inşallah o günler bir gelseee, hamileliğin keyfini çıkaramadım ben bir türlü, sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum, yarın yine idrar külütürü vermeye gidecdğim, sürekli acaba yine rken doğum mu olacak endişesi içinde geçiyor, veee bir de hamile ilekn çalışmak zorunda kalmak durumu var, bazen işteyken ne işim var benim burda yaaaaaa!! diyorum , benim şuan evimde uzanıyor olmam lazımdı diyorum, ama çalışmak için okuduk, hep çalışcağımız günün hayali ile girdik öss ye kpss ye, şimdiyse evde yatacağım günü hayal ediyorum
canım yok dün doktor kontrolünde söyledi zaten ordaki ultrason siyah beyaz bişey anladığım yok yarın akşam detaylıya giricez o zaman belli olur artık herhalde kesin cinsiyeti ama dün doktor kesin erkek dedi
çok tatlısın maşallahhele zuzu na bayıldımmmmmmmmm..benimde uzun yıllar kedim vardı manık'ım.ama onu kaybettiğimde başka bir şirin beslememeye karar verdim
allahım o günleri hepimize nasip etsin tatlımm.kaçmak yok...burdayım inşallah oğluşlarla.
ne güzel yaa.imrendim sana.ben kendimi hiç beğenmiyorum,kocaman bir göbüş ve iki memiş...komik duruyo
Eki Görüntüle 859392 Eki Görüntüle 859392
aynen en önemlisi sağlıkla gelsin minişlerimiz inş.ama çokta erken gelmesinler dimi?
kesinlikle mobbing bence.senin ve bebeğinin sağlığı en önemli şey,şakaya gelmez.dinlenmek çok önemli. ben olsam gitmezdim.
Merhaba, ben geçen 1,5 yıl önce suni sansıyla yaşamıştım. Hiç bağırmadım. Doktor sık sık odaya gelip kontrol ediyordu. Bende bebeğin ağırlığı olmadığından yeterli basınç da olmayınca doğum uzadı, sancıyı da 2 gün yaşadım. Yan odalarda kadınlar çığlık çığlığa bağırdıkça ben de mi bir tuhaflık var diyedoktora sordum. Bendeki bu sancı değil mi değilse ne zaman başlayacak? Doktorumun yaptığı açıklamayı hatırladığım kadarıyla aktarıyorum.
"Tüm meslek hayatım emin olduğum şey anne adaylarının acıta verdikleri tepki eğitim durumlarıyla ters orantılı olduğudur. Yani eğitim durumu düşük anneler acıdan kaçma refleksi geliştirirler. Sürekli bağırdıkları için çabuk yorulurlar, bazılarının doğumları bu yüzden uzun da sürebiliyor. Eğitim durumları yüksek olan anneler neler yaşayacaklarını bildikleri için acıdan kaçmaya çalışmazlar. Tam tersi onu kabullenim vücudu rahatlatmaya çalışırlar. Nfes teknikleri, yürüyüş gibi. Sizin sol odanızda bir nörolog arkadaşımız da sancı çekiyor. Tüm koridorda bir onun bir de sizin sesiniz çıkmıyor"
Ben çok şaşırmıştım. Çnkü kadınların abarttığı kadar bir acı yoktu. Lisede ayağımı kırmıştım. O acı berbattı mesela. Dığum sancısı o kadar kötü değil bence...
günaydın amargicim bu konuda katılmayacağım sana saat 10.30 das uyumun gelmesi ve 15 dk sonra sancımın başlaması saat 1.45 de ancak hastane bulup normal doğum yapan biri olarak ameliyat oldum şeker hastalığım var bununla ilgili ağrılarım morarmalarım
panik atağım var bayılmalarım kıl dönmesinde ameliyat olmadan önce uyuşturulmadan ameliyat bıçağıyla yarılması ve daha birçok
başa çıktığım ağrılar yanında hiç kalır tabi bu benim kendi düşüncem burada normal doğumla ilgili çok konuşuldu hiç yorum yapmadım dikkat ederseniz kimsenin düşüncesine etki etmek istemedim inş. bu doğumumu normal istemiyorum allah herkese gönlündeki gibi
doğum nasip etsin banada
evet evet sarı renkli dört boyut olarak heryerini görebiliyosunuz 22. haftada daha küçük olduğu için anlaşılmamıştır belki 24+3 düm ben dün netti ağzı burnu gözü kaşıMaşallah çok guZel bir duygu renkli ultrason dediğiniz nasil oluyor ben Dr 22. Haftada girdim önce siyah beyazdi sonra doktora renkli ultrasonda bakalım dedim bir yere bastı sarı oldu sadece ben net göremedim siyah beyazın sarı sekli oldu babasına benziyor dedi sizin nasıldı
Aslında çok haklısın canım. Ama senin özel durumun var. Doktor bunları söylerken senin hassasiyetlerine sahip olanları kastetmemiştir eminim.
