2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben neye takıldım biliyor musun randevu saatine neden o kadar geç ???????

bu huzur bulması için,rahat uyuması için çalacağım şarkı. Ama bir arkadaşımdan duyduğum ne kadar doğru bilmiyorum ama cam kırılması tarzı sesleri,ani fren seslerini cd'ye kaydetmiş ve arada bir onu dinletiyormuş beyaz gürültü dediğin şey bu mu yoksa seste bile uyumaya devam edebilmesi için bulunmuş bir yöntem mi bilmiyorum :))

beyaz gürültü televizyon cızırtısı gibi bir şey. kendim dinlemeye çalıştım, uyku problem zamanlarında adamı çıldırtan bir akıllara zarar teknoloji. belki bebeklerde işe yarar nede olsa ne versek onu dinleyecekler

elektrık supurgesıde cok ıse yarıyormus :)

benim de öyle ilk detaylıda secde pozisyonundaydı keyfi pek yok gibiydi. 1 hafta sonra gittim ben :))
ateş ölçer konusuna gelince de zaten koltuk altından ölçülen bir alet var braun'un. O hızlı da ölçüyor gibi yani o işe yaramaz mı ki? Ayrı bir alet almanın gereği var mı ki?

sen de çok iyi görünüyorsun niye kendine haksızlık ediyorsun. Bak tüm hamileler bir olur seni göbeğimizle döveriz o zaman nasıl çirkin olunurmuş görürsün

ya her sabah aşkla uyanıyorum... kendime olan aşkım bebeğime olan aşkım ve eşime olan aşkım :) ama şimdi bide göbişime aşığım :)

yalnız değilsin bende varım

ne mutlu bize :)

sabah akşam krem ve bebek yağı sürüyorum eşime diyom sende yağlan bi güreş tutalım diye gülüyo neyse işte göbüşümü görünce dayanamayıp sarılıyom oğluma ama kendime tabii tuhaf oluyo [/QUOTE]

bende kendi kendime diyorum ki evde gizi kamera falan olsa rezil olcaz öyle dikkatli inceliyorum ki :)

hepimiz böyleyiz canım.. ayna bulduğum yerde göbişime bakıyorum hemen. sağdan soldan ortadan her yönden inceliyorum:) ve bu acayip hoşuma gidiyoo :)

şimdi ben tek değilmişim ya iyice güven geldi bana artık arabalardan vitrinlerden yansımama da daha rahat bakıcam :)

Ya peki bebekler doğduktan sonra birbirimize bebeklerimizin kakası hakkında sorular sormayacak mıyız? Ya da aşılar hakkında? Ek gıdaya geçişi filan? :))

yok onlar elbette devam ediyor ama bir süre topik sekteye uğruyor :)) yoksa ben bebeğimin kakasından sizlere bahsetmekten çok büyük bir mutluluk duyacağım renginden kokusundan bahsederiz

kesinlikle paylaşımın biteceğini düşünmüyorum. Çünkü her an bilinçli birini hemen yanında bulamayabilirsin. Burası onun için biçilmiş kaftan..

öyle biliyorum ben de. bir arkadaşımın kedisi var ve kadın toksoplazma sebebiyle bebeğini düşürmüş. Bunu eşimin yanında anlatınca eşim hamileyken bir daha kediye dokundurtur mu bana :)) kediye dokununca nerdeyse beni asitle temizleyecek o derece huylanıyor :))

alıntı yapamadım ama yazmak istedim... ilk olarak tek olmadıgım için iyice bir güven geldi kendime :) ben bol seyler giyinmeyi sevmiyorum göbişim cıkınca harika hissediyorum kendimi... akşam bende ilk iş foto eklicem :) bu arada ben doğum fotografcısı ayarladım... doğumdan öncede dış çekim yaptırıcaz ailece... yalnız doktorumla konuşmam gerekiyor tüm doktorlar doğuma almıyormuş sanırım...

ay neden beğenmiyorsun ki çok tatlı olmuşsun bence benim karnım daha büyük davul gibi önümde benden bir metre ilerde gidiyor

Flufem eğer aynada görünen sensen buradan çok güzel görünüyorsun. Gerçekten...

çok teşekkür ederim kızlar..bakan gözler güzeel demekki
Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi

ayyy.çok tatlısın walla.maşallah

bak ilkinde değil ama hiç aklımda yokken ikincisi için bende doğum fotoğrafçısı istiyordum ben kimseye bahsetmemiştim. iş yerimde yeni müdürlerimden biri benim devam ettiğim hastanedeki doğum fotografçısını tanıyorlarmış bizden(eşi ile beraber) doğum hediyesi olur sana dediler mutluluktan havaya uçtum ve kendiliğinden ayarlanmış oldu.

hımm birde oğlumun kreşinden yazı geldi eve bir fotoğraf stüdyosu ile anlaşmışlar indirimli olarak ailecek foto çektireceğiz .......

ben neye takıldım biliyor musun randevu saatine neden o kadar geç ???????

benim gideceğim perinatolog mesai dışı çalışıyor canım 18.15 ten sonrasına randevu veriyor önümüzdeki haftaya almıştım ama babası sabırsızlanınca müsait ve yakın randevuyu almak zorunda kaldık bu hafta olsun diye ondan :))

slm cnm,benimde bazı araştırmalarım olmuştu hamilelikte dinletilebilecek müziklerle ilgili, Murat Tuğsuz Diye bi müzisyenin yapmış olduğu bi bilimsel proje vardı onu bulmuştum, eşi Müjde Tuğsuz ile birlikte hazırladıkları Ninni Perisi diye bi cd var, Bebeklerin psikolojik ve ruhsal açıdan gelişimini sağlıyor ayrıca zihinsel gelişiminede faydalı olduğu söyleniyor. Ninnileri hazırlarken müziklerde belli frekansları kullanmış, polifonik sesler, hayvan sesleri fln, D&R 'da satılıomuş CD si ama youtube'danda bulabilirsin ben youtube'dan indirdim 5-6 tane ninni gece yatmadan önce dinliyorum bebişimde dinliyo haliyle, valla benim bile hemencecik uykumu getiriyo, doğumdan sonrda uyutmadan önce dinletmeyi düşünüyorum , bi göz atın isterseniz annişler

benim de öyleydi sarıydı sadece yüzünü göstermek için uğraştı fotosunu çekti sonrasında da kendi işine baktı gerisini ben de pek göremedim. elleri ayakları deyince anımsadım sadece bakarak..

yan profilden çekildiği için zayıf görünüyorum halbuki 90 ı geçtim bile :)))
evet yaşanılan kötü olaylar insanı feci etkiliyor sahiden de. Benim de zaten yaşanılan tecrübelerden dolayı isteğim hem sezeryan oldu maalesef pffff(

Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda

Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi

maşallah size güzel anneler.bende bi ara fotomu çekip atcam.çok heveslendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…