2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen öyle valla ben 2 haftada 1 gün yarım gün çağırıyorum ayda 1 tam gün almaktan daha iyi oluyor yorulmuyorum böylece ev de hep temiz kalıyor benim eşim asla yardım etmez içtiği bardağı kaldırmaz o derece bana dediki ben sana yardım edemem zaten çalışıyoruz kadın tutalım parasını ben vericem yorulma sen :))) ayyy kocam benim ne düşünceli o zaten söylmese ben alıcaktım mecburen :)) olmuyor hem hamile hem çalış hem de evin temiz kalsın yok öyle :))))

Hanımlar çok kötüyüm.

Cumartesi günü ayrıntılı ultrasonda küçük balığımı görmek 179inanılmaz mutlu etmişti fakat aynı gün yapıan 50gr yüklemede tokluk şekerim yüksek çıkınca bugün 3 saat süren 100gr lık testi yaptı doktorum değerlerim aşağıdaki gibi

Açlık :93 (normal)
1. Saat:185 (yüksekmiş )
2. Saat:179 (yüksekmiş )
3. Saat: 124 (normal)

Beni endokrinoloji doktoruna sevk etti. Sağlık ocağı da tetanos aşısı yaptı. iki günd kollarım delik deşik oldu. moralim çok bozuldu. Ailemde şeker hastası yoktu bende de yoktu. üstelik ne kiloluyum ne de hamilelikte çok kilo aldım benzer durumu olan arkadaşlar var mı? Lütfen bana bir yorum yazın. çok mu riskli gebelikte şeker ?

Canım korkma bu hamilelik şekrri herkeste çıkabilir. Arkadasımda da çıkmıştı beslenmesine dikkat etti bi kaç zaman insülin vurdu sağlıkla doğdu bebeği ve şimdi 3 yasında

Canım korkma bu hamilelik şekrri herkeste çıkabilir. Arkadasımda da çıkmıştı beslenmesine dikkat etti bi kaç zaman insülin vurdu sağlıkla doğdu bebeği ve şimdi 3 yasında[/QUOTE]

moralim çok bozuldu. internette bir sürü kötü şey de yazıyor

mrb cnm benim normal şeker hastalığım var hamilelikten önce vardı çok yüksek değil cnm üzme kendini diyet verir büyük ihtimalle
orkulacak bişey yok arkadaşımın 200 çıkmıştı diyet verdi tekrar ölçtüler normal çıktı doğumdan sonrada tamamen düzene biniyo
okadar korkulacak bişey yok

evet demin annemi aradım ev tertemiz oldu dedi bundan sonra 2 haftada 1 alıcam

Ay canım hiç korkma bende normalde düşük şeker var benimde fırlamış.2 hafta dikkat ettim yediklerime dengeledim 1 ay daha devam edicem dikkat etmeye.hiç bişeycik olmaz

cnm banada ayrıntılıda tansiyon olma ihtimalin var erken doğuma yol açabilir dedi.İnternetten baktığım kadarıyla ölmem lazımdı ne anneliğin körlüğü kalmış ne ölümü...Nete bakma doktorun sana tavsiyelerde bulunacaktır,sadece dikkat edeceksin merak etme hiç

Umarım sadece diyetle atlatırım. ben zaten ne tatlı severim ve de şekerli şeyler. hamileliğimde bile canım hiç istememişti. Teşekkür ederimmm...

Aynen hiç öyle taktırmayan bi hastane görmedim ben çok saçma olur mu öyle şey

Hadi ya ben taktıranı yeni duydumm. 40 gun önce eltim dogum yaptı cocugu fazla sıcak tutmaktan isilik yapacaksınız deyip kızdılar bize cıkardılar hemen. Daha öncede kuzenım dogum yaptı Kayseride onaDA aynı seyı soylediler. Ben zaten oyle oldugunu biliyorumda bunlar en gordugum örnekleri. Bebekler bizim aksimize helede yeni doğduklarında cok usumuyorlar. Bide cok kalite organik ürünleri yendoğana gıydırmeyin vucutlarının dısındaki madde yıkansa bile cıkmazmıs pek. O yuzden o kaliteli urunleri eve geldikten ilk banyosunu yaptıkdan sonra kullanın dıyorlar. Ama uyurken ortmek için ince penye battaniye lazım bencede ki sureklide uyuyo olacaklaar..

Flufem tetanoz konusunda ivf drların yaptır ya da yaptırma dediler mi benimki size burskıyoruz dedi
Ne yapsyım bilemedim

Canım o halk arasında yanlış bilinen mitlerden. Eğer bayatlamış bir balık yersen ekstra saf protein daha da kotu olmana neden olabilir. Cunku balığın bayatlaması protein zehirlenmesidir. O yuzden yemeyin derler ama taze balıkda hiçbir sıkıntı yok. Ki zaten bayat balık yememeliyiz. Canım ben yeni cıkanlardan yemeye calışıyorum. İki hafta önce palamut yedim. Ki hala bulamıyorum, tam mevsimi aslında. Hamsi, bide çiftlik alabalığı yıyorum guvenebildiklerim bunlar. MEzgit, uskumru gibi balıklarda genelde çiftliklerde yetişiyo onlardan da yıyebilirsin. Bide hamsi kucuk oldugu ve cabuk yetiştiği için daha az amruz kalıyo ağır metallere. Ama bende bu kadar biliyorum. Bundan sonrası benide asar

Bende de aynı durum var ama daha doktoruma soramadım ilk hamileliğimde hiç öyle bir şey yaşamamıştım ama bunda çok çok kaşınıyor. Doktora gitmeme de daha çok var (

sagol cnm ben ya yarın ya carsamba günü doktoruma gidicem seker yuklemesi yaptırıcam sonucunu göstericem muayene olucam anca ogün konusurum bakalım ne dicek.

Flufem tetanoz konusunda ivf drların yaptır ya da yaptırma dediler mi benimki size burskıyoruz dedi
Ne yapsyım bilemedim

Canım benimde ivf.Hem kadın doğumcum hemde ayrıntılı ultrasonu yapan perinotolog yaptırmamı söyledi.Ben 21. haftada yaptırdım.Tedbirli olmakta fayda var.

şeker yüklemesi yaptıran var mı, aç mı tok mu gidiyoruz, birde balık yağı kullanan var mı
Canım ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım.Gelecek hafta yaptıracağım.Balık yağını da 17. haftadan beri hergün kullanıyorum.Ben vejeteryanım hiç balık yemiyorum.Doktorum o yüzden verdi.Markası Seven Seas.Ayrıca her gün üç tane ceviz yiyorum.

Canım benimde ivf.Hem kadın doğumcum hemde ayrıntılı ultrasonu yapan perinotolog yaptırmamı söyledi.Ben 21. haftada yaptırdım.Tedbirli olmakta fayda var.
Sağol arjincim ben de yaptırayım o zaman çarsamba sabahtan gideyim elim kolum şişerse o gün dinlenebilme şansım olur

Ne yapsyım bilemedim

canım iki drumda 22. haftadan önce yaptırmamamı söyledi ve gerisini bana bıraktı.ben yaptırdım 22. haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…