2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ofisteki insanlar sinirimi bozuyor... ben haksızlığa thamül edemiyorum cnm

Ne yazıkki oluyor öyle durumlar canım günlük hayatta bu tip insanlarla bazen uğraşmak durumunda kalıyoruz.sabır da bi yere kadar hele şu durumda hiç çekilmiyor ama sakinleşmeye çalış bebiş de seninle birlikte gerilmesin

Geçmiş olsun arkadaşım, her şeye olumlu yönünden bakarsak; oksijen verilmesi iyi olmuş cildi güzelleştirir : ))
Bebişini de güzel güzel görmüşsündür inşallah.

Bu dönem sırt üstü yatmamak lazım ya güya, sanki inadına sürekli sırt üstü uyuyasım var son zamanlarda.
Yeni bir taktik geliştirdim, bir yastığı sırtımın sağ tarafına koyup sırt üstü yatıyorum. Yani sola doğru bir eğimim oluyor mecburen.
Şimdilik idare ediyor, tavsiye ederim.

Hanimlaaar yoldaslarııım nasılsınız :) 15 gündür evde internet yok giremiyordum buralara telefondan da girmek istemiyodum malum bebişleri radyasyondan uzak tutmak için ama bugün artık dayanamadım girdim öğleden beri son 30 sayfayı okuyabildim ancak.. Burdan uzak olunca hayattan da hamilelikten de uzak kalmış oldum ama girince ohh bee dünya varmış dedim :))Sizlerde neler olup bittiğini az çok öğrendim bende de herşey yolunda. Yarın tetanoz aşımı olucam.ayın 29 unda ayrıntılı ultrasona giricem sabah aç karnına önce doktoruma görünücem şeker yüklemesi yapılacak öğleden sonra da usg ye giricem. Off dilim şişmiş aslında yazacak şey çok ama sizi sıkmayayım okurken yormayayım hepinize sevgilerrr....

evet canım..:)
senin akıntın nasıl oldu bu arada?

O günlerde daha sık oluyodu birkaç gündür öyle bi nemlilik hşssetmiyorum ayakta durunca daha dazla oluyodu galiba ve de bş de üstğne haraket ettiğim için terleyince daha fazlaymış gibi hissediyodum analiz edebildiğim kadarıyla. Okuduklarıma göre idrar da bazik oluyomus gamilelikte ve bazik idrar da turnusolu maviye çeviriyo denedim o da biraz rahatlattı.
Burada bikaç arkadasda daha vardı ya onlara da drlar olumsuz seyler söylememişler benim dr da maviye dönmeyen kadın görmedşm amniyon sıvısı normal deyince kafaya takmanaya başladım. 1 hafta geçsin dşye bekledim kontrolün üstünden bi idrar kültürü yaptırıcam bi de crp baktırıcamnyarın bi şikayet hissedilmese de enfeksiyon oksbiliyomus ya bazen ona tedbiren
2 hafta sonraya da kontrolüm var tekrar
Her hafta yeni bi vesvese buluyorum:)
Sağlıkla tamamlayalım inşallah canım ya
Senin nasıl geçiyo ikizler nasıl

Bende de aynı durum var ama daha doktoruma soramadım ilk hamileliğimde hiç öyle bir şey yaşamamıştım ama bunda çok çok kaşınıyor. Doktora gitmeme de daha çok var (

Canim ablam ikizlere hamileyken genital bolgesi ve gobegini yirtarak kasiyodu okadar kotuydu karaciger emzimlerinden demisti doktor

geçmiş olsun bence panik atak geçirmişsiniz,hamilelik ve panik atak mükemmel ikili zatenama bu halimize de şükür,sayılı günler tüm hamişler için çabuk geçer inşallah

kizlar mrb bisey sorucam.bu 2 gundur bebek okadar cok tekmeliyorki vajinamda hisefiorum sanki saniyelik bisey oluyo sizdede oluyomu
evet evet aynı durum bendede var çok farklı bi his o :)

Kıslar bende birşey sorsam, midem doluysa yatamıyorum ben nefesim daralıyor gibi oluyor, sizde de var mı böyle bir durum????

ben yemeklerden sonrada bi müddet öyle oluyorum her yemekten sonra yürümek istiyorum midem sıkışıyor çok

canım herkes farklı hissedebilir ölçüsünü bilemiyorum ama ben acıkınca ve yemekten sonra daha çok hissediyorum ..Eğer kafana çok takılıyosa doktoruna sorsan strese girmezsin.

şeker yüklemesi yaptıran var mı, aç mı tok mu gidiyoruz, birde balık yağı kullanan var mı

ben 24. haftada yaptırcam dr. aç gel dedi hatta gece 12 den sonra birşey yeme dedi .balık yiyemiyorum diyince hap verdi kullanıyorum her gün.

Balık çeşitlerinden sadece levrek yiyebiliyordum şimdi onuda yiyemiyorum dr.a söyleyince balık yağı önerdi marincap diye bi hap.Diğer markalarda balığın biçok şeyi karmakarışık oluyor neden yapıldığı belli olmuyor bu daha güvenlir dedi amaaa yinede bilemiyorum.kullanıyorum her gün

yarın renkli ultrasona gidicem kızlar aranızda giren var mı görebiliyomusunuz bebişlerinizin yüzünü

Ben de ilk radyolojı uzmanına yaptırdım.hiç konuşmadı, mıy mıy mıy...soruyorum dr. yorumlar diyor.sonra perinatolağa gittim.270 tl ama konuştu da konuştu.

