aynen canım kalbi atıyormu önce onu görüyorum sonrası işin keyifli kısmı zaten keyifle dinliyorum :)))
günaydın canım valla ben de babası da sabaha kadar uyuyamadık heyecandan akşam 21.45 te randevumuz hayırlısıyla akşam gidip görücez bebeğimizi :))
Çok güzel bir şarkı ama ben bir şey daha merak ediyorum.
Hani yeni doğanlar için beyaz gürültü gerekiyor ya sakinleşmesi için.
Bu şarkı mis gibi gürültüsüz... Acaba Iron Maiden filan mı dinletsek? : )
Ben,zuzu ve gobus :))) benim sesimden sonra en cok kedi miriltisi duyuyor kizim :)
bu huzur bulması için,rahat uyuması için çalacağım şarkı. Ama bir arkadaşımdan duyduğum ne kadar doğru bilmiyorum ama cam kırılması tarzı sesleri,ani fren seslerini cd'ye kaydetmiş ve arada bir onu dinletiyormuş beyaz gürültü dediğin şey bu mu yoksa seste bile uyumaya devam edebilmesi için bulunmuş bir yöntem mi bilmiyorum :))
bu huzur bulması için,rahat uyuması için çalacağım şarkı. Ama bir arkadaşımdan duyduğum ne kadar doğru bilmiyorum ama cam kırılması tarzı sesleri,ani fren seslerini cd'ye kaydetmiş ve arada bir onu dinletiyormuş beyaz gürültü dediğin şey bu mu yoksa seste bile uyumaya devam edebilmesi için bulunmuş bir yöntem mi bilmiyorum :))
evet anomali taramasını yaptı doktor kalbinde delik varmı yokmu mide boyutu herşeyi görüyorKızlar renkli ultrasonda gercekten detaylı görünüyor mu??
Braun seçicez galiba Emel, bir tane de her ihtimale karşı koltuk altından ölçmelik klasik bir şey alırız.
Ben daha şeker konusuna gelemedim, kısmetse haftasonu detaylım var onu bekliyorum. Bir de sonra kendi doktorum rahim kontrolü mü ne yapacakmış. Onun stresindeyim. Soyunmaya üşeniyorum vallahi. 3 hafta önce detaylıya girdim ama bebişin yüzünü göremedik, biraz daha büyüsün öyle gelin dedi doktor.
İnşallah şeker testimiz de normal çıkar da içimiz rahat devam ederiz hamileliğe..
çok tatlısın maşallahhele zuzu na bayıldımmmmmmmmm..benimde uzun yıllar kedim vardı manık'ım.ama onu kaybettiğimde başka bir şirin beslememeye karar verdim
allahım o günleri hepimize nasip etsin tatlımm.kaçmak yok...burdayım inşallah oğluşlarla.
ne güzel yaa.imrendim sana.ben kendimi hiç beğenmiyorum,kocaman bir göbüş ve iki memiş...komik duruyo
Eki Görüntüle 859392 Eki Görüntüle 859392
aynen en önemlisi sağlıkla gelsin minişlerimiz inş.ama çokta erken gelmesinler dimi?
kesinlikle mobbing bence.senin ve bebeğinin sağlığı en önemli şey,şakaya gelmez.dinlenmek çok önemli. ben olsam gitmezdim.
Bence hiçte öyle değil bir kadının en güzel olduğu dönemdir bu çünkü.. Kimisi farkında değil ne güzel ki sen farkındasın bende her sabah kalktığımda aynada göbüşime bakıyorum kasıklara doğru çatlaklarım olmasına rağmen çok seviyorum göbişimi:))
yaaa ben geçen ne yaptım sorma. aynada kendi fotomu çektim sonra eşime gönderdim sonra da yazdım diyorum ki ne tatlı çıkmışım dimi :)) kızın da göbeğime çok yakışmış dimi diyorum krizlere girdi gülmekten :))
bana hiç bişey bırakmadın herşeyi kendi kendine yapıyon iltifatı bile diyo :))) aşağıdaki fotoyu gönderdim bi de :)))
iyice kendini beğenmiş oldum çıktım napcam bilmiyorum:))
bende akşam foto eklicem:) ilk aylar cok hoş gibi gelmiyordu ama şimdi tam hamile gibi oldum... hemen foto eklemem lazım :)
Eki Görüntüle 859268
hepimiz böyleyiz canım.. ayna bulduğum yerde göbişime bakıyorum hemen. sağdan soldan ortadan her yönden inceliyorum:) ve bu acayip hoşuma gidiyoo :)
Ya peki bebekler doğduktan sonra birbirimize bebeklerimizin kakası hakkında sorular sormayacak mıyız? Ya da aşılar hakkında? Ek gıdaya geçişi filan? :))
Emelcim kedi konusu, özet olarak, hamile olmadan önce kedin varsa sağlık açısından sorun yok. Bir tek tuvaletini hamile olan kişi temizlememeli. Ama daha önce kedi köpekle haşır neşir bir geçmişin yoksa hamile iken risk var..
ay neden beğenmiyorsun ki çok tatlı olmuşsun bence benim karnım daha büyük davul gibi önümde benden bir metre ilerde gidiyor
Flufem eğer aynada görünen sensen buradan çok güzel görünüyorsun. Gerçekten...
