Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.
Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?
Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.
Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.
Canım şeker yüklemesi için adanaya gittim.orada özel muayenehanesi olan bir dr. başladım.istediğin hastaneye geliyor doğum için.özel hastanede de çalışıyor.özeli 125 tl.hastanede 52 tl muayene.normal doğumcu ama önemli olan senin kendini güvende hissetmen, senin istemen ve uygun olması dedi.inşallah hayırlısı olur.
Bebis ne durumda iyi misiniz herşey yolunda mı cinsiyeti belli mi ?? öpüldün şekerim
Canım şeker yüklemesi için adanaya gittim.orada özel muayenehanesi olan bir dr. başladım.istediğin hastaneye geliyor doğum için.özel hastanede de çalışıyor.özeli 125 tl.hastanede 52 tl muayene.normal doğumcu ama önemli olan senin kendini güvende hissetmen, senin istemen ve uygun olması dedi.inşallah hayırlısı olur.
bende aynı dertten muzdaribim beni sürekli arıyolar almıycam diyorum hala konuşuyolar iyi numaraymış bi dahaki sefere bende aynısını yapıcam.amaaaaaaan bana sabiha paktuna deme kardeş, o hatayı ben bir kez yaptım 4 yıl çektim, milliyet gazetesine kocaman bir ilan vermişler, başvuran herkese ücretsiz kitap hediye diye, başvurdum, başvurmaz olaydım, kitap gerçketen geldi, ama gel gelelim 4 yıl boyunca firma beni ayda bir arayıp 400 TL lik kitap satışı yapmaya çalıştılar, ilk başta nazik davrandım, şimdi düşünmüyorum falan dedim ama sonu gelmedi telefınların, en son geçen yıl aradılar, sert bir şekilde bir daha ararsanız sizi mahkemeye vereceğim dedim, numaramı silin ordan bir daha aranmak sitemiyorum diye bağırınca aramalar kesildi çok şükür.
banada kız demişlerdi önceki kontrolde simdi erkek dediler 50 lik şeker yüklemesi yapıldı 151 cıktı 100 lük için gün verdiler çok moralim bozuk..
Benim aslinda carsamba gunu sancilarim baslamisti. Ama tabi aklimin ucuna gelmedi.
Tabi benim en buyuk hatam, ilk trimesterin sonunda asiri kanamayla hastanede kaldim.
Sonrs evde 2 hafta yatmak zorundaydim.
Sonrasinda ise hic bir sey yokmus gibi is yapip kosusturmaya basladim.
Demek daha sakin davranmak lazimmis.
Canımsın.. evet iki gün kendimize ayırdık eşimle o yüzden ugramaz oldum topiğe ama aklım burdaydı..
evet gittiik çok şükür boy 22 cm kilo 525 dedi.. gelişimi kalp atımı ve suyuna baktı iyi dedi...
cinsiyet içinde o kadar komiktim ki bir kase reçel yedim bi gün önce sonra iki kaşık pekmez....
dr.. göremiyoz demesin mi bacakları kapalı kordon var eşi önünde felan.. ama dedim o kadar da uğraştım dedim sonra yaniii %90 kız dediiii yani ne diym şimdi ben yaren sen de hele..
aynen benim iş yerinde de aynı şekilde takıldılar banahatta amirim semra kaynana gibi olmayasın sakın Leyla diyip diyip duruyor
Benim aslinda carsamba gunu sancilarim baslamisti. Ama tabi aklimin ucuna gelmedi.
Tabi benim en buyuk hatam, ilk trimesterin sonunda asiri kanamayla hastanede kaldim.
Sonrs evde 2 hafta yatmak zorundaydim.
Sonrasinda ise hic bir sey yokmus gibi is yapip kosusturmaya basladim.
Demek daha sakin davranmak lazimmis.
bende aynı dertten muzdaribim beni sürekli arıyolar almıycam diyorum hala konuşuyolar iyi numaraymış bi dahaki sefere bende aynısını yapıcam.
allah bağışlasın cnm benim de şeker yüklemesi 50 lik 157 çıktı bir hafta sonra doktoruna git birde orda yapılsın dendi.benim de moralim çok bozuldu o günden beri araştırıyorum netten inş bişey çıkmaz.birde kasılmalarım başladı benim erken doğum riski olabilir dedi.rabbim yardımcımız olsun sağ salim bebişlerimize kavuşuruz inş.
allah bağışlasın cnm benim de şeker yüklemesi 50 lik 157 çıktı bir hafta sonra doktoruna git birde orda yapılsın dendi.benim de moralim çok bozuldu o günden beri araştırıyorum netten inş bişey çıkmaz.birde kasılmalarım başladı benim erken doğum riski olabilir dedi.rabbim yardımcımız olsun sağ salim bebişlerimize kavuşuruz inş.
gürültüyü duymuşlar ama kimse gündüz vakti hırsızlığa ihtimal vermedikleri için bakmak akıllarına gelmemiş. Allahım korusun ben işten gelmeden 1 saat önce kamerayı çevirmiş yukarı doğru. Yani ben biraz erken gelsem adamla karşılaşma ihtimalim vardı düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.
aynen bende de öyle oluyor kaşımamaya çalışıyorum ama kızarıyor karışım çatlak yağı almıştım onu sürüyorum bebek yağı sürüyorum ama gene de kaşınıyorkızlar benim göbişim iki yanı cok kasınıyor ve sivilce gibi kızarkklar cıkmıs, badem yağı sürüyorum biraz rahatlıyor, ama su an cok kızarık görünüyor ki kaşımıyorum bi deacaba çatlama belirtisi midir? benim gibi olan var mı aranızda ya da duyan bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?