Bizim ki sadece nazbizde ecenaz düşünüyoruz :) fikrimiz değişmezse:)
ayy hepsi çok güzelmiş tulumların içinde hayal ettim birden oyy yerim ben onu :125::125::125: güzel günlerde kullanın hayırlı olsun canımmmmm
genelde aynı saatlerde ama çok yorgunsam dinlenecek vakit bulamıyosam çok hareket ediyo sanırım rahatsız oluyo .......Bebek hareketlerini periyodik olarak hergün aynı zamanlarda mı hissediyısunuz arkadaslar yoksa rsstgele zamanlarda mı
hayırlı olsun hazırlığı bay bi kolaylamışsın darısı başımızaMerhabalar kizlar
Biz odamizi aldik sonunda.4 kapili dolap.buyuyen besik.komidin.besik.yatak 2800 tl
Bebek arabamizda chicco liteway.oda 279 tl
Kıslar bende birşey sorsam, midem doluysa yatamıyorum ben nefesim daralıyor gibi oluyor, sizde de var mı böyle bir durum????
Dolap rafından bişey alırken yere düşen bişeyi alırken masanın öte yanına uzanırkrn vs hep vicdan azabı duyuyorum hiç bişi yapmadan da olmuyo nası davranmalıyız???
Merhabalar kizlar
Biz odamizi aldik sonunda.4 kapili dolap.buyuyen besik.komidin.besik.yatak 2800 tl
Bebek arabamizda chicco liteway.oda 279 tl
Hayırlı olsun:) biz de bugün ebebekten aldık aynısından.. Liteway plus için gittik ama ana kucağına ve aynı zamada oto koltuğuna en fazla 8 ay binecek diye vazgeçtik. Zaten normal litewayi de 0 dan itibaren kullanabiliyorsun. Oto koltuğunu da chicco eletta model aldık 0-18 kilo. Yani 3-4 yaşına kadar kullanıyor. 319 tl idi. Bunları alınca da 35 lira çek kazandk.) gayet uygun bir alışveriş oldu..
Hafta içi de odasını aldık bembeyaz..erol mobilya mışıl modeli. 2060 tl. Normal beşik aldm büyüyen modeli sevmiyorum. İlerde baza alırım..istanbuldan yazıyorum mobilyayı tavsiye ederim sitesinden bakın isterseniz..
bende bunlara ek olarak 13 kg kızımı kucağıma aldığımda kötü oluyorum dün misafirim vardı kayınvalidemler onlar gidene kadar mahvoldum tükendim kızım zaten sabah erken kalkmıştı pazara gittik geldik sonra eşim kızımla uzun bir yürüyüş yaptık görümcem gelmiş uzaktan utanma belası ev uygun olmasada çağırdım evi 2 saatte toparlayıp temizledim kek çırptım tabi evde devamlı ses olduğu için gündüz uyumadı akşamda misafir var diye gidene kadar mızmızlandı kimseye gitmiyor beni istiyor kucağımda olacakmış devamlı ağlıyor güç bela uyuttum ama ya bebeğime bişey olduysa naparım diye tedirginlikle hareketini bekledim Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın yavrularımızı korusun
canım güle güle kullanın.bende oda arayışı içerisindeyim.baktım siteye çok güzel. internettenmi aldınız yoksa yerine mi gittiniz ?
kizlar mrb bisey sorucam.bu 2 gundur bebek okadar cok tekmeliyorki vajinamda hisefiorum sanki saniyelik bisey oluyo sizdede oluyomu
İnternetten buldum ama yerine gidip baktık. Bakmadan almak istemem çünkü adi olabiliyor.. Sitede de görmüşsündr %100 mdf ve kalite standartlarına uygun falan.. Görüntüsü de malzemesi de güzel ağır bir mobilya. Fiyatına göre gerçekten çok güzel. 45 gün sonra gelecek. Anca yapılıyor ve gönderilebiliyormuş yoğunluktan. Şimdiden sipariş etmek iyi oldu..
evet bende de var bu durum. . özellikle yemekten sonra cidi bir rahatsızlık şişkinlikte oluyor. Araştırmama göre sindirim sistemimiz bu dönemde yavaşlıyor bunun nedeni de besinleri daha iyi bir şekilde inceleyip her türlü yararlı maddeyi bebeğe gönderebilmek.. yani sindirim daha uzun sürdüğü için daha şişkin ve nefes konusunda sıkıntılı oluyoruz. En büyük çaresi az az sık aralıklarla yemek heralde.. en azından ben öyle sanki daha iyi oluyorum gibi...