çok teşekkür ederim kızlar..bakan gözler güzeel demekkiBence hiç öyle düşünme o koca göbişe sahip olabilmek için uğraşan okadar çok tanıdığım varki olsun kocaman olsun çok şirinsin benim 3 yıl bebeğim olmadı kilolu biriyim 104 le hamile kaldım yani zaten göbeğim vardı lcw ye girip hamile tsirti alıp kabinde gizli gizli giyip kendime çok bakmışlığım var aynada çok şükür artık koca göbişimin tadını çıkarıyorum iç karnım dar olduğu için büyük duruyor karnım yanlarım gitti öne doğru sivrileşti ikizmi diye soran bile olduboşver çok şiriniz böyle tadını çıkar 5 6 ay sonra kalmıcak bişey :)
Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi
alıntı yapamadım ama yazmak istedim... ilk olarak tek olmadıgım için iyice bir güven geldi kendime :) ben bol seyler giyinmeyi sevmiyorum göbişim cıkınca harika hissediyorum kendimi... akşam bende ilk iş foto eklicem :) bu arada ben doğum fotografcısı ayarladım... doğumdan öncede dış çekim yaptırıcaz ailece... yalnız doktorumla konuşmam gerekiyor tüm doktorlar doğuma almıyormuş sanırım...
ben neye takıldım biliyor musun randevu saatine neden o kadar geç ???????
Maşallah çok guZel bir duygu renkli ultrason dediğiniz nasil oluyor ben Dr 22. Haftada girdim önce siyah beyazdi sonra doktora renkli ultrasonda bakalım dedim bir yere bastı sarı oldu sadece ben net göremedim siyah beyazın sarı sekli oldu babasına benziyor dedi sizin nasıldı
dogdugundada emın ol en cok o kedııcıgın sesı ne tepkı verecek:)
aacaba kedıcık bebısı kıskanacakmı????
love li acaba 2. sezeryan dahamı agır olur ben bu ıkıncı dogumda sadece bebegımı sağlıkla sıhhatle gormeyı heyecan yaptım ılkınde ne heyecanlıydım yahuuu:)
braun ılk donem cok ıyı ama bebeler buyuyunce bıde koldan olcer bulundurmak gerekıyor. braun dıgıtal olunca bazen 1 derece oynayınca bıle ekstra bır atesolcere ıhtıyac duyuluyor....ozellıkle ası zamanında atesolcer lazım heralde
emel hıc kılolu durmuyorsunkı coook sekersın yahu
ya emel bızım eskı topıkte bır arkadas cok uzucu bır olay yasamıstı son gunlerınde bız okadar cok etkılendık kı ondan cogumuz psıkolojık olarak sezeryan ıstedık son haftamızda
nasıl oldun but???
yaaa ben geçen ne yaptım sorma. aynada kendi fotomu çektim sonra eşime gönderdim sonra da yazdım diyorum ki ne tatlı çıkmışım dimi :)) kızın da göbeğime çok yakışmış dimi diyorum krizlere girdi gülmekten :))
bana hiç bişey bırakmadın herşeyi kendi kendine yapıyon iltifatı bile diyo :))) aşağıdaki fotoyu gönderdim bi de :)))
iyice kendini beğenmiş oldum çıktım napcam bilmiyorum:))
Eki Görüntüle 859268
Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda
Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi
çok tatlısın maşallahhele zuzu na bayıldımmmmmmmmm..benimde uzun yıllar kedim vardı manık'ım.ama onu kaybettiğimde başka bir şirin beslememeye karar verdim
allahım o günleri hepimize nasip etsin tatlımm.kaçmak yok...burdayım inşallah oğluşlarla.
ne güzel yaa.imrendim sana.ben kendimi hiç beğenmiyorum,kocaman bir göbüş ve iki memiş...komik duruyo
Eki Görüntüle 859392 Eki Görüntüle 859392
aynen en önemlisi sağlıkla gelsin minişlerimiz inş.ama çokta erken gelmesinler dimi?
kesinlikle mobbing bence.senin ve bebeğinin sağlığı en önemli şey,şakaya gelmez.dinlenmek çok önemli. ben olsam gitmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?