2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
şeker yüklemesi herkese mi yapılıyor.. yapılıyorsa neden?
tecrübesizliğime verin kızlar doktorumda söylemedi öyle bişey

Doktorum 50 mg tokken , 100 mg açken yapıldığını söyledi.Kafam karıştı şimdi.sen 50 mg açken mi yaptırmıştın?
canım bazı doktorlar açlık şekerine gerek duymuyor.ben oğlumda tokluk şekerine bakıldı sadece.bu kez doktorum ikisine bir bakalım dedi .normal yani telaşlanma

canım gittiğin doktor osmaniyenin en iyi doktorlarından biri ,kalabalık olması normal .aslında randevu ayarlamasını düzene oturtamıyorlar burda .bende çok bekliyorum .salı günü benim randevuda şeker yüklemesi ve ayrıntılıya girecem .doktorum çok yoğun ama vazgeçmicem ben.sende vazgeçme bence .sigara içilen odayı keşke müdür beye iletseydin halbuki sigara yeri var orda neden odada içmişler.eğer istersen arada park hastanesine yeni bir doktor gelmiş.adı ramazanmı neydi hatırlayamadım .alt komşum ona gidiyor hamile hemde kendi orda çalışıyor çokta memnun ama az konuşuyormuş.özcan beyde bana bir sonraki randevu tarihi vermedi gelecek aya görüşürüz dedi

ben philossyl bir de adını hatırlamadığım suda eriltine bir tablet içiyorum, aynı değilşmiş ilaçlarımız

benim de pek olmadı, bugün sadece dediğin gibi kolumu kaldırdıkça oldu, bir de gece üzerine yattığımda oldu, tam da sol koluma yapmış iğnwyi, sol tarafıma da yatmak zorunda hissettiğim için kötü bir gece geçirdim o kadar

benim lökosit de 6-8 arasıydı ,bana da haftaya gel idrar kültürü alalım dediler ama antibiyotik kullanmaya başladım, nasıl belli olacak ki bu şey, çünkü ben gidene kadar antibiyotik etkisini gösterecek, enfeksiyonu azaltacaktır mantıken

Benim lökosit 7,5 ama antibiyotiği o yüzden vermedi, idrar kültüründe bakteri çıktığı için verdi, suda erdirilmen bende de vardı tek seferlik toplamda 3 tane benim...

Dolap rafından bişey alırken yere düşen bişeyi alırken masanın öte yanına uzanırkrn vs hep vicdan azabı duyuyorum hiç bişi yapmadan da olmuyo nası davranmalıyız???

Çok haklısın. Ama yine yerden birşey almak gerektiğinde eğilerek değil de yavaşça çömelerek ve kalkarken de mutlaka bir yerden destek alarak kalkmak gereiyor. Her hareketi yavaşça ve dikkatli yapmak gerekiyor. Şunu söylemeliyim bem hiç yukarı uzanmıyorum. Düşük risskim olduğundan doktor tüm eğilme ve uzanma benzeri hareketleri yasakladı. Yattığım yerden kalkarken bile doğrularak asla kalkmıyorum. Ellerimle kendimi kaldırıyorum. Vs. Atlatacağız...

Ben yine güne alabildiğine gebe ve aç uyandım... Biliyor musunuz kızlar; Veeee yine dünyayı sahanda yumurta kurtaracak. Tatlı tatlı pazarlar...

Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende hastanede çalışıorum ssk hastanesi ve hergün bir yığın anlayışsız insanla uğraşmaktan bıktım zor dayanıyorum valla stresten bebişime bişey olcak diye korkuyorum yazdıklarınada aynen katılıyorum gerçekten yeter artık...

benimde ilk defa dün midem ekşidi.aynı şeyi düşündüm saçlanıyor sanırım ki kızımda son aylarımda bu ekşimeden çok çekmiştim

bende katılıyorum park yatak almıştım ve çok memnunum ev bizim olmasına rağmen oda yapmadım büyüyünce genç odası alırız çok bilincinde değil zaten. evde gereksiz yer kaplayan eşyalar istemiyorum.9 ay yattı sonra yanıma transfer oldu ben de kaldırdım çanta gibi az yer kaplıyor

çok ilginç karından muayeneyle mi anladı çatı genişliğini.çok güzel bilgiler vermiş bende 10 ekimde gitmiştim çok özledim haftaya 13 kasımda oğlusumu görmeye gidicem sabırsızlanıyorum

bana da tuhaf geldi ama öyledi söyledi..benim çok var daha kızımı görmeye;28 inde randevum

Benim de yarın doktor randevum var, 1 aydır görmüyorum bebişimi Bu arada isimlere karar verdiniz mi, ben hala kararsızım.Aklımda bi isim var ama kesin kararımı veremiyorum hala

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.ayrıntılı ultrasona tüm gebelik boyunca bir defa mı giriliyor?
Ben 12.haftamda girdim o zaman kanamam coktu hastanede yatıyordum..bi sorun çıkmadı şükür.
Şimdi doktorumu değiştirdim ayrıntıliya girdiğimi söyledim,ne zaman girdigimi sormadı bende söylemedim :/

Kızlar doktormu değiştirdim yolun yarısında.eşimin tabiriyle biz bugüne kadar sağlık ocağına gitmişiz meğer((
Yeni doktor okadar ilgiliydi ki ağzımız açık kaldı.bebeğin parmaklarından tut ayak tabani mesanesine kadar herşeyini ayrıntısıyla anlattı hatta beni sağa sola çevirip oylede izledik bebeği :) üç boyutluyuda açtı çıkarken bize cd yapti.belki bu anlattıklarım rutindir ama biz görmediğimiz için bu ilgiyi baya sevindik.
Ilk gittiğim hastanede özledi :/ demem o ki kızlar doktorunuz içinize sinmiyorsa çok geç kalmadan değişin..
Nedense ben kendimi mecbur gibi hissettim eskisine öyle değilmiş.

birşeyy sormak niyetimmbilgisi olan yardımcı olsunn

arkadaşlar hsg çekindim sol tüp kapalı çıktı.. doktorum şimdi klomen sonra çatlatma iğnesi olack dedi. bu sürede olma ihtimali ne kadar yani yaşayanlar varmı biri bi bilgi verse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…