Aaaaa ben de bunu bilmiyordum.
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
tşk ederim canım mina ismini taşıyanlar genel sessiz sakin huzurlu oluyomuş anlamıda liman zaten :) ismin kişiliğini yansıttığını inanıyorum
bide kızım zaten balık burcu olcak bakalım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
Cd bilgisayarin cd sürücüsündeydi önceki gün izlemiştim sonra orda unutmuşum. Pc yi çalınca o da gitti(
Çok korktum elim ayağım boşandı. Hemen çıktım evden. Demir parmaklık vardı onu gündüz vakti duvardan sökmüşler ben nasıl güvenicem o eve de kalıcam bilmiyorum. Sanırım satıcaz evi ben o evde kalamam tek(
seninle aynı şaşkınlığı paylaşıyorum canım :)) bizimkide pipiliymiş
Dün almıştım. Az önce kapı çaldı. Bir baktım oğlumun cicileri geldi. Ben yakasındaki kurbağanın hastası oldum. Çok mutlu bir kurbapğa değil mi kızlar?
Eki Görüntüle 861243
Aa ben bundan bahsetmiyordum. Hatta bunu bilmiyordum bile.
Benim dediğim;
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 13-15 Aralık 2013
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı
bende normal doğum istiyorum çok heyecan verici. çektiğim sancılardan zevk alacağım diye düşünüyorum umarım bi aksilik olmazda sezeryana almazlar. doğurdum diyebilmek için doğurmak gerekiyor.
Merhaba, nerede olacak bu fuar Esentepe'de mi?
Eveeet ne diyorduk
İsim konusunda ne durumdasınız kızlar?
Kararlar kesinleşmeye başladı mı?
günaydın kızlar dün ben alışverişteydim daha çok fiyat araştırması falan yaptım hemde ufak tefek bişeyler aldım işte 10lu hastane çıkışı havlu bornoz takımı battaniye falan sağolsun görümcemde yanlız bırakmadı beni herşey çok güzel neyse eve geldik kaynanacım bütün hevesimizi kursağımızda koydu yok on beğenmedim yok bunun rengi güzel değil bunun ne gereği var yanihala içim eziliyo öle üzüldüm ki anlatamam detaylara girmiyorum hele beşik muhabbetini hiç açmıyorm yok artık demeyeseniz diye ilk bebeğimiz sonuçta da ilk torun biraz hevesli daha özentili olmasını beklerdim
Cnm bu yorumu emin im kotu niyetle yapmamıssindir ama annelik dogurma sekli e gore yorumlanamaz.normal dogum yapip ta sonrasinda anneliklerini de gordugum cok insan var.dogurdum demek icin ille de normal dogum yapmak gerekmedigine emin olabilirsin.insallah sen ormal dogum yaparsin hersey gonlunce olur .ben sezeryan oldum ilkinde ve emin ol normal dogum kadar dogurmus oluyorsun.bu kadar keskin yorumlar hos deil.sevgiler.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?