Balık yağını hap olarak mı? yoksa yağ olarak mı içiyorsun?ben de yağ olarak içiyordum ama dr önermedi. Güvenemem dedi.halbuki balığın karaciğerinden üretilmemiş,ağır metal ve a vitamini içermeyen bir yağ idi.

sağol destinacımm, teşekkür ederiz, daha güzelleri sizin olsun inşallah.

iyi canım yaa.sevindim walla.zor kavuştuk rabbim ayırmasın yavrularımızdan inşallah
benim minişlerde iyi şükür ama ben çok ağırlaştım canım...yemek yemek şimdiden sorun oluyor.çoğu gitti azı kaldı,hayırlısı ile

aa çok geçmiş olsun canım yaa.inşallah iyi hissedersin kendini.dinlenmene bak sen.

çok geçmiş olsun canım umarımda geçmiş bitmiştir allah bir daha tekrarını yaşatmasın
bebişinle güzel haberlerini bekliyorum

hayırlı ve uğurlu olsun yeni cicişlerin

anaaaa nere ora ben üniv hast yaptım doğumu bişey demediler

geçmiş olsun canım ne oldu ki yaaa

ben de butikbebede uğurböcekli patik var bak dicektim

bebeğim çok geçmiş olsun ben de akşam 5 te bebişimi görücem inşallah uyumazlar :)))

bende de başladı bu nefes darlığı olayı ya özellikle yemeği çok kaırınca, çok geçmiş olsun

emelcım gecmıs olsun ınsallah bır daha hıııc olmaz...
ınsallah bu sefer kızcen sana opucukler yollar yuzunu gorursunuz...

sağolun kızlar Allah kimseye yaşatmasın ben de panik ataktan şüphelendim zaten ama sahiden çok korktum kendim için değil bebeğim için. oksijen gitmiyor ben nefes alamıyorsam bebeğim de nefes alamıyor diye bayağı panik yaptım. İyi ki yanımda eşim vardı ben o olmasa napardım bilmiyorum çünkü vardiyalı çalıştığı zamanlar var bazen geceleri yanımda olmuyor.

bugün güzel bitti ama bebişimi gördüm çok şükür sağlıklıymış miniğim. Annesini de üzmedi söz dinledi sırt üstü yatıyordu:))
Doktorumuz da sağolsun herşeyi anlattı içiniz rahat olsun artık dedi :))
ordan da beyimle :)) Üsküdar salacaka gittik kızkulesini izledik sohbet ettik. iyi geldi ruhum dinginleşti bir de bugün nikah yıldönümümüzdü 11.11.2011 de imzayı atmıştık ne çabuk geçti koskaca 2 yıl hala şaşırıyorum:))

nefes darlığını tetikleyen zaten birden çok fazla yemek yemek hem mide hem rahim akciğere baskı yapınca böyle bir sonuç çıkıyor. yemek yemeğe korkar oldum Allah size yaşatmasın (

bu arada müsait olduğumda size bir ninni ve doğduğunda bebişimizin çekeceğimiz fotoğraflarını paylaşacağım. Size de fikir olur :))

bugünlük benden bu kadar müsaadenizle :))

amin cnm eşime zorla iş yaptırıyorum sofrayı getirip götürmek ayda 1 balkon yıkatmak acayip inatçı ben dedikçe bekletiyor inatlaşıyor güya ben yokken çocuk bakıyor programı bozmuş kızım.çamaşırlar sıkılmamış oyuncaklar her yerde halının üstü kırıntı dolu kaka yapmış kakayla geziyor sinirlerim zıpladı halbuki sabah temiz bırakmıştım ve temiz bulmak istediğimi söylüyorum her seferinde.
normal bende gün içinde kendimi dinlemeye vaktim olmuyor yorulduysan otur dinle kendini.birde bebekler devamlı hareket etmiyor sık sık uyuyorlar

haklısın cnm hiçbir şey bebeğimden önemli değil bende şimdi daha iyiyim... anlıktı aslında ama baya öfkelendim doğrusu...

maşallah bende 10 ekimden beri görmüyorum çarşamba görücem güzel haberle gelirim inşallah
bende ilk defa duydum kızımı ilk ebesi giydirdi puantiyeli pembe hastane çıkışı almıştım ilk fotoğrafıda eldivenli şapkalı
:!6: çok sagol amargi içimi rahatlattın buradan bi devam edeyim olmadı kendi dr ma dönerim ama çok iyi diye biliniyo burada...
dr felan bi tarafa da amargi sen ilaç gibisin bu topiğe
bende sırf normal doğuma devlette doktor girmiyor diye özele gidiyorum yoksa devletin doktoruda aynı sürede muayene ediyor aynı açıklamaları yapıyor özeldeki doktor çok yoğun olduğu için devletten farkı yok benim için

merhabalar güzel annişler..
gününüz güzel geçmiştir inşallah.
yavrularımıza kavuşma yolunda 1 günü daha bitirdik sayılır çook şükür. minişleri bolbol hissetmeye başlamışızdır sanırım artık hepimiz. benim miniğim 2 gündür pek bi uslu:) karnıma vuruyodu bol bol, 2 gündür sadece akşamları kasıklarıma 1-2 ufak tekme sonra yok hiç ses. ara sıra endişelenmedim değil ama burdan okuduğum kadarıyla bu haftalarda olurmuş böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…