Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
Emel cim çok çok geçmiş olsun moral bozucu bi durum. biz de yeni taşındıgımızda girmeye çalışmıstı kapıyı bozmus ama girememişti çok demolarize olmustum sadece bundan bile. sonra alarm taktırdık eve en azından caydırıcı olsun diye. Allah korusun bir daha yasatmasın. iyi ki sen evde falan değiilmişsin ya da karşılaşmamıssın üzme kendini lütfen bebeğin de üzülmesin.
kıyamam sana çok geçmiş olsun.....
okuyunca çok üzüldüm iyi ki sana ve bebeğine bir şey olmadı arkadaşım.
evet manevi değerleri çok büyük belki ama cana geleceğine mala gelsin.
lütfen üzülme
ayy ya çok heyecanlıyım babasıyla buluşurken bile bu kadar heyecan yapmamıştım dün gece uyuyamadım heyecandan
3 te randevum bakalım minikim nasıl büyümüş mü annişle babişe cinsiyeti göstercek mi çatlıycam meraktan bir kase reçel yedim sırf göstersin diye
ayy teyzoları dua edin inşallah bir problem yoktur ne sorucam onları gözden geçiriym...
1. Arada su gibi az akıntım oluyo sorun mu
2.bazen çarpıntım oluyoo nefesim kesiliyo ne yapayım
3.sırt üstü uyumuyayım diye kabuslar görüyorum bana bi çareee
4.Minişimi dogar dogmaz ham edebilir miyiiiim
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Canım benim geçmiş olsun,Allah bi daha yaşatmasın evet gerçekten tatsız bi durum olmuş ama kendini üzmemeye çalış olur mu hiçbirşey senden ve bebeğinden daha değerli değil.Daha güvenli , daha içine sinen bir yere taşınmanıza vesile olur bu durum.Tekrar geçmiş olsun canım.
Cnm bu yorumu emin im kotu niyetle yapmamıssindir ama annelik dogurma sekli e gore yorumlanamaz.normal dogum yapip ta sonrasinda anneliklerini de gordugum cok insan var.dogurdum demek icin ille de normal dogum yapmak gerekmedigine emin olabilirsin.insallah sen ormal dogum yaparsin hersey gonlunce olur .ben sezeryan oldum ilkinde ve emin ol normal dogum kadar dogurmus oluyorsun.bu kadar keskin yorumlar hos deil.sevgiler.......
kızlar benim burnum kanıyo.böle bişey yaşayan varmı?
ayy ne korkunç bir durum canım ya...neyseki atlattınız ve geçti..çok geçmiş olsun
cnm ilaçları yoğunluktan almadım henüz reçete kodu yazdı eczaneden kodla alıyorum alınca yazarım
sonuçları telefonla sekretere sordum şeker testi normal çıkmış idrarda kokulu akıntım vardı bol su iç enfeksiyon varla yok arası dedi (nasıl oluyorsa) kanım 10 küsür çıkmış günde 2 defa kan ilacı al dedi.benim doktorum iyi hoşta çok yoğun ya.tabikide yoğunluk iyi sevilen bir doktor olduğunu gösteriyor bu çok iyi.ama ilgilenmiyor gibime geliyor mesela kilomla hiç ilgilenmedi.
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
cnm sanırım 9.aya kadar isim konusu en azından bizde kesinleşmeyecek :) Ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada hep oğlum olursa ismi Ateş olacak derdim. Eşim istememişti. Sonra eşim Rüzgar olsun dedi. bende çok begendim tamam dedim... ve karar alınmışken dün Ateş daha güzel Ateş olsun dedi :) bakalım ne olacak... Sizin bellimi?
kızlar benim burnum kanıyo.böle bişey yaşayan varmı?
emelcim çok çok geçmiş olsun umarım kısa sürede unutursun bu talihsiz olayı
bir daha yaşatmasın allah tekrar geçmiş olsun sevgiler
Deniz çok güzel bir isim. Benim Deniz adında bir kız arkadaşım vardı ve çok güzel okullarda okudu..
Senin kızının da bahtı güzel olsun, şansı bol olsun...
canım çok ama çokk geçmiş olsun.. çok üzüldüm inan.
bi msjında demir parmaklıktan bahsetmişsin onu mu sökmüşler yok artık yaa
sizde evde yokken olmuş biz gece evdeyken camın demirlerini sökmeye yeltendiler. gecenin 2sinde evin ışıkları yanıyorken hemde
bak hatırlayınca tırstım yine..
Allah bildiği gibi yapsın elbet cezalarını bulurlar.çok geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?