2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Amargiii canımm bildirge süper bayıldım.Orda yaren için düzenlenen ek maddeyi görünce de heyecan yaptım amargi beni unutmamış diye fakat bi karışıklık oldu sanırım . Benim çok şükür ki kayınvalidemle bi sorunum yok kendisi zaten uzakta çok sık görüşme imkanımız da olmuyor.

Oyy hayııır tek çocuk olmak çok zor ben de tek çocuktum İnşallah öyle bi sıkıntı yaşamazsın da bi kardeş daha yaparsın Ebru'ya

Nihayet tüm yazılanlanları okuyabildim ve sonuna geldim fotolarınıza bayıldım hepiniz harikasınız sizin göbüşlerinize kurban olsunlarAkşam ilk iş ben de çekeceğim çok heveslendimmm

merhaba kızlar:
bu konuda yorum yapmaktan kaçınıyordum ama beni rahatsız eden bir konu var ki belirtmek istiyorum. ben hayatımda hiç normal doğum izlemedim sezeryan izlemedim. kimsenin anısını dinlemedim. elimden geldiğince kaçındım. çünkü önyargılı olmak istemiyorum. herkesin kendi fikridir kendi isteğidir ne isterlerse nasıl isterlerse öyle olur. ben normal doğum istiyorum nasip olursa. önceliğim normal ama doktor sıkıntı duyarsa hemen sezeryan derim benim için farketmez. ancak burada normal doğumla ilgili sürekli birşeyler okuyorum. sezeryanı eleştirenlere kızıyorsunuz ama normal doğum korkularınızı yaşananları paylaşıyorsunuz ben çok geriliyorum. kimseyi yargılamıyorum ama lütfen her olayın iyisi kötüsü vardır. Rabbim seçimlerimizde bizi pişman etmesin. yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın ben erkenden bu korkuları okuyup gerilmek istemiyorum.

neyse yanlış anlaşılmak istemem tekrardan kusura bakmayın kırdıysam.

kızlar ben şimdi şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim dualarınızda unutmayın beni de lütfen hayırlı haberle gelirim inşallah.. öptüm sizi göbüşdaşlarım
bu arada resimlerede bayıldım çok tatlı çıkmışsınız kızlar ben o kadar tatlı değilim paylaşmicam işte hıh

Merhaba güzel hamişler.. Ben de endişeliyim bugün . Dr.umu daha çok hastaneden dolayı değiştirmek istiyorum. Ankara taşındım 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 3 hastane gezdim en son 29 mayısa gidiyorum. Şimdi mafree sigortası yaptırıp medicana da türkan hanıma gitmek istiyorum. 21. Haftamdayım beni kabul eder inşallah. Şu durumu neyleştirip rahatlamak isyorum. Ah ah istanbulu özlüyorum

Selam kızlar dün kızımı görmeye gittik sağlıklı maşallah boyu 32 cm olmuş ağırlığı 730 gr haftasına göre boyu uzun dedi maşallah benim kızıma :)

kızlar benim ilk gebeliğim erken olmuştu doğum yaptığım güne kadarda çalışmıştım izne ayrılacağım tarihte çalışabilir
rapaoru almamıştım dr da söylememişti unuttu yani erken doğumda olunca kalan izinlerde otomotikmen yanmıştı
arkadaşımda dediki yine erken doğum yaparsan doğum öncesini sonrasına aktaramıyosun dedi bende sinirlendim
bebeğim 2 aylıkken işe dönmek zorunda kalmıştım mendilini yanımda getirip koklayıp ağlıyodum çok küçüktü neyse
duygusala bağladım şimdide bilinçli biriyim ya araştırmaya koyuldum yeni torba yasasında erken doğum yapan kişi
d.öncesini sonrasına aktarabiliyomuş yanmıyomuş sadece 32. haftada rapor alması yeterliymiş içim rahatladı yaşasın
şimdiden araştırmakta yarar var :) sizide söylemek istedim

gecen ben doktora gıttım meger kadın tup bebek uzmanıymıs ay okadar cıft vardıkı onları ole gorunce gobegımı sakladım... allah ısteyen herkese bu duyguyu sağlıkla sıhhatle tattırsın..

amiiinnn herkese yaşatsın bu duyguyu. Ben 3 ay acaba oldu mu olacak mı diye beklemekten strese girdim. İnsanlar yıllar boyu bu stresle başbaşa kalıyorlar. Allah herkesin evlat sevgisini yaşamasını nasip etsin..

o bana da nadir de olsa oluyor. tansiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. hiç sorgulamadım da tarifini yapamam doktora diye. Çünkü saniyelik bir olay bir anda sanki yerinden kaymışsın gibi bir duygu dimi?

o bana da nadir de olsa oluyor. tansiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. hiç sorgulamadım da tarifini yapamam doktora diye. Çünkü saniyelik bir olay bir anda sanki yerinden kaymışsın gibi bir duygu dimi?

