2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aaa, çok geçmiş olsun canm yaa, Allahtan farkedilmiş de önlem alınmış...çok şükür bebişine bişey olmamış, bununla geçmiş olsun..Allah bi daha göstermesin..bundan sonra daha dikkatli ve temkinli olman lazımm

Amargi özel mesaj atamıyorum beni de eklersen sevinirim :) yaş 25 ilk bebek nasipse 13 mart tahmini doğum ve erkek

Tabi canim kendini guvende hissettiysen devam et ona.ben doktorumdan cok memnunum aslinda onuda denemeni isterdim .cok bekliyorum ama degiyor bekledigime canim.hadi bakalim kizlarimiz saglikla gelsin artık.

Bebis ne durumda iyi misiniz herşey yolunda mı cinsiyeti belli mi ?? öpüldün şekerim

Canımsın.. evet iki gün kendimize ayırdık eşimle o yüzden ugramaz oldum topiğe ama aklım burdaydı..

evet gittiik çok şükür boy 22 cm kilo 525 dedi.. gelişimi kalp atımı ve suyuna baktı iyi dedi...

cinsiyet içinde o kadar komiktim ki bir kase reçel yedim bi gün önce sonra iki kaşık pekmez....

dr.. göremiyoz demesin mi bacakları kapalı kordon var eşi önünde felan.. ama dedim o kadar da uğraştım dedim sonra yaniii %90 kız dediiii yani ne diym şimdi ben yaren sen de hele..

merhaba,ben de adanadayım.hangi doktora gidiyorsunuz acaba?ben medline'da gidiyorum.

bende aynı dertten muzdaribim beni sürekli arıyolar almıycam diyorum hala konuşuyolar iyi numaraymış bi dahaki sefere bende aynısını yapıcam.

banada kız demişlerdi önceki kontrolde simdi erkek dediler 50 lik şeker yüklemesi yapıldı 151 cıktı 100 lük için gün verdiler çok moralim bozuk..

allah bağışlasın cnm benim de şeker yüklemesi 50 lik 157 çıktı bir hafta sonra doktoruna git birde orda yapılsın dendi.benim de moralim çok bozuldu o günden beri araştırıyorum netten inş bişey çıkmaz.birde kasılmalarım başladı benim erken doğum riski olabilir dedi.rabbim yardımcımız olsun sağ salim bebişlerimize kavuşuruz inş.

Çok çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine Allah sağ salim kavustursun seni ve hepimizi bebeklerimize

Geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş seni ve bebeğini. Dikkat etmek lazım artik.
Bugün eşim tenis oynadı ben de izlemeye gittim. Dayanamadim yarim saat kadar ben de ufak ufak atislar yaptım çok özlemişim. Ama sonradan da pişman oldum sonuçta atis yaparken uzaniyorsun kollari geriye dogru geriyorsun falan. Kendi kendime söz verdim hevesimi doğumdan sonraya sakliycam.
Kızım saglikli dogsun baska birsey istemem

Geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş seni ve bebeğini. Dikkat etmek lazım artik.
Bugün eşim tenis oynadı ben de izlemeye gittim. Dayanamadim yarim saat kadar ben de ufak ufak atislar yaptım çok özlemişim. Ama sonradan da pişman oldum sonuçta atis yaparken uzaniyorsun kollari geriye dogru geriyorsun falan. Kendi kendime söz verdim hevesimi doğumdan sonraya sakliycam.
Kızım saglikli dogsun baska birsey istemem

Canım şimdi okudum şok oldum Allah korumuş iyiki doktora gitmişsin çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlık versin ve zamanı geldiğinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin (âmin) acil şifalar diliyorum

Aman canım şimdiden bişeyler almaya başlama sakın alacaksan da unisex bişeyler al sonra bizimki gibi kukular pipilere karışır mazallah şoklara girersin :)))

aynen benim iş yerinde de aynı şekilde takıldılar bana hatta amirim semra kaynana gibi olmayasın sakın Leyla diyip diyip duruyor

valla bizimkiler de öyle diyor fena kaynana olursun falan :)) bakalım bi doğsun büyüsün evlenecek olsun da o zaman düşünürüm kötü mü olurum iyi mi ? Gelinimin durumuna göre :))))

Cok cok gecmis olsun canim insallah hersey yolunda gider bundan sonrasi icin.sakincasi yoksa sancinin nasil oldugunu tarif edermisin kendine dikkat et bu arada benimde bi arkadasim 6.5 aylik dogum yapti dikis attiklari halde erken gelmek istemis galiba simdi o bebegi buyudu hatta bitane daha bebisi oldu mevlam hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hayirliuzun ömürler versin

Amin insallah seker hakkinda pek bilgim yok ama Kasilmalarin icin cok üzüldüm bendede biseyler oluyor ama kasilmami degilmi bilemiyorum nasil belirti veriyor sakincasi olmazsa anlatirmisin

amaaaaaaan çok geçmiş olsun, öylesine gittiğin aylık kontorlünde belli oldu değil mi? yani bir belirtin falan yoktu, Allah korumuş, serklaj yapıldıktan sonra sakın ihmal etme, sadece yat, bir tek wc ye kalk.

kasılmaların mı başladı doktorun önlem almadı mı? ne bileyim tahlil falan belki enfeksiyonun vardır, başka bir doktora daha gitseydin keşke, aman aman dikkat et, başka bir doktora daha görün bence, neyse önlemi alsınlar

Gelmiş geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bebeğini sana ve ailene bağışlasın.

kızlar benim göbişim iki yanı cok kasınıyor ve sivilce gibi kızarkklar cıkmıs, badem yağı sürüyorum biraz rahatlıyor, ama su an cok kızarık görünüyor ki kaşımıyorum bi de acaba çatlama belirtisi midir? benim gibi olan var mı aranızda ya da duyan bilgisi olan

Çok çok geçmiş olsun. Çok şükür farketmisler.

Canım çok büyük geçmiş olsun. Msjları yeni gördüm.

aynen bende de öyle oluyor kaşımamaya çalışıyorum ama kızarıyor karışım çatlak yağı almıştım onu sürüyorum bebek yağı sürüyorum ama gene de kaşınıyor

Oldukça yoğun geçen bir haftasonu sonradı foruma dönmek güzel... Yokluğunuzda pazar günü elbette güne sahanda yumurta ile başladım. Krşı tarafta bir arkaşımdaydım. O trafiğe katlanıp hazır katşıya geşmişken de tüm gün orada kaldım. Size bahsettiğim ikizleri olan arkadaşım var ya o işte. Güzel bir gündü. Gece eve döndük ve yattık. 4:30 civarı eşimin horlamalarıyla uyandım. Tek kişilik orkestradır kendileri. Sonra öbür odaya geçtim. Bu sefer babası yetmiyormuş gibi oğlu küçük ayaklarıyla kaburgalarıma çalıştı. Hepten uykum kaçtı. Sonra salona geçip home tv'yi açıp saçma sapan yemek tarifleri izledim. Bu arada tüm hafta sonu sizleri özledim, gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…