2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hehe
Başlığa takılmayın şımarasım geldi. Şmdi ben yeni doğmuş kuzucuk ziyaretine gidiyorum. Annesine sorarım kendi ne yapmış... Öpücükler tatlı anneler. Ben yokken çok kaynatmayın sonra okuması pek zor oluyor....

Bu arada Emel nerelerde ki??

burdayıımm ama fiziken fena haldeyim (
gece nefesim daraldı derin nefes alsam bile yetmedi panik oldum kalp çarpıntısı başladı kalktım bende tüm camları açtım oturdum sabah 5 e kadar ( sonra eşim uyandı. ona kıyamamıştım uyandırmaya. geçer dedim ama geçmedi. sonra eşim uyandı saat 5te nerdesin diye geldi yanıma. Fenalaşmış halde görünce hem kızdı hem panikledi niye haber vermiyorsun diye. sabah 5te doktora gittik oksijen verildi biraz kendime geldim. 2 gün rapor verdi doktor. Geçtim yatağa, kaburgalarım batıyor diye sırt üstü yattım nefesim daraldı yine sonra sola döndüm bu sefer de kaburgalarım battı. Gün ışıyana kadar dua ettim sabır diledim. Sonra da artık yorgunluktan uyuyakalmışım.

KIsaca gün kötü başladı ama inşallah güzel devam edecek akşam 5te bebişimi görücem inşallah yüzüstü yatmıyordur:))

sizler nasılsınız?

Son düzenleme:
kızlar ilk alışverişi yaptık bu arada :)))) İzmirdeki arkadaşlara; kemeraltı kestane pazarında düzgün 1 dükkan buldum.ama aklınıza gelen herşey var ve fiyatları çok uygun.lansinoh gögüs kremini 33-35 tl ye görmüştüm hep.25 tl ye aldım mesela.bebedor göğüs pedi 10 tlden 5 tl ye düşmüş.
ilk cicilerini de aldım kızımın aynı yerden.1 takım başlangıç zıbın takımı (hastane çıkışı),4 takım 5li zıbın takımı,3 tane çıtçıtlı body,3 tane tulum,2 tane 2 li takım,3 tane iç zıbın (göbek bağı düşene kadar) , 3 tane ağız mendili, 3 çift de çorap aldık.
izmirli arkadaşlar isterse özelden mesaj atsın,mağazanın adı adresini veriim.fotoğrafları da çok yakında paylaşıcam :)

aa çok geçmiş olsun canım yaa.inşallah iyi hissedersin kendini.dinlenmene bak sen.

Emelcim geçmiş olsun senin kadar olmasa dadün ben de nefes slmak da zorlandım özellikle derin nefes alma ihtiyacı duydum ama alınca da canım yanıyodu bugün daha iyim
Sana ne dedi dr bebişine çok çok sevgilerimixi götür

Canım çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et güzelce dinlen ben de artık bu hafta nefes nefese kalıyorum en basit işleri yaparken bile.Evet gün kötü başlamış ama bebişini görmek sana iyi gelecektir kuzum güzel haberlerle dön sevgiler.. ve evet inşallah yüzüstü yatmıyordur bu sefer

çok geçmiş olsun canım umarımda geçmiş bitmiştir allah bir daha tekrarını yaşatmasın
bebişinle güzel haberlerini bekliyorum

hayırlı ve uğurlu olsun yeni cicişlerin

Saol canım öernin için. Doğru altına zıbında alayım ama hastanede eldiven ve sapka giydiremiyorsun izin vermiyorlar. Hatta ustune battaniye yi bile örttürmüyorlar. Sen taksan bile onlar gelip cıkarıyor.
anaaaa nere ora ben üniv hast yaptım doğumu bişey demediler

geçmiş olsun canım ne oldu ki yaaa

ben de butikbebede uğurböcekli patik var bak dicektim

bebeğim çok geçmiş olsun ben de akşam 5 te bebişimi görücem inşallah uyumazlar :)))

