Cumartesi bende sonunda ayrıntılu ultrasona girdim 2. düzey oluyormuş ve evet biz renkli beklerken renkli değil bu dedi şaşırdık tabi onlar 4 boyutlu isteğe bağlı onda organ ölçümü yapılmıyor dedi doktor bizde önemli değil dedik yarım saat kadar sürdü çok ilgili bir doktordu medivia hastanesi bebeğimin zekasında yada organlarında hiçbir problemi yok gayet iyiymiş ama bebeğim küçük ben daha söylemeden troit ilacımı kullanıyorsun tansiyonunmu var diye söyledi zaten bebeğe giden bir damarım tansiyondan dolayı büzüşmüş ve yükseldikçe kan dolaşomı sağlıklı bir şekilde gitmiyormuş sorun bebeğinde değil sende dedi stres yasak kalabalık yasak işin bitmesine allahtan 15 gün kaldı gerekirse konuşmıcaksın evden dışarıyada çıkma herşey sana bağlı dedi erken doğum riskim çok yüksekmiş:26: ben duyunca hemen ağladım zaten kızdı doktor kötü birşey yok 1 hafta geride heyecan yapma dedi damarlarımı kontrol altına alıcaklarmış cumartesi doktoruma gidicem bakalım ne dicek sanırım hertürlü tedbir için akciğerin gelişmesi için iğne yapılacak hayırlısı olsun inş bebeğim zamanında gelir
Bu arada cumartesi havuzlu hana gittik fiyat olarakda çeşit olarakta herşey aynı fiyatda aynı boşuna yorulduk anlıcağınız hastane çıkışları özellikle erkek için çok güzel değil heğ kedi köpek tavşan işlemeleri var 35 tl den başlıyor 120 tl ye kadar ben zr 1 tane uğur böcekli güzel buldumda aldım sanırım bitti alışverişimiz annemin demesine göre:) 7 adet pijama altı 5 adet pijama takımı 3 hastaneçıkışı yelek 18 tane çorap:) 2 adet zıbın 9 adet çıtçıtlı badi 5 adet tulum aldık geri ıvır zıvır almıştım zaten artık büyük adam kıyafetleri alcakmışız :) birtane pantolon ve tsirt oldım lcw den birde öyle çok eminönü alışverişini öyle çok 8 aya felen bırakmayın acayip yoruluyor insan orda ben 2 gün kendime gelemedim
Cumartesi bende sonunda ayrıntılu ultrasona girdim 2. düzey oluyormuş ve evet biz renkli beklerken renkli değil bu dedi şaşırdık tabi onlar 4 boyutlu isteğe bağlı onda organ ölçümü yapılmıyor dedi doktor bizde önemli değil dedik yarım saat kadar sürdü çok ilgili bir doktordu medivia hastanesi bebeğimin zekasında yada organlarında hiçbir problemi yok gayet iyiymiş ama bebeğim küçük ben daha söylemeden troit ilacımı kullanıyorsun tansiyonunmu var diye söyledi zaten bebeğe giden bir damarım tansiyondan dolayı büzüşmüş ve yükseldikçe kan dolaşomı sağlıklı bir şekilde gitmiyormuş sorun bebeğinde değil sende dedi stres yasak kalabalık yasak işin bitmesine allahtan 15 gün kaldı gerekirse konuşmıcaksın evden dışarıyada çıkma herşey sana bağlı dedi erken doğum riskim çok yüksekmiş:26: ben duyunca hemen ağladım zaten kızdı doktor kötü birşey yok 1 hafta geride heyecan yapma dedi damarlarımı kontrol altına alıcaklarmış cumartesi doktoruma gidicem bakalım ne dicek sanırım hertürlü tedbir için akciğerin gelişmesi için iğne yapılacak hayırlısı olsun inş bebeğim zamanında gelir
bende hıc ağrı yokta sankı bebek cıkıcak gıbı rahmım kasılıo sankı anlamadım ne oldunu bugun detaylı ultrasoan gırıcem bakalım ıns bısey cıkmaz allah evlatlaırmzıı bağıslasın ıns
günaydınnn anneleerrr keyifler iyidirr inş.. :)
günaydınnn anneleerrr keyifler iyidirr inş.. :)
kizlar mrb bisey sorucam.bu 2 gundur bebek okadar cok tekmeliyorki vajinamda hisefiorum sanki saniyelik bisey oluyo sizdede oluyomu
Kızlar idrarında enfeksiyon çıkanlara bişey sorcaktım. Benim hamileliğin başında idrar testi yapılmıştı diğer rutin kanlarla bir daha da yapılmadı. Şimdi bazen yanma hissediyorum çok rahatsız edecek düzeyde değil. Sizinki nasıl çıktı şikayetiniz olduğu için mi yaptırdınız yoksa kontrolde mi
Henüz erken olduğundan söylememiş. Seker yüklemesi 24 hafta yapılıyor.
