2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

dediğim gibi kedi tüyünün kist yapması diye birşey yok.ayrıca yılda 2 kere traş ettirdiğinde (ilkbahar ve sonbahar)yerde kendi saçlarından daha az tüyle karşılaşıyosun inan bana
ama gerçekten eşini ikna etmek zor görünüyor.sen doğumunu yapıp zor zamanlarını atlattıktan sonra sokaklara bakarak ol :))) mutlaka bi minnak karşına çıkar ee eşinin de söylicek sözü kalmaz o zaman :)
(ha eşine şunu da söyleyebilirsin;evde kedi yada köpekle büyüyen çocuklar hiç bir şekilde alerjik astım olmuyor mesela.)

Son düzenleme:
Ben,zuzu ve gobus :))) benim sesimden sonra en cok kedi miriltisi duyuyor kizim :)

Eklentiler

• $20131113_005215(0).webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $20131113_005129.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 31

ben tektim yaşadığım yerde akrabam yakınım yoktu komşularım vardı annem 15 gün kaldı sonra evine yolladım çünkü oğlumla yalnız kalmalıydım ömrümüz boyunca ona ben bakacaktım
eşim gelince bakımı ona aitti ben tuvalette rahat 20 dk geçiriyordum sadece oturuyordum kimse içeri giremeyeceği için çok rahat oluyor
ikinci bebişim de erkek herkes ayy keşek kız olsaydı diyor ben de nasip diyorum sağlıklı olsun da hayırlı olsunda kız da oğlu da bir diyorum haaa ciciler giydirmek isterdim ama
o sütün yetmiyor muyu da çok duydum valla hiççç tınmadım kendim bildiğim gibi yaptım pek laflara kulak asan olmadım
valla hamileliğimden beri oğlumu yatağına götürmek çişe kaldırmak eşime kaldı oğlum uyanınca baba diye kalkıyor o derece zaten yapışık ikiz gibiydiler babayla şimdi bütün oldular
yemekler soğuk yenecek çaylar hele hep soğuk içilecek ve onalışılıyor valla
ben oğlum 40 ı çımadan çıkmıştım gezmeye valla giydirip çıkıyordum haaa yine lohusalık oluyor ama daha kolay atlatıyorsun durumu
ikinci hamilelikte daha rahat oldum nelerle karşılacağımı bilmemin rahatlığı sanırım

Evet ben uyarmak istedim hassas bir konu olduğu için. Tekrar ellerine sağlık. Umarım güzel bir akşam geçirmişsinizdir

Evet sanırım Braun ağır basıyor. Joker'de indirim var Braun'da. Belki bebişler doğana kadar başka indirimler de olur :)

Bu bebişler karnımıza sırtını döndüklerinde nerdeyse hiç hissetmiyoruz ya hareketlerini çok sinir oluyorum...
Bizimki de iki gündür ters muhtemelen, ses seda pek yok...

Çok güzel bir şarkı ama ben bir şey daha merak ediyorum.
Hani yeni doğanlar için beyaz gürültü gerekiyor ya sakinleşmesi için.
Bu şarkı mis gibi gürültüsüz... Acaba Iron Maiden filan mı dinletsek? : )

Ben de hemen bilgisayara kaydettim. Teşekkürler loveli...
Tomris'in Emzirme Notları bence hepimizin başucu kitabı olmalı...
18 bölümlük yazı dizisi oldu yanılmıyorsam şimdilik...

Braun seçicez galiba Emel, bir tane de her ihtimale karşı koltuk altından ölçmelik klasik bir şey alırız.
Ben daha şeker konusuna gelemedim, kısmetse haftasonu detaylım var onu bekliyorum. Bir de sonra kendi doktorum rahim kontrolü mü ne yapacakmış. Onun stresindeyim. Soyunmaya üşeniyorum vallahi. 3 hafta önce detaylıya girdim ama bebişin yüzünü göremedik, biraz daha büyüsün öyle gelin dedi doktor.

