anlamını bilmiyorum ama Rana çok hoş geldiBizim kızımızın daha ismi yok...
Ben doğduktan sonra bile koyarız önemli değil diyorum.
Ama eşim, dini açıdan da sanırım, bebeğin huzurlu olması için doğmadan önce isim seçmemiz gerektiğini söylüyor.
Mina'yı da çok severim. Mina, Rana, Lina sevdiğim üçlüdür : )
Şansı bol olsun, bahtı güzel olsun Mina'nın..
tşk ederim canım mina ismini taşıyanlar genel sessiz sakin huzurlu oluyomuş anlamıda liman zaten :) ismin kişiliğini yansıttığını inanıyorum
bide kızım zaten balık burcu olcak bakalım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
anlamını bilmiyorum ama Rana çok hoş geldi
selam kızlarrrr sizlere birşey sormak istiyorum, benim bugün sabahtan beri sağ üst karnıma dakikada 2-3 kere bıçak saplanır gibi ağrı giriyor birkaç saniye sonra geçiyor, aranızda böyle olan varmı hiç, bebek ara sıra o ağrı giren yere tekme de atıyor onun tekmesi ağrıtmıyor.ben korkuyorum zaten erken doğum riskim var, benim durumumda olan varmı kızlar
Merhaba, öncelikle bu taşınma kararı hakkınızda hayırlı olsun.
Ancak annelerin de yanımızda olması çocuk olduktan sonra iyi olmayabiliyor. Ben çalışıyorum. Babam vefat ettikten sonra annem bizimle birlikte yaşamaya başladı. 18 aylık bir kızım var şuan. Bir bakıcımız da var. Anne olduğumdan bu yana en büyük şansım ve aynı zamanda en büyük şanssızlığım kendi annemle birlikte yaşamak diye düşünüyorum.
Kızım doğduğundan bu yana hani şu hemen her konuda uzman olup da durmadan konuşan insanların söylediği her şeyi hiç durmadan bana söyleyen bir annem var. Onun sayesinde kendi çocuğumla istediğim gibi ilgilenemiyorum çünkü biliyorum ki en ufak bir şeyde kesinlikle laf sokacak, eleştirecek. Benden daha kötü bir anne yok, benim kadar kötü çocuk bakan biri yok, çocuğa en küçük bir şey olduğunda ilk sorumlu benim vs. vs.
Bunları çevreden birileri söylediğinde insan hiç takmıyor ama kendi annesi söylediğinde derin depresyon etkisi yaratabiliyor.
Bu nedenle bence ne anne ne kayın valide. Hiç birinin özellikle bebek bakımı konusunda kızlarına gelinlerine yardımcı olmaması daha iyi. En azında çocuğunuz ile ilgili bir karar alıp istediğiniz gibi uygulama durumu olabiliyor. Bizde önce karar alıyorsun, sonra günlerce annemi ikna etmeye çalışıyorsun, ( beni doğurmuş biri olarak benim onun kadar hatta ondan daha fazla bilgili olma ihtimalim olmadığını düşündüğünden ) genellikle beni dinlemiyor, ardından çok şiddetli bir kavga dönemi atlatılıyor ondan sonra belki ikna olursa kararı uygulayabiliyoruz. Bu arada bir ay geçmiş oluyor ve sen bir yandan çocuğunu istediğin gibi büyütememenin acısını çekerken, diğer yandan acaba annem beni seviyor mu yada ben annemi artık seviyor muyum diye sorgularken buluyorsun kendini.
Biliyorum herkesin annesi böyle değil. Ama bence kesinlikle kendi annenizde olsa en iyisi uzaaaaaakkklarda olması.
Ayy çok doluydum bu konuda çok konuştum. Kusura bakmayın.
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
kıslar ben sanırım internet alışveriş hastalığına yakalandım, gözümü açar açmaz bugün hangi ürünler gelmiş diye bakıyorum daha yataktan kalkmadan, biri bana dur desin
bugünde bunu aldım ama 9 aylığını kışa doğru giysin die... bazı arkadaşlarda pipi çıkıyor şu aralar umarım bizde böyle bi drurum olmaz herşeyimiz pembe...
Eki Görüntüle 861826
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
Aaa inanamıyorum.
Çok çok çok geçmiş olsunnnn.
Cd'yi niye almış ki ne alaka yaa
Tek taş çok da önemli değil.
Allah daha iyilerini almanızı nasip etsin.
Çok korkmuşsundur.
Ne yaptınız peki sonra?
Cd bilgisayarin cd sürücüsündeydi önceki gün izlemiştim sonra orda unutmuşum. Pc yi çalınca o da gitti(
Çok korktum elim ayağım boşandı. Hemen çıktım evden. Demir parmaklık vardı onu gündüz vakti duvardan sökmüşler ben nasıl güvenicem o eve de kalıcam bilmiyorum. Sanırım satıcaz evi ben o evde kalamam tek(
Cd bilgisayarin cd sürücüsündeydi önceki gün izlemiştim sonra orda unutmuşum. Pc yi çalınca o da gitti(
Çok korktum elim ayağım boşandı. Hemen çıktım evden. Demir parmaklık vardı onu gündüz vakti duvardan sökmüşler ben nasıl güvenicem o eve de kalıcam bilmiyorum. Sanırım satıcaz evi ben o evde kalamam tek(
Aa ben bundan bahsetmiyordum. Hatta bunu bilmiyordum bile.
Benim dediğim;
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 13-15 Aralık 2013
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?