2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar benim burnum kanıyo.böle bişey yaşayan varmı?

cnm bende yaşadım , önceki haftalarda ama, baş ağrısı yaşadığım dönemde daha çok olmuştu özellkle, vücudumuzdaki kan basıncı arttığından oluyomuş,bi süre sonra geçiyo, ama seninki başka birşeyden kaynaklanıyo olabilir mi bilemicem, kontrole gittiğinde bi dr.una sor istersen

kesinlikle katılıyorum canım ben de ilk çocuğumu sezeryan ile doğurmuş bir anne olarak

Cnm kusuruma bakma yanlis bisey demek istemedim.uzmedim umarim.cunku bu normal dogum sezeryan o kadar gerdi ki beni bi zamanlar o yuzden antipati olustu bu konuya bende.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.onemli olan bebislerin sagligi ve mutlulugu....

Allah izin verirse bende normal istiyorum ama ne diyoruz Allah izin verirse bi aksilik olmazsa. Arkadaş bence ben aldırmaya gider gibi doğuma gidiyorum diyen kişilere tepki olarak yazmıştır onu. He Burda da vardır muhakkak canım yanmasın hiç sancı çekmeyim randevulaşıp gidip alınıversin çocuk diyenler saygı duyarız tabi. Herkesin görüşü ayrı sonuçta.

canım çok geçmiş olsun. muhakkak bahsetmişsindir daha önce ilk defa denk geldim ben. bende zor günler atlattım seninkiyle aynı olmasada. şuan ne durumdasın peki. dışarıya falan rahatlıkla çıkabiliyor musun gezebiliyor musun rahat hareket edebiliyor musun... hareketlerinde kısıtlamalar falan oldu mu ? tekrar geçmiş olsun canım sanada sorun yaşayan tüm hamiş arkadaşlarımıza da.. sağlıkla yavrularımızı kucaklicağımız günleri görelim inşallah

hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde ben daha çok kız isimleri bakıyodum eşimde erkek eve hergün bi erkek ismiyle geliyodu, koray nasıl isim, doruk güzel mi fln gibi , benimde aklımda hep 4 isim vardı Mina, Mira, Ayda ve Nil, kızımız olcağını öğrendikten sonra Mina ve Mira'yı eledik Nil ismine karar verdik ama Ayda'da hala akılımızın bi tarafında duruyo, aslında çoktan kızımızı Nil diye sevmeye başladık, aileler bile Nil nasıl fln diye soruyolar bebişimizi:) ama bazen Ayda mı olsa dediğimiz oluyo, sağlıkla bi doğsunda kızım isim işi hallolur heralde

bende başta bi arkadaşın doğum korkusuna karşı yazdım bunu doğuma karşı antipati oluşmasın diye ne şekilde olursa olsun korkmayalım diye ama ben yanlış anlaşıldım sanırım. ben korkmuyorum doğumdan içimde heyecan var. okadar güçlü hissediyorum ki kendimi normal falan vız gelicek gibi.

emelcim çok çok geçmiş olsun umarım kısa sürede unutursun bu talihsiz olayı
bir daha yaşatmasın allah tekrar geçmiş olsun sevgiler

canım çok ama çokk geçmiş olsun.. çok üzüldüm inan.
bi msjında demir parmaklıktan bahsetmişsin onu mu sökmüşler yok artık yaa
sizde evde yokken olmuş biz gece evdeyken camın demirlerini sökmeye yeltendiler. gecenin 2sinde evin ışıkları yanıyorken hemde
bak hatırlayınca tırstım yine..
Allah bildiği gibi yapsın elbet cezalarını bulurlar.çok geçmiş olsun tekrar

ben normalde çok bilinen isimleri istemedim ilk kızımdada nil istiyodum eşim istemedi ama göknil olabilir dedi kırmadım kızımın iki ismi var
iki ismide brbiriyle yakın anlamları göknil çisem ama kızımda nil koyamam çünkü biraz abes kaçar göknil nil olmaz naz ismini seviyorum
ama iki nazlı kızda çekilmez bana zor olur :) sonuç minada karar kıldık

çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm.cesarete bak;demir sökmek gündüz vakti !!! sen kendine dikkat et.son aksilik,son terslik olsun bu artık..üzülme sakın,cd için dr undan rica edersin bi cd daha yapar hiç takma sen.tek taşında daha kocamanı olur doğumda belki :)))

canımmm çok üzüldüm allahım seni hırsızla karşılaştırmamış çok şükür ki buna sevindim allah bundan başka kötülükler vermesin çalınan yüzüğün yerine de kocandan doğum hediyesi bi beştaş iste bence :)))

benim şekerim sınırda çıktığı için şekeri sıfırladı ve hamilelik önceside açlık kan şekerim sınırda olduğu için 20. haftamda yükleme yapıldı şeker bebeği etkileseydi olması gerektiğinden kilolu olur demişti

Çok teşekkür ederim canım hakikaten benim de en çok korktuğum şeydi heryeri kitleyip öyle yatardım tek kalıyorsam evde ama kitlemek fayda etmiyormuş ki adamın gözü kara dilediği yerden girmeyi başarıyor eğer akına koyduysa. Ben en kısa zamanda alarm taktırıcam illa ki işe yarayacaktır. Çok şükür Konut sigortamız vardı hasarın belli bir kısmını da onlar karşılayacak.

işte o tedirginlik baki kalacak o sinir bozucu. Bakalım eğer korkumu yenemezsem eğer satmaya ikna edeceğim eşimi. zor çünkü benim için.

Ben senin yazdiginin kotu niyetli oldugunu sanmiyorum.ben oyle anlamadim yani
..

Şimdi anladım canım , yalnız yuh yani Demir kapı sökme falan, inşallah bulunur tam masraf dönemi üzüldüm çok...

sağol canım ama hırsızın ve eşyaların bulunabileceğini pek düşünmüyorum zaten. Çünkü adam o kadar bilinçli gelmiş ki apartmanın güvenlik kameralarını yukarı doğru çevirip öyle yapmış yapacağını. Adama dair hiç bir iz yok. Hasar için sigorta şirketi eksper gönderecek bakalım ne kadarını kurtarabileceğiz.

Ayy yyaa hiç mi gören yokmuş ya bu nasıl iş.. gündüz vakti hem de..

gürültüyü duymuşlar ama kimse gündüz vakti hırsızlığa ihtimal vermedikleri için bakmak akıllarına gelmemiş. Allahım korusun ben işten gelmeden 1 saat önce kamerayı çevirmiş yukarı doğru. Yani ben biraz erken gelsem adamla karşılaşma ihtimalim vardı düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.

canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. o hırsızı da bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…