2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Elden gelen tedbiri almak lazım aslında yazdığın o mesaj bi kere daha silkinmeme ve daha dikkatli olmam gerektiğini hatırlattı valla çok sağol canım
Yarıya geldik çok şükür tamamına da ericez inşallal Allahın izniyle

Kızlar idrarında enfeksiyon çıkanlara bişey sorcaktım. Benim hamileliğin başında idrar testi yapılmıştı diğer rutin kanlarla bir daha da yapılmadı. Şimdi bazen yanma hissediyorum çok rahatsız edecek düzeyde değil. Sizinki nasıl çıktı şikayetiniz olduğu için mi yaptırdınız yoksa kontrolde mi

Anladığım kadarıyla gebelik için bir çeşit tedavi görüyorsun. Bu topikte 4-5 aylık gebeler konuşuyor. istersen forumda tüp bebek ya da kısırlık tedavi yöntemleri gibi konulara danış. oralarda bu tip konularda konuşuyorlar. daha yardımcı olabilirler.
Allah gönlüne göre versin

Bende yanma yoktu, bir damla sıvı geldiğini farkettim bebekten mi geliyor diye korkup gittim öyle çıktı ortaya benim, bence Dr a bir söyle o karar versin önemli olup olmadığına

cnm bende geçen hafta ağdayı hallettim komple.ben bir ara lazer epilasyona gitmiştim kızıma hamile kalınca yarıda kaldı doktorda yasa gereği özel muayenesini kapatınca ben tam bitirmeden yarım kaldım.hiç bir sakıncası yok kendini kasma.ben hiç gitmedim kuaföre ama artık göbeğimden dolayı baya zorlanmaya başladım ama jiletle almam asla ne kadar zor olsada.jilete mecbur kalmadıkça bulaşma derim

çok üzgünüm bir haftadır giremiyordum sırayla bütün sayfaları atlamadan okuyayım derken bu haberle yıkıldım başın sağolsun cnm Allah bir daha yaşatmasın .erken doğum nedenleri nedir mutlaka araştırılsın bir daha böyle acılar yaşanmasın inşallah kucağın dolar en kısa zamanda

Merhabalar kizlar

Biz odamizi aldik sonunda.4 kapili dolap.buyuyen besik.komidin.besik.yatak 2800 tl

Bebek arabamizda chicco liteway.oda 279 tl

Arkadaşlar merhaba;
bende geçen haftalarda tetanoz aşımı yaptırdım ama sizin bahsettiğiniz gibi hiç bir ağrı yaşamadım çok şükür..yapan hemşire çok ilgili ve eli de çok hafifti ama biraz yapıylada alakası var diye düşünüyorum...
şeker yükleme testi ise bende önümzdeki hafta yaptracağım gibi görünüyor doktorum banada aç gelmemei söyledi. Bildiğim kadarıyla 50 mg yükleme aç karnına 100 mg ise çok aşamalı olarak yapılıyor.
birşey sormak istiyorum size iştahınız nasıl? benim iştahım açılmadı hatta yemek yemek beni çok rahatsız ediyor sırf bebeğim beslensin diye faydalı şeyleri kara üzüm,ceviz, yumurta ve süt tüketmeye çlışıyorum ama özellikle akşmaları yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum hazımsızlık yaşıyorum. benim gibi olan iştahsızlık çeken var mı? eşim bile artık kızıyr sabahları ekmek yerine eti form yiyorum çünkü ekmek bile taş gibi mideme oturuyor sanki(

Merhabalar kizlar

Biz odamizi aldik sonunda.4 kapili dolap.buyuyen besik.komidin.besik.yatak 2800 tl

Bebek arabamizda chicco liteway.oda 279 tl

canım bende o arabayı almayı düşünüyorum biz zaten heryere arabamızla gidiyoruz bebek arabasını ancak alışverişte falan kullanırım diye çok büyük birşey almak istemiyorum.. nasıl araba sen deneyebildin mi? ben henüz hiç yakından göremedim.. birde fiyatını çok iyi almışsın nerden aldın istanbulda mısın?

Puset ya da araba koltuğu takılıyo mu bu modele ilk aylar için

Son düzenleme:

Ana kucagi takilmiyor.liteway plus a takiliyor.ebebek ten aldim.modeli gidip.begenirsen nettende siparis edebilirsin.ama kampanya bitmek uzere.
Ben zatrn baston istiyordum.cunku 2 3 yasina kadar.buna binecek.ilk aylar icim anakucakli olanlar daha rahattir ama ilk aylar cabuk gececek.nede olsa
Buda dumduz yatiyor.altina guzel.bisey yerlestirerekte bebek yatabilir destekle.
Benim eltim ve bir arkadasim o travel sistemlerden aldilar.2 3 ay sonra degistirip bunu aldilar.o yuzden bunu tercih ettim
Baston model olarak gayet iyi.surusu kolay.akip gidiyo.bide macloreni ne varmis.onun fiyati 2 katiydi.en iyisi bu dedi.ama.ben cok fazla.bi fark goremedim.

Ha birde joker magazasinda 349 yl.50 tl de hediye ceki veriyorlar.bilginiz olsun

Kıslar bende birşey sorsam, midem doluysa yatamıyorum ben nefesim daralıyor gibi oluyor, sizde de var mı böyle bir durum????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…