştular. bende diğer kanepede oturuyorum. önce 10-15dk annesiyle konuştu sonra abisiyle konuştu sonra babasıyla konuştu. yaklaşık bi 20-25dk görüştüler. hiçbiri ne beni ne bebeğimi sormadılar. bırakın sormayı selam bile göndermediler. şok oldum hiç böyle yapmazlardı çok alındım. alındığımı eşime belirttim eşim önce hergün konuştuğunuz için sormamışlardır dedi selam bile göndermediler dedim. bir saat kadar önce abisi facebookta sormuştu nasılsın vs diye. ama bi selam gönderilmez mi. her neyse ben hamileliğin etkisiyle ağlamaya başladım yatıyoruz bu arada. eşim bir iki ağlama filan dedi ama istediğim gibi teselli etmedi beni bende ağlayarak odadan çıktım. arkamdan gelir sandım gelmedi. bende kanepede yattım. ilerleyen saatlerde gelmiş beni yatağa götürmeye çalışıyor ona da kızdım iyice ağladım. ağladıkça rahatsızlandım. çok ağrıma gitti. eşimin ardımdan gelmemesinin açıklaması gelseydim daha kötü kavga ederdik nerden bileyim senin yatağa gelmeyeceğini diyor(daha önce hiç yatağı terketmemiştim). uykumu iyi alamadım bugün okulda çok kötüydüm son ders izin aldım. birazdan yatacağım sizinle paylaşmak istedim. biliyorum belki çok saçma ama böyle bir moral bozukluğu içindeyim. eşime de rahatsız olduğumu söylemedim hala kırgınım ona.

Allahın izniyle bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıcaz, sezeryanı normali hepsi onun için.. şimdilik göbişlerin tadını çıkaralım.. Allah herkesin gönlüne göre versin

sıkma canını boşver oluyor bazen böyle şeyler daha kırılgan daha alınganız sonuçta eşimizde bizle aynı dili konuşmayınca üzülüyoruz haliyle ama sen bebeğini düşün canını sıkmamaya çalış yinede

Emelcim senin yazdıklarında evet korkutuycu ama daha neler gördüm bu forumda (topikte değil), aklımı kaçırıyordum (bu topik dışında 2014 mart cicilerini okuyorum, başka da okumuyorum artık) o yüzden ben de seni çok iyi anlıyorum, bu o kadar özel bir dönem ki bıraksınlar herkes istediği şekilde kavuşsun yavrusuna..

bırakalım bu can sıkıcı mevzuları onun yerine siz hangi egzersizleri yapıyorsunuz, hangi müzikleri dinletip, hangi ninniyi söylüyorsunuz.. bu tip şeylerden konuşalım.. zaten doğumdan sonra rahatlamış bir şekilde anlatırız doğum hikayelerimizi

insanları anlamıyorum ya hakkaten anlamıyorum bir daha sağlık sektöründe çalışmak mı asla tövbe yeter ya hele bir daha psikiyatri servisi mi trilyonlar verseler de asla çalışmam 11.45 teki randevusuna 12.20 de gelip bir de üstüne beni neden aramadınız arayıp haber vermiyor musunuz böyle hizmetiniz yok mu diye paylamaya çalışan kadın sana sesleniyorum
'' GERİZEKALI BEYİNSİZ APTAL BEN HER GÜN SADECE SENİNLE DEĞİL SENİN GİBİ 30 KİŞİYLE UĞRAŞIYORUM HEPİNİZE YETMEM İÇİN BENİM DE SİZİN GİBİ HUNİ TAKIP GEZMEM LAZIM HER DEDİĞNİZİ SİNEYE ÇEKMEM LAZIM Kİ SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ DAVRANAYIM ANLAYIŞ GÖSTERDİKÇE TEPEME ÇIKIYORSUNUZ BİR DE ÜSTÜNE HALA ANLAYIŞ BEKLİYORSUNUZ SORUN O VERDİĞİNİZ PARALARSA ONLARI TEK TEK KIVIRIP K.....NIZA SOKUN ÖFFFF YETER BE BIKTIM YA !!!'' ağlicam artık niye insanlar anlayış göstermekten çok anlayış bekliyor biri beni kurtarsın burdan!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…