çok teşekkür ederim canım benim :) ama sen de çok tatlı görünüyorsun.ikiz beklemene rağmen karnın çoook kocaman değil.ayrıca hangi hamile göbeği çikin olabilir ki? çok güzelsiniz maaşallah. manık için üzüldüm.en büyük korkularımdan biri zuzu yu kaybetmek

Kedi mırıltısının verdiği huzur da bambaşka bir şey ya..
İnsanın onunla beraber uyuyası geliyor.
Çok seviyorum kedileri yaaa offf...

kesinlikle öyle canım :) biz beraber uyuyorduk ama doğumdan sonra sıkıntı oluşturabilir diye 1 aydır yanımda yatırmıyorum.alıştı zuzu da.salonda yatıyor artık :)

Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi

süper göbüş :) çok tatlısınız.evet erkek karnı sivri olurmuş dimi?benim göbek yayılmış durumda

dogdugundada emın ol en cok o kedııcıgın sesı ne tepkı verecek:)

aacaba kedıcık bebısı kıskanacakmı????

işte can alıcı soru!tek korkum bu kıskançlık.çünkü veteriner bazı hareketlerinden dolayı zuzunun beni annesi olarak gördüğünü söylüyor.bebiş gelince kıskançlık yaparsa zor olacak çok.hiç bir çözüm bulamazsak,en son seçenek kv bakacak.onlarda da 2 kedi var.gene de hiç istemediğim bişey,umarım kıskançlık yapmaz kuzucum.

zuzu mu? benimkide kuzu :) ama sokak kedisi gibi sadece pisipisiye geliyor

bu arada bende fotoğrafımı çekmek istiyorum ama vestiyerimde ayna yok :2::2:

benimkini küçükken aldım sokaktan ama pisi pisiyle hiç seslenmedim.şimdi pisiye bakmıyor bile.mamasını vermeden önce adını söyleyip mamasını veriyordum.şimdi adını duyar duymaz bakar ve mırnav diye cevap verir :) yatak odanda da yokmu ayna,merak ediyoruz göbüşleri :))

yahu cuk olmuş gene amargi :) bayıldım.yazıcıdan çıkartıp kapılarımıza assak

inşallah bir daha öyle kötü bir deneyim yaşamazsın. bebişini de sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Sen hiç tasalanma ilkinde zorluk çektiysen Allah 2.sini çok kolay olmasını nasip eder. Söylemedi deme. Doğumdan sonra görüşelim:))

Maveracım uzakmış ya ben İzmit'te yaşıyorum.Ama akşam senin için de yedik şifa da oldu kilo da (( Öptüm kocaman

evet canım farkındayım bende bayağı abartım durumu ama napim çok evhamlıyım ben bu huyumuda hiç sevmiyorum..inşallah bian önce geçsin şu 4 ay bakalım doğunca nasıl evham yapıcam artık:))
midem yanıyoor yaaaa, bebişim saçlanıyor mu yoksa 2 gündür yaptığım diyetten mi midem çok yaşıyor anlamış değilim
benimde çok yanıyor ve ekşiyor midem bebek saçlandığı için diyorlar..
medikallere bir sor istersen eczanede olmayan onlarda olabiliyor.
evet medikallerde bulunuyormuşta yakınlarda yok hiç bakalım bulurum inşallah..

Son düzenleme:

neyyyy televizyon cızırtısı mıııııı ben o sesi kızıma dinletçem diye kendi siniriimden olurum. Yok ben almiyim beyaz gürültü falan. farid farjad neyine yetmiyor benim miniğin aaaaaa

elektrık supurgesıde cok ıse yarıyormus :)

elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinesi anne karnı sesi gibiymiş. aman Allahım yazık bizim bebişlere 9 ay ne gürültü çekiyolar (((
kocam sessiz elektrikli süpürgesi alalım demişti acaba o da işe yarar mı dersiniz

Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda

Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi

kızlar göbişleriniz çok güzel hepinize çok yakışmış hamişlik..ben genelde telden giriyorum telden foto yükleyebilirmiyim acaba gerçi pc dende nasıl yapılo bilmiyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…