2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Allah korusun keşke yarını beklemeseydin çünkü hakikaten ishal üşüme titreme halsizlik hali çok sıkıntı veriyor. Yarına kadar bol bol su ve bazı arkadaşların dediği gibi soda tüket. Bir de sana tavsiyem hastaneye giderken eğer ishalin devam ediyorsa wc ye gitmeden hastaneye git. Çünkü gaita testi istiyolar hastanede boşuna beklememiş olursun.
İnşallah tez zamanda iyileşirsin canım :)) n

arada ben de giriyorum ekim 2013 anneleri topiğine :) Allah hepimize o günleri göstersin inşallah.sağlıkla anlatalım güzel güzel doğum hikayelerimizi :)

Kadınlar külübü öyle bağlıyor ki insanı kendine.. ekim 2013 anneleri topiğinde birinin sancısı tutmuş. Sancım tuttu hastaneye gidiyorum dua edin yazıp gitmiş. Yani ne kadar güzel hep bu şekilde düşünülüyor artık. Ben hamileliğe dair bir şey öğrendiğimde hemen burda paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Aramızda birbirimizi tanımasak bile öyle bir samimiyet oluşuyor ki butt'un ki gibi ilgi görmediğimizde hemen küsme eğilimine giriyoruz :))
çok tatlıyız çokkk :))

Ayy o günleri görebilecekmiyim acaba sanki zaman hiç geçmiyor gibi.. Benimde beklenen doğum tarihim 26 Mart burdaki biçok arkadaşın doğumunu dinlemek sanırım biraz güç vericek bana..

sahi mi aynı zamanlar demek doğum yapacağımız muhtemel tarihler :)) süper yaaa tükkanı biz kapatıcaz desene karanfilll:)))

:))) bende çok güldüm çok hoş eşimede okutucam nasıl karşılayacak bakim..
sahi mi aynı zamanlar demek doğum yapacağımız muhtemel tarihler :)) süper yaaa tükkanı biz kapatıcaz desene karanfilll:)))
Evet valla aynıymış tarihlerimiz bakalım tutacakmı.. bizde herkesi dinleyerek daha tecrübeli gideriz doğuma bence:)

çok şekersin wallaa

gerçekten güzel...
bende topiğin ilk annelerinden olucam allah izin verirsemart ayına kalmaz doğumum:18:

aralık 2011 topiğinde ilk bebeğimiz 25 ekimde gelmişti ikinci bebiş 11 kasım ve aralık gelmeden yaklaşık 10 arkadaş teker teker dogurmustuk aralık annesi(10 aralık) olmayı beklerken 29 kasımda kasım annesi olmuştum ilkim 11 gün erken geldiği için 6 marta kalmaz diye düşünüyorum sağlıkla gelsin de gerisi mühim değil

Kızlar, cumartesi günü işyerimde bir çeşit akademik gezi varmış. gitmek bizler için faydalı olcakmış. bugun söylediler, ben gelmesem olmazmı dedim, olmaz dediler. ama ben gitmek istemiyorum, 5-6 saat ne gezisi olursa olsun ayakta durucak yürüyecek halim yok. hamile olduğumu da biliyorlar zaten göbeğim önden gidiyor.. anlamıyorum insanları. sizce ne demeliyim, gerçekten gitmek istemiyorum, yorulunca kramp giriyor .

sizce bu bir çeşit mobbing mi, çünkü bence öyle

selam arkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasonum vardı bir ay sonra nihayet minik kuşumu gördüm :) dr um herşey normal dedi gebelikten önce miyom vardı bende sordum durum nedir doğumda bi sorun olur mu diye rahimin arkasında olduğu için sorun olmaz ama ilerleyen haftalarda kanama olabilir yatak istirahatı ile devam edersin dedi

gitmek zorunda değilsin. çünkü cumartesi mesai saatleri dışında bir gün ve seni kimse zorla mesaiye veya eğitime çağıramaz. eğer sorun olur diyorsan da sağlık ocağına gidip durumu anlat ve sağlık raporu al gitme. Ne manyak insanlar var yaa hamile ve çabuk yorulan birine böyle bir dayatmayı hangi akla mantığa sığar anlamıyorum ((

Benim de alasım var ama iyice paranoyak olcam diye korkuyorum

:))) bende çok güldüm çok hoş eşimede okutucam nasıl karşılayacak bakim..

