Çok haklısın. Ama yine yerden birşey almak gerektiğinde eğilerek değil de yavaşça çömelerek ve kalkarken de mutlaka bir yerden destek alarak kalkmak gereiyor. Her hareketi yavaşça ve dikkatli yapmak gerekiyor. Şunu söylemeliyim bem hiç yukarı uzanmıyorum. Düşük risskim olduğundan doktor tüm eğilme ve uzanma benzeri hareketleri yasakladı. Yattığım yerden kalkarken bile doğrularak asla kalkmıyorum. Ellerimle kendimi kaldırıyorum. Vs. Atlatacağız...
birşeyy sormak niyetimmbilgisi olan yardımcı olsunn
arkadaşlar hsg çekindim sol tüp kapalı çıktı.. doktorum şimdi klomen sonra çatlatma iğnesi olack dedi. bu sürede olma ihtimali ne kadar yani yaşayanlar varmı biri bi bilgi verse...
Kızlar idrarında enfeksiyon çıkanlara bişey sorcaktım. Benim hamileliğin başında idrar testi yapılmıştı diğer rutin kanlarla bir daha da yapılmadı. Şimdi bazen yanma hissediyorum çok rahatsız edecek düzeyde değil. Sizinki nasıl çıktı şikayetiniz olduğu için mi yaptırdınız yoksa kontrolde mi
Kızlar ben bugün ağda için kuaföre gitmeye düşünüyorum sizce bir sakıncası var mı hamileligimin ikinci ayında gitmiştim sadece şimdi bebek büyüdü bir sorun olur mu? Erken doğum filan diyorlar korktum açıkçası ama yaptırmam lazım olmadı jilet e devam edeceğim. Bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Merhabalar kizlar
Biz odamizi aldik sonunda.4 kapili dolap.buyuyen besik.komidin.besik.yatak 2800 tl
Bebek arabamizda chicco liteway.oda 279 tl
canım bende o arabayı almayı düşünüyorum biz zaten heryere arabamızla gidiyoruz bebek arabasını ancak alışverişte falan kullanırım diye çok büyük birşey almak istemiyorum.. nasıl araba sen deneyebildin mi? ben henüz hiç yakından göremedim.. birde fiyatını çok iyi almışsın nerden aldın istanbulda mısın?
Puset ya da araba koltuğu takılıyo mu bu modele ilk aylar için
canım bende o arabayı almayı düşünüyorum biz zaten heryere arabamızla gidiyoruz bebek arabasını ancak alışverişte falan kullanırım diye çok büyük birşey almak istemiyorum.. nasıl araba sen deneyebildin mi? ben henüz hiç yakından göremedim.. birde fiyatını çok iyi almışsın nerden aldın istanbulda mısın?
Merhabalar kizlar
Biz odamizi aldik sonunda.4 kapili dolap.buyuyen besik.komidin.besik.yatak 2800 tl
Bebek arabamizda chicco liteway.oda 279 tl
aklındaki isim ne? biz ismiyle seviyoruz artık kraliçemiECE
Nisa diye düşünüyoruz.Eşim çok istiyo aslında Nisa da anlaşalım diyo ama ben kararsızım biraz
hanımlar bende kız ismi arıyorum ama hala bulamadım sizler buldunuz galiba?
güzel isim ama içine sinmiyorsa başka isimler araştır canım.ben de başta kararsızdım araştırdım biraz.ama sonradan en çok Ece sindi içime :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?