kızlar benim burnum kanıyo.böle bişey yaşayan varmı?
Arkadasim bu yorumu eminim kotu niyetli yapmamissindir diye dusunuyorum.hic kimse in anneligi dogum sekliyle belirlenemez.ben sezeryan oldum daha once .o zaman ben dogurdum diyemez miyim.cocugu normal yolla dogurup baskasina veren anneler mi yoksa onu dogurmasa da kendi cocugu gibi sahiplenen annemi dersen ben dogurmasada kendi cocuguymus gibi annelik yapana anne derim.cocuk yapmak ya da onu ne sekil dogurdugun degil ona nasil annelik yaptigin belirler dogurdum diyebilmeyi.lutfen bu tip sacma yorumlar yapmayalim.
ben anneliği doğuma göre yorumlamadım annelikten bahsetmedim bile. neden herkes gücendi anlamadım. bende yakında doğum yapıcam nasıl doğuracağımı bende bilmiyorum. tabiki birşey olursa bende sezeryan olucam. annelik normalle ya da sezeryanla olmaz orası aşikar.
Merhaba,
Aramıza hoşgeldin. Eşim kalp doktoru, bu aralar doçentlik sınavına hazırlandığından dahiliye ile ilgili ne varsa oluyor. Narkoz konusunda bence endişelenme. Ben 18 haftaydı sanırım, genel anesteziyle rahim ağzına dikiş atıldı. Geçen ay yine hastaneye yattım. Senin kullanığın parol ne ki? O kadar çok ilaç verildi ki, anyibiyotiğim daha geçen hafta bitti. Fitili hala kullanıyorum. İlaç delisi oldum anlayacağın. Üzme hendini. Elbette hiç sağlık sorunu yaşamasan tabii ki daha iyi olurdu. Şansızlık olmuş. Ama ne yapalım. En azından bir teşhis konabilmiş ki bu çok büyük bir şey, ve trdavisi var ki bu da ondan da büyük birşey.
İngiliz edebiayatı profesörü ünlü yazarımız Mina Urgan gibi entellektüel, dürüst, kendine güvenli ve yere sağlam basan tam anlamıyla aydın bir kadın olsun... Attığı adımla saygı uyandırsın...
Cnm kusuruma bakma yanlis bisey demek istemedim.uzmedim umarim.cunku bu normal dogum sezeryan o kadar gerdi ki beni bi zamanlar o yuzden antipati olustu bu konuya bende.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.onemli olan bebislerin sagligi ve mutlulugu....
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde ben daha çok kız isimleri bakıyodum eşimde erkekeve hergün bi erkek ismiyle geliyodu, koray nasıl isim, doruk güzel mi fln gibi , benimde aklımda hep 4 isim vardı Mina, Mira, Ayda ve Nil, kızımız olcağını öğrendikten sonra Mina ve Mira'yı eledik Nil ismine karar verdik ama Ayda'da hala akılımızın bi tarafında duruyo, aslında çoktan kızımızı Nil diye sevmeye başladık, aileler bile Nil nasıl fln diye soruyolar bebişimizi:) ama bazen Ayda mı olsa dediğimiz oluyo, sağlıkla bi doğsunda kızım isim işi hallolur heralde
Cd bilgisayarin cd sürücüsündeydi önceki gün izlemiştim sonra orda unutmuşum. Pc yi çalınca o da gitti(
Çok korktum elim ayağım boşandı. Hemen çıktım evden. Demir parmaklık vardı onu gündüz vakti duvardan sökmüşler ben nasıl güvenicem o eve de kalıcam bilmiyorum. Sanırım satıcaz evi ben o evde kalamam tek(
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
olması gereken zaten o yani bebeğin boyutu o kadar büyükken hiç mi sorgulamazsın. Hadi doktor sorgulamadı hamile olan kadın bir de hemşire oda mı hiç merak etmedi. Ya da biz mi çok pimpiriğiz anlamadım sahiden.
Şekerin en önemli belirtisi acaba bebeğin 1 2 hafta önden gitmesi mi? yoksa normal boyutlardayken de şeker hastalığı çıkabiliyor mu? Bileniniz var mı?
Canım benim ya çok üzüldüm..benim de bu aralar en büyük korkularım arasında evde tek bile kalmak istemiyom bu yüzden.. çok geçmiş olsun... Allah bi daha yaşatmasın.. çok şükür ki sen karşılaşmadın hırsızla bebeginle iyi olun yeterkiiii...
Ben senin yazdiginin kotu niyetli oldugunu sanmiyorum.ben oyle anlamadim yanibende başta bi arkadaşın doğum korkusuna karşı yazdım bunu doğuma karşı antipati oluşmasın diye ne şekilde olursa olsun korkmayalım diye ama ben yanlış anlaşıldım sanırım. ben korkmuyorum doğumdan içimde heyecan var. okadar güçlü hissediyorum ki kendimi normal falan vız gelicek gibi.
Şimdi anladım canım , yalnız yuh yani Demir kapı sökme falan, inşallah bulunur tam masraf dönemi üzüldüm çok...
Ayy yyaa hiç mi gören yokmuş ya bu nasıl iş.. gündüz vakti hem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?