Evet valla aynıymış tarihlerimiz bakalım tutacakmı.. bizde herkesi dinleyerek daha tecrübeli gideriz doğuma bence:)

benim 3 hamile arkadaşım var çok yakınız eşleriyle falan. 3 hamile ve 3 baba adayı whats app'ta bir grup kurduk türlü paylaşımları bu grupta yayınlıyoruz. Bu paylaşımı ordan yaptım hiç bir baba adayından ses çıkmadı işlerine gelmedi çünkü :)) Oku bakalım ne dicek senin eşin :))

heyyy sevgili hamişler ben sapık oldum galiba
ya habire üstüme değişirken duş alırken aynadan kendime bakıyom sonra ayyy ne güzel oldum ben diyom, kendimi inceledikçe inceliyorum göbişimi hele cokkk seviyom hergün biraz daha büyüyo ve ben hergün kendimle daha fazla gurur duyuyorum :) benim dısında kendini bu kadar izleyen varmı acaba ?

normalde 18 ve 24. haftaya kadar gitmek gerekiyor die biliyorum. Erken dönemde yapılmasının en büyük avantajı Allah korusun herhangi bir sorunla karşılaşılırsa bir an önce müdahale etmek. Bende 23+4 gibi gideceğim ama benimki biraz mecburiyetten çünkü randevu için boş gün yoktu. Sende kendini zorlarsan daha iyi olur bence..

Benim de alasım var ama iyice paranoyak olcam diye korkuyorum

Aynen valla zaten paronayaktım iyice oldum şimdide acaba bir zararı olurmu bide jel bulamadım daha oyüzden nette gelmiyo ses dün geldi ilkkez kullandım bugünde zor tuttum kendimi dinlememek için Oda sağolsun bebeğim bugün bayağı hareketliydi oyüzden..pişmanda oldum aslında hiçte gerek yokmuş..

:))) yok yok sapıklık değil bu yaaa olmamalı yani çünkü ben de öyleyim :))
her dakika göbeğimi izleyip duruyorum. Kendi kendime iltifat ediyorum ayyy yerim göbeğimi falan diyorum :))
sapıklıksa eğer bu evet biz sapığız canım benimmm

Okuttum dediği baba haklarıyla ilgili madde yokmu hiç onlarıda oku öyle yorum yapim:)) sanırım onunda pek işine gelmedi:)

yasasın ozaman artık daha rahat izleyebilirim kendimi :) offf cok sanslı eslerimiz var ne güzel eşleri var dimi yaaa :))) yerim ben kendimi ohhh beee dünya varmış rahat rahat sarkabilicem kendime :))))))

Bence hiçte öyle değil bir kadının en güzel olduğu dönemdir bu çünkü.. Kimisi farkında değil ne güzel ki sen farkındasın bende her sabah kalktığımda aynada göbüşime bakıyorum kasıklara doğru çatlaklarım olmasına rağmen çok seviyorum göbişimi:))

inşallah o günler bir gelseee, hamileliğin keyfini çıkaramadım ben bir türlü, sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum, yarın yine idrar külütürü vermeye gidecdğim, sürekli acaba yine rken doğum mu olacak endişesi içinde geçiyor, veee bir de hamile ilekn çalışmak zorunda kalmak durumu var, bazen işteyken ne işim var benim burda yaaaaaa!! diyorum , benim şuan evimde uzanıyor olmam lazımdı diyorum, ama çalışmak için okuduk, hep çalışcağımız günün hayali ile girdik öss ye kpss ye, şimdiyse evde yatacağım günü hayal ediyorum

kızzzz sen baya abratmışın beyaw sen bilin tabide bikaç ay sonra kavuşcazzz

daha neler var ben de bebişe çorbalar kurabiyeler bakımları falan yavaş yavaş paylaşırım
ayyy paylaş valla öğrenmemiz gereken çok şey var

çok şekersin wallaa

gerçekten güzel...
bende topiğin ilk annelerinden olucam allah izin verirsemart ayına kalmaz doğumum:18:
sonra flufemi araki bulasın ikizlerin bi birine koşcan bi diğerine ......allahım sağlıkla sıhhatle göstersin o günleri aminnnnnn.

ayrıntılı ultasonun iyi çıkmasına sevindim ...miyoma aman dikkat kendini yoracak şeylerden uzak dur taaammı ????

yalnız değilsin bende varım

sabah akşam krem ve bebek yağı sürüyorum eşime diyom sende yağlan bi güreş tutalım diye gülüyo neyse işte göbüşümü görünce dayanamayıp sarılıyom oğluma ama kendime tabii tuhaf oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…