çok iyi yapmışsın canım drunu değiştirmekle.yeni drun kim?Kızlar doktormu değiştirdim yolun yarısında.eşimin tabiriyle biz bugüne kadar sağlık ocağına gitmişiz meğer((
Yeni doktor okadar ilgiliydi ki ağzımız açık kaldı.bebeğin parmaklarından tut ayak tabani mesanesine kadar herşeyini ayrıntısıyla anlattı hatta beni sağa sola çevirip oylede izledik bebeği :) üç boyutluyuda açtı çıkarken bize cd yapti.belki bu anlattıklarım rutindir ama biz görmediğimiz için bu ilgiyi baya sevindik.
Ilk gittiğim hastanede özledi :/ demem o ki kızlar doktorunuz içinize sinmiyorsa çok geç kalmadan değişin..
Nedense ben kendimi mecbur gibi hissettim eskisine öyle değilmiş.
bende hafif kaşıntı vardı ama rahatsız edecek kadar değildi.her kontrolde drum yapıyor testleri..Kızlar idrarında enfeksiyon çıkanlara bişey sorcaktım. Benim hamileliğin başında idrar testi yapılmıştı diğer rutin kanlarla bir daha da yapılmadı. Şimdi bazen yanma hissediyorum çok rahatsız edecek düzeyde değil. Sizinki nasıl çıktı şikayetiniz olduğu için mi yaptırdınız yoksa kontrolde mi
Kıslar bende birşey sorsam, midem doluysa yatamıyorum ben nefesim daralıyor gibi oluyor, sizde de var mı böyle bir durum????
Canim aynen bende de oluyor sanki asagidan ayagi cikcak gibi geliyor vajinama vuruyor sanki.ama bende kasik agrisi vajina agrisi da oluyor arada korkuyorumbuyuzden
canım hamişdaşım bak bende senin gibi özel hastanede yaptırdım ve 3 boyutlu yani kadın doğum doktorumdaki gibi ultrasonda baktı yalnız bütün organlarına tek tek detaylıca baktı konuştu yorum yaptı diğer tarafta sekreteri rapora yazdı. yalnız benimki 25 dk sürmüş eşim öyle söylüyor ben dakika tutmadım.
bende başlangıçta detaylıyı da renkli düşünüyordum fakat özel hastane olmasına rağmen 24 lira ödedim fiyat olarak uygundu çünkü. çünkü renkli ve detaylı ultrason fiyat olarak yüksek geldi biraz 300 gibi bir rakam olduğunda bu ay sıkışmayalım dedik. fakattttttt renkliye hemde cd vs için mutlaka yaptıracağım.
oğlumda renkliye 8 ayda girmiştim ve herşeyi tam anlamıyla oluştuğu için doğduğu zamanki gibiydi.
sende lütfen gönlünü ferah tut arkadaşım.
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz
ben bugün hastanedeydim troid rahatsızlığım var
onun takibi için gidiyorum şimdilik güzel bugün tekrar kan vardim
p.tesi de sonucunu alıcam inş.
sonra anneme geçtim ordanda eve gelip yemek fln yaptım
ancakk oturdummm
boşver sıkma canını ya bebeğin iyi ya önemli olan bu veririm canım ben bilgi sana
cnm yazdıklarını okuyunca bende merak ettim. Doktorumu aradım. Benim daha detaylı ultrasona var ama randevu aldırdı doktorum. Ayrıntılı ultrason renkli olmuyormuş. Bizim istediğimiz 4 boyutlu ultrasonlar renkli oluyormuş. Onun zamanına daha var dedi. Yani doktorumun söylediğine göre sıkıntı yapmana gerek yok. Sıkma kendini cnm...
hanımlar bende kız ismi arıyorum ama hala bulamadım sizler buldunuz galiba?
Arkadaşlar merhaba;
bende geçen haftalarda tetanoz aşımı yaptırdım ama sizin bahsettiğiniz gibi hiç bir ağrı yaşamadım çok şükür..yapan hemşire çok ilgili ve eli de çok hafifti ama biraz yapıylada alakası var diye düşünüyorum...
şeker yükleme testi ise bende önümzdeki hafta yaptracağım gibi görünüyor doktorum banada aç gelmemei söyledi. Bildiğim kadarıyla 50 mg yükleme aç karnına 100 mg ise çok aşamalı olarak yapılıyor.
birşey sormak istiyorum size iştahınız nasıl? benim iştahım açılmadı hatta yemek yemek beni çok rahatsız ediyor sırf bebeğim beslensin diye faydalı şeyleri kara üzüm,ceviz, yumurta ve süt tüketmeye çlışıyorum ama özellikle akşmaları yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum hazımsızlık yaşıyorum. benim gibi olan iştahsızlık çeken var mı? eşim bile artık kızıyr sabahları ekmek yerine eti form yiyorum çünkü ekmek bile taş gibi mideme oturuyor sanki(
aklındaki isim ne? biz ismiyle seviyoruz artık kraliçemiECE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?