Merhaba, ben geçen 1,5 yıl önce suni sansıyla yaşamıştım. Hiç bağırmadım. Doktor sık sık odaya gelip kontrol ediyordu. Bende bebeğin ağırlığı olmadığından yeterli basınç da olmayınca doğum uzadı, sancıyı da 2 gün yaşadım. Yan odalarda kadınlar çığlık çığlığa bağırdıkça ben de mi bir tuhaflık var diyedoktora sordum. Bendeki bu sancı değil mi değilse ne zaman başlayacak? Doktorumun yaptığı açıklamayı hatırladığım kadarıyla aktarıyorum.
"Tüm meslek hayatım emin olduğum şey anne adaylarının acıta verdikleri tepki eğitim durumlarıyla ters orantılı olduğudur. Yani eğitim durumu düşük anneler acıdan kaçma refleksi geliştirirler. Sürekli bağırdıkları için çabuk yorulurlar, bazılarının doğumları bu yüzden uzun da sürebiliyor. Eğitim durumları yüksek olan anneler neler yaşayacaklarını bildikleri için acıdan kaçmaya çalışmazlar. Tam tersi onu kabullenim vücudu rahatlatmaya çalışırlar. Nfes teknikleri, yürüyüş gibi. Sizin sol odanızda bir nörolog arkadaşımız da sancı çekiyor. Tüm koridorda bir onun bir de sizin sesiniz çıkmıyor"
Ben çok şaşırmıştım. Çnkü kadınların abarttığı kadar bir acı yoktu. Lisede ayağımı kırmıştım. O acı berbattı mesela. Dığum sancısı o kadar kötü değil bence...
evet normal doğum dediklerinde hala o günü yeniymiş gibi hatırlıyorum derin bir iz bıraktı bende
hayırlısı bakalım :)
sen de bi adım geri yarencimm 31 mart geldi
Levrek ve mezgitte civa olduğu için önerilmiyor ona dikkat etmek lazım..
Ben,zuzu ve gobus :))) benim sesimden sonra en cok kedi miriltisi duyuyor kizim :)
love li acaba 2. sezeryan dahamı agır olur ben bu ıkıncı dogumda sadece bebegımı sağlıkla sıhhatle gormeyı heyecan yaptım ılkınde ne heyecanlıydım yahuuu:)ben tektim yaşadığım yerde akrabam yakınım yoktu komşularım vardı annem 15 gün kaldı sonra evine yolladım çünkü oğlumla yalnız kalmalıydım ömrümüz boyunca ona ben bakacaktım
eşim gelince bakımı ona aitti ben tuvalette rahat 20 dk geçiriyordum sadece oturuyordum kimse içeri giremeyeceği için çok rahat oluyor
ikinci bebişim de erkek herkes ayy keşek kız olsaydı diyor ben de nasip diyorum sağlıklı olsun da hayırlı olsunda kız da oğlu da bir diyorum haaa ciciler giydirmek isterdim ama
o sütün yetmiyor muyu da çok duydum valla hiççç tınmadım kendim bildiğim gibi yaptım pek laflara kulak asan olmadım
valla hamileliğimden beri oğlumu yatağına götürmek çişe kaldırmak eşime kaldı oğlum uyanınca baba diye kalkıyor o derece zaten yapışık ikiz gibiydiler babayla şimdi bütün oldular
yemekler soğuk yenecek çaylar hele hep soğuk içilecek ve onalışılıyor valla
ben oğlum 40 ı çımadan çıkmıştım gezmeye valla giydirip çıkıyordum haaa yine lohusalık oluyor ama daha kolay atlatıyorsun durumu
ikinci hamilelikte daha rahat oldum nelerle karşılacağımı bilmemin rahatlığı sanırım
Evet sanırım Braun ağır basıyor. Joker'de indirim var Braun'da. Belki bebişler doğana kadar başka indirimler de olur :)
bu göbüş 21+3 te çekilen hal. bilmiyorum sanki fazla gibi ama zaten normalde de kiloluydum o yüzden pek takmıyorum:))
4 kilo aldım hamilelik boyunca..