Bebeğimin hareketlerini hissetmeye takmış durumdayım sürekli hissedeyim istiyorum
Baska şeylere konsantre olsmıyorum elim karnımda sürekli şimdi süt içtim yattım bir iki kez hissettim durdu normal mi bu arkadaslar
21+0 dayız benim gibi olanlar nasıl hissediyor
İnternette de hissetmezseniz dra basvurun diye okudum
Bu hissetmenin ölçüsü ne ki acaba ne zaman hareket azslmış oluyo
evet canım tüm hamilelere yapılıyor hastanede oluyor sağlık ocağı olmuyor diye biliyorum ben oğlumda devlet hastanesinde yaptırmıştımben de tecrübesizim bu konuda...şeker yüklemesi tüm hamilelere mi yapılıyor? ve sağlık ocağında yapılıyor mu ?
Bebeğimin hareketlerini hissetmeye takmış durumdayım sürekli hissedeyim istiyorum
Baska şeylere konsantre olsmıyorum elim karnımda sürekli şimdi süt içtim yattım bir iki kez hissettim durdu normal mi bu arkadaslar
21+0 dayız benim gibi olanlar nasıl hissediyor
İnternette de hissetmezseniz dra basvurun diye okudum
Bu hissetmenin ölçüsü ne ki acaba ne zaman hareket azslmış oluyo
peki bu kadar kısa sürmesine normal mi :26:
ben artık renkli olup olmayışını geçtim.
herkesin detaylı ultrasonu en az 20 dk yarım saat sürmüş,
benim 10 dk sürmedi.
evet canım tüm hamilelere yapılıyor hastanede oluyor sağlık ocağı olmuyor diye biliyorum ben oğlumda devlet hastanesinde yaptırmıştım
bebekler genelde uyurlar canım sürekli oynamazlar bir gün boyunca hiç hissetmezsen endişelen ara ara hissedersin mesela benim oğlum sabah 7*30 gi,bi bir tekmeliyor sonra duruyor öğlene doğru bi tekmeliyor akşam tekmeliyor sonra duruyor gece 2-3 gibi hoplayıp zıplıyor gibi
o yüzden takip et bir fiil oynamzlar çok küçükler günün büyük çoğunluğu uyurlar zaten
Yaren , loveli sağolun arkadaslar nası geçircem ben bu geri kalan zamanı bilmem bi ultrason cihazına bağlı yaşayasım varCanım ben de 21.haftamın başındayım ve cuma günü hissettim.Cuma akşamı baya bi çikolata yemiştim 7-8 kez hareket etti.ctesi sabah yine aynı şekilde hissettim gün içinde pek farketmedim.Akşam da olmadı.Pazar sabahı yatağımdayken hissetim bi süre sonra kahvaltı edince daha çok hareketlendi.Gün içinde yine hissetmedim.Akşam yatınca hissettim.ve bugün işyerinde otururken hissettim.Ama şöyle oluyor mesela oturuşum sebebiyle biraz karnım sıkışınca hemen o da hareketleniyor veya sağ tarafıma yatınca rahatsız mı oluyor ne bu şekilde..Çok karışık anlattım sanırım yaaYani özetle ben gün içinde 2 kez hissediyorum hareketlendiğinden beri ..gerçi daha çok yeni 3.günü bugün ama genelde bu şekide oldu.belki evde olsam yatıp uzanma imkanım olsa daha çok hissederim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?