2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
anlamını bilmiyorum ama Rana çok hoş geldi

kıslar ben sanırım internet alışveriş hastalığına yakalandım, gözümü açar açmaz bugün hangi ürünler gelmiş diye bakıyorum daha yataktan kalkmadan, biri bana dur desin
bugünde bunu aldım ama 9 aylığını kışa doğru giysin die... bazı arkadaşlarda pipi çıkıyor şu aralar umarım bizde böyle bi drurum olmaz herşeyimiz pembe...

bencede taşıyor bebekler isimlerini, biz NAZ a karar verdik, ayrıntılıda kızımız yüzünü saklamak için bir uğraştı bir uğraştı, dr bu kız çok nazlı olucak dedi :)

merhaba kızlarrr hayırlı cumalar:)amargi ne listesi yapıcan anlamadım ben hani ilk topige girdigimizde yapılmıştı sehir yaş ilk cocuk cinsiyet falan gibi seyler mi

canım aynı şey bana da oldu bugün 3-5 dk aralıklarla 4 kere falan.ben gaz sancısı diye düşündüm.ama eşim de kasılma olduğunu söylüyo.kasılmaysa çok erken geldi bana.çünkü 24.haftadayım daha.erken doğum riski de yok demişti dr ayrıntılıda.

rica ederim konuşacaksın tabiki... burda konuşmak için varız zaten dimi... yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm. Birlikte yaşama konusuna gelince. Ben sanırım kendi annem dahi olsa birlikte yaşayamam. Benim ailemde eşimin aileside beni çok iyi biliyor. Ben çok sabırlı bir insan değilim. O nedenle duracakları sınırı cok iyi bilirler. Annen ile yasadıgın sorunlar eşine de yansıyormu peki? Bide madem bu kadar husursuzluk var evinde ayrı oturmayı teklif edemez misin? Yaşadıkların gözümün önüne geldi ve cidden ben bile gerildim cnm. Allah yardımcın olsun...

Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar (
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye(
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.

Aaa inanamıyorum.
Çok çok çok geçmiş olsunnnn.
Cd'yi niye almış ki ne alaka yaa
Tek taş çok da önemli değil.
Allah daha iyilerini almanızı nasip etsin.
Çok korkmuşsundur.
Ne yaptınız peki sonra?

bende aldım kargo bedava diye t-ulum aldım yarın gidicez doktora bakalım pipi görücez mi görmeyelim bende pembe aldım hep

Canım benim ya çok üzüldüm..benim de bu aralar en büyük korkularım arasında evde tek bile kalmak istemiyom bu yüzden.. çok geçmiş olsun... Allah bi daha yaşatmasın.. çok şükür ki sen karşılaşmadın hırsızla bebeginle iyi olun yeterkiiii...

Çok geçmiş olsun, tek taşı anladım da cd yi napçak mnyk hırsız

Cd bilgisayarin cd sürücüsündeydi önceki gün izlemiştim sonra orda unutmuşum. Pc yi çalınca o da gitti(
Çok korktum elim ayağım boşandı. Hemen çıktım evden. Demir parmaklık vardı onu gündüz vakti duvardan sökmüşler ben nasıl güvenicem o eve de kalıcam bilmiyorum. Sanırım satıcaz evi ben o evde kalamam tek(

Şimdi anladım canım , yalnız yuh yani Demir kapı sökme falan, inşallah bulunur tam masraf dönemi üzüldüm çok...

Ayy yyaa hiç mi gören yokmuş ya bu nasıl iş.. gündüz vakti hem de..

Emel cim çok çok geçmiş olsun moral bozucu bi durum. biz de yeni taşındıgımızda girmeye çalışmıstı kapıyı bozmus ama girememişti çok demolarize olmustum sadece bundan bile. sonra alarm taktırdık eve en azından caydırıcı olsun diye. Allah korusun bir daha yasatmasın. iyi ki sen evde falan değiilmişsin ya da karşılaşmamıssın üzme kendini lütfen bebeğin de üzülmesin.

Çooook geçmiş olsun canım yaaa
Eşinin işi vardiyalı olmasa yine kalırsın da, bazen gece geç geliyor olması senin iç rahatlığın açısından sıkıntı gerçekten.
Cd'yi belki doktordan alırsınız tekrar.
Herşeyde bir hayır vardır canım.
Belki evi iyi bir fiyata satıp daha güzel bir yere taşınırsınız Allah izin verirse.
Çok üzüldüm ama ne olursa olsun.
Sırf bu korkuyu yaşaman bile üzücü.
Tekrar çok çok çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…