2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

emelcım cok gecmıs olsun.... allah daha buyuk dert keder vermesın yasadıgın son garıp kotu sey olsun bu cnm

çok teşekkür ederim canım. evet moral bozucuydu hele benim gibi eşi vardiyalı çalışan biri için daha fena bir durum. İyi ki karşılaşmadık yoksa ben ne olurdum bilmiyorum. Çünkü karşılaşma ihtimali bile dizlerimin bağının çözülmesine yetti. Çok şükür bebişim oynuyor onda bir sıkıntı yok.

öyle tabii cana geleceğine mala gelsin de ama bu sene ki kadar sınava tabi tutulduğum bir sene daha görmedim. Annem kalp krizi geçirdi. Eşim ameliyat oldu,servis şoförümüz gözümün önünde öldü. şimdi de hırsızlık vakası. Valla 13 ün uğursuz olduğuna inanıcam artık o derece. İnşallah 2014 bu senemi aratmaz (

ben bu yazını okuyana kadar sen kontrollere gitmişsin bile. Daha tüm sayfaları okuyamadım. Okuyim inşallah sonuç olarak cinsiyetini öğrenmişsindir. Sorunlarının hepsi benim için de geçerli. Cevabını veren biri olursa çok mesud olurum:))

zaten 2 seneye kadar taşınmayı düşünüyorduk ama bu dediğin gibi bence işlemi hızlandıracak. Şuan çok iyiyim dün biraz tedirgin olmuştum ama şuan bebeğimi düşündüğümden çok çok iyiyim.
Ama annelik çok acayip bir duygu. Ben acaba hırsız burda mıdır diye düşünürken bana bişey yapar mı diye değil,bebeğime bişey olur mu diye korktum sadece. çok değişik bir duygu bu.

bu dem16 nickli arkadaşa bir soru sormak istiyorum. eğer ola ki zorunluluktan sezeryan olursa (Allah korusun) O zaman ne yapmış olacak doğurmuş olmak için doğurmamış mı olacak?
Neyse tamam sinirlenmiyorum sakinim sakinim sakinim..

Benim doktorum ilk günden itibaren daha hiiiiiiç kilomu ölçmedi. Sormadı da. Onun için önemli olan bebeğin sağlığı, muhtemelen senin doktor da öyle. Benimki inatla bana bir balık yağı söylemedi. Taze taze ye diyor. Ama ben de haftada iki gün balık yiyemiyorum. Bir şekilde maksimum 1 oluyor ya da olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. İlaçları alınca yazarsan mutlu olurum.

geçmiş olsn güzelim.cd yi napacak acaba manyak ya

Benim kızçemin adı Ebru olacak :)))

Emel Hanım çok geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebeğini korumuş. Evde olabilirdin. Gözü dönmüşler ikinize zarar verebilirdi. Neler okuyoruz. Rabbim beterinden korusun.

kızlar benim burnum kanıyo.böle bişey yaşayan varmı?

canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerin kuru bir havası veya ayazı varsa kılcal damarların çatlıyor ve ondan dolayı kanıyor olabilir. Ben ünv döneminde çok yaşadım. Boluda okudum bilirsiniz bolunun soğuğunu. İstanbulda birşeyim yok ama Bolu'ya gittiğim ilk gün burnum kanamaya başlıyordu. ama şarıl şarıl değil sadece peşeteye gelecek kadar. Senin kinin durumu ne çok mu akıyor kanayınca?

emelcim çok çok geçmiş olsun umarım kısa sürede unutursun bu talihsiz olayı
bir daha yaşatmasın allah tekrar geçmiş olsun sevgiler

çok teşekkür ederim canım. inşallah tez zamanda eve tekrar korkusuzca girebilirim. bugün giremicem ama eşim sağolsun ben daha fazla etkilenmiyim diye işe geldikten sonra dolaplara eşyalarımızı yerleştirmiş evi düzeltmiş. Ama bugün kayınvalidede kalıcaz zaten eve gitmeeemmm(

Deniz çok güzel bir isim. Benim Deniz adında bir kız arkadaşım vardı ve çok güzel okullarda okudu..
Senin kızının da bahtı güzel olsun, şansı bol olsun...

hehe kızlar selam adımı görünce mutlu oldum benim adımda deniz ve gerçekten çok seviyorum adımı hiçbirzaman modası geçmicek bir isim gurur duydum görünce yazayım dedim nacizane adıyla yaşasın

delirmiş bu insanlar sahiden de.. Demir parmaklıkları duvardan sökmüşler eşşek gücü mü var adamda nedir anlamadım ki.
Allah'a havale ettim zaten ama zaten Allah korkuları da yok. Kuran-ı kerimi bile yere atmışlar böyle gözü dönmüş insanların. 3-4 bin için girilen günaha bak

cnm bnm cok geçmiş olsun... inan cokk üzldüm... dünde benm annemin evine girdi hırsız. dün anladım bir tuhaflık oldugunu ama bana birsey söylemediler. bugün zorla öğrendim. lütfen sakin olmaya calıs benimde en korktugum seylerden biridir. Ama verilmiş sadakan varmıski sen evde değilmişsin.. tekrar geçmiş olsun

Emel geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın beterinden de korusun inşallah seni ve cümlemizi ay kaç gündür de Tv'lerde hep hırsızlık haberleri var bende deli gibi korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum. Allah'a sığınıyoruz dünya çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…