bu iştahsızlık yüzünden eşimle son bir haftadır kavga ediyoruz
bulantılarla geçen bir dönemi daha yeni atlattım ve herşeyden soğudum,hiç birşey yiyemiyorum...
tek yiyebildiğim ayva,mandalina,havuç.
eşim sürekli çocukmuşum gibi tepeme dikilip beni yemem için zorluyor,
bende strese giriyorum hiç yiyesim gelmiyor bu sefer başlıyorum ağlamaya
gerçekten nasıl çözeceğiz bu sorunu bi fikrim yok.
sırf bu yüzden eşimle aramda soğuk rüzgarlar esiyor
doktor gelişimi için çok iyi dedi,bende üzülüyorum ama kendimi zorlayınca daha kötü oluyorum..
bende sürekli peynir zeytin yemeye çalışıyorum.kuruyemiş,süt hep eşim peşimde yediriyor.
bu haftada balık yiyeceğiz dedi.şimdiden kara kara düşünüyorum [/QUOTE]
yazdıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldum bende en çok hamileliğimin başından beri mandalina ve havuç yiyorum diyebilirim. benim eşim bu çocuk peynir ekmek çocuğu olacak diyor :)) ama artık kendimi sıkmıyorum neticede ekmeğin pilavın bir faydası yok önemli besinleri almaya çalışalım yeter napalım artık... balığı ihmal etme ama ben en azından haftada bir yemeye çalışıyorum..
ayrıca benimde kızım olacak ve bizde zeynep düşünüyoruz adını:))

yazdıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldum bende en çok hamileliğimin başından beri mandalina ve havuç yiyorum diyebilirim. benim eşim bu çocuk peynir ekmek çocuğu olacak diyor :)) ama artık kendimi sıkmıyorum neticede ekmeğin pilavın bir faydası yok önemli besinleri almaya çalışalım yeter napalım artık... balığı ihmal etme ama ben en azından haftada bir yemeye çalışıyorum..
ayrıca benimde kızım olacak ve bizde zeynep düşünüyoruz adını:))

bende de başladı bu nefes darlığı olayı ya özellikle yemeği çok kaırınca, çok geçmiş olsun

ama benim dr um balık yağı verdi:44:

sanırım coğumuzun bu şekilde bir sarsılmaya ihtiyacı vardı. tskler amargi gerçekten cok cok doğru seyler yazmıssın. aslında hepimizin bildiği ancak zaman zaman ihmal ettiğimiz seylerin nelere neden olacagını bütün cıplaklığıyla yazman gerçekten cok ii olmus... ben kendi adıma bundan sonra daha dikkatli olacağım...

emelcım gecmıs olsun ınsallah bır daha hıııc olmaz...
ınsallah bu sefer kızcen sana opucukler yollar yuzunu gorursunuz...

ama benim dr um balık yağı verdi:44:

ben kızıma hamıleyken balık yemedıgım hergun alıyordum doktorum ozaman öle demıstııı

mrb kızlar.

balık yağını gidişimde bende isticem doktordan.bebiş için çok iyi diyorlar..

AMARGİ aynen bende aysız eşeksiz bi takım istiyorum,İDİL BEBE nin bi takımı vardı krem rengi..hala arayıştayım..

Kızlar artık özel hastaneler eskisi gibi yoğun olmucak heralde zamdan dolayı.bende baktım şimdi baya randevu boşluğu vardı,hatta yarına bile vardı,6 aydır ilk defa gördüm bu durumu,normalde 10 gün öncesinden mümkün değil alamazdım..

İnş doğuma çok zam gelmemiştir.zaten pahalıydı

herkese merhaba ooooooo haftasonundan beri almış başını gitmiş sayfalar maşallah.

bebişlerini görenler de var ohhh ne kadar güzel görecek olanlarında heyecandan dakika sayıyorlardır.

amargicim yazını okudum ve cidden çok haklısın. bizler her ne kadar unutsak da bu durumu senin yazdıklarını
gözümün önüne bir yerlere asmamız lazım.
eml_ geçmiş olsun canım ama keşke eşine daha erken haber verseymişsin inşallah herşey yolundadır şimdi...

cnm güzel anlatmışsın valla, peki sen ne kullanıyosun, birde balıktan sonra yoğurt yemeğin diyorlardı, birde ben deniz levreği yemeğe çalışıyorum yani öyledir diye alıyorum, ağır metal olmazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…