İnşallah şeker testimiz de normal çıkar da içimiz rahat devam ederiz hamileliğe..

Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda
çok tatlısın maşallahhele zuzu na bayıldımmmmmmmmm..benimde uzun yıllar kedim vardı manık'ım.ama onu kaybettiğimde başka bir şirin beslememeye karar verdim
allahım o günleri hepimize nasip etsin tatlımm.kaçmak yok...burdayım inşallah oğluşlarla.
ne güzel yaa.imrendim sana.ben kendimi hiç beğenmiyorum,kocaman bir göbüş ve iki memiş...komik duruyo

aynen en önemlisi sağlıkla gelsin minişlerimiz inş.ama çokta erken gelmesinler dimi?

kesinlikle mobbing bence.senin ve bebeğinin sağlığı en önemli şey,şakaya gelmez.dinlenmek çok önemli. ben olsam gitmezdim.

Ya peki bebekler doğduktan sonra birbirimize bebeklerimizin kakası hakkında sorular sormayacak mıyız? Ya da aşılar hakkında? Ek gıdaya geçişi filan? :))

Emelcim kedi konusu, özet olarak, hamile olmadan önce kedin varsa sağlık açısından sorun yok. Bir tek tuvaletini hamile olan kişi temizlememeli. Ama daha önce kedi köpekle haşır neşir bir geçmişin yoksa hamile iken risk var..

Merhaba, ben geçen 1,5 yıl önce suni sansıyla yaşamıştım. Hiç bağırmadım. Doktor sık sık odaya gelip kontrol ediyordu. Bende bebeğin ağırlığı olmadığından yeterli basınç da olmayınca doğum uzadı, sancıyı da 2 gün yaşadım. Yan odalarda kadınlar çığlık çığlığa bağırdıkça ben de mi bir tuhaflık var diyedoktora sordum. Bendeki bu sancı değil mi değilse ne zaman başlayacak? Doktorumun yaptığı açıklamayı hatırladığım kadarıyla aktarıyorum.
"Tüm meslek hayatım emin olduğum şey anne adaylarının acıta verdikleri tepki eğitim durumlarıyla ters orantılı olduğudur. Yani eğitim durumu düşük anneler acıdan kaçma refleksi geliştirirler. Sürekli bağırdıkları için çabuk yorulurlar, bazılarının doğumları bu yüzden uzun da sürebiliyor. Eğitim durumları yüksek olan anneler neler yaşayacaklarını bildikleri için acıdan kaçmaya çalışmazlar. Tam tersi onu kabullenim vücudu rahatlatmaya çalışırlar. Nfes teknikleri, yürüyüş gibi. Sizin sol odanızda bir nörolog arkadaşımız da sancı çekiyor. Tüm koridorda bir onun bir de sizin sesiniz çıkmıyor"
Ben çok şaşırmıştım. Çnkü kadınların abarttığı kadar bir acı yoktu. Lisede ayağımı kırmıştım. O acı berbattı mesela. Dığum sancısı o kadar kötü değil bence...

ay neden beğenmiyorsun ki çok tatlı olmuşsun bence benim karnım daha büyük davul gibi önümde benden bir metre ilerde gidiyor

Flufem eğer aynada görünen sensen buradan çok güzel görünüyorsun. Gerçekten...

günaydın annelerrrrr dün renkli ultrasona gittim çok güzeldi ağlamamak için kendimi zor tuttum çok duygulandım aynı bana benziyor oğlum sadece alnı babasına benziyor yüzü göz şekli burnu ağzı elleri aynı ben anasının oğlu geliyor dedi doktor da o an ki mutluluğumu anlatamam

Maşallah çok guZel bir duygu renkli ultrason dediğiniz nasil oluyor ben Dr 22. Haftada girdim önce siyah beyazdi sonra doktora renkli ultrasonda bakalım dedim bir yere bastı sarı oldu sadece ben net göremedim siyah beyazın sarı sekli oldu babasına benziyor dedi sizin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…