Kadınlar külübü öyle bağlıyor ki insanı kendine.. ekim 2013 anneleri topiğinde birinin sancısı tutmuş. Sancım tuttu hastaneye gidiyorum dua edin yazıp gitmiş. Yani ne kadar güzel hep bu şekilde düşünülüyor artık. Ben hamileliğe dair bir şey öğrendiğimde hemen burda paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Aramızda birbirimizi tanımasak bile öyle bir samimiyet oluşuyor ki butt'un ki gibi ilgi görmediğimizde hemen küsme eğilimine giriyoruz :))
çok tatlıyız çokkk :))
Çok sagol cnm yok aramadım yarın gidicem bide seker yuklemesi yaptırcam bugün gidicektim ama okadar bitkindim ki bide ac karnına sekerli suda içicektim beklemek hastanede zor olucaktı bide yanımda kimseyide bulamadım bayılır kalırdım oralarda yarın insallah gidicem.gecmesini istedim hamileyken cekilcek bişey degil karnım burkuluyor.
ben tektim yaşadığım yerde akrabam yakınım yoktu komşularım vardı annem 15 gün kaldı sonra evine yolladım çünkü oğlumla yalnız kalmalıydım ömrümüz boyunca ona ben bakacaktım
eşim gelince bakımı ona aitti ben tuvalette rahat 20 dk geçiriyordum sadece oturuyordum kimse içeri giremeyeceği için çok rahat oluyor
ikinci bebişim de erkek herkes ayy keşek kız olsaydı diyor ben de nasip diyorum sağlıklı olsun da hayırlı olsunda kız da oğlu da bir diyorum haaa ciciler giydirmek isterdim ama
o sütün yetmiyor muyu da çok duydum valla hiççç tınmadım kendim bildiğim gibi yaptım pek laflara kulak asan olmadım
valla hamileliğimden beri oğlumu yatağına götürmek çişe kaldırmak eşime kaldı oğlum uyanınca baba diye kalkıyor o derece zaten yapışık ikiz gibiydiler babayla şimdi bütün oldular
yemekler soğuk yenecek çaylar hele hep soğuk içilecek ve onalışılıyor valla
ben oğlum 40 ı çımadan çıkmıştım gezmeye valla giydirip çıkıyordum haaa yine lohusalık oluyor ama daha kolay atlatıyorsun durumu
ikinci hamilelikte daha rahat oldum nelerle karşılacağımı bilmemin rahatlığı sanırım
Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi
Bence hiç öyle düşünme o koca göbişe sahip olabilmek için uğraşan okadar çok tanıdığım varki olsun kocaman olsun çok şirinsin benim 3 yıl bebeğim olmadı kilolu biriyim 104 le hamile kaldım yani zaten göbeğim vardı lcw ye girip hamile tsirti alıp kabinde gizli gizli giyip kendime çok bakmışlığım var aynada çok şükür artık koca göbişimin tadını çıkarıyorum iç karnım dar olduğu için büyük duruyor karnım yanlarım gitti öne doğru sivrileşti ikizmi diye soran bile olduboşver çok şiriniz böyle tadını çıkar 5 6 ay sonra kalmıcak bişey :)
eminmisin, ben hep levrek yiyodum özelliklede deniz levreği :) peki sen hangi balığın tavsiye ediyosun
braun ılk donem cok ıyı ama bebeler buyuyunce bıde koldan olcer bulundurmak gerekıyor. braun dıgıtal olunca bazen 1 derece oynayınca bıle ekstra bır atesolcere ıhtıyac duyuluyor....ozellıkle ası zamanında atesolcer lazım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?